Pokaż pełną wersje : Dzwiek
Hmm, czasami mysle 'czemu w Tibi niema glosow, muzyki i dziweku'.Moze kiedys np.Tibia8.0 bedzie mozna sluchac muzyki i odglosow ktore beda wydawaly potwory :).Fajnie by bylo ale to tylko mazenia.
Moze gra stracila by swoj urok.W koncu to tylko parenascie mega wiecej.Sa gry co zajmuja 400 mb i sa do du.y a i tak dzwieku niema, wiec niewiem co CIP'y by stracily ale mogli by o tym pomyslec.
Wypowiadac sie :P
Stary nie wiesz co muwisz!!!!!Gra stracila by cząste swego uroku!!!!!!Niech cipowie nic nie zmieniają!!!!!!!!!!! X(
W sumie mowilem :P i w sumie wiem :P, ale bylo by ciekawie, moze taki okres prubny =] by zrobili
powiem tak CIP pracuje juz nad glosem jak byscie czytali www.tibia.com to byscie wiedzieli ze CIP w przszlosci po jakims UPD ma zamiar wprowadzic glos do gry ale to w przyszlosci
Wiem czytałem to ponoć potwory mają wydawać jakieś odglosy !!!Apropos uptade slyszalem tesh o mega-uptade że będzie widać jaką broń nosimy och jak ja na to czekam!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem gra by stracila swoj urok i by kufa mac by lagowalo wyobrazcie sobie bijesz potworka a po 10 sekundach slychac jak dostajesz i jak on zginie to nadal slyszysz odglosy walki... moze w*****c czlowieka i ostro zlagowac gre a gdyby juz chcieli to wprowadzic to zeby byla opcja ktora wlacza i wylacza glos kto chce ten sobie wlaczy kto nieche to nie wlaczy
Lagi by byly, jakbys dostawal dzwiek na biezaco z serwera, ale takiego numeru nikt Ci nie zrobi. Nie boj sie. Bedziesz mial wszystkie dzwieki u siebie na dysku, a serwer bedzie tylko przesylal klientowi polecenie, ktory dzwiek ma w danym momencie odegrac.
NIe, ja nie lubie chamskich odglosow, na przyklad z bagien jakies FGGHFFHFF czy Groar, pomysł jakby to brzmialo, zastanawialbyś sie tylko czy cie coś zaarz nie zaatakuje...
A jak ci muzy brak to Własca Pierścieni - Kopalnie Morii z gry wyciagnij i do KAZ ;) Jak byłem w Mintwalin z qmplami to wzialwem na solo DS i beha i zaczeła grać muzyczka tiny turner we dont need another hero a oni krzyczeli debilu co robisz i bylo troche gorzej bo w takiej komnacie sa jeszcze inne stworki jak 2 dragony i gs ;) Ale byłem hero tylko ze UH mnie uratował ;))))
mnie tam to nie obchodzi czy bendzie glos czy nie wazne zeby tibia chodzila i nie bylo wiacej takich przerw
Lord Yong
22-09-2003, 11:59
Wersol hm.. mysle ze powinni wlonczyc Tibie bo te posty to szybciej nabijasz niz lvle
niech chociaz tu sie chl;opak wykaze jak na tibie nie umie :p
nie moja sprawa ze jestem taki uzdolniony w pisaniu a nie po mordzie laniu :D
Dzwiek jest w Tibii niepotrzebny poco psuc i tak juz zajebisty klimat.
Od muzyki masz Winampa zarzucasz jakies kawalki i se sluchasz i to jest owiele lepsze.
P.S. A co myslicie o wprowadzeniu rozmow glosowych pomiedzy dwoma postaciami.
Lord Yong
22-09-2003, 12:27
Po co glos.. :P
zeby bylo slychac jak cie potwor napieprza po bani
Śmieszy mnie to co tutaj widzę.
Po pierwsze: dźwięk nigdy nie laguje, gdy zapisany jest na dysku, a tak zapewne będzie. Wcale to nie oznacza, że klient będzie zajmował 140mb. Taki np. Doom 2 zajmuje 20mb ale dźwięki ma kiepskiej jakości.
Oczywiście dźwięk "laguje" jeżeli ktoś ma kompa na poziomie DX 486, ale wtedy mowa o spadku fpsów, nie o lagu (czego niektórzy nie odróżniają, przynajmniej tak wynika z ich wypowiedzi).
Po drugie: jak ktoś uważa, że dźwięki popsują klimat, to chyba będzie taka opcja "Sound off", nie?
Dobra, a teraz możecie napisać że jestem skur.ysyn i że powinni mnie zbanować.
Szumek ma rację dużo lepiej se puścić kawałki z winapma , bo w Tibii odgłosy są słabe ;)
Skad wiesz jakie sa odglosy w tibii jesli ich nie ma wcale? :):D:)lol
Dark Ice
22-09-2003, 22:41
Dokladnie ale sadze ze za duze lagi by byly i zamiast cieszyc to tylko by denerwowalo
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Skad wiesz jakie sa odglosy w tibii jesli ich nie ma wcale? :):D:)lol
Nie ma?
A Grunts? Groar? Hmm bugs...? itepe itede :)
<EDIT>
Re dół: No bo w Tibii mamy wlasnie dzwieki "pisane" :)
(Mozesz sobie siostre poprosic, zeby stala obok i robila za trolla)
Nigdy nie slyszalem odglosow w tibii.Groar itp. zawsze widziale jako napis niigdy go nie slyszalllllem.moze mam zj**** glosniki..........
wlasnie o to chodzi ze ich nie slychac
narazie jest to tylko imitacja dzwiekoow
a jesli w przyszlosci Cipy dodadza dzwieki to wcale nie bedzie to spowalnialo gry bo beda one z dysku odgrywane
a napewno dadza tez mozliwosc wylaczenia dzwieku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.