Pokaż pełną wersje : Kopalnia elfów w Ab'Dendriel
Duchu Druidek
22-08-2005, 14:44
Witam wszystkich!
Mam pytanko, czy ktoś może wie gdzie znajduje się tytułowa kopalnia elfów? (mam klucz 3033 i jestem Ciekawy co znajduje się w środku). Nie interesująmnie odpowiedzi typu "w Ab'Dendriel" bo tyle dowiedziałem się już z opisu klucza.
Z góry dzięki za odpowiedzi
Duchu Druidek
Shardzik
22-08-2005, 14:56
To jest kopalnia trolli, schodzisz na dół depo, kierujesz się na lewo, i po jakimś czaise w górę, gdy widzisz dwie pary schodów, zejdź na dół, po czym skieruj się na wprost, otwórz drzwi, i jesteś już w tej kopalni...
Gufat III
22-08-2005, 15:14
Jeśli masz problemy z trafieniem, najlepiej zapytaj kgoś w Tibii, tam Ci nieraz znacznie szybciej poradzą. Musisz tam przejść przez dwie pary drzwi, są koło NPC który sprzedaje klucze do tejże jaskini.
Darth Ryba
22-08-2005, 15:37
To jest kopalnia trolli, schodzisz na dół depo, kierujesz się na lewo, i po jakimś czaise w górę, gdy widzisz dwie pary schodów, zejdź na dół, po czym skieruj się na wprost, otwórz drzwi, i jesteś już w tej kopalni...
To nie jest kopalnia trolli. Wiem ze znajduje sie to na polnocnym zachodzie w ab. Uwazaj bo pod ziemia czai sie elf arcanist
To nie jest kopalnia trolli. Wiem ze znajduje sie to na polnocnym zachodzie w ab. Uwazaj bo pod ziemia czai sie elf arcanist
Nie, to jest jaskinia trolli.
Ale takie nazwy mnie załamują...
Każda jaskinia to kopalnia?
Sa kopalnie dwarfow, ale to nie znaczy ze wszystkie jaskninie to kopalnie...
W tej koplani znajduja sie trole ale nikt nie napisal, e na upartego mozna sie tez dostac stamtad to jaskini ze szkieletami, ghulami i slimami (wszystkiego w malych ilosciach)
up
W małych bo w małych, ale przyjemnie się tam poluje, jak pusto jest.
No popatrz jaki to potrafie być miły :
Z depo wyruszamy na lewo.
http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/1.jpg
Wciąż na lewo, aż do ściany
http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/2.jpg
Teraz kierujemy się w górę
http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/4.jpg
Do schodków. (na dół)
http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/5.jpg
Na niższym piętrze znowu do góry.
http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/6.jpg
Oto Twoja "kopalnia"
http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/7.jpg
@down
Pytał o tunel do którego jest klucz 3033... naucz sie czytać dopiero później poprawiaj innych.
(mam klucz 3033 i jestem Ciekawy co znajduje się w środku).
#Edit
Widzisz znowu popisales sie tym ze nie umiesz czytać...w którym miejscu napisałem niby "kopalnia" elfów? ja tam widze samo "kopalnia". Nie mam ochoty kłucić sie z kimkolwiek ... ale ... weź sie za to czytanie :P
@Up:
On chyba pytał o podziemia elfów, a nie trolli, no nie?-.-' >>>edit<<< No tak... rzeczywiście nie umiem czytać... nie przeczytałem twojego posta, nie przeczytałem innych postów, nie czytam co pisze... Nieeeee, ja wcale nie umiem czytać. Może nauczysz mnie tej tajemniczej sztuki czytania?-.-' Poza tym:
silver 3033 Kopalnie elfów w Ab'Dendriel
Jak dla mnie "kopalnia" elfów to "kopalnia elfów"....
@Topic:
Północny-zachód Ab, musisz mieć maczetę.
@Up:
On chyba pytał o podziemia elfów, a nie trolli, no nie?-.-' >>>edit<<< No tak... rzeczywiście nie umiem czytać... nie przeczytałem twojego posta, nie przeczytałem innych postów, nie czytam co pisze... Nieeeee, ja wcale nie umiem czytać. Może nauczysz mnie tej tajemniczej sztuki czytania?-.-' Poza tym:
Jak dla mnie "kopalnia" elfów to "kopalnia elfów"....
@Topic:
Północny-zachód Ab, musisz mieć maczetę.
Tak jak jest napisane ja doszlem key pasowal xD trole sa najwyzej :D
pozniej skielety , cycki xD< hehheehhe niema ich > ale sa ghule i p spaidera a i slimy ale prawie dziennie tam 2 -3 knightow lazi i skiluje !!:P
Dvawerniak
31-12-2007, 08:34
To NAJwieksza wiocha jaką widziałem! Rookgard jest CZYMŚ w porównaniu z tym. są 3 plusy tego miasta. Znajduje się blisko twierdzy z mino różnej maści, orców różnej maści i pojedyńczy smok.
2 plus jest taki, że podczas ataku goblinów (szybkich) Ma sie czas by łazić do depo i z powrotem.3 plus mało mieszkańców= mało PK= mało ubić= szybki wzrost levela;(
Lord_Piterek
31-12-2007, 10:24
@up
co? 0.o
@pingone
Ja się domkiem nie podnieciłem.... Jeżeli chcesz sie pochwalić, to wypad do tamatu Zdjęć.
@topic
Autorowi może chodzić o dwa miejsca
Bagna na których jest kilka na krzyż elfów
Jaskinie Trolli
To NAJwieksza wiocha jaką widziałem! Rookgard jest CZYMŚ w porównaniu z tym. są 3 plusy tego miasta. Znajduje się blisko twierdzy z mino różnej maści, orców różnej maści i pojedyńczy smok.
2 plus jest taki, że podczas ataku goblinów (szybkich) Ma sie czas by łazić do depo i z powrotem.3 plus mało mieszkańców= mało PK= mało ubić= szybki wzrost levela;(
Ja Cię nie ogarniam....Chyba chciałeś określić dlaczego warto wybrać AB
Po prostu bez sensu O.o
Ab to świetne miejsce. Chyba nie ma lepszego miasta na mainlandzie (paccowe są lepsze). Szczególnie tam fajnie po upie zimowym z poprzedniego roku. Dobre miejsca dla low-lvli i do skillowania. Na zamku można niezłe looty zgarnąć a depo blisko (95% lootów potrafię dotargać do miasta i wysłać). Miasto jako jedyne oprócz kazz znajduje się na tak wielu poziomach, do samego miasta można zaliczyć 3. W Thais, Carlin i Veno można uznać że miasto jest zbudowane na 1 poziomie (bo reszta poziomów to albo kanały albo bagno). Depo w ab ma bardzo dużo wejśc i wyjść, jest wielo poziomowe ale każdy poziom jest dosyć mały ;/. W ab znajduje się także wejście do hg i może służyć jako baza wypadowo do kazz mines (często targa się loota z tamtąd do ab) i OF. Według mnie najlepiej sie tam hunci te szybkie gobliny. Miasto jest bardzo ładne i mało tam noobków i pk. jest też tam ładny (choć łatwy) labirynt. Dobre jest też to że znajduje się tam sweaty cyc i posiada najlepszą (według mnie) miejscówke do łowienia. Dodatkowym plusem (lub minusem) jest to że poczta jest poza depo (dobre dla pk i lootbagerów). Mało jest pk, a większość pochodzi z Carlin. Jak na mój gust najgorszym miastem w tibi jest thais (jak ktoś się zna porównałbym je do ankh-morpork).
uff niezły offtop. Pewnie dostane warna, ale nie będzie mi nikt ab obrażał
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.