Pokaż pełną wersje : mind stone i inne...
po co jest mind stone za oile mozna go sprzedac i te same pytania na temat wolf tooth chain oraz piece of iron
Rincewind
15-04-2004, 18:40
wolf tooth chain zwieksza szanse ze znajdziesz cos rzadkiego w potworze
Oryginalnie dodany przez Rincewind
wolf tooth chain zwieksza szanse ze znajdziesz cos rzadkiego w potworze
Cos w to watpie, ale kto wie... Wydaje mi sie ze sa to tylko ozdoby, ale z drugiej strony takie brzydkie ozdoby?
Nieprawda, wolf tooth chain to ozdoba. Piece of iron kiedyś był potrzebny do jakiegoś questa z tego co wiem. A mind stone to raczej też ozdoba.
przeciez miliony razy bylo mowione ze wolf tooth chain nic nie daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piece of iron był potrzebny to zrobinia questa na thunder hammera, nie wiem czy jest jeszcze ten quest, trza było iść do tego cyklopa w ab i dać chyba 2000 albo 3000 szt. tego czegoś, a wolf toth chain to jest item do sprzedawania dla newbie i n00bów i wmówienia im tej gadki to zwiększonej szansie na lepsze rzeczy :P
a co jesli chodzi o kase? pytalem sie o ceny...
eee sprzedawaj to za ile chcesz - tylko wciskaj kity ludziom ze to do questu :) wtedy od razu kupia bo to sa takie naiwniaki ze... smiac sie chce :D
Wolf Tooth Chainy się rozdaje na prawo i lewo kumplom na niskich lvlach albo sprzedaje nowym za ok. 100-200gp. Mind Stone ciekawie wygląda i warto go mieć :) A Piece of iron to teraz coś pokroju rubbish czyli śmieci :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.