Pokaż pełną wersje : Pytanie dotyczące Cyctopolis
krzysiek krzysiek
23-08-2005, 19:19
słyszałem, że Cyctopolis to nawet dobre expowisko dla wszystkich profesji, ale nigdy tam nie byłem. Jakie potwory można spotkać na powierzchni , na poziomie -1 i ewentualnie -2 i w jakich iościach ??
Czy knight na lvlu 46 ze skilami 71/70 może tam iść solo ??
-=Melon=-
23-08-2005, 19:26
Na powierzchni jest tylko 1 cyclop przy wejsciu. Na -1 poziomie sa cyclopy, dwarf soldiery i guardy. Jest rowniez pomieszczenie z elfem Arcanistem, scoutami, mino guardami, archerami, wild warriory, orci berserkery i leader. Na poziomie -2 cyclopy, dwarfy soldiery, na -3 cyclopy, fire elementale. poziom -4 cyclopy oraz fire elementale. Na poziomach pozniej -4 sa dragony, dle, cyclopy, na samym dole behemoty. na tym lvlu i skillach proponuje ci expic tam na poziomach do -3, uzywajac broni jednorecznej z tarcza.
krzysiek krzysiek
23-08-2005, 19:31
Orki zerki, lider , arcan, minotaury w jednym pomieszczeniu ... eeee ...
:confused:
Mathiuss
23-08-2005, 19:32
Oh Dużo by opowiadać, jak sama nazwa mówi jest tam dużo cyco
a poza nimi soldy,guardy,zerki,arcany,fe,dragi no i behe :P dużo tego by wymieniać...
Jest to expowisko dobre dla lv 40-60+ POLECAM!
Holwas:)
23-08-2005, 19:34
No to słuchaj :) Bez problemu możesz wybrać się na Cyclopolis. Na powierzchni możesz spotkać od 1-3-4 Cyców, oraz co zawdzięczamy ostatniemu update Huntery, ponieważ zrespowane potwory mogą teraz się przemieszczać. Możesz wiec spotkać tam także Huntery. Schodząc na 1 poziom kopalni znajdziesz tam cyce dwarf guard, idąc dalej możesz jednak spotkać dosyć sporą i trudną armię Orców: zaczynając od Berserkerów koncząc na Liderach oraz Elfach Arcanistach! UWAZAJ!! NA 2 poziomie spotkasze same cyce z Dwarfami Soldierami. Schodzac na 3 poziom wchodzisz w wyzszy stopien :P Tam spotykasz juz Fire elemental ale jesli chcesz wybic tylko cyce z lewej strony mozesz go uniknac. Iść dalej bym już nie polecał gdyż na 41 lvl może byc ciężko. Spokojnie czyszczac te poziomy i te miejsca o ktorych pisalem mozesz bez problemu expic tam do 50-60 lvl. NAPRAWDE DOBRE MIEJSCE ale tylko pod 1 warunkiem : Zeby to miejsce bylo wolne:P bo bardzo czesto jest oblegane ze wzgledu szybkiego i duzego respawnu no i oczywiscie z szybkiego nabijania leveli!! :baby: :baby: :baby: :baby:
krzysiek krzysiek
23-08-2005, 19:39
No to jak w końcu. Na poziomie -2 są słabsze potwory niż na -1 ?? :confused: Coś mnie zniechęciliście tą "armią orców" ;( A można ropować stworki z niższych poziomów czy są schody ??
-=Melon=-
23-08-2005, 19:45
No to jak w końcu. Na poziomie -2 są słabsze potwory niż na -1 ?? :confused: Coś mnie zniechęciliście tą "armią orców" ;( A można ropować stworki z niższych poziomów czy są schody ??
nie bylem po update wiec niewiem jak jest teraz ale ta armia orkow to 2 zerki i 1 leader. tak bynajmniej bylo przed update
Ta "armia orków" to po prostu wredne pomieszczenie, do którego nie musisz zachodzić, po prostu tam nie wchodź to nie będzie problemów ( nie byłem w cyclo po update wiec nie iem czy te potwory nie wychodza z tego pomieszczenia teraz)
krzysiek krzysiek
24-08-2005, 08:05
A można jeszcze się dowiedzieć gdzie to pomieszczenie ?? :confused:
Johny De
25-08-2005, 00:07
"Sluchaj Małolata krótka pilka z mojej strony"-Zacznij Szukac:)
Proponuje osobiste zwiedzanie :) raczej na pierwszych dwóch poziomach nie zginiesz (o ile bedziesz miał kilka uhów). Najlepiej samemu sie przekonać..co Ci po tym ze bedziesz wiedział co tam jest..skoro nie będziesz znał dokładnej ilości respa :p Do odważnych świat należy ;) Powodzenia B)
Czy to prawda, że zaraz koło wejścia jest spawn jednego Elfa Arcanisty?
Sozemego
26-08-2005, 18:53
']Czy to prawda, że zaraz koło wejścia jest spawn jednego Elfa Arcanisty?
nie, jest to max na polnoc i w prawo
Arathorn
26-08-2005, 20:19
Poszukaj na forum w filmach, filmiki Cichego Maca, pokazują ~pół tibi m. in. cyclopolis, całe :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.