Pokaż pełną wersje : FACC wygłąda jak PACC
Lord Arturs
22-08-2005, 10:21
wystawiem tu wersje grafiki gdzie sam tytuł mówi za siebie
<< DOWNLOAD >> (http://rapidshare.de/files/4238754/v_1.2*****.html)
http://rapidshare.de/files/4238754/v_1.2*****.html
balagam koment!
Neaniver
22-08-2005, 10:30
Dla mnie to jest bez sensu. Jestes Facc wygladasz jak Facc, Jestes Pacc - wygladasz jak Pacc. The End.
Lord Arturs
22-08-2005, 10:43
Jak dla mnie to sie outfit pacca znudzil
Lord Arturs
22-08-2005, 10:44
sorry nie pacca ale facca
sorry nie pacca ale facca
to edytuj posty-.-
Lord Arturs
22-08-2005, 10:46
od soboty jestem na forum... i jeszcze do konca niekapuje ale z góry thx
Vamerian
22-08-2005, 14:53
Fajne ale zauważyłem błąd np. w niektórych częściach mapy są takie kropki, popram w to :(
Lord Arturs
22-08-2005, 15:06
ok, postaram sie, dzieki za uwage ale ja tak niemam
Są takie małe czerwone kropki. Niby to nie przeszkadza ale popraw to.
Belvedor
22-08-2005, 15:58
Imo jesli ktos chce wygladac jak pacc, a nie stac go na zakup, to dla niego taka alternatywa jest poprostu idealna, nie robi tym nikomu krzywdy, ma te same mozliwosci co facc, tylko, ze ladniej wyglada :) Ja zanim kupilem pacca, uzywalem tibi NG, zeby pobawic sie outfit'ami, hehe calkiem zabawne zajecie :)
Ja zanim kupilem pacca, uzywalem tibi NG
Nie ma się czym chwalić...
Belvedor
22-08-2005, 16:13
Nie ma się czym chwalić...
Ale i nie ma sie czego wstydzic...
Ale i nie ma sie czego wstydzic...
A właśnie, że jest.
Topic:
Jeśli to jest wersja 1.2 to zrób wersje 1.3 i popraw błędy.
Belvedor
22-08-2005, 16:42
Kaczi@: hehe, udowodnij, ze jest to sie zastanowie, a poza tym ilu z was nie przyznaje sie do tego typu programow, a kozysta z nich bez przerwy? :>
Ja otwarcie mowie, ze - TAK, uzywalem i nie wstydze sie do tego przyznac...
edit: Jak chcesz dokonczyc, to na PM, bo to nie miejsce do tego typu pogaduch...
Genialny Knight
22-08-2005, 17:40
Gdzie sie to wkleja?
POMOCY
Kaczi@: hehe, udowodnij, ze jest to sie zastanowie, a poza tym ilu z was nie przyznaje sie do tego typu programow, a kozysta z nich bez przerwy? :>
Ja otwarcie mowie, ze - TAK, uzywalem i nie wstydze sie do tego przyznac...
edit: Jak chcesz dokonczyc, to na PM, bo to nie miejsce do tego typu pogaduch...
Co Ci mam udowodnić? Że nie ma się czym chwalić?
Wszyscy chiterzy myślą, że wszyscy używają ale się nie chcą przyznać itp.
Otóż nie mój drogi, ja nie używam i jestem z tego dumny.
Imo jesli ktos chce wygladac jak pacc, a nie stac go na zakup, to dla niego taka alternatywa jest poprostu idealna, nie robi tym nikomu krzywdy, ma te same mozliwosci co facc, tylko, ze ladniej wyglada :) Ja zanim kupilem pacca, uzywalem tibi NG, zeby pobawic sie outfit'ami, hehe calkiem zabawne zajecie :)
I co z tego, że masz ten program i zmieniasz outfit, skoro inni widzą cie w czymś zupełnie innym?
Lord Arturs
22-08-2005, 19:20
I co z tego, że masz ten program i zmieniasz outfit, skoro inni widzą cie w czymś zupełnie innym?
i co podnieciles sie? A morze on tak chce
Apropo malych czerwonych kropek to powiedzcie jak to poprawic? plz
Neaniver
22-08-2005, 20:54
@up
Cztery magiczne litery: eS Te eF U. Koles, Twoj poziom mnie przeraza. Nie mam ochoty ogladac wiecej Twoich postow w Grafikach, bo sie niedobrze robi..
Belvedor
22-08-2005, 21:05
Co Ci mam udowodnić? Że nie ma się czym chwalić?
Wszyscy chiterzy myślą, że wszyscy używają ale się nie chcą przyznać itp.
Otóż nie mój drogi, ja nie używam i jestem z tego dumny.
Wiec ciesze sie twoim szczesciem, ale prosze, nie wywyzszaj sie tym przy mnie plx :F
Ale co mnie obchodzi, co inni widza? Grunt, ze ja widze, to co chce widziec bez zadnych kosztow...Niekiedy taka odmiana sprawia przyjemnosc, przemienic sie w samuraja, albo zakonnice (lub cos podobnego :F) bez straty 5 dni pacca, chodzi o to, ze niektorzy maja ciezka sytuacje a chca wygladac jak ci "lepsi" i nie obchodzi ich to, czy dla innych wygladaja jak facc.
Jak to skompilowac? :F :confused:
@up
Chodzi ci o to, co z tym zrobić?
Po prostu zamieniasz plik Tibia.spr na plik podany na tym forum. Pamiętaj żeby zrobić kopię oryginalnego pliku Tibia.spr, tak na wszelki wypadek ^^
czy to nie czasem stronka do hackowania??
i co podnieciles sie? A morze on tak chce
Apropo malych czerwonych kropek to powiedzcie jak to poprawic? plz
no wlasnie tania, PODNIECILES SIE?! xD moRZE on tak chce!!
ogolnie to bym zostawil, ale wasz poziom mnie przerasta..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.