Pokaż pełną wersje : Knight + Ghoul o.0
ok.. już 3 raz takie coś widziałem, nikt nie chciał powiedziec jak sie to robi etc.
a chodzi mi o sytuacje taką:
Siedzi knight.. (ja widzialem lvl 60,87 i 91 [nie naraz]) biją go 2 raty,
a koło niego stoi sobie spokojnie ghoul..knight go bije.. a ghoul nic tylko się leczy, sorca żadnego nie było w okolicy
jak coś takiego zrobić o.0 <train plx>
Mailordzik
21-08-2005, 02:20
Sorc pżywouje ghoula i zwija z miejsca a ghoul na niego czeka proste
Sozemego
21-08-2005, 02:30
knight od 91 levelu ma tyle many zeby convinsowac sobie ghoula, wczesniej sie nie da, wiec nie wiem jak tamci poza 91+ to robili
Mailordzik - jakby sorc odszedl kawalek to by sie ghoul nie leczyl a jak dalej to by ghoul znikl.. nie bylo zadnego sorca w okolicy.
Sozemego - Może convince, zawsze mi sie wydawalo ze od 9 czy tam 10 mlvl mozna uzywac ;/... pozatym wlasnie.. nie wiem jak ten 60 i 87 lvl robili to bez many na ghoula
Może convince, zawsze mi sie wydawalo ze od 9 czy tam 10 mlvl mozna uzywac ;/
Runy Convice można używać od 5 mlv.
Ale gdzie to widziales bo mozna bylo by tak zrobic na ghost landzie lurujesz ghula a na powieszchni sa raty ale w innych miejscach nie wiem jak mogli to zrobic
a moze poprostu ten sorc/drut stal nie daleko afk?
sir Tifejo
21-08-2005, 14:34
Ech...Odpowiedz padla juz 2 razy - najpierw mniej sprecyzowana, a pozniej sprecyzowal ja Elmer.
Normalnie, sorc/druid przyzwal Ghula, a knight uzyl na niego runy Convice. Koniec kropka.
EDIT: Ale fakt, faktem, tylko 91 Knight mogl to zrobic.
EDIT2: @Down: No, zapomnialem dopisac tego za 1-szym razem ;)
Ech...Odpowiedz padla juz 2 razy - najpierw mniej sprecyzowana, a pozniej sprecyzowal ja Elmer.
Normalnie, sorc/druid przyzwal Ghula, a knight uzyl na niego runy Convice. Koniec kropka.
a skad knight na 60 i 87 lvl wezmie mane na ghula?-.-"
fakt jest faktem.. widziałem 60 i 87 lvl (nie licząc 91 co może zrobić convince)
Xagar: ghoul nie bil knighta ;p
a skad knight na 60 i 87 lvl wezmie mane na ghula?-.-"
no nie wezmie -.- dlatego ghul byl knighta na 91 levelu a reszta go poprostu klepala
pisałem że to nie było na raz!
widziałem osobno
60 knight z ghoulem
87 z ghoulem
i
91 z ghoulem,
inna data,czas,miejsce
@up: napisal ze nie naraz to widzial... moze poprostu sobie ropnal ghoula na gore?? tlyko ze jeszcze przed updat bo teraz nie mozna lurowac...
czy wy czytac nie umiecie?? ghoul go NIE BIŁ
Arathorn
21-08-2005, 17:16
Jeżeli ghoul nie bił knighta i nie było sorca to znaczy że w takim razie pora się obudzić .
Ej a moze Ci co nie mieli 91lvl to byli palladyni-.- 8o
wydaje mi się że sorc/druid przywołał ghoula a knight użył na nim runy zauroczenia i trenowal sobie
wydaje mi się że sorc/druid przywołał ghoula a knight użył na nim runy zauroczenia i trenowal sobie
wydaje mi sie ze najwiekszym problemem polaków jest nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem i logicznego myslenia
słuchajcie, gram 2 lata,znam tą gre, wiem co można lurować i kiedy i gdzie i o convince jak i o summonach etc.
ale to było coś dziwnego.
many na convince niema,sorca żadnego niema w okolicy, a ghouls stoi i sie leczy,bug jakiś czy coś?
słuchajcie, gram 2 lata,znam tą gre, wiem co można lurować i kiedy i gdzie i o convince jak i o summonach etc.
ale to było coś dziwnego.
many na convince niema,sorca żadnego niema w okolicy, a ghouls stoi i sie leczy,bug jakiś czy coś?
Raczej koszmar/sen...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.