Pokaż pełną wersje : Gdzie znajde najwiecej Skeletonow oraz Ghohuli??
Mistrz_Adriano
21-08-2005, 19:34
Ja mieszkam w Carlin
Co to sa ghouhule?
Najwiecej Ghouli oraz Skele znajdziesz na terenie zwanym Ghostland na Zachód od Carlin. Amen
Isildur Palek
21-08-2005, 21:23
Jesli masz dosyc wysoki lvl i dobre skille. mozesz sie wybrac na hell gate ..
tego to tam jest az za duzo :).... ale jak wejdziesz to juz nie wyjdziesz portalem.... xD..... :D
comment plx...
Metal Master
21-08-2005, 21:24
według mnie to najwięcej znajdziesz w ghostlandzie i w tombach w ankh
Można wybrać się również na IoK - Aby sie tam dostać trzeba wykonać quest, oraz umiejętnie pogadać z npc monkiem na IoK.
To miejsce czyli piętra --2, -3 są bardzo dobre na gfby resp na -2 ok. 3 ghouli a na -3 ok. 5 ghouli technika up, down działa znakomicie, jesli masz wyższy lv możesz iść na niższe pietra na -5 gfb to b. potrzebne i radze na mana shieldzie ja dostałem combo od wszystkich tam potforkow nie licząc ds'ow na ponad 200 hp.
IoK - Island of Kings
B_O_B_E_K
22-08-2005, 00:58
w tombach pelno tego gowna , w hg tez :p
Prawo Kruka
22-08-2005, 01:05
Na cmentarzu Rakowickim, ew. na Peksowym Brzyzku, ale uwazaj na BOSS'a (Bronisław Czech)
Querix of Ice
22-08-2005, 01:47
Mnóstwo w tombach, hellgate, ghostland
Troche mniej w ancient temple
Eleneush
22-08-2005, 20:06
jak na mój gust to wJaskini na zachodzie karlin leczy bylem tam tylko kilka razy bo jestem mieszkańcem thais :] ale tam niezle sie cwiczy. Może jeszcze tam pujdę :p
Tomby na Darashi :) tam jest fajnie szybko leci exp przy najmniej mi..
(palek. Czytaj na dole :)
Jak masz mały lvl to mozesz isc za poha w strone blackcostam i dobjasz w prawo jest tam nawet spora ilosc skieletow chyba 2 ds i kilka ghuli
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.