PDA

Pokaż pełną wersje : Duzo skrzynek

szymon287
22-08-2005, 18:29
Mam pytanko, w thais chodzilem se i patrzalem co ludzie maja w domkach :) i doszlem do miejsca ,,pod drzewkiem'' :P jest dziura odkopalem ja, a tam pelno (chyba tysiac jak nie wiecej) skrzynek (parceli, te podobne to skarbow itp) i posagi, i mam pykanko czy w tych skrzynkach co jest (bo nie wiem czy szukac) czy to tak dla jaj :|
PS. jak zly dzial to przeniescie, bo nie wiedzialem gdzie dac :baby:

Pinky
22-08-2005, 18:44
Poszukaj :P może coś znajdziesz :D ;)

szymon287
22-08-2005, 18:48
Poszukaj :P może coś znajdziesz :D ;)
eee ja musze wiedziec na pewno bo zagladanie do kazdej skrzynki trwa, a jezeli wiesz o czy mowie to jest ich tam bardzo duzo (na moje oko to okolo 1000) okolo 3 godziny :o ;( ,dlatego jeszcze raz pytam jest tam cos, (jezeli mozecie powiedziec, co :p , albo bron, pancerz najwiecej ) plz

tymon samuraj
22-08-2005, 19:05
hm
zeczywiscie w thais jest takie miejsce ale nie wiem czy mowimy o tym samym
w jednez parcel (w miejscu ktore ja widzialem)bylo troche smieci na sprzedaz
daj ss i mapke ;]

sebcio
22-08-2005, 19:06
Mi sie wydaje, ze te skrzynki sa puste.. No moze w jakis smieciach. Ale jak masz czas to szukaj.

sparkman
22-08-2005, 20:22
Z ciekawości też poszukałem tego miejsca. Rzeczywiście skrzynek, parceli i boxów sporo, ale przeszukanie ich nie zajęło mi więcej niż 15-20 minut (metoda full capa, parcel do łapki i kolejne do niego do środka, potem na kupę).

W sumie poza zwykłymi butami, nowiutkim bronze amuletem i stertą darmowych, nieostęplowanych paczek to tam nic nie ma. Moze kiedy indziej coś tam będzie? W ogóle co to za schowek jakiś czy jak?

tymon samuraj
22-08-2005, 20:39
mapka plska!

Radek 666
22-08-2005, 20:53
Z ciekawości też poszukałem tego miejsca. Rzeczywiście skrzynek, parceli i boxów sporo, ale przeszukanie ich nie zajęło mi więcej niż 15-20 minut (metoda full capa, parcel do łapki i kolejne do niego do środka, potem na kupę).

W sumie poza zwykłymi butami, nowiutkim bronze amuletem i stertą darmowych, nieostęplowanych paczek to tam nic nie ma. Moze kiedy indziej coś tam będzie? W ogóle co to za schowek jakiś czy jak?
A może ktoś się bawił i powrzucał je?

Pramus
22-08-2005, 21:07
Eeee dobre :D. Powiedz mniej więcej gdzie to jest :P

sparkman
22-08-2005, 22:07
Dziura gdzie jest? Tak mniej więcej: tuż przy południowym wejściu do miasta odbijasz w prawo. Przy najbliższych drzewach (jak będzie widoczne bagno), tam właśnie... A bronze amulet był w crate'ach na samym końcu korytarza.

Thimburd
22-08-2005, 22:20
Nie męczcie się. Nic tam nie ma. Jestem pewien na 100%!

szymon287
23-08-2005, 01:09
ja to pie*** ludzie sa:
--> albo chorzy umyslowo :P
--> albo nei wiem to tym jak to znalazlem minela 1h i se tam poszlem juz nie bylo polowy paczek ide znowy po okolo 1h i nic jzu nie ma ktos przyniusl tam sstol, lamki i se mieszkanko urzadzil :D
PS. mozan juz zamknac

adam knight
23-08-2005, 01:44
e zapodaj mapke gdzie to jeest bo bym se poszedł

szymon287
23-08-2005, 02:04
e zapodaj mapke gdzie to jeest bo bym se poszedł
nie chce mi sie robic malego screena wiec ci to wytlumacze (jakos :P ) idziesz do thais od poludnia (od dolu) i jest pierwszy zakret (taki waski) i obok jest rzeczka a obok domki i ogrodki (z fajnymi rzeczmi) idziesz dalej zaslani ci dom i jest drzebo i musisz lopata odkopac i jestes

sparkman
23-08-2005, 02:45
szymon287, na jakim świecie grasz (ja na Silverze)? Właśnie wracałem z wyprawy po żarcie (sarny itp.), wszedłem z ciekawości i też nic już nie było, stoliczek, elegancko, może tam jakieś mieszkanie będzie? :) Albo GMy pokoik na kawkę szykują :)