Pokaż pełną wersje : Pallek używa czaruw dla sorcera !!!!
Wojtassek
20-08-2005, 22:15
oto link komentowac lol :p http://rapidshare.de/files/4185130/Summon.rec.html
Stary wyjdź. Błagam cię idź do szkoły i poucz się J. polskiego.
:/
Maxi skywarien
20-08-2005, 23:00
Loool to bug jakis chyba...
Thimburd
20-08-2005, 23:10
To nie bug! Postać została założona w 1998 roku i ma poprostu stare możliwości. Dziwne, że CipSoft tego nie naprawił :|
pijany rolnik
20-08-2005, 23:15
LOL
140 pall summonuje monka -.-
Thimburd
20-08-2005, 23:15
Przecież mówiłem. Wiele starych postaci ma dziwne umiejętności. A Cipy śpią...
Sadzac po liczbie sciagneic film z tibia.de
Hmm Antica to akurat tam nic wielkeigo jak tam gdzies biega druid z UE.
Widac stary gracz, kiedys czary uczylo sie z takich kartek a nie kupowalo w sklepach, i on sie naucyzl z takich kartek ale to bylo dawno temu tak smao jak ten gracz jest stary.
This character was created in 1998 and has had the same owner since.
Z tibia.com
Up
Nie ma cie co pisac emailow do cipow bo i tak nic za to nie dostaniecie.
ZPogrzebalem troche i znalalzem:D. Tak sie keidys spellow uczylo.
http://www.tibia-alumni-society.net/cobalt-tower/Screenshots/images/Various/Items/spellscroll.gif
Źródło: cobalt-tower (http://www.tibia-alumni-society.net/cobalt-tower/Screenshots/items.html)
Thimburd
20-08-2005, 23:22
A ja chcę pisać @ do cipków? :) Nie mam zamiaru gadać z takimi idiotami. :P Na Antice cuda się dzieją ludzie, cuda. Runa 100 strzałowe, ultra czary, czary nie tej profesji, stare itemy... :x Tam jest taki bajzel, że się grać nie opłaca.
danio joker
21-08-2005, 00:54
Powiem jedno do wszystkich noobków. Nie wiecie ze te summony byly kolesia krecacego filmik?:> Mozecie sprawdzic ze np. skunks nie przejdzie przez kwiaty a monk zostal traoniety przez roty He Mana i Skunksa <lol>. To nie zaden BUG!!
Yours Danio P(r)oland RoX
Kaktusior
21-08-2005, 01:38
Powiem jedno do wszystkich noobków. Nie wiecie ze te summony byly kolesia krecacego filmik?:> Mozecie sprawdzic ze np. skunks nie przejdzie przez kwiaty a monk zostal traoniety przez roty He Mana i Skunksa <lol>. To nie zaden BUG!!
A jak wytlumaczysz GEB ? :) :D 8o
Pozatym jest pokazane jak przyzwal sobie Deera xD beka nie wiem czy to nie fake ale śmiechowe jest ... ciezko mi uwierzyc :D
Yours Danio P(r)oland RoX
stary za***isty jestes, a nie zauwazyles w tym filmiku takiego czegos jak utevo red deer albo exevo gran vis lux??
Verblade
21-08-2005, 02:37
Są tylko dwie możliwości monk jest tego łepka co kręcił film albo ten pall używajac runy convice creature zauroczył sobie monka i wyropował....a nie żadne bugi, a autor tematu niech wezmie słownik ort. "czaruw" nie kalecz jezyka :)
A ja chcę pisać @ do cipków? :) Nie mam zamiaru gadać z takimi idiotami. :P Na Antice cuda się dzieją ludzie, cuda. Runa 100 strzałowe, ultra czary, czary nie tej profesji, stare itemy... :x Tam jest taki bajzel, że się grać nie opłaca.
Czlowieku, skoncz.
Są tylko dwie możliwości monk jest tego łepka co kręcił film albo ten pall używajac runy convice creature zauroczył sobie monka i wyropował....a nie żadne bugi, a autor tematu niech wezmie słownik ort. "czaruw" nie kalecz jezyka :)
A Ty naucz się ogladać filmy ze zrozumieniem. Jakbyś nie zauważyl to na 7 minucie filmu paladyn przywołuje deera za pomocą "Utevo Res" a później strzela z GEB. Wady umiesz wytyczać, a widać sam rozgarniety bardzo jesteś.
Czlowieku, skoncz.
Dlaczego ma skończyć? Z tymi runami to akurat prawda, a o to że na Antice są żadkie itemy to też chyba sie nie masz po co przyczepiać. Jeśli chodzi Ci o "czary nie tej profesji" to dowód masz na załączonym filmiku.
PS. To że pisze "dowód masz na załączonym filmiku" to nie znaczy że wierze w autentyczność :P
ja mysle ze to może być fake... przecierz był kiedys filmik (niepamietam czy to na tibia.de czy na tibia.pl) gdzie koles na rooku wykonal quest na spike sworda, dwarven shielda i iron helmet! w tym przypadku może być tak samo :p
Ps: mogles dodac ze to filmik z tibia.de :]
Thimburd
21-08-2005, 13:16
Ja nie wiem po co ta dyskusja. Jest oczywiste, że postać jest stara, z 1998 roku i POSIADA CZARY ZAKUPIONE WTEDY. Więc gość do dzisiaj ma te czary. I film to nie fake na 100%, takiego fake się nie da zrobić, a ten film ze SpikeSwordem to nie był, że on go wykonuje, tylko jak pokazuje na dachu te itemy z "questa" co każdy może zrobić sam. A na Antice JEST bajzel, więc nie będę kończył.
Verblade
21-08-2005, 13:28
A ja wam dam chyba filmik z otka pod 7.5 tylko sobie tibiecam skonfiguruje bo juz kiedys dawalem z TDA filmik wiec wiecie...:)
..Kajzer..
21-08-2005, 19:07
To nie jest wcale zaden bug... kiedy zamiast kupowac czary w sklepach .. uczylo sie ich z takich kartek i teraz ten palek ma czary takie jak sorcerer... Ta postac byla zalozona bardzo dawno temu ;) jescze wtedy kiedy :D magic sword wypadal z trolla ;)
Draconis Dragontooth
21-08-2005, 19:20
LOL
140 pall summonuje monka -.-
nic w tym dziwnego .. poprostu dostał ten czar w prezęcie od cip-softu , chyba za to ze jako pierwszy pallek zdobył 25 mlvl .. jest jeszcze jeden pallek na antice który ma czar sorcerera , a mianowicie energy beam "exevo gran vis lux" .. :)
Thimburd
21-08-2005, 19:54
Czy do Was cokolwiek dociera???!!!??? LUDZIE!!! Jaki prezent od CipSoftu??? Poprostu zaraz mi żyły wyjdą!!! Przeczytajcie najpierw cały temat, a potem się wypowiadajcie. I nie opowiadajcie żadnych bajek o bugu/prezencie od cip/fake'u/filmu z ots. Afff...
Nie wiem jak on to robi ale tez chcalbym miec tak :D
Ciekawe czy jak by pododawal IQ wszystkich osob, ktore tutaj sie wypowiedzialy (pomijajac kilka osob), to by wyszlo cos ~50..
LUDZIE! Czytajcie tematy ze zrozumieniem. Ku***** czlowieka bierze jak widzi po raz enty glupie wypowiedzi, ze to fake, ze to bug. PRZYJMIJCIE DO WIADOMOSCI, ZE NIE WSZYSTKO CO DZIWNE TO FAKE. Tlumaczyc tego filmu nie bede, bo byl juz wytlumaczony setki razy. A po ch** w ogole go jakos wyjasniac, wszystko widac jak na dloni!
nic w tym dziwnego .. poprostu dostał ten czar w prezęcie od cip-softu , chyba za to ze jako pierwszy pallek zdobył 25 mlvl .. jest jeszcze jeden pallek na antice który ma czar sorcerera , a mianowicie energy beam "exevo gran vis lux" .. :)
Taa... Ja dostałem 1 level skille 10/10 od Cipsoftu. Prezent?
Jakbyś nie zauważył: Ten pall ma Great Energy Beam.
Widać, że nie oglądałeś filmiku do końca, albo wogóle go nie obejrzałeś.
Do tych co twierdzą że to fake:
Każda rzecz, która wam się nie przytrafi, to już fake nie?
Arathorn
22-08-2005, 10:55
No dobra,więc tak
1) Może nie zauważyłeś ale ten co kręcił filik poszedł do sklepu po manasy. Jeżeli monk bybyłjego to by zniknął
2)Nie wiem co ty *******isz o rope'owaniu ale najpierw spróbuj convince monka a potem ******* takie głupoty, wiesz może dlaczego nawet hlvl palki nie trenują z monkami? Tak, brawo monka nie da sie cnonvincować, można tlyko sumonować.
3) W filmiku widać wyraźnie:
09:56 He man: utevo res deer
09:56 You lose 350 mana blocking an attack by He man.
09:56 He man: exevo gran vis lux
Mental II
22-08-2005, 10:59
Nie chce pisać postow o tej samej tematyce ale"to stara postac a nie jakis korwa prezent haha jak byscie ci kturzy mowiom ze to prezent grali troszke więcej w tibie wiedzieli ze to nie bug/prezent/ots/czy inny shit to stara postac"
STARA POSTAC
A ze na antice bajzel to każdy co troszke gra to wie...Tam sie cuda dziejom nie tylko takie ....
Po 1 stara postac
A po 2 stara wersja tibi... Zobaczcie jaki parcel :)
Pawel The Knight Of Dark
22-08-2005, 11:53
Po 1 stara postac
Jaka STARA czlowieku !!!! zobacz ze som soul pointy a ta paczka to spakowany mebel !!! -.-
Po 1 stara postac
Stara wersja ? to jak geniuszu obejrzales ten film na nowej? Ja po uptadach nie moge jakos ogladac starych filmow -.-''
Pan Tadeusz
23-08-2005, 02:43
Heh fart zachowal czary z 98 ;s mozna mu zazdroscic zobaczcie jaka postac na pk 'power bolt + GET ( 2 sec przerwy ) + sd' z samego GET wali w ludzi 350~
heh jak starczy mana to zobaczcie ' GET + power bolt + GET ' okolo 800 dmg w 2sec.Juz nie mowie o tym , ze wczesniej moze cos zsummowac naprzyklad z 2 zerki o ile moze nie pamietam ile many i jaki mlvl tak czy siak 1000 dmg w w ciagu paru sekund taki biedak uchnac sie nie zdazy :P
Sorc na lvl'u 200 ma 1145 hp moze spokojnie zabic sorca wiekszego o 60 lvl'i cos mi sie zdaje ,ze cipsoft szybko mu to zabierze po tym jak filmik zostal opublikowany.. oo on ma skille 102/97 ta postac jest kupe warta jak by mial sprzedac te konto ( heh nie legalne wiem , ale tak tylko mysle :P) to by troche kasy zarobil o.o ...
Nevik Royalhunter-Berylia
23-08-2005, 03:28
ja jEstem Zshokowany tym filmikiem
Gralem Troche na Antice >Lecz ja nic podobnego nie widzialem<
140 Rp GRat Energy BEam I Summon Creature (A i jeszce cos ktos tam napisal ze 1000 DMG w ciagu 1 sekundy z tym ja bym sie nie zgodzil poniewaz to nie jest OTS i po jednym udzeniu z runy Jest Exthused i trzeba czekac 2 sek. nie mozna naprzyklad UE i SD naraz walnac )
Widzialem Jak ktos wkeljil zdjecie ze starej Tibi (Naprawde fajnie jest sobie pogladac zdjecia jak to keidys tibia wygladala)
AHA I MAM JEDNA WIELKA PROSBE DO MODKOW ONA WCALE NIEDOTYCZY TEGO TEMATU ALE CHCIALBYM PODSUNAC PEWIEN POMYSL A WLASCIWIE TO BYM WAS PROSIL O OTWARCIE NOWEGO FORUM O NAZWIE
"STARA TIBIA" . FROUM O STAREJ TIBI NAJLEPSZE BY BYLY ZDJECIA CHOCIAZ JA I TAK COS PRZECZUWAM ZE TO NIE WYPALI BO JUZ NAPRAWDE MALO TYCH ZDJEC ZOSTALO .
NO TO POZDRO ALL I JESCZE RAZ PROSZE :P
Draconis Dragontooth
23-08-2005, 09:16
ja jEstem Zshokowany tym filmikiem
Gralem Troche na Antice >Lecz ja nic podobnego nie widzialem<
140 Rp GRat Energy BEam I Summon Creature (A i jeszce cos ktos tam napisal ze 1000 DMG w ciagu 1 sekundy z tym ja bym sie nie zgodzil poniewaz to nie jest OTS i po jednym udzeniu z runy Jest Exthused i trzeba czekac 2 sek. nie mozna naprzyklad UE i SD naraz walnac )
Widzialem Jak ktos wkeljil zdjecie ze starej Tibi (Naprawde fajnie jest sobie pogladac zdjecia jak to keidys tibia wygladala)
Taa... Ja dostałem 1 level skille 10/10 od Cipsoftu. Prezent?
Jakbyś nie zauważył: Ten pall ma Great Energy Beam.
Widać, że nie oglądałeś filmiku do końca, albo wogóle go nie obejrzałeś.
Do tych co twierdzą że to fake:
Każda rzecz, która wam się nie przytrafi, to już fake nie?
Teraz sobie przypomniałem że kiedyś były scrolle z których się uczyło czarów i jest tak jak ktoś już tu powiedział nawet Druid z czarem " Ultimate Explosion"(Ue).
@ up up
Ale on napisal cytuje "1000 dmg w ciagu paru sekund". Czyli wzial pod uwage exahused ( jakas tak):P
WielkiSorc
24-08-2005, 00:06
Porażka...
Przeczytajcie to: http://tibia.gamigo.de/en/library/paladin.wot
Dla tych którym się nie chce czytac zacytuje:
""Charges means the amount of charges/shots per rune or the number (') of items are created with one use of the spell.
* indicates a spell which can only be bought by players with premium account
** indicates a spell which can only be bought by premium account players that have received a vocation promotion
*** Druids and Sorcerers can buy this spell. In the past it was also available as spellscroll for knights and paladins.""
""...8 Ultimate Healing exura vita 80 - 1000 gp XX
10 Explosive Arrow exevo con flam 120 5' 1000 gp XX
14 Power Bolt ** exevo con vis 200 1' 2000 gp -
15 Invisible utana vid 210 - 1000 gp XX
16 Summon Creature *** utevo res 'Creature' 220+ - 2000 gp ""
Jak widać tu jest potwierdzenie tego że i pal i knight i druid i sorc mogli mieć te czary gdyż były one w Scroll'ach. Co dziwne pal mogł także mieć UE, tylko potrzebowal 40 mlvl, a knight mógł mięc Geb i summon creature, tylko 16 mlvl :>
Lolz 8o
tez bym tak chcial ;)
Hehe bardzo to fajne.. w sumie fajnie by bylo jakby cipsoft przywrócil uczenie sie czaru ze scroli jednak nie tak jak dawniej ze palek mogl miec ue tylko czary dla danej profesjii.. a jeszcze ciekawiej by bylo jakby czary te co sa zostaly w sklepach a w questach zdobywalo sie jakies specjalne.. szkoda ze to tylko marzenia
pijany rolnik
24-08-2005, 23:33
Temat do zamknięcia bo zaraz ktoś napisze że prezent albo fake film.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.