Pokaż pełną wersje : Nowi Moderatorzy - 2005 Komentarze
Shardzik
20-08-2005, 15:31
Na prośbę pewnego użytkownika zakładam taki temat, bo i potrzebny jest...
komentujcie do woli, póki palce macie sprawne ;)...
Jakby co zagłowowac możecie TUTAJ (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46984)
Czemu glosujecie na hooma? On i tak nie chce byc modem... :| (z tego co wiem)
Shardzik
20-08-2005, 15:48
@UP oni tylko głosują... i tka gówno z tego wyjdzie, przynajmniej coś się dzieje na forum ;)
Czemu glosujecie na hooma?
a co, zazdroscisz?
Zmieniam zdanie, biore udzial w nastepnym konkursie, widze ze kilka banow by sie przydalo.
Angel of Death
20-08-2005, 15:51
Czemu nie ma Gewofa w wynikach ? ma aż 9 głosów ;)
a co, zazdroscisz?
Zmieniam zdanie, biore udzial w nastepnym konkursie, widze ze kilka banow by sie przydalo.
HAHA! Wiedzialem, ze to powiesz. "a co, zazdroscisz"... Po c***a lord ten topic, jak sam wiesz, ze nic z tego nie bedzie... moglbys forum jakos inaczej rozkrecic...
Dan the Automator
20-08-2005, 15:57
HAHA! Wiedzialem, ze to powiesz. "a co, zazdroscisz"... Po c***a lord ten topic, jak sam wiesz, ze nic z tego nie bedzie... moglbys forum jakos inaczej rozkrecic...
To nie gery, tego forum nie trzeba rozkręcać :-)
Dla dobrej zabawy, zeby posprawdzac jak widza ludzie z forum innych i jeszcze milion innych powodow.
Po co wiec glosowales Kamos?
Armagiedon nadchodzi:)
spider-bialystok
20-08-2005, 16:01
Dziwia mnie troche glosy oddane na osoby znane glownie z IRCa, bo przeciez moderator powinien miec spora wiedze o tibii ;s.
W poprzednim konkursie kilku 'murowanych' kandydatow odpadlo [Tana, Adolphus] a wybrani zostali ci ktorym dawano mniejsze lub zadne szanse.
Obecnie osoba ktora jest dla mnie najlepszym kandydatem [kandydatka] jest Vaxxia.
To nie gery, tego forum nie trzeba rozkręcać :-)
Nie kręć ;).
@Topic
Na moderatora powinien pójść któryś z adminów, hyhy...
Dan the Automator
20-08-2005, 16:04
Dziwia mnie troche glosy oddane na osoby znane glownie z IRCa, bo przeciez moderator powinien miec spora wiedze o tibii ;s.
Wcale nie sporą, a już napewno taką jaką ma np hoomik. Przciez zadaniem moda jest czyszczenie, a nie odpowiadanie na trudne tematy.
No, jak juz topic jest to wypadaloby, nie?
spider-bialystok
20-08-2005, 16:13
@Dobo
Mam inne zdanie na temat obowiazkow moda i dlatego moim ulubionym moderatorem jest Gremlin ;p.
Gonzo von Krenzel
20-08-2005, 16:16
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Wcale nie sporą, a już napewno taką jaką ma np hoomik. Przciez zadaniem moda jest czyszczenie, a nie odpowiadanie na trudne tematy.
Właśnie... Wielu z moderatorów już od dawna nie gra w tibię... Od takich pytań są doświadczeni użytkownicy. Moderator - oczywiście - musi znać się na rzeczy, ale przede wszystkim jest od pilnowania porządku na forum. A do tego nie potrzeba wielkiej wiedzy na temat (w tym wypadku) tibii.
Ghost Nieudany
20-08-2005, 16:41
Jasne.
Moderator Multimediów i Grafik musi grać conajmniej trzy lata, inaczej odpada. ;d
Dr. Omader
20-08-2005, 17:05
Dobry post to nabity post ;)
Cóż za miła niespodzianka. ;)
@up
rotfl
@topic
Na moderatora powinna być wybrana osoba, która udziela się na tym forum. Niektóre osoby przez Was wybrane prawie wogóle tego nie robią. Są poprostu dobrze znane z #tibia.pl.
Ghost Nieudany
20-08-2005, 17:20
No, jak juz topic jest to wypadaloby, nie?
Tiaaa, typowe.
Jak założę temat "Ludzie z małym penisem, WPISUJCIE SIĘ!" albo "Ludzi robiących laski moderatorom proszę o wpis" to też się wpiszesz? Żałosne.
@Raul
Ale jak interpretować "udzielanie się na forum" w tym wypadku? Ma zostać wybrana osoba, która nabiła sobie 1k postów w miesiąc (w miarę sensownych) czy osoba, która ma ich 500, ale na jeszcze większym poziomie?
Shardzik
20-08-2005, 17:21
Wszystko wróciło do normy, mała pomyłka była Gewof znów jest na liście ;p
Ale i tak Hóm prowadzi, więc Temat mógłbym zamknąc juz jutro, ale niech jeszcze będzie ;)
@topic
Na moderatora powinna być wybrana osoba, która udziela się na tym forum. Niektóre osoby przez Was wybrane prawie wogóle tego nie robią. Są poprostu dobrze znane z #tibia.pl.
Co to znaczy @ topic?
Ja nawet nie głosuje na nikogo, tylko zbieram głosy ;)...
Moim zdaniem dobrze że są znani z #tibia.pl, bo wiadomo jacy są, a nie jak np. Cors Ent, który nie jest ani znany, ani się często nie udziela, Userzy lubią jak ich nic nie zaskoczy...
@Raul
Ale jak interpretować "udzielanie się na forum" w tym wypadku? Ma zostać wybrana osoba, która nabiła sobie 1k postów w miesiąc (w miarę sensownych) czy osoba, która ma ich 500, ale na jeszcze większym poziomie?
Nie chodzi mi o to, że ten kto ma więcej postów, powinien być wybrany. Z Twojego porównania większe szanse według mnie ma osoba nr 2. To jest moja opinia. Osoba, która w przyszłości zostałaby moderatorem powinna być bardziej znana i rozpoznawalna z forum, niż z #tibia.pl.
Jak założę temat "Ludzie z małym penisem, WPISUJCIE SIĘ!" albo "Ludzi robiących laski moderatorom proszę o wpis" to też się wpiszesz? Żałosne.
Zalosny jak narazie to jestes tu ty. Zgadzam sie, tylko nabilem posta w tamtym temacie, lecz nie byl on pod jakims wzgledem 'z***us-laskus', jak ten, ktorego przedstawiles w swoim przykladzie. A to chyba logiczne, ze nie bede do takiego sie wpisywal, ani do zadnych innych kretynskich. Wiec wypraszam sobie taki szajs, ktory przedstawiasz.
To nie ******* glupot, co robisz przez wiekszosc swoich postow. Mam dziwne wrazenie, ze u "niektorych" bylbys kandydatem do odstrzalu z forum a nie na moda.
Hehehe - no kto wie. Moze faktycznie tego co wygra uczynią moderatorem :) Ja z tego co wiem, przegrałem ostatnio jednym głosem, bo jeden z modów uznał ze bardziej nadaję się do 'twórczości'.. cóż życie :)
Cos sie nie podoba? Wy*******aj.
Thaaa.. Najlatwiej jest odeprzec czyjegos posta soczystym wy*******aj, nieprawdaz?
Cos sie nie podoba? Wy*******aj.
Owszem. Chociaz nie. Bardziej to "ktos" niz "cos". Tym kims jestes ty. I nie mow do mnie w ten sposob, bo nie zycze sobie aby taki gowniarz jak ty zwracal sie do mnie per "ty". Powiem ci tylko, ze masz szczescie. Prawda jest taka, ze szansa na to abym zostal moderatorem jest raczej niewielka, co mozesz traktowac jako ratunek przed banem dla siebie.
Shardzik
20-08-2005, 17:55
Eehhh znowu się zacznie, kłótnia podobna do w Rodzice vs Tibia...
Kamos, to są komentarze, nie temat do kłótni, jak coś ci się nie podoba, omijaj szerokim łukiem ten temat, nie ma przymusu, jeżeli masz mi tu robi burdel z tematu to sam wy*****aj
Lord mądrze gada..
Kamos, hoomik - spokojnie panowie. Ja nie rozumiem dlaczego wy wyogole klniecie na forum? dlaczego sie wyzywacie? Macie cos z tego? tylko szczujecie sie wzajemnie -.-
Sobie powyzywajcie na monitor, krzeslo, albo klawiature - lepiej sie wam zrobi.
Właśnie. Niektorzy nie widza roznicy pomiedzy osobami nadajacych sie na Opa #tibia.pl a moderatorem forum.
@kłótnia
Radze ją zakonczyc. Nikomu kto bierze w niej udzial nie wyjdzie to na dobre. Lepiej zalatwcie to na PW. ^^
@Edit
Ups, ortograf o.0
Shardzik
20-08-2005, 18:02
Cholera to istna reklama do głosowania, przydałby się pomocnik to liczenia głosów ;)
@Up "KłÓtnia na Boga...
tylko szczujecie sie wzajemnie -.-
I'm lovin' it, nawet jesli sie dostaje pkt. karne za taka blachostke od Droma.
Dobra, skasujcie moj glos i moje posty w komentarzach. Sam zaczalem i rozpetalem ta 'klotnie', sry. Forgive me.
@hoomik
Jeśli chcialbys aby mnie zbanowano, juz dawno by to nastapilo.
I'm lovin' it.
Ale inni nie. Więc prosimy o spokój, lub o opuszczenie sali.
Rozkręcanie tego forum pozostawcie Oxemu :D
@hoomik
Jeśli chcialbys aby mnie zbanowano, juz dawno by to nastapilo.
Ale wygląda na to, że jak najbardziej, chcesz hoomika przekonać do zajęcia się tobą, więc lepiej będzie jak już skończysz.
@Topic
Widzę, że zainteresowanie nieoficjalnymi typowaniami jest ogromne, boję się pomyśleć ile będzie zainteresowania potem. A tu nagle wyskoczy przyjazna mordka Droma i coś w stylu "Tego roku nie wyboeramy moderatorów, bo jak dotą nie potrzebujemy dodatkowego wsparcia ;)". Hyhy (i tak śmiech zamiera na ustach...)...
Btw. Jeżeli o mnie chodzi to nawet nie glosuję, mam szanse takie same jak Lepper na wygranie wyborów ;).
EDIT:
@Down
No to tymbardziej ;p.
"Tego roku nie wyboeramy moderatorów, bo jak dotą nie potrzebujemy dodatkowego wsparcia ;)"
Tego roku już byli wybrani nowi moderatorzy. ;)
Dr. Omader
20-08-2005, 18:21
A tu nagle wyskoczy przyjazna mordka Droma i coś w stylu "Tego roku nie wyboeramy moderatorów, bo jak dotą nie potrzebujemy dodatkowego wsparcia ;)". Hyhy (i tak śmiech zamiera na ustach...)...
Narazie nie zanosi sie na wybory :)
Niedawno w sumie wybralismy paru modkow. Jesli bedzie nam wieksza pomoc potrzebna, to da sie prawa super moderatora dla Dwimenora i p.l'a, jest jeszcze Besn nawet ;)
Zaglada tez wrocil po dlugim okresie nie bycia modem znowu na to stanowisko. Wakacje sie koncza, aktywnosc na forum sie zmniejszy i mysle ze narazie na pewno nie bedzie wyborow. Jak cos to ewentualnie w listopadzie/grudniu, a i tego nie wiadomo. Wybory beda jak nie bedziemy sobie radzic po prostu ;)
ROTFL! :D
No ba, calkiem niezle mi to wychodzi :D
No ba, calkiem niezle mi to wychodzi :D
Hmm, czy Dobo ma nowa dziewczyne? :D
Po co nam nowi moderatorzy, skoro widocznych jest 25% z nich, a i tak daja sobie rade? Komentujac swoj glos, dalem go na gewofa (bylby dobry na tej pozycji) i hoomika (jeszcze wiekszy rygor! ;)). Zamiast tego drugiego chcialem dac glos na Grzesia (bk), ale on i tak nie chcialby byc modem, bo poniewaz.
Wakacje sie koncza, aktywnosc na forum sie zmniejszy...
Ja w to nie wierzę. Ja tam najwięcej mam czasu i najwięcej postuję w roku szkolnym :).
A jesli chodzi o samo głosowanie to widać, że przedewszystkim liczy się IRC. Ja tam nie miałabym nic przeciwko gdyby tana, albo adolph dostali modka :D. Nie, no... Bycie modem to przecież nie jest nagroda za popularność, ale próba... Modka obdarza się zaufaniem, powinno się byc pewnym, że nic nie pochrzani i nagle mu coś nie odbije... No i jeszcze do tego dochodzi kultura osobista... A z resztą, po co komu mod? Dodatkowa robota... Wystarczy popatrzeć na kilka topiców, żeby zobaczyć kto tu jest popularny, czy kto pomaga innym... Posty wiele świadczą o ludziach. A popularność? Taka malutka premia...
@hoom
Hmm... Pan negatywny, tak? No cóż, życze ci szczęścia :)
@edit
Był błąd ortograficzny :P
Ja rozpoczynam kampanie pod hasłem: 'Wódka dla każdego!' Hail!
Shardzik
20-08-2005, 19:16
1.Btw. Jeżeli o mnie chodzi to nawet nie glosuję, 2.mam szanse takie same jak Lepper na wygranie wyborów ;).
1.Hmm, jeżeli o to ci chodzi, to nei można na siebie głosowac...
2.O zgrozo to oznacza że duże ;/
@UP I to miało oznacza zabawną satyrę? Nie sądze...
@Raul
To faworyt będzie miał plusa przy następnych wyborach, jezeli stronka nie podupadnie, to użytkowników nei bedzie miał kto upilnowac... i zawsze lepiej wybra tego, na kogo użytkownicy patrzą przychylnie...bo wybranie Cors Enta naprawdę mnei zadziwiło...
Ja rozpoczynam kampanie pod hasłem: 'Wódka dla każdego!' Hail!
Ja dołączam do ekipy!
Kto jest z nami, palec pod budkę!!
@hoom
Hmm... Pan negatywny, tak?
rozwin, prosze, bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.
TehRegent
20-08-2005, 20:32
Ehh...
Na modka moim zdaniem powinno sie wybierac ludzi, ktorzy rzadko dzialaja po impulsem (czyli ja sie nie nadaje :P), poniewaz za duzo banow za nic bedzie. Powinni sie znac na rzeczy, nie na Tibii, tylko na pracy moderatora. Po trzecie tez dolaczam sie to "Wodka dla kazdego!" 8o
Moderatorzy oraz administratorzy dobrze wiedzą kto zasługuje na miano nowego moderatora, oraz kto ma uznanie wśród użytkowników. A forum można rozkręcić w wiele innych sposobów, bo aktywnych uzytkowników jest sporo.
i zawsze lepiej wybra tego, na kogo użytkownicy patrzą przychylnie... A to niby czemu? Wybory powinien wygrac ten, kto najlepiej nadaje sie do tej pracy, a nie ten, kogo lubia userzy
I'm lovin' it, nawet jesli sie dostaje pkt. karne za taka blachostke od Droma.
Ode mnie za te "blahostki" dostalbys juz bana :)
Ode mnie za te "blahostki" dostalbys juz bana :)
to jest nas dwoch.
Shardzik
20-08-2005, 21:00
A to niby czemu? Wybory powinien wygrac ten, kto najlepiej nadaje sie do tej pracy, a nie ten, kogo lubia userzy
Bah, no to mamy 2 odmienne zdania, myśle że to także jest wielki atut...
Dobry post to nabity post ;)
Takiemu to dobrze nabije sobie posta i nawet marny warning mu nie groźi ;)
Bah, no to mamy 2 odmienne zdania, myśle że to także jest wielki atut... Czyj atut?
TehRegent
20-08-2005, 21:07
@gimli
No to zgadzamy sie w jednym...ze modek musi znac sie na rzeczy :)
hmmm.
1) Hoomik
2) She
1) hoomik, bo jest jednym z bardziej rozgarnietych uzyszkodnikow
2) She, bo jest za malo Modkow płci pieknej, oraz jest poprostu odpowiednia na to miejsce
@2
Jestem przeciw. To oczywiscie tylko moja opinia.
Nie sądze aby She nadawała sie na moda. Jest na to za młoda i jej teksty często wywołują kontrowersje wsrod wielu userow.. A poza tym, co ma płeć to moderatorstwa?.. To co - we wrzesniowych wyborach mam zakreślic Jolantę Kwaśniewską, tak?
Shanhaevel
20-08-2005, 21:54
I trochę za bardzo pokręcona. ;)
@down
She by pewnie skomentowała to tak:
"Przepraszam, dlaczego TROCHĘ?!". :]
"Trochę"?.. Wybacz, ale to słowo jest takie słabe..
1.Hmm, jeżeli o to ci chodzi, to nei można na siebie głosowac...
2.O zgrozo to oznacza że duże ;/
Za późno, zagosowalem...
@UP I to miało oznacza zabawną satyrę? Nie sądze...
On się chcial chyba tylko pohwalić, że może już legalnie pić.
Moderatorzy oraz administratorzy dobrze wiedzą kto zasługuje na miano nowego moderatora, oraz kto ma uznanie wśród użytkowników. A forum można rozkręcić w wiele innych sposobów, bo aktywnych uzytkowników jest sporo.
To ty nie wiesz, że oni kostką rzucają? 8o
@Topic
Nie rozumiem juz teraz zupelnie jaki cel ma takie glosowanie, chyba tylko nabicia sobie postów i poszczególni "chętni" na stanowisko moderatora mogą sobie pomarzyć czego to oni by nie zrobili jak by moda dostali (nie piszę o poszczególnych osobach).
EDIT: Wygląda na to, że bardzo dobrze iż userzy nie mają wplywu na wyniki konkursu na modków. Nie wyobrażam sobie jak by to bylo gdyby Kamos albo She dostal(a) dostęp do panelu moderatorskiego ;-//.
@Down
She w roli modka? Z jakiej okazji? Nic do niej nie mam, ale w roli moderatora jej nie widzę. O Kamosa się pytasz? Pfffffffffft....
@Topic
Nie rozumiem juz teraz zupelnie jaki cel ma takie glosowanie, chyba tylko nabicia sobie postów i poszczególni "chętni" na stanowisko moderatora mogą sobie pomarzyć czego to oni by nie zrobili jak by moda dostali (nie piszę o poszczególnych osobach).
EDIT: Wygląda na to, że bardzo dobrze iż userzy nie mają wplywu na wyniki konkursu na modków. Nie wyobrażam sobie jak by to bylo gdyby Kamos albo She dostal(a) dostęp do panelu moderatorskiego ;-//.
Glosowanie ma na celu sprawdzenie wsrod uzytkownikow, kto wg nich bylby modem w przyszlym "losowaniu". Tak samo jak byl konkurs z najbardziej znana osobistoscia na forum. I co masz do Kamosa i She?
Shardzik
20-08-2005, 22:53
@Gimli, atut moderatora, ot taki as w rękawie, taka odmiana...
@Thero
1.She już raczej eni odwiedza forum...
2.Nawet jej nei znasz, więc rozumiem że nie możesz sobie wyobrazic...
3.Panie profesorze, jeżeli tak to rozumujesz, to każdy post w takim razie to nabijanie postów, każdy post, niezależnie jakiej długości, i jakim przesłaniu to tylko +1 do łącznej liczby postów... Czasami dobrze jest wiedziec, kto bylby chętnie widziany jako Moderator, a to co ty sobie myślisz o temacie zachowaj dla siebie. Gdyby Moderator uznał iż taki temat jest niepotrzebny, to by już nie było tematu, ot cała filozofia... Nie pomoże ci "Maamo ten temat mi sie nie podoba, skasuj to..." Jeżeli ta w pewnym sensie "Polityka" sprawia ci trudności, to omijaj ją szeerokim łuuukiem... Bo jesteś jednym z niewielu którzy tak myślą...
@Lord Shard
Po co musisz zaczynać spór ;-//.
1. Faktycznie, zauważyłem, brakuje mi tematów o myciu monitora ;/.
2. Czego nie mogę sobie wyobrazić, jeśli wolno spytać? Bo jej nie znam? Jedyna we wszchświecie nie jest, a z postów, kilku minut na IRC i ogólnie "po stażu" na forum wiem, mniejwięcej, jaka ona jest, i na tyle na ile ją znam, na tyle wyrobiłem sobie zdanie, że nie widzę jej w roli modka. Jasne, że mogę się mylić, ale bez przesady, nie musisz tak na mnie od razu najeżdżać?...
3. Nie pisz do mnie "profesorze" (no chyba, że masz na celu obrażanie mnie, i nie, nie chodzi mi o to, że kto jest profesorem to jest jakiśtam, chodzi mi raczej o brak szacunku w stosunku do mnie*). Wcale nie uważam tak jak napisałeś, ty napisałeś, jak TY to widzisz, szanuje twoje zdanie, ale ja mam prawo do swojego, napisałem, że moim zdaniem to bezsensu. Czy z tego powodu mam czytać takie bzdury jak: "Maamo ten temat mi sie nie podoba, skasuj to..."? Nie cche zaczynać kolejne bezsensownej kłótni, ale, delikatnie mówiąc, odczep się ode mnie, gvwno wiesz, a piszesz "jak ja myślę".
Ghost Nieudany
20-08-2005, 23:07
1.She już raczej eni odwiedza forum...
rotfl
Ma problemy z logowaniem na forum (coś z kontem pewnie) i jest na wakacjach. :-)
A co do posta Thero...
Facet. Trochę luzu i dystansu do rzeczywistości. To jest ZABAWA. TAK! Z-A-B-A-W-A. I małe badanie, kogo userzy najbardziej by widzieli w roli moderatora. Test tego, kto jest na forum popularny.
Ja bym rozumiał jeszcze, jakby ludzie pisali posty typu "Moim zdaniem modem powinien być Ńjiiiihhhóóy4hhh!111"... Ale tak?
Kiedy ja piszę tylko, że moim zdaniem to nie ma sensu. Czemu uważasz, że traktuję to śmiertelnie poważnie? Dla mnie to "róbta co chceta" tak czy siak ;p.
Racja to.
Thero jako jedyny tutaj wyraża swoje poglądy nie bluźniąc na nikogo. Szacunek dla ludzi, którzy szanują innych.
Wow, dostalem 1 glos od Pogromcy ^^
Wiekszosc glosow wyglada nastepujaco :
1.Hoomik
2.Gewof
lub
1.Gewof
2.Hoomik
;)
@ Edit : Spider, jestem pod wrazeniem! :)
No bo i r teh leet ;) I nieprawda, bo Ghost ma wiecej glosow od Gewofa ;p
spider-bialystok
21-08-2005, 17:13
Wow, dostalem 1 glos od Pogromcy ^^
U mnie tez masz glos, w edicie dodalem cie jako drugiego kandydata ;p.
Ja uzbierałem 2.
Pozatym:
To było oczywiste, i chciałbym aby modkiem został Hoom, bo zna się na rzeczy, i
nie przepada za tąka jedną osobą... I cenie go za te dwie rzeczy ;)
Ja uzbierałem 2.
Pozatym:
To było oczywiste, i chciałbym aby modkiem został Hoom, bo zna się na rzeczy, i
nie przepada za tąka jedną osobą... I cenie go za te dwie rzeczy ;)
Hmmz, chcesz bym dostał bana?
Do Khan i ripper:
TEN topic sluzy do komentowania...
Shardzik
22-08-2005, 18:30
@hoom
"Mężny" Raul podjął się usunąc niepotrzebne posty ;)
Aha i poprawiłem Hoom na hoom jak zapewne chciałeś ;)
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=491986&postcount=33
Coś wam powiem...
NO WAY
Ja bym z tą nupiarnią panującą tutaj nie wyżył jednego bodaj dnia. Zostałbym mentalnie zmasakrowany. o_O
Nie, nie o to chodzi.
Miałem co innego na myśli, ale nie będe pisał głośno.
I nie o Tobie.
Ja mam jeden głos. Myślę też, że gdyby zrobić takie głosowanie np. pół roku temu, to wcale nie hoomik by wygrywał. Ogólnie niektóre głosy są dziwne.
PS:
no to
1. Bubble
2. Cachero
a tak serio
1. A.T
2.nie wiem moze ktos z kosmosu?
a dlaczego? a tak go jakos milej zapamietalem
Czyli mam 2.
Heliwurab
23-08-2005, 16:18
@Up
Jeśli OnlyM(PL) lubi kosmos, to mógł napisać E.T. zamiast A.T. ;P
<JOKE>
Mój post miał być dla rozbawienia sytuacji, ale i tak wybrałem kogoś... (wujek rox!! \m/ \m/ ) hehe B)
W gruncie rzeczy to troche zaskoczony jestem tyloma glosami, bo poza OWiON i fora prywatne raczej nie wykraczam. No ale nic, fajnie jest ;) A zeby za nudno nie bylo... Kamos is krieg! :D
Dan the Automator
23-08-2005, 19:44
Kamos is krieg! :D
\m/ BLACK METAL IST KRIEG \m/
Nie zapominaj o jedynym słusznym gatunku ;-))))
\m/ BLACK METAL IST KRIEG \m/
nah, krieg/kriege/krg jest tylko jeden. i ma wasy. wyglada jak kozak... taki bohun z niego. w ogole jest bardzo ale to bardzo tru. mniam.
sif! I pwn j00! I r teh leet!
Dr. Omader
24-08-2005, 14:51
W gruncie rzeczy to troche zaskoczony jestem tyloma glosami, bo poza OWiON i fora prywatne raczej nie wykraczam. No ale nic, fajnie jest ;) A zeby za nudno nie bylo... Kamos is krieg! :D
A myslisz, ze ci co glosowali to wychodza? Wieksozsc glosujacych tez tylko kampi w OWIONie ;)
On moze nie, ale ja tak.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.