Pokaż pełną wersje : RASIZM W TIBII !!!
Opowiem wam historyjkę:
Dawno, dawno temu (przedwczoraj) Zenonov wracał z łowów na wild Warriorów nic nie podejrzewając zatrzymał się koło 2 kolesi(jak się póżniej okazało-- brazylijczyków(z małej litery)). Przyzwali sobie Demon skeletona i Orc berserkera(pewnie do treningu). Zenonov skuszony tym podszedł bliżej i powiedział, że popatrzy na trening. Na to te 2 &^%& spytały czy nie jest on brazylijczykiem(z małej litery). odrzekł, że nie. Gdy zobaczyli jego level bez zastanowienia napuścili potworki. Zenonov umarł i stracił swój plate armor. Od dziś Zenonov bardziej uważa i poluje na brazylijczyków.
Ale długie :P
"W życiu liczą się tylko chwile"
monaldo ETERNIA
14-04-2004, 19:23
To były chyba odosobninone przypadki, znam wiel Brazilijczyków (Z dużej litery), z którymi żyje jak równy z równym. Na RL jest więcej raśizmu niż w tibi !
Heh Mnie też denerwuje ta zaraza ziemniaczana. Ciągle jakieś lolki pytają się br? br? Tak nachalny nie jest chyba żaden naród. I ten ich szkardany język. Ale najgorsze jest to, że tarasują nam depo. Skąd wogólne w tym kraju trzeciego świata mają internet? Co już znudziała im się Luz Marija i Don Emeralda, że w tibie muszą grac?
Soul River
14-04-2004, 19:29
jaki rasizm !!!!!
sorogore (eternia) bardzo zasluzyl sie dla polski robiac mass pk polakow . polacy przez ktorych opinia byla zal nie zyja -- maja nauczke
nawet szwedzi prubowali zabic sorogore pomagajac tym samym polakom--- i tak sie im nie udalo
to pisal soul RL friend
pozdro dla wszystkich polakow na eterni od sorogore (gmina buczkowice)
Maciek Mur
14-04-2004, 19:32
Wedug mnie braziliczycy to utrzymyani w nędzy ludzie , którzy chodzasz w grze chcą być chociaż w jednej rzeczy ciut lepszy niż inni. Tą rzecza jat pytanie :"br?" :D :baby: :D
Jest tyle samo nOObow, PKerow, Thiefow i Looterow brazylijskich (z malej bo to przymiotnik :P) co polskich. W każdej rodzinie jest jakaś czarna owca. Znam wielu fajnych brazylijczykow i wielu fajnych szwedow itd. Nie ma narodów gorszych i lepszych.
brazylijczycy i rasizm... hmmmm :D nie... mam wielu kumpli z Brazylii i jakoś nie czuję napiętnowania z ich strony ze względu na to że jestem polakiem, mam stricte polski nick i nie wstydzę się swojej polskości... raz nawet odganiali ode mnie cholernych szwedzików którym się stare dzieje przypomniały i po pytaniu do mnie pol? jak odpowiedziałem twierdząco zaczęli mnie pakować :D ale co tam... - brazylijczycy są naprawdę niezłym narodem... i tyle
edit #1:
Oryginalnie dodany przez Jedi
Naród jak każdy inny europejski naród i wcale Polski nie są najpiękniejsze...
off-topic : no to jest akurat prawda... gadałem w realu w te wakacje z kilkoma włochami i niemcami i polki krótko mówiąc mają opinie najłatwiejszych do zbajerowania lasek dla obcokrajowca - bo wystarczy nie mówić po naszemu mieć jakiś niewielki hajs i jakieś nawet pożyczone od tatusia auto i połowa nóg stoi dla Ciebie otworem :D ;)
LOL to chyba najbardziej nOObowy i lolowaty w całej tibii. Ocziwiście zaraz wszyscy wyskoczą, że mają kumpli z Brazylii (zawsze 1 post w liczniku do przodu). A Brazylijczyk pisze się z dużej litery.
Dan the Automator
14-04-2004, 21:49
Oryginalnie dodany przez Soul River
jaki rasizm !!!!!
sorogore (eternia) bardzo zasluzyl sie dla polski robiac mass pk polakow . polacy przez ktorych opinia byla zal nie zyja -- maja nauczke
Tak, tylko dlaczego musiał zabijać tak wartościowych Polaków jak np Pozeracz Chmur? Bo nie jest to osoba która mogłaby psuć opinie...
Pierw zastanówcie się nad naszym narodem dlaczego ich nie lubią inne narody a potem nad innymi narodami i macie już odpowiedz.Pomyślcie czego nienawidzicie w naszym narodzie a zrozumiecie co widza inni.
Burp A kto nienawidzi naszego narodu? Co za ostre słowa. Gadałem na czacie w tibii właśnie gdy był poruszaby ten temat. Nikt nic do Polaków nie miał tylko, że mamy za ciężki język :P Naród jak każdy inny europejski naród i wcale Polski nie są najpiękniejsze...
znam też kilku Brazylijczyków. 2/3 to hamy strasznie, ale ta 1/3 to kumple lepsi niż większość polaków
Master magi
15-04-2004, 09:10
BR to zajebiste chamy ,lootery i gnoje.Zawsze gdy gram i stoje w depo widze same napisy "br??".Gdy siedze na rotach i ziomek sie zaypta "br??" i ja powiem nie to odrazu mi wybija all roty:/Wogle to sa jacys dziwni ludzie.Nie wiem skad oni maja tam komputery i internet!!
Nie mam zadnego kumpla z brazylii ale mam za to z izraela:P(nawet wporzo)
Tak rasizm jest w tibi od dawna. Ale najwięcej huntów na narody jest na Polaków:P
nawigator
15-04-2004, 15:15
heh. kiedys braziliany byli tacy w miare... ale wyglada na to ze im coraz gorzej jest -.-
kiedys bylo tradycyjne "brasuca?" a teraz zrobili sie leniwi i mówia tylko "br?"
kiedys takze mozna bylo sie z nimi dogadac a ostatnio jak sprzedawalem C arm to bylo tak : puscilem msg na trade i jakis czlowiek mnie msguje i mówi "i buy c arm" to ja powiedzialem "offer" a on "25k" zdziwilem sie bardzo i zarazem ucieszylem bo c arm na servie na którym gram chodzxi po 15-20 k. wszystko fajnie tylko ze jak przyszedlem do depo daje na trade swojego c arma a on mi swojego... wygladalo na to ze chcial sprzedac swojego a napisal "buy" heh mogli by sie uczyc angielskiego -.-"
jeszcze jedna sprawa... oni bardza lubia krasc i sie droczyc...
lowilem sobie rybki moim druidem... nagle przychodzi jakis koles i mówi "hi" odpowiedzialem to samo a on "br? br?" ja mówie "no" i ide dalej z rybkami nagle cos mi zabraklo powiedzialem zeby oddal... on nie chcial wiec sie zdenerwowalem.. dostal 2 sd na ostrzezenie... dlaej nie chcial oddac dostal jeszcze 2 i upadl.. wyciagnelem swoje rybki.. c arma i bp uh najsmieszniejsze ze to byl 27 pally a mój druid mial tylko 19 level :]
ogólnie:
zadko mozna teraz spotkac polaka który np mówi "pol?" a bardzo czesto mozna spotkac brazylijczyka który mówi "br?" wiec wyglada na to ze oni nie jako cofneli sie w rozwoju ... bo kiedys tego u nicyh nie bylo -.- aha i jescze jedno strasznie sie woza mysla ze maja paru dobrych h leveli to im wszystko wolno... jednego mój druid przekonal ze tak nie jest ;D
Br? Jak ja tego nienawidze X( X( X( . Już dwa razy zginołem przez to, podchodzi koleś i pyta "br?" odpowiadam "no" i bum chwila ucieczki, biały napis i ponowne logowanie. Brazylijczycy według mnie są jacyś porąbani.
[I]. Skąd wogólne w tym kraju trzeciego świata mają internet? Co już znudziała im się Luz Marija i Don Emeralda, że w tibie muszą grac?
wow, i kto tu jest rasistą?? a język mają piękny, wiem, bo sie uczę hiszpańskiego (to nie to samo co brazylijski, ale też fajne)
myśle, że tak czy siak tibia powinna łączyć a nie dzielić. ja jestem zdecydowanie antyrasistą, często mam przez to prze***ane (naszywki na plecaku :/) ale trzymam się tego. jeśli już będe w tibii zabijał other players, to bez względu na rase, wiek, kolor skóry i ta dalej...
pozdrawiam
Ta nie ma pięknego języka brazylisjkiego... bo oni mówią po portugalsku. Pewnie dlatego. A mi hiszpański sie nie podoba. Nie to co język naszych braci ze wschodu. Z nimi to przynajmniej można się dogadać. A ta inteligencja brazylijska nie zna angielskiego, nie wie zawet o co mi chodzi jak mówie offer. Mleczyk co widzisz w mojej wypowiedzi rasistowskiego? To kraj słabo rozwinięty i duża cześć społeczeństwa to plebs widać od razu, że niewykształcony. Oni mają już taką manie z tym "br?". Ja o to sie pytam jedynie jak robie interesy, a nie na każdym kroku. I dalej mnie zastanawia skąd oni mają internet? Pewnie łączą sie przez modem jeszcze Oby mieli kryzys taki jak ich sąsiedzi na Argentnie
Vodinesi
15-04-2004, 17:04
Cienka sprawa jest z tym "br?"...
W końcu aj juz nie wiem o co im chodzi?
Czy oni szukaja ofiar do pekowania...czy szukaja przyjaciół...czy jak?
Raz przez to padłem od tego momentu każdy brazylijczyk od ktorego usłyszę wspaniałe powitanie w stylu "br?" będzie dla mnie nikim...
Tomi....
15-04-2004, 18:02
Nawet fajne...
ale Brazylijczycy som debilami nielubie ich :]
Wcionsz Brascura??
LOL
Serafinek
15-04-2004, 20:26
Ja tam uważam ,że to kompletne durnie i matoły i od razu się czepiają jak ktoś nie jest z ich biednego państwa. Jestem kiedyś w Carlin i chce wejsć do sklepu a tam typy ''alasdjhd vola speladiego ...''wchodze a tam typ co był na 30 lvl ''br?'' ja odpowiedziałem ,że nie a on mnie zaczoł atakować.Później mowie''stop''a ten drugi do mnie ''ouat ggou ther'' a ja mowie ''what''i w końcu wyszłem.Ale z tym rasizmem to nie przesadzono :P
ale mam fajną ruskę której ja na poczoątq pomagałem a ona teraz mi rosjanie z tibi nie są źli
Toony Knight
15-04-2004, 21:04
brrr nie cierpie brazylijczyków
Namożyło sie ich tyle, że przejść nie można :P jak już pisali inni chodzą tylko i pytają br ? br ?
Niedawno mojego kumpla 2 razy ubił jeden brazylijczyk na 14 lvl kumpel miał też coś kolo tego a ja 24 (teraz mam :D to było bardzo niedawno) to poszedłem zarąbałem tego kolesia (ale on niestety nie miał red skulla (teraz juz ma :D )) i potem poszedłem nad rzekę czekać az mi czaszka zniknie. Zaraz przyszedł jakiś ~40 lvl pally i sie pyta kogo zabilem (oczywiscie byl br) no to ja mówie, że kolesia co zabił mojego kumpla 2 razy podalem name kumpla a ten sprawdził na stronie chyba, a między czasie przyszedł ten kolo co go zabiłem z 2 ~20 lvl i zaczeli we mnie naparzac, ale ja ich olalem i gadalem z tamtym gosciem. Potem on poszedł a ci mnie dalej bija to ja w jednego palladyna i go gonie, a miałem skulla ja. Zaraz zleciało sie tyle tych h** ze nie głowa boli (pół ab za mna latało :P ) a ja biegam i smieje sie i UHóje co jakiś czas, az uh sie skonczyly i stracilem serpenta, bh shielda, k armor :(
Jak nabijemy jeszcze kilkanaście lvl (a idzie szybko :D ) to sie mscimy na lamkach z kumplem :D
Albo wczoraj stoimy z kumplem (25 sorc) i czekamy na resp bh i mumi kolo venore. Przychodzi jakis kolo 27 knajt i babka 24 pally i mowia ze chca bic bh. To kumpel mowi ze bh bedzie ich a nasze mumie to koles ok ok. Poszli zabili bh my dalej czekamy koles wrocil i mowi:
- bh for me mumies for you ok ?
czyli to samo co my mu przed sekudna :D
Potem nam chcieli kraść loot z mumi (słaby był) ale nie dalismy :D
PS: a Szwedów to lubie - pierwszą osobą jaką napotkałem w tibi (piersze logowanie to było :D pamitam do cipfrienda hi i'm new in tibia :D ) był Szwed i pokazał mi gdzie sie na raty chodzi i nawet dał mi brass helmet :D
Kurw* nie obrazajcie brazylijczykow!! Przed chwila zginal;em i jakas babka brazylijka <pytala sie mnie o br?> Wziel;a moje rzeczy i czekala na mnie zeby mi je oddac!! Rozumiecie!! Kolo thais zginalem, a ona czekala zebym przyszedl z carlin!
Oryginalnie dodany przez Soul River
Hail Sorogore!!
:*
On topic:
Haha, narzekacie na Brazylijczyków a myślicie, że sami jesteście lepsi? Haha. Zanim zaczniecie na kogoś najeżdżać spójrzcie na swoich "ziomali" :P.
No dokładnie, najpierw spojrzeć na własne podwórko. Ile jest noobów czekających przed/w depo i błagających o jakiś ekwipunek? A ile jest klientów, którzy by Cię bez powodu zaszlachtowali? A ile jest oszustów. którzy w rodzimym języku namawiaja do kupna paca za gp, albo do śćiągnięcia super arcy bezpiecznego programu z ich strony?
Reformator
18-04-2004, 23:49
Zgadzam sie!!! Najwięcej wałków robią Polacy!!! :( Może to i świadczy o ich "sprycie" :)) ale ofiarą też najczęściej padają Polacy X( nie bede mówił o czym to świadczy.... Nawe hight lvl robią wałki. Ostatnio zginąłem na poh i przez doła 2 dni się nie logowałem. K armor mi wyleciał + bp uh. Lognąłem się patrze rzeczy w depo. 8o Zdziwiony sprawdzam na stronce a tu: 13 lvl sorc. i pisze że kolo z brazylii. A jak się zdaży zginąc w pobliżu Polaka ( nawet high lvla ) to już na bank lootu nie masz. Oczywiście sąwyjątki
Pogromca pk
19-04-2004, 00:07
br? zimno im czy co? zaczynają gadać coś po brazylijsku(czy portugalsku), jak zaczynałem grać to ni się wydawało że czary rzucają :P
Mr Logest
19-04-2004, 00:45
ja myślę ze z upływem czasu nie narodowość ma znaczenie, polak polakowi, czy brazylowi, czy szwedowi..nie ma znaczenia co i jak, liczy się wiek i charakter..
po prostu ...j zawsze nim będzie i nic tego nie zmieni, nawet jesli w tibii leczy kompleksy,
tak samo jak często gówniarze grający w tą grę stwierdają ze już im sie nie chce grac bo nie zrobia wyzszego lvl niz ten umęczony 25 i ida robic bydlo...
a my jak śpiewa Wojciech Młynarski "róbmy swoje.."
Monoskar
19-04-2004, 02:02
Nie mam zamiaru tutaj "jechać" po wszystkich Brazylijczykach, ale nie ma co - część z nich to naprawdę niezłe przygłupy:blazen:
Ledwo wylądowałem na Main'ie pomyślałem skoczę po trochę exp'a do krypty w Carlin. Spotykam 2 kolesi, standard hi, hi, where are you from?, Poland, what about you?, "br", ok, see you, ledwie się obracam już mi się sączy krew po plecach, jeden z nich coś mi pociska na priv po portugalsku używając nadmiernej ilości wykrzykników. Ewakuacja z krypty uratowała mi życie.:pochodnia:
Następnym razem w kopalniach już nie ryzykowałem: widze 2 kolesi, mówią w języku "br", podchodzą, znowu standard:hi, hi, where are you from?, (myślę, powiem że pl to za chwilę wyłożą mną podłogę, więc): Finland, ooooooo, ok, we've never met anybody from there, see you...
Nie ma z nimi lekko.
:( Ludzie! Zobzczcie! Tibia ma na celu przynosenie przyjemności, a nie powodowania niechęci do innych narodów! :( Sama kiedyś nie mówiłam najlepiej o Szwedach, ale nie wszyscy byli tacy... jeden taki ochronił mojego guardian shielda przed naszym rodakiem... :P
Miałam nawet chłopaka Brazylijczyka... niestety nie pobraliśmy się, ponieważ skończył z Tibią... cóż... drugi chłopak - Australijczyk, rzucił mnie bo zginął i stracił level :P
E tam...Ja np. znam się z wieloma Szwedami(Z dużej litery) i mimo ze mają oni 100lvl'e a ja o jakies ponad polowe mniej to gada się z nimi naprawde spoko...Osobiscie nie odczulem jakiego kolwiek rasizmu w tibi
Heh, br? br? :P
Ostatnio spotkalem fajna babke (br:P) i nauczylem ja kilku slow po polsku (nalegala). Potem chodzila i do polakow "kur wa" "s *******a j" itp. :P
ale mam z nimi tez niebezpieczne przygody... Ide sobie w miejscu respawnu cyckow, ide ide a tu mostek. Ide przez ten mostek a tu mi z jednej strony cyc wyskakuje, wiec go z hmmow i standardowo uciekam :) a tu z drugiej strony mostku wyskakuje kolo... PYta sie brazuca? (i tak niezle ze nie br:P) ja mowie no, plz move a ten mnie blokuje glupi qtas...! ofkorz kolo dostal nieziemsko podgrzany GFBami i hmmami i zdechl ale ja nie zdazylem sie uhnac na tym mostku i mnie cyc wykonczyl...
Xywy kolesia nie pamietam bo mial typowo brazylijska :) a trudo te huez antonio de la pierde zapamietac :D
kiedys bylem kolo Outlaw camp i podsz dl do mnie gosciu i sie pyta "br?" ja odpowiedzialem "no" i nagle gosciu zaczol we mnie na*******ac ja zaczelem uciekac bo gosciu byl silniejszy ale nie zdazylem i gosciu mnie zabil X(
Niemiertelny
30-04-2004, 11:16
no nie wiem co do rasizmu ale spotkalem na swojej drodze wielu brazylijczykow i zaden nie byl pk thiefem czy jakims tam innym frajerem jedyne co moze byc denerwujace to, to ze caly czas krzycza BR?? BR?? BR??ale nic wiecej :D pozatym trzeba byc wyrozumialym niech sie gostek wyszaleje pewnie nigdy nie widzial lub nie gral na kompie no po prostu trzeba byc wyrozumialy i wspulczuc ;(
MayGyver
30-04-2004, 11:48
bardziej brazylijczykow denerwuja mnie nasi rodacy
stoi taki pod depo i sie wydziera "czy sa tu jacys polacy?"
i spamuje przez 10 min
jak sie ktos po polsku do niego odezwie to juz nie odpusci tylko "dasz mi cos?" albo "masz moze jakis niepotrzebny sprzet?"
jak mu sie cos rzuci to rozpowiada wszystkim ze jestes jego kumplem i pkuje na nizszych lvlach bo mysli ze go obronisz
a jak nie pkuje tylko expuje to na private channel pisze ze awansowal w tym i w tym albo ze lvl mu wskoczyl albo mlvl
dlatego od kilku miesiecy jak sie ktos mnie pyta czy pl? to ja mowie ze nie i mam spokuj
a co do pkowania przez brazylijczykow to sam widzialem wiecej sytacji kiedy polacy pkowali za to ze nie byl pl niz brazylijczycy za to ze nie byl br
hehehe, ja ostatnio (juz dawno :P) stalem z wietem pod depo w venore... Podchodzi kolo 8lvl i sa tu jacys polacy? i spamuje :P a ja do wieta cos po polsku :P
Tamten podchodzi do mnie i do wieta a ja tak "speak lesbian plx" a wiet "speak gay plx" :P kolo mial niezlego zgasa xD a my za to nieziemska zabawe xD
Hola, si br Amigo.
Ciagle powtarzaja br, bo gra ich o wiele mniej niz innych tibijskich narodowosci i szukaja kumpli w swoich rodakach, bo w Polakach ( zdecydowanie najwiekszych rasistach w tibii ) 100% nie znajda. Malo razy bylo tak ze na pytanie "BR?" Polak odpowida lol, noob, fuck you itd ? Malo bylo razy ze za to ze ktos nie jest pl Polak zabija ? Malo bylo razy ze Polak spamuje na priv channel "daj mi itemy plz, mialem haka" a jesli mu odmuwisz, odpowie h**, jesli wogole przestanie pisac, gdy w tym czasie Brazylijczyk grecznie powie bye i se pojdzie. Oczywiscie ze zdazaja sie takie przypadki ze sie ginie za to ze nie jest sie br, ale napewno jest ich mniej niz zgon za nie bycie pl. Wiec zamin zaczniecie jechac na Brazucas ze sa nooby, rasisci itd, to uwaznie spogladajcie na rodakow. Sorry ze takie dlugie, ale to denerwuje jak ktos komentuje Brazucas, a nie zauwaza wad rodakow. Moze to taka mentalnosc, my the best, oni idioci, albo skutek reklam "Tylko polskie krowy daja tak wysmienite mleko" ... Szkoda slow ...
Rasizm polega na ocenianiu kogos na podstawie jego narodowosci, koloru skory itp :D Rasizm to cos co sie wywodzi ze stereotypow.
Niech kazdy przeczyta swoje posty z tego watku i zobaczy czy sie kwalifikuje :D
A prawda jest taka (jak pewnie wiecie, i jak wyplywa z tej dyskusji) ze zarowno Brazylijczycy, Polacy i inni wystepuja w odmianach zlych i dobrych :P I nie ma co generalizowac, ani tez mordowac kazdego kto powie 'br?' ('pl' 'uk' itp....)
Sorcerer Maciek
30-04-2004, 18:52
:2handed: Brazylijczycy myślą chyba że wszyscy umieją gadać po portugalsku(?). Nie idzie sie z nimi dogadać: ja mówie że coś sprzedam a on zamiast złota daje mi to samo co ja sprzedaje. I jak coś do nich mówię to nie odpowiadają. A jak zaczynają coś do mnie po brazylijsku to ja do nich wtedy po polsku:P :miecz:
Triciol Pogromca
30-04-2004, 18:52
No jednak rasizm nawet w Tibi. Ale to byli jacys inni Brazylijczycy bo ja Bardzi lubie wiekszasc BR. Z jednym gadałem i powiedzial ze bardzo dobze gra Olisadebe :D.
Ale ja znam kolesia co Mial skulla bo zabijal "pedałów"
Inni właśnie proboja oszukać brazylijczykow sprzedajac im chara ktorego nie ma :/ wiec rasizm jest wszędzie ale w Rl najwięcej.
Wszystkim ktorzy uwazaja ze br to nooby
- - - > Hail Brazucas < - - -
ostatnio zabilem kilka brazucow bo jak ja se trenuje z rotkami.... a br 9 lv pally mi je zabija..... to mnie krew zalewa
mowie mu: 1k or die
a on:?
a ja: 1k or i kill u
on: br?
ja:no
on: i no INGLISH :P
ja:pay or die
zaczol s*******ac
zajebalem go z HMM ;P
i..... w nim bylo 25 gp i smieci nie potrebne do uzytku :P
ide sobie po rotki do trainingu i sciagam se 2 nagle przychodzi gosciu i mowi "hi" ja mu mowie to samo on do mnie " br??" ja mowie "no" a on mi kurde zabil roty a potem mnie beszczelnie ataknol ( 11 pally ) no więc zabilem go z HMM a znalazlem w nim jedynie 5 spearow i 2 arrows :P
Artuditu
30-04-2004, 22:21
A do mnie jakis "brazucas" podlecial na rotach no i mnie osunal i zabil moje 3 roty no to ja tak sie wkurzylem mial wyzszy lvl wiec wiecie i wkrecal ze nie ma na sworda i musi zdobywac kase :( a mial 37 lvl :P :D.
potem mnie beszczelnie ataknol Moze missclick ?
wkrecal ze nie ma na sworda i musi zdobywac kase a mial 37 lvl . Moze mial hacka ?
Hail Brazuca
Hail Brazuca <--
Lolz dzisiaj sobie wszedłem podczas resa trimery na Lunare na moją postać"do zabawy"(już z 12 lvlu ma 8:P).
Na tej postaci chodze sobie na smokczi,gsy, bije wysokolvlcow:P i uciekam etc.
Dzisiaj sobie idę nią na poh... i tu wyskakują mi dwaj gostkowie i się pytają "where are you from?"
"brazuca? spanish? swedish?" ja odpowiedziałem "poland ^ ^"
NA to oni "polska" "lol" i cos tam zaczeli nawijac w jakims jezyku...
i zabili mnie:P
ktos kce ksywy to zlookac na dead Krelius-a
Co do Br. to mam duzo przykladow aby udowodnic ze wiekszosc brazukow to n00bki:>
dużo razy miałem przez nich kłopoty dużo by tu wymieniać, to ze wiekszośc z nich nie zna tych "wewnętrznych praw tibi" a po drugie nie znają englisha nawet podstaw. to już nie moja wina.
Btw. "Mało Br jest i szukają przyjaciół" ROTFL u nas ich jest od cholery zapraszam na Trimke...
Osobiscie nie spotkalem zadnego fajnego "br".Za to wkurzajacych n00bow "br" licze w setkach! Cokolwiek robie zawsze sie jakis przyplacze rzuci standardowy tekst i jak sie okazuje ze jestem z polski to sie zaczyna:
a)zaczyna krasc rybki
b)zaczyna spamowac
c)atakuje mnie(osobiscie zginalem w ten sposob 4 razy)
d)zabija potworki(najbardziej lubi zabijac te z ktorymi trenuje)
e)mimo iz nie jestem brazylijczykiem zaczyna zebrac o sprzet(najciekawsze, ze jesli cos dostanie np. luk, sejmtar juz wogole nie chce sie odwalic tylko chce wiecej)
f)najwiekszy idiota jakiego w zyciu widzialem byl rowniez 'br' na 8 levelu biegajacy po depo i krzyczacy zeby mu ktos dal fs bo rzekomo potrzebuje)
g)kradnie loot
Oczywiscie taki shemat myslenia o brazylijczykach wynika z ich ilosci.Mozliwe ze nie spotkalem zadnego fajnego brazylijczyka bo mialem za niski (nie wiekszy niz 25) lev. I na koniec prosze nie mowcie ze brazylia to trzeci swiat(ich PKB jest porownywalny z polskim).
Bigvirus
08-05-2004, 03:52
NIe wiem jak wy ale ja popieram rasizm w tibi....
Najbardziej lubie zabijac Szwabuw i Brazylijczykuw:D
Ale nio ciurz kazdy ma swoje zdanie na ten temat...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.