Pokaż pełną wersje : TibiaFastSearch by me :)
Kiedy skilowałem moim knightem postanowiłem zrobić coś we Flash'u. Program ten ma na celu ułatwić wam szybki dostęp do popularnych stron o Tibi i szybkie wyszukanie postaci. ;)
Program banalny lecz może sie przydac.
Oto link:
http://rapidshare.de/files/4218457/TibiaFS*****.html
Please comment.
Uwaga to nie żaden keylogger ani virus. Zobaczcie niżej na post Transparent Ghoust'a. Wrazie potrzeby przeskanujcie antyvirem by sie upewnic.
Dark polo
21-08-2005, 20:42
Ja *******e-.-!
Za***ać tego ciecia! (sorka że przeklinam, ale...)
Chłop próbuje jak każdy noob podesłać keyloggera. -.-
Do modków:
Wykasować szybko temat, bo jakiś noobek ściągnie i potem będzie płakał na forum!
A ty psie (już nie wiem jak nazwać) s*******aj na drzewo liście pompować. Od kiedy to programy we flashu są w postaci ******?
Naucz się chłopie, że nas nie nabierzesz (mówię o tych, którzy zdrowo myślą)
Wypad z forum i Ban na IP bym Ci dał, ale niestety zdecydują o tym Admini-.-!
Fajny programik na szybko se można znaleść kogoś xD
Nie wiesz ze plik można skompilować do *****, a modków prosze o sprawdzenie a rar dlatego ze zajmuje 1 mega nie spakowany. Ale z was nOOby. Ludzie co wy !!!
po 1 nie zycze sobie abys mnie wyzywal od noobów lamiesz regulamin po 2 ja tylko spytalem dlaczego rar nie muwie ze keyloger
Yoh Asakura
21-08-2005, 20:59
Zamiast dawać zbędne komentarze,użyjcie funkcji "Reporting bad post".Czy to jest naprawde takie trudne ?Jaasne,że nie.
A ja wierze ze to nie keylogg.
Transparent Ghost
21-08-2005, 21:02
http://img100.imageshack.us/img100/595/beztytuu8yg.jpg
Kaspersky Anty-wir (najnowsze aktualnienia) + Anti-hacker + SpywareBlaster + XoftSpy. Nic nie wykryli :) Może mam kompa z***anego albo program bez keyloggera. A co do programu to działa i można powiedzieć, że fainy :P Szybko można znaleść nick. Dobra robota. Tak wygląda program (kliknij aby powiększyć):
http://img304.imageshack.us/img304/1238/beztytuu29ni.th.jpg (http://img304.imageshack.us/my.php?image=beztytuu29ni.jpg)
Transparent Ghost thx za to że wreszcie uświadomiłes ich o tym że to nie jakis keylogger. Jedno powiem: Miałem sam haka i nie chce żeby ktoś podzielił mój los :/ , wiecie jakie to przerzycie stracić tyle dni/tygodni/miesiecy grania.
Papa życze miłego korzystania z programu.
Dark~, czy ciebie po*******iło? Nie skanowałeś to nie wyzywaj i pieprz głupot że to keylogg -.-
Ja *******e-.-!
Za***ać tego ciecia! (sorka że przeklinam, ale...)
Chłop próbuje jak każdy noob podesłać keyloggera. -.-
Do modków:
Wykasować szybko temat, bo jakiś noobek ściągnie i potem będzie płakał na forum!
A ty psie (już nie wiem jak nazwać) s*******aj na drzewo liście pompować. Od kiedy to programy we flashu są w postaci ******?
Naucz się chłopie, że nas nie nabierzesz (mówię o tych, którzy zdrowo myślą)
Wypad z forum i Ban na IP bym Ci dał, ale niestety zdecydują o tym Admini-.-!
I ty masz 18 lat?...
Descartes
21-08-2005, 23:04
Flashe w ***** to normalna rzecz, nie wiem czego się czepasz. Dojdzie do tego, że każdy plik ***** wstawiony na forum będzie uznawany jako keylogger. -.-
Karolkens33
21-08-2005, 23:40
Tez mam kasp.antyvir i nic nie znalazlem w -*****
;) ;) ;)
$corcerer
22-08-2005, 01:09
Mnie to i tak śmierdzi, proponowałbym nie dotykać.
Ellenhorin
22-08-2005, 01:16
Flashe w ***** to normalna rzecz, nie wiem czego się czepasz. Dojdzie do tego, że każdy plik ***** wstawiony na forum będzie uznawany jako keylogger. -.-
Eee a juz tak nie jest ? :P
I tu sie zgadzam wkoncu tibia.com wystarczy a nic nie ryzykujesz
Dark polo
22-08-2005, 10:58
Właśnie tak samo myślę.
Dobra, może troche przesadziłem. Sorka, jeżeli kogoś obraziłem, ale nerwy mi puszczają.
@Kafes
Tak, jestem pełnoletni, a co Ci do tego?
Coś wnioskujesz? NO COMMENT-.-!
Róbcie co chcecie, ja już nigdy się nie odezwe na temat ******. Może i się pomyliłem, ale ja tego nie ściągam.
Pozdro.
File /files/4218457/TibiaFS*****.html has been deleted.
Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded
Oh yeah :(
Jojo Ninja
12-11-2005, 22:04
To nie tykaj.
Właśnie tak samo myślę.
Dobra, może troche przesadziłem. Sorka, jeżeli kogoś obraziłem, ale nerwy mi puszczają.
Nie udawaj że myślisz. A czy przesadziłeś? Tak, przesadziłeś.
Tak, jestem pełnoletni, a co Ci do tego?
Coś wnioskujesz? NO COMMENT-.-!
Masz max 14 lat.
Róbcie co chcecie, ja już nigdy się nie odezwe na temat ******. Może i się pomyliłem, ale ja tego nie ściągam.
To na c*** tu wchodziłeś ...
@topic:
Przydatny i podręczny programik :D
P.S: Sorry za ten wjazd na typa, ale irytuje mnie takie COŚ ...
~Yours Jojo
@up
wszystko super fajnie opisales, rozpisales, skomentowales ale nie sparwdziles ze ten temat ma 3 miechy....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.