Pokaż pełną wersje : Dam rade zablokowac vampa ?
Hiho all !! ma jedno pytanie:
a mianowicie czy dam rade zblokowac vampa
18 lvl, 59/59, k-set, t-shield, k-axe, warior helmet
bolter:
57 distance !!
Prosze o szybka odpowiedz!
@edit
Oczywiscie 4 mlvl i zapas uh
Angel of Death
23-08-2005, 20:02
Radę dasz, ale będzie trudno i zmarnujesz sporo uhów ;)
@up dzieki zaraz ci napisze jak wyszło ;]
@edit
*******E!! STRACILEM 3 UHY VAMP ByL NA RED I *******ONE NEO MI SIE Z***ALO !!! ****A MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Vegeta sorcerer
23-08-2005, 20:10
Osobiscie odradzam Mam rycka na 29lv skile 65.64 Karmr,platinium amulet ,dragon shild .crown helmet,p legi.d shilda i fire sworda 4mlv :P a wolałem uciec wlil mi hity nieraz po 99 nie oplacalna strata uhów oczywiscie jak wezmeisz dobrego shotera i bedziesz troszku od wampa uciekac pojdzie niezle:P
Belvedor
23-08-2005, 20:16
18 lvl, 59/59,
Liczysz na v-shielda? Uwazaj bo sie przeliczysz.. jesli ice rapier wam padnie, mozesz mowic o farcie...
bolter:
57 distance !!
WOW!! -.-
Jak na moje to vamp jest monsterkiem do expowania, nie huncenia, wiec odradzam na dluzsza mete... Ale sprobowac mozna.
pijopiwnik
23-08-2005, 20:24
@edit
*******E!! STRACILEM 3 UHY VAMP ByL NA RED I *******ONE NEO MI SIE Z***ALO !!! ****A MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
wyraźniej proszę
Sath Dragonslayer
23-08-2005, 20:35
Idzcie lepiej na 25 na vampki i skile 65/65+ i wtedy zejdzie mniej uh i bedzie mniej ci walil
Belvedor
23-08-2005, 20:55
@up dzieki zaraz ci napisze jak wyszło ;]
@edit
hehe zdarza sie, takie uroki neo :P Ale czy to strata pasc na 18lvlu? No chyba, ze eq Ci padlo ~~
Bop of Danera
24-08-2005, 10:43
Zeby nie robic nowego posta to sie spytam czy dam rade na vampa z blokiem ?? Ja 22 palek skile 75/75 a knight tez 22 lvl i skile 65/65
pijopiwnik
25-08-2005, 01:15
Zeby nie robic nowego posta to sie spytam
chyba nowego tematu -.-
Geralt ze Spychowa
25-08-2005, 01:50
chyba nowego tematu -.-
stary, jezeli nie masz nic ciekawego do pisania to lepiej nic nie pisz.... -.-
a do tematu - tak jak wyzej pojdzie troche UHow ale uwazaj. Lepiej pojsc na GS ew na dragi ;) chyba bardziej ekonomiczne bedzie. W szczegolnosci jezeli masz neo ;)
Zeby nie robic nowego posta to sie spytam czy dam rade na vampa z blokiem ?? Ja 22 palek skile 75/75 a knight tez 22 lvl i skile 65/65
Mało opłacalne , btw. masz skille 75/75 pallkiem? :>
Apropo Neo : Neostrada minimum raz na dzień musi ci zmienić IP w związku z czym tracisz połączenie z netem na 2-3 sec - Radze zaobserwować o której mniejwięcej masz zmiane IP to będziesz zaliczał mniej deadów B)
Cycu z Azury
26-08-2005, 14:17
@ Bop~
Dacie rade z takimi skillami ;] zejdzie z 2-3 uh a ty bedziesz nawet mocno hital powodzenia!
Dj Vroog
10-10-2005, 10:53
Wampir...? Nie wiem. Mój kolega knight na 70lv i skillami 78/77 zdechl od niego...
to ja tez sie tu spytam:)
30lvl pal 73 dista 13mlvl
nie mam pacc na co mogłbym isc?
i 2 char
20 lvl knight 50/50 plate set settl helmet dwarven shield szalik ?
Z gory dziekuje :baby:
18 lvl, 59/59, k-set, t-shield, k-axe, warior helmet
bolter:
57 distance !!
@edit
Oczywiscie 4 mlvl i zapas uh
zblokujesz, ale bedzie to "zaslanianie wlasna piersia" w sensie doslownym i w przenosni. bolter niech wezmie tez hmm
Wampir...? Nie wiem. Mój kolega knight na 70lv i skillami 78/77 zdechl od niego...
jak na vamp hellu to sie nie dziwie. jak nie na vamp hellu to sie bardzo dziwie ( no chyba ze kick, freez )
Macias565
10-10-2005, 14:28
Ić na ds albo gsy i dwarfy guary z blokerem B)
Ić na ds albo gsy i dwarfy guary z blokerem B)
Ić po słownik lepiej
wampisz nie bije wiecej jak 20 na ture, wiec majac 300 hp macie looz
oczywiscie jedno 0 zjadlo grrrrrrrrr
Ić po słownik lepiej
wampisz nie bije wiecej jak 20 na ture, wiec majac 300 hp macie looz
to ja jutro ide sorcem i bede je walil "recznie" bo wiecej hp zciaga czasem soldek 0.o. poza tym nie zapominaj, ze wyadalo by miec hp wystarczajaco duzo zeby przezyc 2 maxhity pod rzad tak na wszelki wypadek
Lol. Po co wszyscy piszecie "blokniesz ale ze stratą UH bla bla bla ...".
Nie rozumiem, DLACZEGO KAŻDY PISZE TO SAMO. Chyba 2-3 odpowiedzi starczą, nie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.