zaloguj się

Pokaż pełną wersje : N00b vs Hunter :]

Rezidew
22-08-2005, 19:19
Daje wam filmik z Furory, pokazuje on jak pall na 9lv moze zabic Huntera(albo i nie) sami sie przekonajcie :>

Oto link: http://rapidshare.de/files/4253376/SOLO_hunter_blank.rec.html

Yero
22-08-2005, 19:38
@topic
omg! sam jesteś n00b! nie ten co zabił go hunter odrazu widać ,że to był newbie pewnie dopiero zaczynał grać w tibie a wyście go zmusili żeby szedł na huntera omg.. jeszcze wmuwiliście mu ,że da się strzelać z blank rune '-.- sami jesteście n00by! nie ten co dednoł!

Guard Termit
22-08-2005, 19:54
CO to bylo??
Tak sie zniecheca ludzi do gry a skille to bez komentarza zostawie....
Przychylam sie do poprzednika

Kubin
22-08-2005, 20:00
nie ma nic zlego w nasmiewaniu/podpuszczaniu NOOBOW, ale zartowanie sobie z newbie to czyste sqku****nstwo nie popieram tego...

Robercik
22-08-2005, 20:03
Oh.. Takich Ludzi Jak Ty Powinno Sie Hunted... X( Gość Był Nowy Uczył Się Dopiero.. Jak Wam Nie Wstyd.. Jednym Słowem n00b
Pomyśl Jak Ty Byś Sie Czuł Gdybyś Grał Od Niedawna i Ktoś Kazal By Ci Huntera Kill.. No Pomyśl Czlowieku. a Skile Tak Jak Kolega @Up No Coments...

Buffon
22-08-2005, 20:22
Ja Cię zaraz zaprowadzę na demony i zobaczymy kto się będzie tak cfanoszył.

Arturos
22-08-2005, 20:26
Ale noob... z ciebie. Myślisz ze to było smieszne ? Ty niedorobiony jestes? ( bez urazy modki ale to juz szczyt ) Mojemy kumplowi zrobil to 20 lvl
to jeszcze na rooku siedzi... -.- Fajnie tak wepchnac cie do jakini z 2 lordami i 3 dragonami, wtedy byłby ubaw ciekawe ile bys wytrzymal. Ale burak. On jeszcze z de'sheus byl! To wy kumpli bijecie ?!

Robercik
22-08-2005, 20:38
No Są Ludzie i Parapety On Sie Nie zalicza Ani Do Tych Ani Do Tych.. On Jest Jakis Odmienny... Koniec tego tematu...

Ciotka
22-08-2005, 20:39
Ale n00b z Ciebie!! Koleś dopiero uczył sie grać w Tibię, a wy mu kazaliście na huntera iść... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Ale nooby z was...

mmistrzu-1
22-08-2005, 21:07
To się nazywa czyste chamstwo.Tak zrobić newbie żeby to był jeszcze noob to rozumiem,.CHAMSTWO.

Griin
22-08-2005, 21:11
ale smieszne ze zaprowadziliscie newbie i oklamaliscie go! z was sa nooby a nie z niego! i sie cieszycie, ze koles zginol! dobrze ze nie gram na twoim swiecie bo bys mial hunta X(

Rezidew
22-08-2005, 21:18
Hm.. .jak ktos by mnie zabral na DL i bym padl to bym sie nie wkuzyl... :> Ja sie ucze na wlasnych bledach, i ktos chcial mnie zabrac na demony xD prosze bardzo tylko pacca mi zalatw.

P.S. Oj juz tam wczesniej byl... i po tym dalismy mu 2 razy lepsze eq (Mial chain a teraz scale, leather legs/brass legs, chain helmet/steel helmet jeszcze 500 arrows :>). I on jeszcze dosc dlugo gra w tibie :] (i sie jeszcze niczego nienauczył).

P.S.2 On nas zawolal :> zeby pokazac nam ile tam jest zabitych ludzi (chcial loota pozbierac xD)

P.S.3 A, i co do skillów jak mowilem to bede trenic od 20 lv, ponieaz niemam czasu... Sa inne zeczy wazniejsze od tibii.

pawel of neptera
22-08-2005, 22:55
:) :( :) :) :) :) :) :) :) ale mialem beke uahahahahahahah laser uahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaahah ahahahahahahahahahahahahauyauaahuahuhuhuah :)

Rezidew
22-08-2005, 22:59
Cytat mojego kolegi jak przeczytal wszytko:"jeden 13 latek napisal i reszta noobow pier***i to samo, wszyscy doloczylli do forum lipca i sierpnia i sie kozacza noobosy, wiekszosc to dzieci z 12,13,15 lat buahahahhahahhaha nie źle dla starszyzny ale tez pisza to samo co 13 letni gowniarz."

W pewnym sensie ma racje...

Wilq
22-08-2005, 23:13
Cytat mojego kolegi jak przeczytal wszytko:"jeden 13 latek napisal i reszta noobow pier***i to samo, wszyscy doloczylli do forum lipca i sierpnia i sie kozacza noobosy, wiekszosc to dzieci z 12,13,15 lat buahahahhahahhaha nie źle dla starszyzny ale tez pisza to samo co 13 letni gowniarz."

A ten twoj qmpel to ile ma lat? -.-
Filmik zalosny...

Kubin
22-08-2005, 23:14

to tylko swiadczy o inteligencji twojego kolegi ...
ps: to moej drugie konto poprzednie mialem zalozone w marcu :P

Rezidew
22-08-2005, 23:19
A ten twoj qmpel to ile ma lat? -.-
Filmik zalosny...

A ten moj Qmpel ma 21 lat... :/

Yero
22-08-2005, 23:47
A ten moj Qmpel ma 21 lat... :/

a czy to ma znaczenie ile kto ma laty :/ dla mnie możesz mieć 99,40,20,10 lat i tak będzie noob :/

P.S.
Myślałem ,że tylko br się tak zachowują >.<

Rezidew
23-08-2005, 10:09
I tak pewnie ktos z was tak zrobil lub zrobil -.-', jak juz pisalem wczesniej, wynagrodzilismy mu to! On jest kuzynem kolegi co tam byl :> (kto inny mial mu dawac itemy jak nie my?)

ripper
23-08-2005, 10:58
Ludzie, o co wam chodzi? Spójrzcie na to z innej strony:
Chłopak rzuci Tibie -> Będzie miał więcej czasu na rozwijanie zainteresowań -> itd itd itd
Więc może to lepiej? Nie zmienia to faktu że chamsko go wrobiliście. Ale pośmiać się można, poza tym. "To tylko gra" xD

Osta'ach
23-08-2005, 13:11
Po 1: Sam masz beznadziejne skile, ja mam lepsze na 9 lvlu.... :baby:
Po 2: Sam jesteś noob
Po 3: ten koleś nie był noobem tylko Newbie X( A róznica jest ogromna...
Po 4: Może przejdziemy się na Dragony co ? Bedziesz strzelał z Magic Light Wandow...Smieszne, nie ? :baby:

po 5: Ja bym ci za.*******ił za takie cos

Rezidew
23-08-2005, 13:15
Po 1: Sam masz beznadziejne skile, ja mam lepsze na 9 lvlu.... :baby:
Po 2: Sam jesteś noob
Po 3: ten koleś nie był noobem tylko Newbie X( A róznica jest ogromna...
Po 4: Może przejdziemy się na Dragony co ? Bedziesz strzelał z Magic Light Wandow...Smieszne, nie ? :baby:

po 5: Ja bym ci za.*******ił za takie cos

o k**wa BUAHAHA ale jaja jestes smieszny, pierwszy raz w zyciu? gratz, prawie sie z krzesla zje****m.

P.S. juz zaczynam trenning :) ( moze kiedys dam film z skillami moimi xD)

P.S.2 No dobra moj blad.. niech to bedzie newbie a nie n00n :] I zobaczcie ile ma koles dedow... Tylko jeden przezemnie xD

Opuszczony
23-08-2005, 17:13
Ja pierdziele bym sie wyżył na takich jak ty... a skile mash że szuj jeszcze grać nie potrafisz :/ Całe(prawie)forum życzy Ci PIĘKNEGO deda.

klocu
23-08-2005, 18:48
JESTES NOOBEM TY A NIE TAMTEN TYP powinieneś mu pomuc a nie jeszcze pogarszac sytuacje X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( zycze ci hunta za takie cos

Rezidew
23-08-2005, 20:45
Jak bys niezauwazyl to poprawilem sie ze on jeste newbie, a ze skilli sie czepiacie :> ( sam sie ich czepiac xD) juz sie tumaczylem na ten temat :]. Jeszcze jedno... Ten co padl jest KUZYNEM maziego, wiec i tak sie niewkuzy i niewkuzyl...

I wogole czytacie moje posty (wczesniejsze)...

Seru
23-08-2005, 21:05
Dla mnie to ty jesteś małym druczkiem...

(jak ktoś nie chwyta to PW)

Rezidew
23-08-2005, 21:42
Moge Ci okulary kupic :) jakeis tanie... bo zal kasy. (zbieram na nowesze czesci do kompa xD)

Rozpruwacz II
23-08-2005, 22:04
Żałosne, tyle tylko powiem...

Neverblood
23-08-2005, 22:37
zgadzam sie z yero. Trzeba byc noobem zeby kolesia ktory poznaje gre wypuszczac na huntera ^^ gz za glupote

Anis
24-08-2005, 00:15
fajny filmik :D
ale sie koles dal zrobic :)

PinGOnE
24-08-2005, 02:16
1. Jesli to Twoj film to zanim kogos nazwiesz noobem to lepiej popatrz na te skile z filmu
2. mam nadzieje ze to swiat pvp bo wlasnie robie tam sorca tylko po to zeby zabic tych 2 s****ysynów.
3. jeszcze po chamsku go popychali ... to przez takie cioty jak na tym filmie ludziom odechciewa sie grac
4. zapewne dostane ostrzezenia za bluzgi ale nerwy mi puszczaja jak widze takie kurestwo.

#Edit
Furora - pvp ... jesli mi nie przejdzie to czuj sie ze za 2 dni autor filmu zobaczy moje sd na tylku ... zobaczymy czy z niego nie jest noob....

pijany rolnik
24-08-2005, 09:52
Ciekawe ile jeszcze stron ten temat będzie miał dzięki nabijaczom postów już chyba 50 osób pisało to samo:

"Sam jesteś n00b to jest chamstwo" OMG ciekawe ile osób jeszcze to napisze.

Wilux
24-08-2005, 10:06
dla mnie beznadzieja

Rezidew
24-08-2005, 13:13
PinGOnE.... Ze skille slabe mialem to nieznaczy ze jestem n00b :> i przyzlalem sie do beldu ze ON niebyl n00bem tylko newbie i gra dalej... I dzieki nam wlasnie sie czegos nauczyl (tak nam pisal) a jak bym nakrecil film jeszcze wczesniej to byscie zrobumieli ze to ON SAM chcial isc na huntera wiec ja tylko film nakrecilem... i dalismy mu bron, (bo chcial go zabic z luku bez strzal....) wiec... po co sie wkurzac ? :> Sprawdz sobie w slowniku co to znaczy ciota, i czytaj moje posty dokladnie i ze zrozumieniem. I jak cos to "ten koles" dobrze sie zna... szczeze to on myslal ze to czyjes dedy... to chcial je spenetrowac ale odradzalismy mu, no ale jak sie nas niesluchal.. :]

Wlasnie.. tylko se przez was posty nabijam :/

Mocarny Wilk
24-08-2005, 13:17
Wal sie na ryj ! Kij ci w nery ! i po co tak jemu kazałeś?! A jak ty był byś n00bem ?! Przemyśl to sobie ... to że jest gorszy nie oznacza że można go wykorzystać !! I co by ci dalo?? ale mi loot scale armor ... to ty jestes n00b

EDIT : sorki nie doczytalem :(

Rezidew
24-08-2005, 13:22
Wal sie na ryj ! Kij ci w nery ! i po co tak jemu kazałeś?! A jak ty był byś n00bem ?! Przemyśl to sobie ... to że jest gorszy nie oznacza że można go wykorzystać !! I co by ci dalo?? ale mi loot scale armor ... to ty jestes n00b

Taa, bylem n00ben kiedys (przyznaje sie... wiekszosc im byla albo newbie) o jak mialem 8 lv i wlazlem na maina i nabilem 9 lv to myslalem ze jestem najsilniejszy i bilem wszystkich... Jeszcze mam ta postac ale juz niegram... :]
I to ja mu dalem scale armor (wczesniej mial chain armor)

PinGOnE
26-08-2005, 04:33
PinGOnE.... Ze skille slabe mialem to nieznaczy ze jestem n00b :> i przyzlalem sie do beldu ze ON niebyl n00bem tylko newbie i gra dalej... I dzieki nam wlasnie sie czegos nauczyl (tak nam pisal) a jak bym nakrecil film jeszcze wczesniej to byscie zrobumieli ze to ON SAM chcial isc na huntera wiec ja tylko film nakrecilem... i dalismy mu bron, (bo chcial go zabic z luku bez strzal....) wiec... po co sie wkurzac ? :> Sprawdz sobie w slowniku co to znaczy ciota, i czytaj moje posty dokladnie i ze zrozumieniem. I jak cos to "ten koles" dobrze sie zna... szczeze to on myslal ze to czyjes dedy... to chcial je spenetrowac ale odradzalismy mu, no ale jak sie nas niesluchal.. :]

Wlasnie.. tylko se przez was posty nabijam :/

Taaaak własnie widzialem jak on bardzo chcial isc na tego huntera ... tak bardzo ze musieliscie go popychac -.-'' i nie wciskaj kitu o zadnym luku bez strzal i ze mu doradzaliscie z bronia isc bo sam fakt ze daliscie mu "super extra hiper bron" (czyt. blank rune) swiadczy jak bardzo mu odradzales pomysl ubicia huntera.

BoYos
26-08-2005, 09:20
Ale ten twój kolega dowciapny , normalnie super film ! X(
Przenies sie na selene , pojdziemy razem na gsa , a i wez tez ze soba pare cial ratów one maja mocne hity jak sie nimi rzuca ! :baby:

08:18 Mazi De'Sheus: nawet Cie nie dotknie

08:18 Mazi De'Sheus: zabiejsz go odrazu

Tibijczyk -=GhOsTs|Tomek
26-08-2005, 09:24
Noooo to bylo nie feer :/ koles sei uczy grac a wy go na huntera ;/

MATI9630
26-08-2005, 10:03
O ile pamiętam, pozdrowiłeś tam wszystkie n00bki..
O!
Siebie pozdrowiłeś?
Zaprawdę dziwne...

Rezidew
26-08-2005, 10:16
Z tym lukiem bez strzal mial luc tylko niewzial tych sptzral( zapomnial albo niewiedzial ze jest potrzebne... teraz ma ich 500)

P.S. Prosze niepiszcie juz ( no moze pare waszych postow..) ale bez przesady bo mi sie niechce odpisywac... tylko se posty nabijam.. a mialem ich tam malo :)

P.S.2 Dobra moj bald, nauczylem sie ze niedawac, nierobic i nie niemyslac o takich filmach.... Sory Marcin wyszlo na to ze to ja n00b :> (qrde kto ma ksiazke "jak niezostac n00bem"?) :p

kaczi
26-08-2005, 11:02
Człowieku.
To nie było fajne.
Jeszcze potem komentarz twojego kumpla: "Daj to na tibie.pl, bedzie grzana".
Bo rzeczywiście jest się z czego śmiać.

Black Warior
26-08-2005, 17:37
gościu ma 8 lvl i wyszedł 1 raz z rooku a wy mu daliscie pustą blankę i muwicie że to jest niby jakies sd . Widać że jesteście choży albo kturys z waz spadl z 3 pietra na głowe X( X( X( X( X(

Partex
26-08-2005, 21:21
No comments... Takich noobishów już dawno nie widziałem (mówie o tych dwóch panach, którzy podpuścili ziomka). Ehh... Piszesz o nim noob a sam jesteś jeszcze większy (skille 45\43) OMG takie skille to ja mam knightem na 8lvl-u! Gratz pomysłowości i głupoty wpółniedorobieni chłopcy -.-

Kamikadzee
27-08-2005, 00:29
Daje wam filmik z Furory, pokazuje on jak pall na 9lv moze zabic Huntera(albo i nie) sami sie przekonajcie :>

Oto link: http://rapidshare.de/files/4253376/SOLO_hunter_blank.rec.html
Takich noobow jeszcze nie widzialem a skile masz wyje*** !@!!!

mlodyx
27-08-2005, 02:48
Ciekawe ile jeszcze stron ten temat będzie miał dzięki nabijaczom postów już chyba 50 osób pisało to samo:

"Sam jesteś n00b to jest chamstwo" OMG ciekawe ile osób jeszcze to napisze.

Pisz na temat, ok?

@ Topic: Jesteś z siebie dumny? Zamiast robić takie rzeczy, wziąłbyś się za trening. Napisałeś wyżej, że przez to przynajmniej się czegoś nauczył (mowa o nieszczęsnym newbie :( ), w ten sposób?? Bardzo wyrachowane metody nauki.

2. mam nadzieje ze to swiat pvp bo wlasnie robie tam sorca tylko po to zeby zabic tych 2 s****ysynów.
Furora - pvp ... jesli mi nie przejdzie to czuj sie ze za 2 dni autor filmu zobaczy moje sd na tylku ... zobaczymy czy z niego nie jest noob....

Powodzenia, trzymam kciuki za sukces w "nawracaniu złych nauczycieli".

Aristo~
27-08-2005, 03:10
Mi sie filmik podobal przynajmniej sie posmialem ^^

thompson_181
01-09-2005, 11:04
-.- ludzie się przy*******li o jeden filmik... wiadomo przesz jaki był cel nakręcenia go... nauka połączona z rozrywką ( fakt dowcip niezbyt inteligętny) ale ciągle te same wypowiedzi. oryginalni jesteście, nie ma co.
P.S. zostawcie Reza bo sie przypie***e do waszych dup. (tibiajskich).

Kowek
01-09-2005, 12:38
Chyba se na tym serwerze nabije level i poprostu tego goscia bede Huntowal. NIe wiem jak on mógł to zrobić. Osoba pewnie poczatkujaca i na Huntera X( . Ja Deda miałem na nim przy 18 levelu a ty na 9 i paladin a on ma mało obrony. HUNTED (chyba ;))