Pokaż pełną wersje : Axe Ring
Xerantes
23-08-2005, 11:01
Niedawno się dowiedziałem że u npc o nicku HAROUN można kupić AXE RINGI.
Mam prośbe chciałbym żeby mi ktoś powiedział gdzie ten npc się znajduje.
Mam dokladnie ten sam problem...
Djinn to nie jest bo jeden nazywa sie bodajze Alesar a drugi Nah'Bob
Sie mapes
23-08-2005, 11:25
Tak na 99% to jest dzin w fortecy ktorychs dzinow
Mi sie wydaje ze jest to npc z kazo. Lece sprawdzic :P
Belvedor
23-08-2005, 11:43
Zamiast rozkminiac o NPC idz na soldy/guardy i wylootuj, bedzie szybciej/prosciej i taniej :d
Ten NPC znajduje sie albo na darashy albo w ankh, niepamietam gdzie dokladnie ale wiem ze na 100% gdzies tam, mozna tam kupic za 500 gp i sprzedac za 100 gp :baby:
Tak ale na soldach/guardach axe ring lootuje zadko a tak kupil bym caly bp :P
Wilden Future
23-08-2005, 11:48
Soldy/guardy 2h i masz 3 axe ringi :> a Zanim znajdziesz tego npc to ci wąsy zdążą urosnonc ^^
Tak ale na soldach/guardach axe ring lootuje zadko a tak kupil bym caly bp :P
Niewiem czy oplaca sie kupowac od NPC bp axe ringow, lepjej od gracza, wyjdzie taniej.
Axe ring wypada rzadko ale jezeli epxisz tylko na soldach i guardach mozesz dorobic sie calkiem pokaznej kolekcji tych ringow.
Wystarczajaco duzo ze bdziesz mogl zakladac na czeste hunty itp.
Ja expie na soldach i guardach niecaly miesiac (4-6H dziennie ) i mam prawie 2 bp tych cacuszek :]
Dla dokładności:
Ringi można kupować/sprzedawać u Djinów, aczkolwiek dopiero po wykonaniu questa.
Najbardziej opłaca się kupować Bp of Axe Ring's (2K-4K). Taki Bp starcza na bardzo długi czas. Chociaż i tak duża ilość knightów używa Sworda/Cluba to mają 1-2 Ringi których używają tylko w wyjątkowych sytuacjach (PvP, solostyle itp...).
Mathiuss
23-08-2005, 12:56
Ja ogólnie uważam, że lepiej kupywać ringi wzmacniające
nasze umiejętności od ludzi, dla przykładu gdy idziemy na
Soldy/Guardy leci nam dużo uh'a 2 bp uh wystarczą nam
na zdobycie 3-4 axe ringów a za te 4-6k
które wydaliśmy na uhy, możemy mieć bp axe ringów.
To jest moja teoria dotycząca zdobywania axe ringów :P
Wydaje mi sie ze axe ringi lepiej kupic od jakiegos gracza nize od npc ;) zawsze wychodzi taniej... ja kupilem 2bp za 10k i nie mam problemu ze mi szkoda :D do tego expie na soldach (po 1 huncie mam 2-3ringi) wiec uh nie idzie a exp i loot cakiem dobry... :)
W sumie to macie racje ^^ Lepiej isc na soldy/guardy, wylotowac 2-3 axe ringi a za kase z loota mozna kupic bp axe ringow :P
Dokladnie kupowanie w wiezach u djinow to starta kasy skupuja po 100 gp za ring a sprzedaja po 500gp.Wspomniani Npc sa w wiezach Djinow ponizej panow od sprzedawania rzeczy z huntow:).
Potrzeba po 1 Pacc Po drugie wykonany odpowiedni Quest.
Raiderek
15-10-2005, 23:38
Ten temat ewoluje z pogawędki gdzie jest wspomniany wyżej Npc do Opłacalności axe ringów...
Oczywiście że bardziej się opłaca kupić od playera bo taniej wychodzi,
Ale nie zawsze znajdzie się ktoś kto sprzedaje, I tak wogule kto przed Huntem
Będzie latać na te kilka H expić na Dwarfy po Ringi?? Lub spamował na Trade "Buy axe rings..."
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.