Pokaż pełną wersje : Sekretne miejsca na rooku.
Czy ktos zna jakies sekretne miejsca na rooku ? Mam 18 lev na rooku i zwiedzilem to co wiem gdzie jest:P
Zna ktos moze jakies miejsce gdzie wezme wykopie cos pickiem i wpadne do jakiejs ciekawej dziury:P? :]
poisoner
23-08-2005, 00:22
Na quescie z chain armorem mozna wykopac dziure pickiem, ale wiecej nie napisze bo sie boje ze mi walna punkty karne za QS. :p
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia
Tam jest dokladnie 7 szkieletow:
1 na 1 poziomie,
2 na 2 poziomie,
4 na 3 poziomie.
I nie pisz, ze jest 10-20 szkieletow bo ktos sobie pomysli, ze jeszcze moze tam gracza okrazyc naraz 8 szkieletow i sie przestraszy, a tam wcale nie jest strasznie. :)
Na quescie z chain armorem mozna wykopac dziure pickiem, ale wiecej nie napisze bo sie boje ze mi walna punkty karne za QS. :p
O lol... każdy doświadczony gracz wie o tej dziurze a on pyta się o inne. Zauważ że ma 18 level to wręcz musi wiedzieć o tej dziurze
No masz racje wiem o tej dziurze:P
Ale jak ktos cos wie i niechce pisac na forum to neich zostawi wiadomosc na numer gg 1333831
Z gory dziekuje:P :]
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia :)
@up
Uhm coś przesadziłeś z tymi skelami;p Jest ich tam ok.8-10.
Te dziure tez znam bo jest nieukryta:P Moze ktos jescze zna cos ciekawego :D?
Kurcze wiedziałem że się gdzieś się pomyle:D
No fakt 7 skeletów.:D
No ludzie, a ja znam czadowe expowisko gdzie malo kto chodzi... sa tam najpierw 3 poison spidery, potem 3 skeletony, niby malo... ale jeszcze nigdy tam niespotkalem zadnego gracza... Jest to srednio odwiedzane miejsce przez graczy gdzies z 20 razy na dobe... Ale niepowiem jak sie tam dostac.
Zreszta jak ktos wie to dobrze, bo wcale trudno nietrafic, wrecz banalnie...
Pozdro for all!! :evul:
Mathiuss
24-08-2005, 22:41
Szczerze mówiąć, nie ma już takich magicznych miejsc na rooko
Wszystkie zostały podajże odkryte...
No cóż, eksperymentować można :D
Ja chyba znam wszystkie zakamarki na rooku ;).Gracze już wszystko odkryli na rooku ;p ;)
Jergen: muwisz otym miejscu z 3 sztukmi fooda ?(<-NO QS)
Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p .
Hmm...jest jedna nieco ukryta dziura na terenach dla graczy z premium, jednakże nie mogę powiedzieć gdzie dokładnie <QS> .....poza tym wszystkie miejsca znasz na 100%, z tego względu, iż są podane jak na dłoni.
ja tam zadnych sekretnych miejsc nie znam ale z tego co wiem chesz se poexpic no to w okolicah katana quest jak troafisz na niezlego respa (i an dosyc szybkiego) to czasme gdy zabijesz 1 rota pojwia sie nastempny(najlepiej sie tam expi jak jest serw zaphanyw tedy abrdzo szybki resp) a do tego nikt ci nie przyjdzie i nie ebdzie przezucal ciala rota:)
poisoner
25-08-2005, 10:51
Uhm coś przesadziłeś z tymi skelami;p Jest ich tam ok.8-10.
Ty tez przesadziles, bo mozna przyjsc tam po sejwie serwera i dokladnie je policzyc. Jest ich siedem. :)
lord-daw
26-08-2005, 13:10
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia :)
chodzici o ten krzaczek obok jak się wchodzi na te dwa qwesty po chain i po sword? ;( plz odpowiec
LoL ?? tam niema żadnego questu !! ;)
1 poziom : 1 szkielet
2 poziom : 2 szkielety
3 poziom : 4 szkielety
I TyLe
Bake Romkant
28-08-2005, 14:44
Mam takie pytanko bo zawsze przechodząc rooka nabijałem szybko 8 lvl i na maina ;) a teraz chiałbym zrobic questa z chain armorem ale niewiem z kąd wziąść pick może mi ktoś pomuc? jak niechecie pisać na forum to piszcie na gg 9282741 ;) z gory dziekuje ;)
Master druid
30-08-2005, 00:43
pick ... idź do kilku orków w pewnym miejscu. Tam w skrzyce jak ktoś nie zabrał albo nie zniszzył skrzni będzie pewien item. Ten item wyminiach u takiego jednego NPC'ta i masz picka. Czegoś nie kumasz to napisz na gg: 3870638 :P To nie QS bo prawie nic nie powiedzialem :>
Chyba na rooku jest wszysko odkryte.....zawyjatkiem tych pomieszczen z mino magiem i ghulem....szkoda sie rozpisywac bo nie ma to za wielkiego sensu....nic ciekawgo na rooku nie znajdziemy juz....:(
~~Wiara czyni cuda~~...
poisoner
31-08-2005, 18:53
OMG, znowu sie pojawili ludzie, ktorzy byle drobiazg traktuja od razu za QS. Teraz sprostuje te niejasne informacje, bo to nie jest zaden quest.
idź do kilku orków w pewnym miejscu.
Jaskinia orkow na lewo od questow na carlin sworda i chain armora, idzie sie do niej kamienna droga.
Tam w skrzyce jak ktoś nie zabrał albo nie zniszzył skrzni będzie pewien item.
W prawej skrzynce znajdziesz small axa i 4 strzaly.
Ten item wyminiach u takiego jednego NPC'ta i masz picka.
Small axa zamieniasz u Al Dee na picka. Mowiesz:
-hi
-pick
-yes
I masz kilofa. :)
To nie QS bo prawie nic nie powiedzialem :>
Ludzie, to nie jest zaden quest!!!
Ania Wronska
02-09-2005, 21:42
super tam jest... w ogóle chyba wole grać na rocku niż w Thaisie, bo zawsze się tam gubie ;]
Cześć, jestem Wojtek też mam 12 lat...ja też nie lubie grać w Thaisie...wogóle takie tłoki i wogóle...od noobka mnie wyzywają bo mam 8 lv postaci magicznej...i wogóle...czuje się nie swojo...:(
Cześć, jestem Wojtek też mam 12 lat...ja też nie lubie grać w Thaisie...wogóle takie tłoki i wogóle...od noobka mnie wyzywają bo mam 8 lv postaci magicznej...i wogóle...czuje się nie swojo...:(
Nie sądze żeby to był wstęp do jakiegoś sekretnego miejsca...
A co do sekretnych miejsc to jedyne w miarę sekretne jest właśnie Copper Key Quest ^^
Może mi ktoś zaznaczyć na mapce to miejsce ze skeletami?? Koło drzewka na samej górze po lewej stronie rzeki... i to tam jest spike sword na rzece nie? Kto mi przysle kawałek mapy na PW?? To nie jest zaden quest. A tak wogole to mało kto wie o takim quescie gdzie dostaje sie takie cos do zarcia. Nie wiem co to jest ale to takie jakby papierki hehe. Dostaje sie chyba 3 w worku ale nie powiem gdzie to bo chyba wszyscy wiedzą... to nie qs :)
poisoner
04-09-2005, 15:01
Może mi ktoś zaznaczyć na mapce to miejsce ze skeletami?? Koło drzewka na samej górze po lewej stronie rzeki... i to tam jest spike sword na rzece nie? Kto mi przysle kawałek mapy na PW?? To nie jest zaden quest. A tak wogole to mało kto wie o takim quescie gdzie dostaje sie takie cos do zarcia. Nie wiem co to jest ale to takie jakby papierki hehe. Dostaje sie chyba 3 w worku ale nie powiem gdzie to bo chyba wszyscy wiedzą... to nie qs :)
To jest dokladnie na polnocnym-zachodzie rooka. Dziura jest nieco zaslonieta drzewem i trzeba ja odkopac lopata.
Ja chyba znam wszystkie zakamarki na rooku ;).Gracze już wszystko odkryli na rooku ;p ;)
Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p .
:glupek: ale lol ja wiem jak dojsc taki kolo mino maga powiedzial mam nawet screenshota
Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( X( nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p . :cup: :cup: :cup: :cup:
Van Der Avek
30-10-2005, 19:39
Co do tego omieszczenia z szkieletami nie iwem gdzie to jest dokladnie moglby ktos podac jakąs mapke>> I to sie rozkopuje pikiem?? jak ktos by hccial mi powiedziec o albo na fora albo gg 2421908
ja wiem gdzie są wszystkie questy na rooku :D. także ten z mino magiem :)
gram nową postacią właśnie :D
Witam!Ja nie wiem o tej dziurze NIC!Jeżeli komuś by się chciało , bardzo go proszę o zaznaczenie na mapce rooka tej dziury.Z góry dziękuję.
(ja mam dopiero 10 lvl na rooku więc wiecie...)
Logiczne chyba jeżeli znamy jakieś sekretne miejsca to nie powinniśmy ich zdradzac bo jak sama nazwa wskazuje że są ''sekretne'' większa satysfakcje robi to jak sami to odkryjemy. :D
Vizharan
16-11-2005, 20:52
Znam tak mniej sekretne niz odkryte :D miejsce gdzie sie wychodzi z miasta na 1 poziomie super exp :D jednym slowem ;p
sir_hyde
16-11-2005, 20:58
Logiczne chyba jeżeli znamy jakieś sekretne miejsca to nie powinniśmy ich zdradzac bo jak sama nazwa wskazuje że są ''sekretne'' większa satysfakcje robi to jak sami to odkryjemy. :D
A z drugiej strony fora są po to, by wymienić się poglądami oraz by pomóc innym graczom. Jeśli więc ktoś gra na innym serwerze, a ty jesteś już na mainie, to czemu niemiałbyś swoich "sekretów" zdradzać innym początkującym?
No oto mi chodzi, że jeżeli powiemy o tym miejscu to już nie będzie sekretne powiem jaśniej, jest spike sword quest, raczej był dostępny i jak wiadomo spike sword jest bardzo żadko spotykany na rooku no więc i jak by się zdradziło jak go zdobyć to by spike sword był normalką na rooku no i by nie był unikatowym przedmiotem. :baby:
rookstayerek
23-11-2005, 13:24
Witam!Ja nie wiem o tej dziurze NIC!Jeżeli komuś by się chciało , bardzo go proszę o zaznaczenie na mapce rooka tej dziury.Z góry dziękuję.
(ja mam dopiero 10 lvl na rooku więc wiecie...)
ej no bez przesady ja miałem 3 lvl na rooku to wiedziałem gdzie to jest
Mila babka
03-12-2005, 14:29
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia
Mozecie powiedziec bardziej szczegolowo gdzie to jest i czy trzeba miec PACC??
Fire Dragon
03-12-2005, 16:30
Nie trzeba miec pacc
Ta dziura jest obok wiezy waspow. Od niej caly czas w lewo i wgore i tam pod drzewem jest dziura
Rychulec
04-12-2005, 00:42
Jak dostać się do mino Maga już bardzo...... dawno odkryli tylko że teraz się już nieda ponieważklucze do niego zostały usuniete gdzieś w 2002 roku jak sie niemyle (wynika to z moich poszukiwań na forum tibia.pl i tibia.com).
A z ghoulem to masz chyba racje nikt niewykminił jak sie tam dostać a jeśli ktoś już go odwiedził to i tak pewnie nam niepowie jak :p
:glupek: ale lol ja wiem jak dojsc taki kolo mino maga powiedzial mam nawet screenshota
no to wklejaj screena albo wyslij mi na gg: 5928497 no dajesz, dalej taki cfaniak?
NooB from LW
28-12-2005, 09:12
Jak dostać się do mino Maga już bardzo...... dawno odkryli tylko że teraz się już nieda ponieważklucze do niego zostały usuniete gdzieś w 2002 roku jak sie niemyle (wynika to z moich poszukiwań na forum tibia.pl i tibia.com).
A z ghoulem to masz chyba racje nikt niewykminił jak sie tam dostać a jeśli ktoś już go odwiedził to i tak pewnie nam niepowie jak :p
Omfg kazdy glupi wie jak sie dostac...Od tego drzwi tylko trzeba klucz znalesc -.-
Mam bardzo sekretne miejscie na rooku, a nawet dwa. To pokój z mino magiem i ghoulem. Nikt tam nigdy nie chodzi więc można expić
Głupi temat
Ale wy macie loodki sekretne miejsca ,są one na tyle sekretne że większość jest zaznaczona na tibia.pl w mapach hehe a do tego podajecie takie info o np 20 szkieletach w jaskini bez przesady piszcie jak wiecie cos konkretnego . Bo znajduje się na forum wiadomości "na rooku na 100%jest ghoul widzialem screna" albo na "rooku jest mino mag" nie dajmy się zwariować takie rzeczy wie chyba karzdy nawet prawie początkujacy gracz (np 4lev )
mam małe pytanko u minosów ( tam gdzie mozna dostac chain armora) mozna wykopac dziure ( pick) gdzie znajduje sie klucz i czy jak tam wejde bede musial walczyc z jakimis potworkami ? ( prosze odpowiedziec tylko na to...)
aha i czy jest jakis sposob na znajdowanie ukrytych dziur za pomoca picka X( bo jak narazie znalazlem tylko jedne :/
Pan Klocek
03-01-2006, 22:47
@up
W dziurze raczej nic ci nie grozi ale nad dziura jest troche orkowej krwi....
Dark Alphadron
04-01-2006, 12:39
ja wiem gdzie są wszystkie questy na rooku :D. także ten z mino magiem :)
gram nową postacią właśnie :D
Witaj w klubie
ale lol ja wiem jak dojsc taki kolo mino maga powiedzial mam nawet screenshota
"powiedział mi taki jeden kolo". A ja ci mówię że na rooku jest MPA. I wierzysz mi? A ze Screenem na co czekasz?
aha i czy jest jakis sposob na znajdowanie ukrytych dziur za pomoca picka bo jak narazie znalazlem tylko jedne :/
Owszem jest. Szukać.
Ej a może ktoś wie gdzie jest Traning Room na rooku?Prosze odpiszcie jak nie tu to na moje GG 6216760.;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.