Pokaż pełną wersje : Łatwa kasa :D
Witam.
Dzisiaj mi się nudziło więc postanowiłem nakręcić filmik. Tym razem filmik przedstawia loterie pod depo w Venore.
<<<<LINK>>>> ( http://rapidshare.de/files/4281397/_atwa-Kasa.rec.html )
Prosze z góry niewyzywać tego filmiku od nOObowskich i niewyśmiewać sie z niego. Miałem na celu pokazanie, że takie coś istnieje w Tibii. Mam nadzieje, że komuś się to przyda...
@Kamilek@
23-08-2005, 14:59
kurde ale fajnie juz wyciagnelem 1k a mialem 200gp :):):)
fajne... fajne...:D nie powiem ze nie...:D bardzo dobry sposob na kase...:D
max-draky
23-08-2005, 15:01
hehe jednym słowem Dobreeeeeeee :p
fajny filmik ,ale sryy zabardzo tego nei kapuje
najpier mówiłeś tak:
hi
game
yes
99 lub 94 - i tu mam pytanie jakie znaczenie ma ta liczba
94 albo 99 to liczba jaką obstawiasz. Czyli np. obstawiłem 99, wygrałem i ta liczba została pomnożona razy 5 i dostałem 495.
BTW. Ciesze się, że filmik się podobał :)
taaa ale trzeba wiedzieć kiedy przestać
ja kiedyś z 500 gp zrobiłem 7+k
a na koniec z 7+k zrobilem 0 gp
taaa ale trzeba wiedzieć kiedy przestać
ja kiedyś z 500 gp zrobiłem 7+k
a na koniec z 7+k zrobilem 0 gp
No cóż, czasem tak bywa... :P
dobra kapuje :) a czy jest takie coś jeszcze w innym mieście bo aktualnie jestem w Ab'dedriel i tak się zaniedługo wybieram do Veno :]
Musze przyznac, ze ciezko..
Wzialem sobie 2k, mialem zamiar rozmnozyc ta kase. Jak sie wzielo co do czego, to zostalo mi 100gp. Ale z tego zrobilem sobie (po ~pol godziny) ~2,1k. Wiec jestem 95gp do przodu.. ale nie wiem czy grac dalej, to jest.. eee.. BARDZO ryzykowne.
Zanim nakręciłem filmik chciałem sprawdzić jak dużo strace i czy wogóle opłaca się to robić. Wziałem 300gp po 10 minutach z 300 gp powstalo 4k, dla mnie jest to opłacalne. Wole troche zaryzykować niż zbierać przez pare godz. loot z potworków (amazonki i valkirie) ;)
@Iryda
A powiedz mi, czy masz jakis specjalny system, czy po prostu grasz caly czas?
@Iryda
A powiedz mi, czy masz jakis specjalny system, czy po prostu grasz caly czas?
yyy... Gram cały czas :P. Miałem swój system ale sie niesprawdził :/
KURDE TO JEST SWIETNE!!! TROCHE CZASU SPEDZILEM ALE UDALO SIE!!! WYGRALEM 10k!!!!!!! :O
Master Dawidoos
23-08-2005, 16:25
Hehe dobre ;) A teraz kto mi powie czy w Ab też takie jest... bo do veno mi sie nie chce iść :p
@UP
Wydaje mi się, że w AB'Dendriel tego niema, ale moge się mylić...
Czyli, ze niby zawsze sie zwroci, albo nawet sie wygra kupe kasy? Hm.. no zobaczymy.
Zauwazylem, ze po Twoim temacie nagle duzo ludzi siedzi przy tym.. xD
Edit. Jednak da sie wygrac kase, nawet sporo.. ale boje sie troche PK, wiec jak tylko ktos przyszedl, to ja daje loga. :P Ale da sie, da. Juz z 2k mam 3k. Powoli rosnie. Dzieki jeszcze raz.
Master Dawidoos
23-08-2005, 16:33
:/ Szkoda... chociaż kiedyś chyba (!) widziałem coś takiego na poczcie...
jak gralem 2 razem to z 72 gp zrobilo sie 1,7k xD ale zkonczylem na 1k :( to pociaga i nieda sie przestac... ale coz... taki juz jest hazard
------------------------------EDIT----------------------------------------
zapomnialem dodac iz te 1628gp zrobilem nawet nie w minute.... gdy zaczalem pare razy pod rzad wygralem ^^
Wytlumaczcie mi to jak sie w to gra, co najlepiej obstawiac i razy ile jest mnozone?
Hehe dobre ;) A teraz kto mi powie czy w Ab też takie jest... bo do veno mi sie nie chce iść :p
Pewnie widziałeś kogoś wykonującego jedną z misji Postmana
w trakcie jednej z misji można pograć ;p ale i tak kasy nie wygrasz
Master Dawidoos
23-08-2005, 17:08
Taa może ale to dawno było :/ No i jak będę w veno to napewno skorzystam ;)
a czy jest to w jakimś innym mieście oprócz veno?
Opuszczony
23-08-2005, 17:36
Kiedyś też tam grałem xD Ale nie po 99 tylko skromne 10 xD Filmik całkiem niezły ;] A skille nie są tragiczne tylko "bardzo złe" : :D
Thimburd
23-08-2005, 17:46
Niezłe :) Pójdę tam z 10k i zobaczymy z iloma wyjdę :D
Jaka komedia thx !!
Zaraz ruszam dupe do Venore i będę pykać :)
Dobre dobre, wracałem sobie z treningu i mówie a wstąpie co tam :] Wziałem 500 gp i mi sie zrobiło 8k :] Popłynąłem do domciu wziałem 10k i wróciłem z tym 17:08 You see a dragon scale mail (Arm:15).It weighs 114.0 oz. :D
iVuL PowaH ! :D
Teravista
23-08-2005, 18:35
Super to jest :D ino jest jeden maly minusik(mnie dotyczy a moze i innych) za szybko pisze i ciagle mam MUTED :D a nie trzeba ciagle pisac game->yes->i ile obstawiacie wystarczy samo YES bez GAME no i oczywiscie ile obstawiacie :)
ej a jezeli zagram za 10gp i wygram to dostane 475gp czy mniej??
omg;/ przegralem 1.7k;///
Jeżeli obstawisz za 10gp i wygrasz dostaniesz 50gp
za wygraną dostajesz 5x wiecej niż postawiłeś.
Boze, pomysl, jesli wygrasz dostajesz 5 razy wiecej niz obstawiales, czy to takie trudne 5 x 10gp=50gp
@Topic: Fajne, fajne ale jak wiadomo hazard nie zawsze poplaca :p
Dzieki ^^
Player Killer
23-08-2005, 19:08
Dzieki za pokazanie tego, Wiekszosc osób pewnie o tym nie widzialo w tym ja. I jak sie okazało przybylo mi 2k xD Fajny sposób na kase jak sie nie boisz ryzykować ;)
Dobre dobre, wracałem sobie z treningu i mówie a wstąpie co tam :] Wziałem 500 gp i mi sie zrobiło 8k :] Popłynąłem do domciu wziałem 10k i wróciłem z tym 17:08 You see a dragon scale mail (Arm:15).It weighs 114.0 oz. :D
iVuL PowaH ! :D
lol niezla bajka ....
Mathiuss
23-08-2005, 19:20
Nie wiedziałem o tym nigdy :P
Tajni Hazardziści krążą po świecie tibi ? Hehe...
Wygląda to na bardzo łątwy zarobek, tylko najpierw trzeba
dysponować jakimś konkretnymi pieniążkami :evul:
Przed paroma minutami miałem 5k, a w chwili obecnej nie mam nic...Trzeba mieć farta... :P
Rafciu Mistrz
23-08-2005, 19:42
Fajnie Fajnie tlyko ze ja juz przesralem 5k >.> koncze w to grac bo mi zaraz cala kase przeplynie. Tym co potrzebuja kasy zycze powodzenia. :)
@up: Witaj w klubie =P
Wesoły Żniwiarz
23-08-2005, 20:06
Miałem500gp i zarobiłem 13k :]
Name: Nieznajomy Palladyn
Wordl: Calmera
Profesja: (nie wiem jak się pisze profesja po angielsku więc powiem po Polsku)
Paladyn
Skills: 50/38
dzis jestem na + ja zawsze mam szczescie :P zaczalem rano grac mialem 2,7k dowiedzialem sie o tym okolo 15 i jak gralem pare razy to mam juz 5,4k xD
Jak wy obstawiacie to obstawiacie vabank ? czy iles np macie 100 to dajecie 100gp ;P
@offtopic:
Z tego co widze temat się rozwija, to chyba dobrze... :D
@topic:
Znowu jestem na plusie z 0 mam 10,5k :D nareszcie kupie sobie k.arm :P
hrhrh wyżebrałem 15 gp niby na parcel i poszedłem tam i było 200 gp z tego ale poźniej zacząłem większe stawki dawac i 0 :P
pijany rolnik
23-08-2005, 21:12
Ja o tej loteri wiedziałem już dawno i wygrałem tam pare GP ale dobrze że zamieściłeś taki filmik bo dużo osób może na tym zyskać :p (lub stracić :D)
Malutki Palladino
23-08-2005, 21:56
prosze niech ktos rehostnie na czyms innym niz rapidshare bo mam glupie limity :|
EDIT: Juz nie trzeba :P postanowilem sprawdzic to badziewie :) poszedlem wzialem 500 gp ... siedzialem 2 godziny wyszedlem ... 10 k :)
adikwiat
24-08-2005, 14:06
:( A ja stracilem 5k
powiedzcie mi jak stawiacie?? dajecie po 20,30,40 gp ?? cbo ja gram tak a jak juz sie uzbiera troche to 99 odrazu ^^ bo na 10,5k to zabardzo bym nie zrobil ale moze mi pomozecie ^^ (probuje jakis system wynalezc^^)
Przybitek
24-08-2005, 15:47
eh ja tam przepultalem cala kase jakies 2k :/ i sie uzaleznilem musze w to grac :PP halp me xD nawet all bolty sprzedalem i teraz nie mam nic :(
Verturus
24-08-2005, 16:15
Ja w to gram bo lubie ;)
Tibia Rules :evul:
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
:cup: :cup: :cup:
Jak miałem 15 gp to stawiałem po 2gp i tak po 2 gp doszedłem do 140gp.
Później stawiałem po 5 no ale cóż i tak na 10 potawien nic nie trafilem wiec znowu po 2 i tak do konca az wyszłem na 0 :/
Trzeba mieć szczęscie - żeby zyskać musisz trafić przynajmniej raz na 5 prób a szansa trafienia jest 1/6 więc szczęście trzeba miec no i jak trafisz sobie 3 razy pod rząd to radze skończyć :)
szczęście trzeba miec no i jak trafisz sobie 3 razy pod rząd to radze skończyć :)
ja mialem raz 4 razy pod rzad :P
jak ktos opracuje jakis system to mozna mi podac na gadu : 3452777 ^^
Swietlik galana
24-08-2005, 18:49
ja mialem raz 4 razy pod rzad :P
jak ktos opracuje jakis system to mozna mi podac na gadu : 3452777 ^^
Mialem 70 gp obecnie mam 8k mialem 10k ale sobie je wrombalem :P
Ja gdy uzbieram 2.5k ide od razu odlozyc 1.5k do dp po 1 na wypadek PK
po 2 zeby tego nie przegrac gdy przegram ( to kiedys musi nastapic ) nie biore tej kasy i nie powinienem zejsc na minus ;]
Cognivore
25-08-2005, 09:48
Odziwo moja kasa polubiła pana buchmakera i zaczęła sie rozmnażać :cup:
pijany rolnik
25-08-2005, 09:54
Mialem 70 gp obecnie mam 8k mialem 10k ale sobie je wrombalem :P
Ja niewiem czy ty kitujesz czy rzeczywiście tak było bo ja już 2 k prze***ałem ;(
Pomocy! nie chce mi sie sciagnac ten film ;/ wiem jak sie robi zawsze sciagalem duzo ale teraz jak naciskam free i klikam na linka to wyskakuje błąd strony help daljcie nowego linka albo powiedzcie gdzie jest ta loteria
Sir Mituzux
25-08-2005, 12:12
Rehost plx chetnie obejże a może nawet i zagram :p Prosze rehostnijcie albo zrobcie cos z tym np. jak ktos sciagnol niech on wrzuci film i niech poda link z góry thx
Pablo_30
25-08-2005, 18:56
Jak się to robi??? Proszę powiedzcie, bo nie mogę otworzyć filmiku!!!
pijany rolnik
25-08-2005, 19:38
Jak się to robi??? Proszę powiedzcie, bo nie mogę otworzyć filmiku!!!
A więc musisz pójść do Venore schodzisz pod DP i tam poszukasz takiego kolo jednego w fioletowym ubraniu (niepamiętam nicku :p ) zresztą poszukasz go sobie :p. Jak już go znajdziesz mówisz
- Hi
- game
- yes
- i mówisz liczbe (max 99)
I następnie okazuje się czy wygrałeś czy przegrałeś :p
lol niezla bajka ....
POkaz sie na securze to z toba zrobie trade... czy mze screen ?
Fire Elemental
25-08-2005, 22:10
moim zdaniem wygrywa sie 1 / 6 poniewaz jest 6 mozliwosci wiec dlatego wygrywasz x 5 stawki zeby sie za bardzo nie oplacalo :]
P.S. to jest od update?
MATI9630
26-08-2005, 09:46
Heh, straciłem 300 gp;]
filmiku nie da się ściągnąć bo miałem formata... (chyba od tego). Czy ktoś może wrzucić ten filmik za mnie? Bo ja go nie mam :P
dobry sposob na kase (ale nie dla mnie [brak sczescie]) ;D
pZdR...
xD dzieki tobie wreszcie kupilem c armor xD
moim zdaniem wygrywa sie 1 / 6 poniewaz jest 6 mozliwosci wiec dlatego wygrywasz x 5 stawki zeby sie za bardzo nie oplacalo :]
P.S. to jest od update?
Nie,wiem ,że on był już na tibii 7.3:P
COOLOWA GRA! Tylko ze troche sie przegrywa ale to drobnostka xD Szybko uzbieram na domek ;)
EDIT: Uzbieralem 2,4 k a mialem 1 k ale je stracilem i mam 1,4 k . Trzeba wiedziec kiedy przestac.
apropo jeswt jakas mozliwosc by wygrywac caly czas ? ^^
apropo jeswt jakas mozliwosc by wygrywac caly czas ? ^^
jezeli jest w plikach tibii jakis system ktory kaze ludkowi mowic to trzeba go tylko rozszywrowac a jezeli jest losowo to przykro mi .... trzeba miec szczescie
jezeli jest w plikach tibii jakis system ktory kaze ludkowi mowic to trzeba go tylko rozszywrowac a jezeli jest losowo to przykro mi .... trzeba miec szczescie
szkoda xD Bo mozjna wygrac tyle kasy ja musze miec na dom 5 k ciekawe jak mam 1,5 k czy uda mi sie dodac 3,5 choc sie boje :/
vynal3ck
26-08-2005, 20:26
z 900 gp 5k w kilka minut.Tylk oze jak sie przegrywa to sie denerwuje.A jeszcze to sie nie wybiera caly czas 99 to strata kasy .Typujcie od 91-96 .Gdy typujecie w jedna liczbe okolo 3 razy to trafiacie,i zmiencie na inna.latwy sposob powodzenia ; >
heh... poszedłem z 2k a wróciłem z 200 gp :D ale na drugi dzień te 200 gp doszło do 2,2k a potem znowu do 400 gp
nigdy nie miałem szczęścia :(
heh... poszedłem z 2k a wróciłem z 200 gp :D ale na drugi dzień te 200 gp doszło do 2,2k a potem znowu do 400 gp
nigdy nie miałem szczęścia :(
a mi z 1,5 k zostalo 600 gp ;(
DaniaStone
26-08-2005, 21:21
Aaa Halp!!! Bo kurde filimku nie mozna sciagnac a chce obstawic 10k ryzyk fizyk ;). Kto mi moze powiedziec gdzie to dokladnie jest bo niewiem ;( ;(
A dobrze juz nietrzeba wiem gdzie ;P
Dario1906
27-08-2005, 15:27
Aaa Halp!!! Bo kurde filimku nie mozna sciagnac a chce obstawic 10k ryzyk fizyk ;). Kto mi moze powiedziec gdzie to dokladnie jest bo niewiem ;( ;(
A dobrze juz nietrzeba wiem gdzie ;P
Maksymalnie można obstawiać 99gp...
A tak pozatym to miałem 200 gp a już mam 3,5k... Zawsze obstawiam 25 lub 50 gp i jakoś idzie... choć czasami gra potrafi wkurzyć :> Dzięki koleś za pokazanie filmiku :)
Duke Dran
27-08-2005, 17:06
hehee tym sposobem zarabiam sobie na blanki :p stawiam po 10 gp i po kilku razach jest te 200 - 300 gp :p fajny filmik :)
8ukmacher
27-08-2005, 17:27
za***ista sprawa... jak bedzie nowy swiat i ja wyjde z rokka z 500 gp to pomnoze do 10 k i bedzie na wymarzone eq
na mojej starej postaci z 4,5 k ( sprzedalem 3 bp hmm ) udalo mi sie wycignac 9,2 k i jakies drobne 8o 8o 8o :cup: siedzialem okolo 2 godzin.. ale byly momenty ze bylem te 0,2 k na minusie ale to tylko na poczatku :cup:
ja z 4k zrobilem 8 ^^ zawsze mam szczescie ... :D
Bonastick
27-08-2005, 18:15
Ciekawa zabawa.
Gdyby nie górne ograniczenie 99 gp, dałoby się zrobić 100% system gwarantujący zarabianie na tym...
dla zabawy ułożyłem system, którym w 8 minut zarobiłem 300 gp. jest w miare pewny. trzeba miec neizlego pecha (brak szóstki 17 razy z rzędu), żeby stracić.
Mnie ta zabawa w sumie już nudzi, więc teraz jestem w trakcie edycji mojego posta i system zaraz się tu pojawi.
***EDIT***
była tutaj wersja zawierająca błędy. Poprawioną wersję zamieściłem tutaj:
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=48170
Prima Scorpio
27-08-2005, 19:41
LOL. Znalazlem system. Szukasz nooba ktory ciagle tam siedzi. JAk juz sie zbiera do wyjscia szybkie combo (pal rox) SD + bełt. Koles żre glebe a ty zbierasz kase. Mi wypadło
1: 200 gp :(
2: 24K 8o tak sie lałem
3: ded bo wrócił z protektorem :P
Ale i tak opłacalna sprawa ale lepiej od razu w tamto miejsce zza ekranu GFB puscic zeby sie nie wylogowal :P i kase trzepiesz :P
Nie no biore z 40 k i bede grala :> to zobaczymy ile bede miala z rooka wyjde t ozamiast 1 k +miec to bede miala 4 k ;> :cup:
Łagodny Zefir
27-08-2005, 20:50
To jest jak każda loteria. Opiera się na rachunku prawdopodobieństwa. Masz szanse 1/6 czyli ~16% Na wygrana przy każdej próbie. Ale nie jest powiedziane że wygrasz raz na sześć razy. Spróbuj rzucać kostką do gry i sprawdź jak często wypada "szósrka" bedziesz wiedział jaką masz szanse ;)
LOL. Znalazlem system. Szukasz nooba ktory ciagle tam siedzi. JAk juz sie zbiera do wyjscia szybkie combo (pal rox) SD + bełt. Koles żre glebe a ty zbierasz kase. \
Buahahah....:D Nie no koleś ale "system"....Ale ogólnie to sie uśmiałam :P
Tylko na swiatach nonPvP odpada...
Farander
27-08-2005, 23:16
A mozna tam cos innego wygrac bo napisl ktos ze dsm'a zgarnal?? :)
hahaha dobre wygralem 70 gp a pozniej przegralem ^^
A mozna tam cos innego wygrac bo napisl ktos ze dsm'a zgarnal?? :)
Zapewne chodzilo mu o to,ze wygral kase za która kupil sobie DSM :D
@topic Wg mnie nie ma zadnego systemu, ja osobiscie gram metodą chybil-trafil i jak narazie mam 4k czystego zysku :)
Evil_Gogo
28-08-2005, 01:19
Polazłem z 1,4k a wyszedłem z 2,3k xD Wiem że to mało ale frajda była i emocje 8o
Boss Yoda
28-08-2005, 01:20
Świetne extra napewno spróbuje
:evul:
hmm powiem tak na poczatku mialem 1.2K zrobilem z tego 2.7K a potem zaczalem przegrywac i teraz nie mam juz nic. Wg mnie ta gra sie nie oplaca bo czasami mozecie trafic nawet 3 razy po rzad a czasami nozna 12 razy nie trafic (co oczywiscie zdaza sie o wiele czesciej) wiec wiecej stracicie niz wygracie.
Jezeli ten NPC ma jakis system i/albo ktos zna metode jak wygrac pisac na gg 7037311 w sumie to mozna jeszcze sie pobawic :)
@up
jak pierwszy raz to zobaczylem pogralem i wygralem 4k... wiec ja mam jednak szczescie...
pijany rolnik
28-08-2005, 10:02
Zapewne chodzilo mu o to,ze wygral kase za która kupil sobie DSM :D
OMG jak czytam takie posty to spadam z krzesła hueuheeihe kupił sobie DSM a ja sobie kupiłem MPA, Bohy i gume do żucia
Dario1906
28-08-2005, 14:55
Ja mam taki sposób:
zaczynam od 10gp, i stopniowo w miare przegrywania zwiększam o 5gp co rzut... jak wygram to od nowa startuje od 10... Polecam czysty zysk...:)
Takie Sobie Coś z Julery
28-08-2005, 15:30
dla mnie to odpada, przegrałem 32 razy pod rząd (obstawiałem po 90gp ;/ ) wyobrażacie to sobie?! zagrałem 35 razy, z czego 32 przegrane, POD RZĄD
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Hominis nocturna
28-08-2005, 15:52
kurcze, tak mnie to zaciekawiło, że musze to obejrzeć a potem iść zagrać a jestem w trakcie porządnego treningu :(
Fajny film ;]Oby wiecej takich hehe
kurde wygralem z 1k do 3 k a potem wszytko przegralem :P najlepsze jest to ze potem poszedlem sie odegrac z 1 k i tez przegralem :P
Wiecie co jest najgorsze?
Dednąć z bohami kolegi :(
Elf Nightwish
28-08-2005, 17:44
Witam to mój pierwszy post na tym forum
najpierw poszedłem z 1 k i przegralem wszystko stawiajac po 99
wrucilem po kase wziolem 300 gp i stawialem po 2 gp przegralem tak 10 gp i za 11 dalem 20 gp i tak wygralem kilka razy i miałem 600, puzniej zaczolem stawiac wiecej i przegralem all :/
PS.
fajna zabawa :D
---------------------------
Ta gra jest nie tylko zła ale i mroczna xD
Arrasekt
28-08-2005, 17:59
Dodam pare równań, które się na pewno komuś przydadzą Łatwa_Kasa.xls (http://rapidshare.de/files/4461368/_atwa_Kasa.xls.html).
Aby otworzyć ten plik, potrzebujesz excela. Z tego co tam wyszło, raczej masz znikome szanse na wygranie czegoś więcej :]
Ps. Zasada w tym jest taka, że zaczynałem zawsze od 1 gp, gdy nie trafiłem szóstki to dodawałem do tego 1 gp, czyli w tym przypadku bym zagrał za 2 gp , później jak bym znowu przegrał za 3gp itd. aż trafie szóstke, po tym zaczynam znowu od 1gp.
sdffffffffffffffff fdghfh
Hmmm...Rift w swoich postach nie wykazujesz się wysoką inteligencją..
hmmmmmmm Jescze niegrałem w tą gre, ale z tą regółką zobacze może sie uda, nawet jeśli mam pecha :P
Dark Blondi
28-08-2005, 23:21
:> dzieki ze to pokazales ;)
z 1,5k ktore wziolem mam 19k
(taktyka rox)
Elf_Druides
28-08-2005, 23:39
:( eeeee mozesz to wytlumaczyc na forum bo ja sie troszke spoznilem a gp mi potrzebne raczej k sporo
Rafista Del'Mort
28-08-2005, 23:42
Mi się filmik odtworzyć nie chce... Jakieś Debugi mi wyskakują -.-
Elf_Druides
29-08-2005, 00:20
Czy Sa jakies kody do tibi na lvl np plz powiedzcie
bede wdzieczny nagroda itemki
:] :]
:]
:]:];]:]:]:]
Maxi skywarien
29-08-2005, 09:18
up @ nie ma lol : P a nagroda to bedzie dla mnie mace z rooka
:> dzieki ze to pokazales ;)
z 1,5k ktore wziolem mam 19k
(taktyka rox)
tzn z jaka taktyka? ta ze 1gp iu nie ma 6 to 2 gp itd?
Gleht of Galana
29-08-2005, 11:19
a ja nie umiem obslugiwać TibiaCam i sobie nie obejze ;(
Hail Śląsk, hail Katowice, hail (koles od hazardu pod wenore) ;p
pozdro
Sir Knyps
29-08-2005, 14:06
Ja mialem 250gp i wyszedlem na 1.1k
Zarabist Sposob a ja nie wiedzialem skad wizasc kase... :) ;] :) ;] :D
Dark Blondi
29-08-2005, 14:21
tzn z jaka taktyka? ta ze 1gp iu nie ma 6 to 2 gp itd?
Hyh. nie powiem ^.^
@up
no blondi powiedz mi na gg :P nikomui nie powiem ^^ 3452777
OMG jak czytam takie posty to spadam z krzesła
A co Ci chodzi? Ja tylko wyjaśnilam posta wyzej-nie odpowiadam za wypowiedzi innych uzytkownikow...
BloodyEagle
29-08-2005, 22:46
HAMSTWO SIE SZERZY !!!!!!!!!! X(
POZYCZYLEM 30 gp i wszystko przegralem
1 raz wygralem
a wiec 26 przegranych
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!11 ;( ;( ;(
HOHO cofam to co powiedzialem
5 gp ze szczorow i poszedlem ostatni raz a tu 25 gp do kieszeni XD :cup:
;/ ale stoi jush pk :confused:
Maks Payne of Dolera
30-08-2005, 19:01
hrhrh wyżebrałem 15 gp niby na parcel i poszedłem tam i było 200 gp z tego ale poźniej zacząłem większe stawki dawac i 0 :P
Kurde, ja tam wchodze i obstawialem, zyskalem 150 gp + 2 platinum coins... popykalem jeszcze... 0 gp + 2 platinum coins
Undead Elf
30-08-2005, 22:26
No wiesz ja miałem tylko 200 gp a zrobiło mi sie z tego 2,3k tylko że jurz puzniej to ci się wogule nie udaje ale wogule spox
El diablo
02-09-2005, 17:19
Już nie mozna pobrać :( zadużo pobrań no dla tych ktury chca za free sciagnac a ja se chcialem sciągnąć :(
Edit: za***iste mam juz wlasna metode ale troche malo zarabiam :( z 40 w 5 min na 100 bylo by wiecej ale to wciaga stracilem z 300 gp :(
@up powiedz jaki to sposob :D nie wstydz sie :P
Mam prozbe ? moze ktos wystawic ? jeszcze raz ten film ? zeby szlo sciagnac :> plxoor chce se pograc
Jakim programem moge otworzyc ten filmik??
ragafewee
04-09-2005, 20:38
TibiaCam -.-
ciekawe ciekawe tylko czy w innych miastach tak jest jak jest to prosze mi to przeslac
lol, to dla ludzi ktorzy nie maja co z kasa robic ;)
btw. Hail Celesta :)
Ponczekm
23-09-2005, 16:07
OK to lecę do Venore
Kasy trochę zarobie !!! :evul:
Spoko filmik ale trzeba na to kupe czasu żeby coś dobrego zarobić osobiście wole hunty...
ej a jakim programem odpalic taki filmik?? ;(
@up
Tibia cam... więcej info w przyklejonym temacie
kornokus
27-09-2005, 22:05
skad mam wziac tibiacam??
Thomas'Dark
27-09-2005, 23:03
Bardzo dobry sposub na zarbianie, tym bardziej ze przegralem juz 1k :p
@up
Szukaj...
Ja powiem tak.. ja o tym wiedziałem wcześniej już... B) Ale fajnie że nakręcileś ten filmik bo wiele osób niewiedziało ... kolega ostatnio tam w 30 minut zarobil 3k
;) xD to jest oplacalne :P
skad mam wziac tibiacam??
Oto link ... http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=8485
He to jest niezłe z 1k udało mi się wygrać 11,5k :D
Summoner_Drut
01-10-2005, 16:27
Ja straciłem już jakieś 600 gp a jestem po zmianie śwaita więc to cała moja kasa była. A swoją drogą: LUDZIE !!! JAK WY TO ROBICIE?? NIE WYGRAŁEM JESZCZE ANI RAZU ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
hazardzista
07-10-2005, 14:45
:cup: 0,5 godziny gry pokazowej na swiecie aldora i zysk +20k
w koncu przydalo sie na cos wyzsze wyksztalcenie i wiadomosci z matematyki :P
ucz sie ucz bo wiedza to do Kasy w Tibi klucz :D
systemy z zakladow sportowych rullezz.
btw. w realu tez sie z tego utrzymuje :P
Wielki Mancyz
07-10-2005, 14:51
Ja straciłem już jakieś 600 gp a jestem po zmianie śwaita więc to cała moja kasa była. A swoją drogą: LUDZIE !!! JAK WY TO ROBICIE?? NIE WYGRAŁEM JESZCZE ANI RAZU ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
ja niewygrywałem nic nic a jak wygrałem to z fotela spadłem jak zobaczyłem jaka sumka jest w bp :D
Ej a możecie mi napisać jak sie TibiaCam obsługiwać? Jak ten filmik mam otworzyć?
Oj sry juz znalazłem
Knight Patryk
01-11-2005, 12:37
nie ma czegos jak sposob hazard to szczescie (to zalezy w jaka gre )
Naprawde dużo można w tym wygrać, trzeba tylko wiedzieć jak grać. Po wygranej trzeba zaczynać od 1 gp, bo wtedy jest najmniejsze prawdopodobieństwo wygranej, później stopniowo zwiększać o 5, 10, aż sie dojdzie do 99. Z 500 gp zrobilo sie 3k i nadal rośnie ;>
Swietlik galana
02-11-2005, 14:44
TibiaCam -.-
Jaka "TibiaCam" zapamietajcie TibiCam to nie takie trudne , nazywaj rzeczy po imieniu !! :P
Lady Cathreen
05-11-2005, 09:16
Jak mam to uruchomić????Jak ściągnąc ten program???? ;( Sama nie wiem, wię prosze pomózcie!!!! :(
e no, dobra pomoc "techniczna" do gry :]
Mam pytanko
Jest to oże w innych miastach naprzyklad Carlin albo AB??
Zaszczyk
05-11-2005, 10:03
NIe moge otworzyc tego filmiku. niech mi ktos powie wktorym miejscu w venore to jest
pijany rolnik
05-11-2005, 10:23
Wchdoze mam 500gp po chwili robi sie 2600 gp po chwili znowu sie robi 500gp ): trzeba wiedziec kiedy przestac.
Ja zawsze wiem kiedy przestać :D Nigdy nie gram więcej niż 1k i jak zdobede 2x więcej przestaje... Grosz do grosza i będzie kokosza :P
Coś Ci średnio to wyszlo ale spoko za info:D
LoLeK_13
06-12-2005, 18:26
czy ktos moglby mi powiedziec na jakiego ten film klienta jest?????
a jeśli można to poprosze ten film na tibie 7.41/7.5/7.55
ODPISZCIE BŁAGAM :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Odkopałeś jakis stary topic i sie dziwisz ze ci nie chodzi? po co wogle takie starocie przeglądać?nie wiem na jakiego klienta to jest,a do tego stare filmiki mnie nie bawią :P
LoLeK_13
06-12-2005, 18:39
chce wiedzieć bo chce ten film obejrzeć
a po za tym ten topic jest bardzo ciekawy i zasługuje na uznanie!!
@edit:
po za tym nie przeglądałęm starych topiców tylko natrafiłem na to przypadkowo podczas przeglądania "Wasze poradniki" X( X( X( X( X( X( X(
TiBiA ruLez :cup: :cup: :cup: :cup:
@Prima Scorpio
Taki system, to sobie może Eternal Oblivion zrobić :D
a ja kiedys poswiecilem 2k i mialem 10 :P ale i tak preferuje Pkowanie.
Poswiecasz 2k a masz ponad 100k jak dobrze idzie :P
jak to odtwozyc powiedcie czym bo jestem NOOB
;(
Lilianos
14-01-2006, 13:04
Niech ktoś zrobi nowy filmik i zamieści, albo chociaż da screena bo nie wiem gdzie to jest, a filmik jest pod starsza wersje :]
Palek Demon
14-01-2006, 13:10
Koles Po co Odswiezasz stare tematy
naaab plax
n/c
Magik van Kamikadze
14-01-2006, 14:40
pod jaka to bylo tibie??
matkow21
14-01-2006, 15:04
miałem 10 k stawiałem po 1 k i wyszedłem na 77k i jestem szczęśliwy bo wreście se kupie eq o jakim marzyłem.
Niezawsze stawiałem 1 k różnie ale max po 1 k rzeby neibyło wielkich strat
@down
Nie zobaczyłem ciebie i znowu zasnołem(zemdlałem ale czy to ma jakomś różnice??
Vizharan
14-01-2006, 15:07
Ta a potem sie obudziles i poszedles sie umyc
@up
Idiota
amm pytanie jak wejde w link to co dac pozniej?
miałem 10 k stawiałem po 1 k i wyszedłem na 77k i jestem szczęśliwy bo wreście se kupie eq o jakim marzyłem.
Niezawsze stawiałem 1 k różnie ale max po 1 k rzeby neibyło wielkich strat
@down
Nie zobaczyłem ciebie i znowu zasnołem(zemdlałem ale czy to ma jakomś różnice??
hmmm powiedzmy ze sie nie da stawiac po 1k;]
Żałuje że oglądnołem ten filmik, miałem 2k, z czego zrobiło się 3,5k a nastepnie 14gp :(. Puzniej chciałem sobie odbić i znowu straty... Trzeba wiedzieć kiedy skonczyć.
poprosiłbym o napisanie dokładnie jak obejrzeć filmik
z góry dzięki (thx)
Master Luzak
15-01-2006, 14:12
A mi wyskakuje blad debug HALP PLX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.