PDA

Pokaż pełną wersje : Summony

Ondrii
20-08-2005, 22:53
szukalem i nie znalazlem wyjasnienia do mojego problemu...
chcialbym zaczac grac jakas postacia magiczna ( druid albo sorc ;) ) i dreczy mnie jedno pytanie... wiem np. ze wraz z lvl i mlvl rosnie sila moich czarow np. 40lvl i 40 mlvl to moje czary zadaja dwa razy wiecej obrazen... a jak jest z summonami? czy np. jak mam summona ktory atakuje magia... to czy jego obrazenia tez sa wieksze? (nie biore tu pod uwage potworow uzywajacych sily fizycznej do zabijania ale tych co atakuja magia...)
za odpowiedz dziekuje :]

Khan
20-08-2005, 22:57
Potwor, to potwor. Leje jak umie najlepiej niezaleznie od wszystkiego..

Tak samo nie bedzie miał wiecej HP, dlatego ze TY masz, ani lepiej strzelał z kuszy, bo go konwincjonowałeś palkiem.

Ondrii
20-08-2005, 23:03
To troche bez sensu... :P jak przywoluje potwora albo go kontroluje jakas mocna postac to powinien byc mocniejszy :P w koncu ma sie wieksza moc:P... no ale coz... nie ma nic idealnego na tym swiecie :D dzieki za odpowiedz

Khan
20-08-2005, 23:06
A pobiłbyś pięciu dresów gołą łapą, jakby sam <tu wstaw imie swojego idola> Cię o to prosił? Wątpię. Potwor, to potwor, wali jak umi.

Pramus
21-08-2005, 21:03
Mi się zdaje, że Summony atakują lepiej lub gorzej w zależności od umiejętności (lvl, magic lvl) swego stwórcy. Ale to jest tylko moje zdanie i mogę sie mylić :D

Raell
22-08-2005, 20:15
ja sie zgadzam z Khanem. ale wiem, ze summonowane stworki sa slabsze od tych na wolnosci. FE to taka ciapa w porownaniu do tego na wolosci ze nie ma co porownywac