zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cyclopolis

Farix Zais
21-08-2005, 13:08
Mam do Was pytanie, co sie znajduje na pierwszym pietrze na cyclopolis?

Diuks
21-08-2005, 13:11
MI też by sie przydało ale jedno pietro to mało najlepiej te na których sie expi poziomy w cyclo albo odrazu all. Może mapka? Albo filmiq to by było super.

Mimo-vader
21-08-2005, 13:19
Na 1 poziomie cycopolis na Edron znadują się Cyklopy,Dwarf soldiers, Dwarf guards i o ile sie nie myle to Elf Arcanist oraz Orc Berserker ;)

[ mz ]
21-08-2005, 13:32
(...)Albo filmiq to by było super.
O właśnie, mógłby ktoś nakręcić filmik? Bo zamierzam tam poexpić moim ED :P.

morwi
21-08-2005, 13:36
sa tam: scorpy,cyce,dwarfy guardy,dwarf soldiery,zerk,orc leader,elf scout,elf arcanist,mino guard i chyba mino mag (jak sie nie myle....)

Diuks
21-08-2005, 13:41
@Morwi
TO jest w całym cyclo czy tylko an tym 1 poziomie? O ile sie nie myle to tam gdzieś jest bramka levelowa no to tak do tej bramki ja bym potrzebował - czy na jkich poziomach sie tam expi solo na średnim levelu (40) -.-

morwi
21-08-2005, 13:43
@Morwi
TO jest w całym cyclo czy tylko an tym 1 poziomie? O ile sie nie myle to tam gdzieś jest bramka levelowa no to tak do tej bramki ja bym potrzebował - czy na jkich poziomach sie tam expi solo na średnim levelu (40) -.-

na pierwszym poziomie to jest, ale jak ja tam expie to bije tylko dwarfy,cyce i scorpy.... bramka jest na najnizszym poziomie jak sie nei myle i zanim tam dojdziesz to spotkasz jeszcze fe :P

Farix Zais
21-08-2005, 13:56
Dzieki, przydala by sie mapa respow cyclopalois bo chetnie sobie bym poexpil na tym 1 pietrze ale nie chce spotkac zerkow, mino maga, itp.
Co do filmow to sa na tym forum, ale mi jakis blad wyskakuje, podejzewam ze filmy przed update nie da sie juz odtwarzac na tibia 7.5 poniewaz sciagnolem pare filmikow z tiquandy i one dzialaja

Hupe
21-08-2005, 16:24
Tutaj jest mapa respawnów, którą sam zrobilem. Moze troche niedokladna ale jest xD

http://www.members.lycos.co.uk/kubaxxx/Tibia/Copyright/Cyclopolis/Cyclopolis.jpg

Nizej nie opisywalem bo nie pamietam co tam jest xD

Bonastick
21-08-2005, 21:16
Poprawki co do mapy:

-1 zaraz przy głównym wejściu w lewo jest tylko 1 guard z chyba 3 soldami
-1 w drodze do skrzynki, pokoj z minosami zawiera to co podałeś, ale archerów jest dwóch
-1 korytarz najbardziej na poludnie, ten od glownego wejscia prowadzacy wprawo, na koncu ma 3 cyce + 2 guardy
-1 nie podpisano miejsca ze scorpami, to taki slepy zaułek na północnej cześci

-2 główny największy pokój oprócz cyców ma jeszcze 3 soldiery

Dodatkowo może ostrzegę skoro sporo tam przebywam.

Kiedyś i na małych lvl'ach można sobie było spokojnie dojść do skrzynki postmana, wyciągając pojedynczo najpierw elfy, potem zerki i lidera.

Po tym update gdy wyciągam sobie co jakiś czas arcanistę, aby upolować gem'a, sytuacja może wyglądać np tak:

zamiast arcanistę, dostaję w pierwszym pokoju scout'a, dwa archery, mino maga i 2 zerki. A arcanista poszedł odwiedzić wild warriory.

Opisana sytuacja jest może przegięta (taki zestaw miałem 1 raz), ale pośrednie przetasowania są bardzo częste.

PS. Nie to, żebym narzekał na update, mi się takie zaskoki nawet podobają ;)
ale jak ktoś tam chce loota wysłać mając 30-40 lvl, to ta informacja może być pomocna...

Farix Zais
24-08-2005, 00:11
Dzieki all! :) a szczegolnie dla Hupe, thx za mape

wrogonastawiony
15-08-2006, 17:24
a mam jeszcze pytanie co do cyclopolis
na tibia.pl w mapie respawnu pisze ze na powierzchni są same cyce.. rzeczywiscie tak jest ? :P bo niechce trafic na nic mocniejszego (berseker lub leader ;])

Lewy Koksik
15-08-2006, 21:48
Hupe Swietnie opisal Cyclopolis.Na -1 poziomie sa cycki,guardy,soldy,elf arcanist,mino guard,mino mag,zerki,orc leader wild warriory

wrogonastawiony
16-08-2006, 08:07
No to poexpilem :D
btw znacie jakies miejsca oprocz okolic thais ? chodzi mi o miejsca dla premium acc ;]

Frapper
16-08-2006, 12:18
Wrogonastawiony reported. Ładnie tak na forum bawić się w archeologa?