PDA

Pokaż pełną wersje : To było coś:]

-=Marian=-
22-08-2005, 21:26
Yoł
Chciałem pójść na nowe potworki z kumplami:) 21 Knight i 20 Druid, troche niewyszło:/ Myślałem że kumpel będzie wiedział co robić:D
Myliłem się ;)
Oto link http://rapidshare.de/files/4257787/zegrany_atak.rec.html
Życze miłego oglądania:)

Nieznajomy nalesniczek
22-08-2005, 21:41
napoczatku dobrze ze popatrzyles dokladnie na mape bo jak by gs wyskoczyl :D uuuu bloker fajnie ucieka mogles pasc miales farta :D ale filmik byl nawet nawet

..::QRAS::..
22-08-2005, 22:01
bardzo nowatorski filmik -.-

-=Marian=-
24-08-2005, 12:31
bardzo nowatorski filmik -.-
Ale ta akcja, te emocje, tego nie da się opisać, to trzeba przeżyć samemu:D

k-kondzik
24-08-2005, 12:33
takie sobie ale miło się ogladało

Buffon
24-08-2005, 13:01
Ani dobre ani złe =]

Wald_Kerius
24-08-2005, 13:51
powiem jedno. ZMIEN BLOKERA !!

-=Marian=-
30-08-2005, 14:22
Obeszło się bez zmiany blokera:D Nic ciekawego ale są ukazane respy, które można solować w katedrze, na 1 poziomie.
Oto link:
http://rapidshare.de/files/4528737/dark_katedry_hunt_udany_.rec.html

Wilden Future
30-08-2005, 14:26
Expienie druidem na takim lvlu solo, samo o sobie mowi, ze to jest chu,jowy filmik :P wbij wiekszy m lvl i idz z gfb na wiezienie dwarfow lub cos w tym stylu ;] to przyciągnie wiecej widzow

-=Marian=-
05-09-2005, 20:43
W katedrze najlepiej expić solo dla palków i knight'ów z dobrymi skilami:] Dla druta i sorca bez summona niebardzo:/, a w takich sytuacjach słaby exp dla tych profesi:(

Raimel Reaktywacja
05-09-2005, 20:53
W katedrze najlepiej expić solo dla palków i knight'ów z dobrymi skilami:] Dla druta i sorca bez summona niebardzo:/, a w takich sytuacjach słaby exp dla tych profesi:(

W katedrze najlepiej nie expić bo jest to nieopłacalne

Saviour of Sula
05-09-2005, 21:38
Nie no w tym miejscu z ghoulami i dsem to low lvl pallkowie nawet nawet i w miedzyczasie jakies wild warriory czekjąc na respa :) ogólnie katedra jest trudna i nieoplacalna niestety cip soft się nie popisal :/ (nawet nie wiadomo o co chodzi z tą babą która tam siedzi :/

Jaskot
05-09-2005, 22:47
ludziska kto powiedział że w dark catedhral się nie powinno expić ten się myli ;) Od uptade jest to moje ulubione expowisko... Knight lvl 25 ze srednimi skillami, a po pierwszym poziomie katedry expie aż miło ;) Loocik jest wręcz ZACZEPISTY!!!!! kto jeszcze nie poznał katedry ten nie wie co traci :p

A co do filmiku.... Heh... "Może być" :)

Raimel Reaktywacja
06-09-2005, 08:44
Ty tam możesz expić 25 knightem. 25 knighta ja moge zrobic w jeden dzień...

Jaskot
06-09-2005, 17:13
Ty tam możesz expić 25 knightem. 25 knighta ja moge zrobic w jeden dzień...

wiem.. Skoro bubble i cachero w tydzień zrobiłeś, to czym dla Ciebie jest zrobienie 25 knighta w 1 dzień.... :baby: Naucz mnie "Mistrzu" :baby:
Widzę, że skromność jak zawsze w Polsce jest cnotą główną.... :baby:
Heh ja nie widze przyjemności w grze na wszystkich możliwych cheatach, ani w dzieleniu postaci :baby: Ja gram w tę gre dla przyjemności, a nie żeby sie dowartościować :baby: :baby:

Raimel Reaktywacja
06-09-2005, 19:18
wiem.. Skoro bubble i cachero w tydzień zrobiłeś, to czym dla Ciebie jest zrobienie 25 knighta w 1 dzień.... :baby: Naucz mnie "Mistrzu" :baby:
Heh ja nie widze przyjemności w grze na wszystkich możliwych cheatach, ani w dzieleniu postaci :baby: Ja gram w tę gre dla przyjemności, a nie żeby sie dowartościować :baby: :baby:

Zrobienie 25 levelu w 1 dzień nie jest rzeczą trudną dla normalnego gracza. Występują też nooby i newbie które 25 levelu nie osiągną nigdy. Takim przykładem jesteś Ty ;)

BoYos
06-09-2005, 19:36
BOZE CO TO BYLO !? HUAUHAHUHUA Bloker ma z 12 lat ... on chyba nie wie po co sa knightci .... X( X( X(

18:35 Cron Zaul: masz tbi?

Moim zdaniem powinien byc temat skasowany :baby:

Mauzes
06-09-2005, 22:55
Czy ja wiem czy dla pallka czasem jest tam mało miejsca na ucieczke a czasem poprostu nie można uciekać, ale knight ze skillami 80/80 powinienen sobie poradzić :)

Karrith
19-09-2005, 10:53

chociaz nie lubie Raimela (dalej mam hunta w RL??:D:D) to sie z nim zgodze. 25 lvl bez cheatow i sharowania w 1 dzien jest mozliwy, tylko ze trzeba przyjac 1dzien=24h najlepiej zeby to byl dopiero co powstaly serw, bo wtedy nie ma osob na expowiskach. a to ze ty tego nie potrafisz nie oznacza ze jest niemozliwe:) (i wiem ze Raimel potrafilby to zrobic)