zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sekretne miejsca na rooku.

Zylet
22-08-2005, 23:51
Czy ktos zna jakies sekretne miejsca na rooku ? Mam 18 lev na rooku i zwiedzilem to co wiem gdzie jest:P
Zna ktos moze jakies miejsce gdzie wezme wykopie cos pickiem i wpadne do jakiejs ciekawej dziury:P? :]

poisoner
23-08-2005, 00:22
Na quescie z chain armorem mozna wykopac dziure pickiem, ale wiecej nie napisze bo sie boje ze mi walna punkty karne za QS. :p
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia
Tam jest dokladnie 7 szkieletow:
1 na 1 poziomie,
2 na 2 poziomie,
4 na 3 poziomie.
I nie pisz, ze jest 10-20 szkieletow bo ktos sobie pomysli, ze jeszcze moze tam gracza okrazyc naraz 8 szkieletow i sie przestraszy, a tam wcale nie jest strasznie. :)

Inkaso
23-08-2005, 02:33
Na quescie z chain armorem mozna wykopac dziure pickiem, ale wiecej nie napisze bo sie boje ze mi walna punkty karne za QS. :p

O lol... każdy doświadczony gracz wie o tej dziurze a on pyta się o inne. Zauważ że ma 18 level to wręcz musi wiedzieć o tej dziurze

Zylet
23-08-2005, 09:39
No masz racje wiem o tej dziurze:P
Ale jak ktos cos wie i niechce pisac na forum to neich zostawi wiadomosc na numer gg 1333831

Z gory dziekuje:P :]

Okrutny
23-08-2005, 11:12
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia :)

Antyhak
23-08-2005, 12:21
@up
Uhm coś przesadziłeś z tymi skelami;p Jest ich tam ok.8-10.

Zito
23-08-2005, 12:27
< deleted >

Zylet
23-08-2005, 12:28
Te dziure tez znam bo jest nieukryta:P Moze ktos jescze zna cos ciekawego :D?

Antyhak
23-08-2005, 12:32
Kurcze wiedziałem że się gdzieś się pomyle:D
No fakt 7 skeletów.:D

Jergen
24-08-2005, 22:36
No ludzie, a ja znam czadowe expowisko gdzie malo kto chodzi... sa tam najpierw 3 poison spidery, potem 3 skeletony, niby malo... ale jeszcze nigdy tam niespotkalem zadnego gracza... Jest to srednio odwiedzane miejsce przez graczy gdzies z 20 razy na dobe... Ale niepowiem jak sie tam dostac.
Zreszta jak ktos wie to dobrze, bo wcale trudno nietrafic, wrecz banalnie...
Pozdro for all!! :evul:

Mathiuss
24-08-2005, 22:41
Szczerze mówiąć, nie ma już takich magicznych miejsc na rooko
Wszystkie zostały podajże odkryte...

No cóż, eksperymentować można :D

Hadi
24-08-2005, 22:48
Ja chyba znam wszystkie zakamarki na rooku ;).Gracze już wszystko odkryli na rooku ;p ;)
Jergen: muwisz otym miejscu z 3 sztukmi fooda ?(<-NO QS)
Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p .

Bunny
24-08-2005, 22:52
Hmm...jest jedna nieco ukryta dziura na terenach dla graczy z premium, jednakże nie mogę powiedzieć gdzie dokładnie <QS> .....poza tym wszystkie miejsca znasz na 100%, z tego względu, iż są podane jak na dłoni.

musc
25-08-2005, 09:53
ja tam zadnych sekretnych miejsc nie znam ale z tego co wiem chesz se poexpic no to w okolicah katana quest jak troafisz na niezlego respa (i an dosyc szybkiego) to czasme gdy zabijesz 1 rota pojwia sie nastempny(najlepiej sie tam expi jak jest serw zaphanyw tedy abrdzo szybki resp) a do tego nikt ci nie przyjdzie i nie ebdzie przezucal ciala rota:)

poisoner
25-08-2005, 10:51
Uhm coś przesadziłeś z tymi skelami;p Jest ich tam ok.8-10.
Ty tez przesadziles, bo mozna przyjsc tam po sejwie serwera i dokladnie je policzyc. Jest ich siedem. :)

lord-daw
26-08-2005, 13:10
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia :)
chodzici o ten krzaczek obok jak się wchodzi na te dwa qwesty po chain i po sword? ;( plz odpowiec

xtomixx
28-08-2005, 09:59
LoL ?? tam niema żadnego questu !! ;)
1 poziom : 1 szkielet
2 poziom : 2 szkielety
3 poziom : 4 szkielety
I TyLe

Bake Romkant
28-08-2005, 14:44
Mam takie pytanko bo zawsze przechodząc rooka nabijałem szybko 8 lvl i na maina ;) a teraz chiałbym zrobic questa z chain armorem ale niewiem z kąd wziąść pick może mi ktoś pomuc? jak niechecie pisać na forum to piszcie na gg 9282741 ;) z gory dziekuje ;)

Master druid
30-08-2005, 00:43
pick ... idź do kilku orków w pewnym miejscu. Tam w skrzyce jak ktoś nie zabrał albo nie zniszzył skrzni będzie pewien item. Ten item wyminiach u takiego jednego NPC'ta i masz picka. Czegoś nie kumasz to napisz na gg: 3870638 :P To nie QS bo prawie nic nie powiedzialem :>

roberto
31-08-2005, 03:11
Chyba na rooku jest wszysko odkryte.....zawyjatkiem tych pomieszczen z mino magiem i ghulem....szkoda sie rozpisywac bo nie ma to za wielkiego sensu....nic ciekawgo na rooku nie znajdziemy juz....:(

~~Wiara czyni cuda~~...

poisoner
31-08-2005, 18:53
OMG, znowu sie pojawili ludzie, ktorzy byle drobiazg traktuja od razu za QS. Teraz sprostuje te niejasne informacje, bo to nie jest zaden quest.
idź do kilku orków w pewnym miejscu.
Jaskinia orkow na lewo od questow na carlin sworda i chain armora, idzie sie do niej kamienna droga.
Tam w skrzyce jak ktoś nie zabrał albo nie zniszzył skrzni będzie pewien item.
W prawej skrzynce znajdziesz small axa i 4 strzaly.
Ten item wyminiach u takiego jednego NPC'ta i masz picka.
Small axa zamieniasz u Al Dee na picka. Mowiesz:
-hi
-pick
-yes
I masz kilofa. :)
To nie QS bo prawie nic nie powiedzialem :>
Ludzie, to nie jest zaden quest!!!

Ania Wronska
02-09-2005, 21:42
super tam jest... w ogóle chyba wole grać na rocku niż w Thaisie, bo zawsze się tam gubie ;]

Antyhak
02-09-2005, 22:19
Cześć, jestem Wojtek też mam 12 lat...ja też nie lubie grać w Thaisie...wogóle takie tłoki i wogóle...od noobka mnie wyzywają bo mam 8 lv postaci magicznej...i wogóle...czuje się nie swojo...:(

Bart92
02-09-2005, 23:36
Cześć, jestem Wojtek też mam 12 lat...ja też nie lubie grać w Thaisie...wogóle takie tłoki i wogóle...od noobka mnie wyzywają bo mam 8 lv postaci magicznej...i wogóle...czuje się nie swojo...:(

Nie sądze żeby to był wstęp do jakiegoś sekretnego miejsca...

A co do sekretnych miejsc to jedyne w miarę sekretne jest właśnie Copper Key Quest ^^

Boximus
04-09-2005, 14:34
Może mi ktoś zaznaczyć na mapce to miejsce ze skeletami?? Koło drzewka na samej górze po lewej stronie rzeki... i to tam jest spike sword na rzece nie? Kto mi przysle kawałek mapy na PW?? To nie jest zaden quest. A tak wogole to mało kto wie o takim quescie gdzie dostaje sie takie cos do zarcia. Nie wiem co to jest ale to takie jakby papierki hehe. Dostaje sie chyba 3 w worku ale nie powiem gdzie to bo chyba wszyscy wiedzą... to nie qs :)

poisoner
04-09-2005, 15:01
Może mi ktoś zaznaczyć na mapce to miejsce ze skeletami?? Koło drzewka na samej górze po lewej stronie rzeki... i to tam jest spike sword na rzece nie? Kto mi przysle kawałek mapy na PW?? To nie jest zaden quest. A tak wogole to mało kto wie o takim quescie gdzie dostaje sie takie cos do zarcia. Nie wiem co to jest ale to takie jakby papierki hehe. Dostaje sie chyba 3 w worku ale nie powiem gdzie to bo chyba wszyscy wiedzą... to nie qs :)
To jest dokladnie na polnocnym-zachodzie rooka. Dziura jest nieco zaslonieta drzewem i trzeba ja odkopac lopata.

gotten
04-09-2005, 19:32
Ja chyba znam wszystkie zakamarki na rooku ;).Gracze już wszystko odkryli na rooku ;p ;)
Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p .
:glupek: ale lol ja wiem jak dojsc taki kolo mino maga powiedzial mam nawet screenshota

gotten
04-09-2005, 19:33
Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( X( nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p . :cup: :cup: :cup: :cup:

Van Der Avek
30-10-2005, 19:39
Co do tego omieszczenia z szkieletami nie iwem gdzie to jest dokladnie moglby ktos podac jakąs mapke>> I to sie rozkopuje pikiem?? jak ktos by hccial mi powiedziec o albo na fora albo gg 2421908

Xendo
01-11-2005, 10:44
ja wiem gdzie są wszystkie questy na rooku :D. także ten z mino magiem :)
gram nową postacią właśnie :D

Norah
03-11-2005, 11:52
Witam!Ja nie wiem o tej dziurze NIC!Jeżeli komuś by się chciało , bardzo go proszę o zaznaczenie na mapce rooka tej dziury.Z góry dziękuję.
(ja mam dopiero 10 lvl na rooku więc wiecie...)

raj321
16-11-2005, 20:25
Logiczne chyba jeżeli znamy jakieś sekretne miejsca to nie powinniśmy ich zdradzac bo jak sama nazwa wskazuje że są ''sekretne'' większa satysfakcje robi to jak sami to odkryjemy. :D

Vizharan
16-11-2005, 20:52
Znam tak mniej sekretne niz odkryte :D miejsce gdzie sie wychodzi z miasta na 1 poziomie super exp :D jednym slowem ;p

sir_hyde
16-11-2005, 20:58
Logiczne chyba jeżeli znamy jakieś sekretne miejsca to nie powinniśmy ich zdradzac bo jak sama nazwa wskazuje że są ''sekretne'' większa satysfakcje robi to jak sami to odkryjemy. :D

A z drugiej strony fora są po to, by wymienić się poglądami oraz by pomóc innym graczom. Jeśli więc ktoś gra na innym serwerze, a ty jesteś już na mainie, to czemu niemiałbyś swoich "sekretów" zdradzać innym początkującym?

raj321
17-11-2005, 15:58
No oto mi chodzi, że jeżeli powiemy o tym miejscu to już nie będzie sekretne powiem jaśniej, jest spike sword quest, raczej był dostępny i jak wiadomo spike sword jest bardzo żadko spotykany na rooku no więc i jak by się zdradziło jak go zdobyć to by spike sword był normalką na rooku no i by nie był unikatowym przedmiotem. :baby:

rookstayerek
23-11-2005, 13:24
Witam!Ja nie wiem o tej dziurze NIC!Jeżeli komuś by się chciało , bardzo go proszę o zaznaczenie na mapce rooka tej dziury.Z góry dziękuję.
(ja mam dopiero 10 lvl na rooku więc wiecie...)

ej no bez przesady ja miałem 3 lvl na rooku to wiedziałem gdzie to jest

Mila babka
03-12-2005, 14:29
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia
Mozecie powiedziec bardziej szczegolowo gdzie to jest i czy trzeba miec PACC??

Fire Dragon
03-12-2005, 16:30
Nie trzeba miec pacc
Ta dziura jest obok wiezy waspow. Od niej caly czas w lewo i wgore i tam pod drzewem jest dziura

Rychulec
04-12-2005, 00:42

Jak dostać się do mino Maga już bardzo...... dawno odkryli tylko że teraz się już nieda ponieważklucze do niego zostały usuniete gdzieś w 2002 roku jak sie niemyle (wynika to z moich poszukiwań na forum tibia.pl i tibia.com).
A z ghoulem to masz chyba racje nikt niewykminił jak sie tam dostać a jeśli ktoś już go odwiedził to i tak pewnie nam niepowie jak :p

KmIeTeK
27-12-2005, 20:12
:glupek: ale lol ja wiem jak dojsc taki kolo mino maga powiedzial mam nawet screenshota
no to wklejaj screena albo wyslij mi na gg: 5928497 no dajesz, dalej taki cfaniak?

NooB from LW
28-12-2005, 09:12
Jak dostać się do mino Maga już bardzo...... dawno odkryli tylko że teraz się już nieda ponieważklucze do niego zostały usuniete gdzieś w 2002 roku jak sie niemyle (wynika to z moich poszukiwań na forum tibia.pl i tibia.com).
A z ghoulem to masz chyba racje nikt niewykminił jak sie tam dostać a jeśli ktoś już go odwiedził to i tak pewnie nam niepowie jak :p

Omfg kazdy glupi wie jak sie dostac...Od tego drzwi tylko trzeba klucz znalesc -.-

Korwil
01-01-2006, 12:57
Mam bardzo sekretne miejscie na rooku, a nawet dwa. To pokój z mino magiem i ghoulem. Nikt tam nigdy nie chodzi więc można expić

Głupi temat

Kajt
02-01-2006, 20:22
Ale wy macie loodki sekretne miejsca ,są one na tyle sekretne że większość jest zaznaczona na tibia.pl w mapach hehe a do tego podajecie takie info o np 20 szkieletach w jaskini bez przesady piszcie jak wiecie cos konkretnego . Bo znajduje się na forum wiadomości "na rooku na 100%jest ghoul widzialem screna" albo na "rooku jest mino mag" nie dajmy się zwariować takie rzeczy wie chyba karzdy nawet prawie początkujacy gracz (np 4lev )

ari2423
03-01-2006, 21:50
mam małe pytanko u minosów ( tam gdzie mozna dostac chain armora) mozna wykopac dziure ( pick) gdzie znajduje sie klucz i czy jak tam wejde bede musial walczyc z jakimis potworkami ? ( prosze odpowiedziec tylko na to...)

aha i czy jest jakis sposob na znajdowanie ukrytych dziur za pomoca picka X( bo jak narazie znalazlem tylko jedne :/

Pan Klocek
03-01-2006, 22:47
@up
W dziurze raczej nic ci nie grozi ale nad dziura jest troche orkowej krwi....

Dark Alphadron
04-01-2006, 12:39
ja wiem gdzie są wszystkie questy na rooku :D. także ten z mino magiem :)
gram nową postacią właśnie :D

Witaj w klubie

ale lol ja wiem jak dojsc taki kolo mino maga powiedzial mam nawet screenshota

"powiedział mi taki jeden kolo". A ja ci mówię że na rooku jest MPA. I wierzysz mi? A ze Screenem na co czekasz?

aha i czy jest jakis sposob na znajdowanie ukrytych dziur za pomoca picka bo jak narazie znalazlem tylko jedne :/

Owszem jest. Szukać.

Kapitan
26-12-2007, 22:59
Ej a może ktoś wie gdzie jest Traning Room na rooku?Prosze odpiszcie jak nie tu to na moje GG 6216760.;(