Pokaż pełną wersje : Chcemy imprezy?
Nadażyła się okazja aby zorganizować własną imprę... chodzi o to aby wygrać konkurs na www.tostimpreza.pl (http://www.tostimpreza.pl). Wystarczy, że zarejestrujecie sie i będziecie głosować na jedno z naszych zdjęć. Jeśli uda nam się wygrać to będzie impra. Możliwe, że połączymy to razem z Counquestem... ale nic jeszcze nie wiadomo... Więc bierzcie się do głosowania... oto link naszego zdjęcia (http://www.tostimpreza.pl/index.php?id=photo&gallery_id=613&lang=0) , a tutaj (http://www.tostimpreza.pl/index.php?id=register&lang=0) możecie się rejestrować.
Zapraszam do zabawy. Oczywiście głosowanie jest dobrowolne. Ale fajnie byłoby się spotkać ;]
Głosować można codziennie (1 głos na dzień), a za kod kreskowy z paczki tostów jest, aż 30 punktów. Zabierajcie się do tosterów ;]
Jesteśmy już w top 20!!
Więcej informacji tutaj - jak wysyłać kody i o co chodzi... (http://emo.boo.pl)
no ale gdzie taka impreza by sie odbyla??
Bo jak znam zycie to kazdy bedzie chcial gdzie indziej : X( TYlko nie w warszawce!!!!!!!!1
jak się wygra to wtedy zrobimy sondę i większość zadecyduje .. ja np. lubie kraków ;]
Bofedojo
15-04-2004, 19:20
Dobra ja mam pytanie czy to wszystko jest bezplatne? A tak to wszystko fajnie. Najlepiej jakby sie to odbylo w Gdansku :P .
Ile razy mozna glosowac? Moge se zrobic 100 loginow i na kazdym oddac glos?
PS: Podejzewam ze to twoje zdjecie Bosal :P, wiec, ktory to Ty?
No dobra zagłosowałem. Tylko mam nadzieje, że jak podałem swoje dane to na moją skrzynke nie będą przychodziły jakieś ulotki... A co do spotkania to częsci osób na pewno nie będzie pasowała, bo nie będzie sie chciała spotkać...
OMG ...
To ma byc impreza???!!!! to chyba jakaś stypa z okazji spalenia się procesora :p
Nie ma szans na wygraną bo ci co prowadzą mają 1895 ptk. a bosal i spółka ... 5 ptk. :(
Kanasek zauważ (jeżeli te statystyki prawde pokazują :P ) tibia.pl jest odwiedzana srednio:7386 /dzień zakładajac jeszcze po kilka loginow mozna tych pkt napukać :D ja i tak nieprzyjade ale .... co mi tam. Jeden głos juz oddałem heheh
hyh to zdjecie to dla jaj wlasnie ;] tak all free, party gut. ; punkt jest przyznawany raz nadzien...
paro słuchaj napewno wszystkim się nie będzie chciało tam głosować bo 85% z tych 7386 to ludzie którzy w kawiarankech internetowych są i napewno nie będą się w takie pierdoły bawić
No dawać dawać to może wygramy paczke tych tostów :D ale tak na serio pokarzcie na co was stać to tylko 2 min roboty ..... Pokażcie ze mozecie coś dla tej strony zrobić że się interesujecie
Ludzie dawajcie czadu bo mają tylko 13 ptk ;(
faktycznie to nasze zdjecie jest troche z tylu jesli chodzi o punktacje :(
NO ale ja sowj skromny glos oddalem
Dan the Automator
15-04-2004, 22:06
Oryginalnie dodany przez p.l
OMG ...
To ma byc impreza???!!!! to chyba jakaś stypa z okazji spalenia się procesora :p
MEGAKUR**WPI***ROTFL'N'LOL!!!!!!!!!!!!!!
Nic więcej nie powiem, ten tekst, jak i nazwa konkursu "TostIpreza" (ROTFL'N'LOL) mnei zabiły!!!
Gonzo von Krenzel
15-04-2004, 23:00
A ja nie zagłosuje dopóki nie dowiem się, który to szanowny bosal! :D :P
Edit:
P.S. Już zagłosowałem... :D
"oraz kamera cyfrowa Samsung - dla autora fotki, która w dniu Wielkiego Finału znajdować się będzie na pierwszej pozycji Top10. Dla pozostałej dziewiątki z finałowego Top 10 - supercienkie odtwarzacze MP3/CD Samsung!" <--- to chyba dlatego Bosal chce wygrać :D
LOL --> http://www.tostimpreza.pl/index.php?id=photo&gallery_id=203&lang=0
Chyba sie zesram ze śmiechu :D poczytajcie komentarze
Dr. Omader
16-04-2004, 00:42
Oryginalnie dodany przez p.l
OMG ...
Haha! Dobrze podsumowane. Bosal co ty tam kombinujesz?
Oryginalnie dodany przez paro
Kanasek zauważ (jeżeli te statystyki prawde pokazują ) tibia.pl jest odwiedzana srednio:7386 /dzień zakładajac jeszcze po kilka loginow mozna tych pkt napukać ja i tak nieprzyjade ale .... co mi tam. Jeden głos juz oddałem heheh
Oryginalnie dodany przez Kanasek
paro słuchaj napewno wszystkim się nie będzie chciało tam głosować bo 85% z tych 7386 to ludzie którzy w kawiarankech internetowych są i napewno nie będą się w takie pierdoły bawić
Ja tylko dodam że te 7386 wejść dziennie to są wejścia z RÓŻNYCH numerów IP. Czyli nie wspomne ile ludzi z kafejek do nas wchodzi, ile jest osob w sieciach blokowych. I takie wejscie z kafejki czy z sieci blokowej jest liczone tylko 1 raz a w sieciach i kafejach duzooo osob jest. Tak wiec pomyslcie jaki OWNAGE! robimy 8)
@Jedi: Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. A znając Bosala to właśnie o to chodzi....
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
@Jedi: Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. A znając Bosala to właśnie o to chodzi....
Co ty w reklamie POPa występowałeś, że takie hasła głosisz :)
Ja musze sie jeszcze zastanowić czy lepeij głosować na was czy na:
http://www.tostimpreza.pl/index.php?id=p...=203&lang=0
Lili vc junior
16-04-2004, 09:11
Dla mnie to jak będzie dobra impreza to nawet mogę zagłosować . Fajnie czasem wyrwać się od szkoły i pójść na impre. :rolleyes:
Oryginalnie dodany przez bosal
jak się wygra to wtedy zrobimy sondę i większość zadecyduje .. ja np. lubie kraków ;]
Popieram....Bo mieszkam w Krakowie :)
Oddalem już dwa głosy i zaraz mi się e-maile skończą :D
chyba będzie trzeba kilka dorobić ...:P
-------------------
Teraz 3 ale nie wiem czemu ale te bydlaki nie przyslali mi linku do aktywacji na jednego maila a tego maila to juz wzieli do bazy ...
-----------------
dodałem jak narazie 5 głosów , teraz sobie lece pograć bo już mi pomysłów na nowe miale brakuje . A tak btw. do kiedy trwa ten ''konkurs'' ?
Ale mozna dostać kilka glosow na jednego maila!!
Powiem tak; powinniśmy się połączyć i wszyscy razem zaglosowac!
To tylko 2 minuty roboty!
Zróbcie coś dla tej stronki!
ps. Ja jush dalem 3 glosy.......... (kończą mi się e-maile na rejestracje kont ;P )
Jestem za Krakowem ;) dobre miasto bardzo przyjemne (przy okazji zwerbuje wiecej osob)
nawet fajne zdjecie :D napewno wygra sam zaglosuje ;) (A IMPREZA MUSI BYC W KRAKOWIE)
0 alkoholu
0 dziewczyn
Nie dojść, że geje to jeszcze abstyneńci
Ja nie głosuje i nie bede jechal na jakies gay party !!!
Zgredzio
16-04-2004, 15:17
Dla kogo będzie ta imprezka bo to zależy.Kto jest zaproszony:)
Dalej oddawajcie głosy! Mają tylko 38 pkt.! Ja swój głos oddałem. Przydała by się taka impreza.
Do kiedy to trwa bo nie wiem czy sie starac codziennie wysylac.... w 2 dni prawie 50 pkt bedzie trzeba sie spreżyć zeby tego żula dogonic :P :D
Dan the Automator
16-04-2004, 21:49
@Bosal
A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd?
;)
Hrhrhr, impra na maxa, przy pizzy i herbacie :D
Pierwszy koles od lewej chodzi do mnie do szkoly, drugiego znam z widzenia, a Bosala to chyba nie ma na fotce, albo jakis nie podobny :P
To byl taki maly offtopic.
a teraz topic: nie wygramy :] (ale nadziei nie trace ^^)
edit: Jest Bosal !, to ten w koszuli w kratke.
Wszelkie prawa zastrzezone...
DarkMoose
16-04-2004, 23:32
jeden koles ma 2100 pkt ciekawe jak wygracie z 56 :-)
Dr. Omader
16-04-2004, 23:50
Oryginalnie dodany przez Dobo
@Bosal
A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd?
;)
tak Dobo, a potem sie obudzimy z mokrą kołderką a to wszystko będzie snem....
A Bosal jak bedziesz tak wystawial tą nową kamere na aukcje to też walnij Newsa o tym....
:rolleyes: ;) :rolleyes: ;)
Lubisz imprezować w sposób łatwy i przyjemny? Na swoich balangach często serwujesz zimne lub opiekane TOSTY SCHULSTAD? Jeśli tak, to NIE ZAPOMNIJ wyciąć kodów kreskowych z opakowań! Koniecznie wyślij je tak, aby dotarły do nas do 12 maja na poniższy adres! Zobaczysz, na czym polega ELIMINOWANIE
Za KAŻDY KOD otrzymasz TRZYDZIEŚCI PUNKTÓW EXTRA DOŁADOWANIA, którymi poprawisz punktację swojego zdjęcia i przybliżysz się do zwycięstwa! Jeżeli nie bierzesz czynnego udziału w konkursie, ale jesteś obserwatorem lub dopingujesz znajomych, przekaż punkty na dowolną fotkę.
Pamiętaj, imprezka jest jedna, ale bawić się na niej może całe 100 osób!
W skrócie-
Imprezka na 100 osób max
Za 1 kod kreskowy po tych Tostach dostaje sie 30 puntków
Bosal no to przysmak dnai suchary jakies 100 paczek i macie 3k punktów
P.S
Smacznego !
Dan the Automator
17-04-2004, 13:49
Oryginalnie dodany przez Simek
Lubisz imprezować w sposób łatwy i przyjemny? Na swoich balangach często serwujesz zimne lub opiekane TOSTY SCHULSTAD? Jeśli tak, to NIE ZAPOMNIJ wyciąć kodów kreskowych z opakowań! Koniecznie wyślij je tak, aby dotarły do nas do 12 maja na poniższy adres! Zobaczysz, na czym polega ELIMINOWANIE
Za KAŻDY KOD otrzymasz TRZYDZIEŚCI PUNKTÓW EXTRA DOŁADOWANIA, którymi poprawisz punktację swojego zdjęcia i przybliżysz się do zwycięstwa! Jeżeli nie bierzesz czynnego udziału w konkursie, ale jesteś obserwatorem lub dopingujesz znajomych, przekaż punkty na dowolną fotkę.
Pamiętaj, imprezka jest jedna, ale bawić się na niej może całe 100 osób!
W skrócie-
Imprezka na 100 osób max
Za 1 kod kreskowy po tych Tostach dostaje sie 30 puntków
Bosal no to przysmak dnai suchary jakies 100 paczek i macie 3k punktów
P.S
Smacznego !
W tym momencie dochodze do wniosku że cała ta "zabawa" nie ma sensu...
....Bosal, dajmy sobie spokój...
E tam ja sie w to nie bawie... Wygra tą kamere czy co tam jeszcze i pewnie wyjedzie na Argentyne i tyle usłyszymy o tej kamerze...
Poza tym zdjęcie za 1 miejscu jest nie do pobicia :D
Hehe, ConQuest. Coś tam przebąkiwali, że będzie organizowanego coś związanego z Tibią ;).
Mam wniosek do adminow! Zmiencie tego obleśnego laya jest stary, brzydki wysilcie program graficzny i zrobcie lay godny info bo jak narazie info jest na wysokim poziomie a lay nie :(. ZRÓBCIE LAY GODNY TIBIA.PL
Eee chyba można sobie dać spokój z głosowaniem, pierwsze zdjęcia mam ponad 2 k punktów a wy mniej niż 200 <lol>
Oryginalnie dodany przez malukas
Mam wniosek do adminow! Zmiencie tego obleśnego laya jest stary, brzydki wysilcie program graficzny i zrobcie lay godny info bo jak narazie info jest na wysokim poziomie a lay nie :(. ZRÓBCIE LAY GODNY TIBIA.PL
Nie ma to jak walnąć w temat...
HEHE no to co w takim razie gdzie to mialem napisać? ktoś to musi przeczytać z obslugi :P i sie zastanowić!
Gonzo von Krenzel
18-04-2004, 18:12
Mogłeś napisań na PW, na maila na GG w temacie dotyczącym wyglądu strony lub stworzyć temat (który by pewnie został zamknięty;)). Ale nie w temacie związanym w znikomym stopniu z tą problematyką.
no dobra niewazne ale moze by mi ktos odpowiedzial wreszcie czy zmienicie layka czy nie bo przydało by sie..... odpowiedzi na prywatnych wiadomosciach moze lepiej :P
W "o wszystkim i o niczym" są tematy gdzie można pisać swoje sugestie i rady
Ups pomyliło mi sie z innym forum. Dómbo ma racje. Dawno tu nie zaglądałem i wszystko mi sie miesza :]
Dan the Automator
18-04-2004, 20:01
Oryginalnie dodany przez Jedi
W "o wszystkim i o niczym" są tematy gdzie można pisać swoje sugestie i rady
Pudło!
Jedno forum niżej - tibai.pl opinie, sugestie~
Brzmi lepiej, nieprawdaż ;) :miecz:
dobra... bede dawal glosy jak bedzie w poznaniu;P
Dr. Omader
18-04-2004, 22:53
Oryginalnie dodany przez Kicia
Hehe, ConQuest. Coś tam przebąkiwali, że będzie organizowanego coś związanego z Tibią ;).
No mial byc ConQust, tzn. bedzie ale bez nas bo nasz kochany Bosal zaspal....
Dostal maila od ludzi z ConQuest w listopadzie a nas poinformowal na poczatku kwietnia (zlot odbywa sie 30kwietnia -3maj) to nawet nie bylo na nic czasu. Dlatego nici w tym roku bo nie ma kiedy tego przygotowac. Za rok moze sie uda....
Zaglosowalem dzis i jutro tez zaglosuje, mamy male szanse na wygrana, ale nie wolno sie poddawac i trzeba probowac!
Gonzo von Krenzel
19-04-2004, 18:34
Jak tak Wam zależy to marsz do spożywczego po tosty i zajadamy! A kody na nagrody ;).
już w pierwszej 20 jestesmy!!!
njapierw wygramy to pozniej bedziemy glosowac na miasto tak jak powiedzial bosal :] Ale krakow jest the best!!!!!!!!!!!1
Dobrze powiedziane (napisane) a ja mam jeszcze mala odezwe do forumowiczow: "Apeluje do tych zracych tosty,aby do konca trwania konkursu opychali sie wlasnie tymi, a Ci ktorzy ich nie lubia (np.Ja) niech chociarz nie zapominaja o codziennym glosowaniu!"
Dan the Automator
20-04-2004, 21:16
już w pierwszej 20 jestesmy!!!
Dobra dobra, ale ciągle nie odpowiedziałes mi na pytanie.
Przypomnę....
@Bosal
;)
Dobo : Moim zdaniem lepiej bylo by zorganizowac jakis konkurs z tym czymś jako główną nagrodą.
Dan the Automator
20-04-2004, 21:44
Oryginalnie dodany przez matkus
Dobo : Moim zdaniem lepiej bylo by zorganizowac jakis konkurs z tym czymś jako główną nagrodą.
o!
Np na layout dla naszej strony, w oparciu o wzór który Ci kiedyś pokazałem (eternal lands) :D To byłoby dobre!
A za Taki layout nagroda byłaby chyba odpowiednia :D
:miecz: :sword:
Gonzo von Krenzel
20-04-2004, 22:05
No ja też sądzę, iż nagroda za pracę tylu użytkowników nie powinna iść w prywatne ręce bosala. Moim zdaniem też powinniśmy zoorganizować jakiś konkurs, w którym nagrodą był by ten przedmiot (wygrany w tostimprezie). Co Ty na to, bosal?
Bobercjusz
20-04-2004, 23:03
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
No ja też sądzę, iż nagroda za pracę tylu użytkowników nie powinna iść w prywatne ręce bosala. Moim zdaniem też powinniśmy zoorganizować jakiś konkurs, w którym nagrodą był by ten przedmiot (wygrany w tostimprezie). Co Ty na to, bosal?
:]
Ale co taki "biedny" Bosal mógłby nam dać? Tosta z serem? Praktycznie nic oprócz podziękowań.
A z koleji co to dla nas za wysiłek, kliknąć raz na dzień myszką. Praktycznie żaden.
(a co będzie nagrodą :D :P :D )
Gonzo von Krenzel
20-04-2004, 23:11
Bobercjusz miśq nareszcie wróciłeś ! :)
Bosal mógłby przekazać swoją nagrodę z tostkonkursu osobie, która by wygrała konkurs organizowany przez tibia.pl. To by było dość ucziwe. Dlaczego nie allegro? A dlatego, ponieważ użytkownicy mogą później oskarżać, że bosal nie wydał całej kasy ze sprzedaży sprzętu na tibia.pl.
no to się zobaczy napewno kasy z tego nie wezme dla siebie mozna tez konkurs sie okaze najwazniejsze aby wygrac...!!
Bofedojo
21-04-2004, 16:09
Wedlug mnie impra powinna byc w miescie, w ktorym oddano najwiecej glosow :] . By wiecej ludzi glosowalo i bym mial duuuze szanse :P :P . Mam 21 maili i od momentu kiedy sie pojawil news oddaje glosy :P (napoczatku nie mialem tylu maili :P ) .
Bobercjusz
21-04-2004, 18:28
no to się zobaczy napewno kasy z tego nie wezme dla siebie mozna tez konkurs sie okaze najwazniejsze aby wygrac...!!
Czyli tutaj chodzi o kasę!!! :))
No to jeśli wygra (z naszą pomocą), czekamy na nowe (PŁATNE) forum! :D A jeżeli nie o kasę, to pewnie wygraną jest tona pieczywka tostowego.
Pożyjemy, zobaczymy.
Gonzo von Krenzel
21-04-2004, 18:45
Nowe, płatne forum będzie już niedługo i to nie z kasy za wygraną, tylko z SMSów i wpłat na konto (ja też wpłaciłem:P:D). A jeśli bosal by sprzedał sprzęt na allegro pieniądze poszły by na domenę .pl itp. ...
ludzie wysylajcie kody szczegoly macie na http://emo.boo.pl koniecznie oprocz glosowania jest to potrzebne bo nie wygramy
OSTRZEGAM O EPIDEMII VIRÓSÓW A DOKŁADNIE TROJANÓW TE BESTIE ZARAŻAJĄ MÓJ KOMPUTER CO DZIEĆ STRZEŻCIE SIĘ PRZED NIMI CZĘSTO SKANUJCIE DYSKI I NIE ODBIERAJCIE NIEZNAJOMYCH PLIKÓW+
Dokerx from Secura
06-05-2004, 14:48
wasza inpreeeerka wyglada jak bycie sie uzalali nad lagami ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.