Pokaż pełną wersje : Endless Online
Ostatnio znalazłem nowy ciekawy MMORPG, a zwie się Endless Online. Jest to narazie wersja beta,ale wersja 1.0 podobno równiez ma być darmowa. :)
Link : http://www.endless-online.com/
Na stronie jest do ściągnięcia client gry. Konto zakłada się dopiero po ściągnięciu clienta. Na stronie również są ss'y. Gra pdobna graficznie jak tibia jednak oprawa jest łedniejsza. Jest to jeden z lepiej zapowiadających się darmowych MMORPG.
Ghost Nieudany
23-08-2005, 22:39
MOJE OCZY!
Czegoś tak ohydnie słodkiego i mangowego jeszcze nie widziałem...
Autorzy mogli dowalić jeszcze trochę różowego, dopiero słodko by było. :]
Nie mam nic do mangi - ale to już przesada... Nie będę nawet odpalał tej gry. Screeny mnie dobiły.
LOL ta gra jest zryta .Ja juz dawalem tu temat o tej grze bys czytal to bys wiedzal no ale jak dales 2 raz to trudno
LOL ta gra jest zryta .Ja juz dawalem tu temat o tej grze bys czytal to bys wiedzal no ale jak dales 2 raz to trudno
wpisywałem w wyszukiwarce czy jest temat o tej grze i nie znalazlem...
BO ja napisalem edenss Online :P zapomnailem zmienic
Kurde :( !! Chciałem zainstalować, ale jak mi dojdzie do pliku econfig***** to przestaje instalować i pisze: "(brak odpowiedzi)"... Nie wiem - może coś robię źle. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc, to bardzo proszę, aby wypowiedział się w tym temacie. Z góry dziękuję.
EDIT:
Już wszystko jest O.K. :) ... Gra działa, tylko narazie nie wiem za bardzo o co tu biega (bo po minucie sie wylogowałem, bo chciałem zmienić chara i coś z servem sie stało :p ), ale zapewne niedługo się nauczę ;) ... Wygląda całkiem fajnie!!
Descartes
24-08-2005, 17:18
Ghost, to wcale nie jest takie cukierkowate, jak się na początku wydaje... ALE TO JEST TAKIE PODOBNE DO TIBII! Pierwsze co mi wpadło w oczy, to pls items. Poważnie - to mnie odrzuciło na kilometr.
EDIT:
Już wszystko jest O.K. :) ... Gra działa, tylko narazie nie wiem za bardzo o co tu biega (bo po minucie sie wylogowałem, bo chciałem zmienić chara i coś z servem sie stało :p ), ale zapewne niedługo się nauczę ;) ... Wygląda całkiem fajnie!!
Powtarzam, że jest to jeszcze wersja beta (wczesna) i może się zdarzyć, że server padnie,ale jeśli padnie to po jakimś czasie już wszystko dobrze działa :]
Kargulek
30-08-2005, 15:59
bardzo fajna gra
Mathias de'Vere
31-08-2005, 08:29
Dzięki, wielkie dzięki,
Potrzebowałem czegoś nowego. Kończe z Tibią i zaczne grać w to, czy jest ktoś chętny do zrobienia stronki o tym, jak już troszkę się podszkolujemy>
Kargulek
01-09-2005, 22:47
Jakie macie lv'le?:p
Dzięki, wielkie dzięki,
Potrzebowałem czegoś nowego. Kończe z Tibią i zaczne grać w to, czy jest ktoś chętny do zrobienia stronki o tym, jak już troszkę się podszkolujemy>
Ja jestem chętny ;)
Kiedyś załozyłem sobie tam postać, mam chyba nawet broń xD
Spróbóje sobie troche w to to pograć... moze się uda :)
@down: weż mi na PW z grubsza wytłumacz co, gdzie i jak sie tam robi:P Bo ja nic niewiem :(
A ja mam 3 lvl :D tyle ze ostatniio w to nie gram. Powod? Maly swiat, duzo ludzi... Wszystkie expowiska sa ZAWSZE zajete. Praktycznie to nigdy nie da sie byc samemu. No chyba ze expisz na jakis potworkach slabych co daja 1-5expa choc i nawet na tych czesto ktos jest np spowodu potrzebnego loota. Rozumiem ze gra caly czas jest robiona ale na przyszlosc niech powieksza swiat!
Opuszczony
03-09-2005, 11:28
A ja tam lubie "ohydnie" słodkie gry :p
Ktoś mógłby mi powiedzieć jak podnośić żeczy i nawalać owieczki xD:P
Zeby podniesc przedmiot trzeba na niego kliknac (myszka). To nie sa owieczki tylko kozy a bijesz je naciskajac klawisz CTRL.
Stasioman
05-09-2005, 17:31
Ta gra jest normalnie super! Zaczyna się w pięknych, białych gaciach, i razem z innymi samogaciowatymi biegałem za kozami żeby je zwalić i dostać wdzianko. Dobrze, że nie trzeba zwalać koni. ;)
Mam problem.. instaluje mi sie gra, instaluje, instaluje i na końcu sie zacina i musze restartować komputera :/ Pomoże ktoś?!
Kargulek
12-09-2005, 17:54
Nie zacina sie,trzeba poczekac.
Dobra ściągnełem ale czy mi ktos powie jak sie acc i gdzie robi po kolei ?? :baby:
Stasioman
13-09-2005, 21:00
<sight>
włącz aplikację Play Endless online, tam wybierz opcję - uwaga uwaga:
create account !!!
Dalej chyba sobie poradzisz.
Po instalacji włanczasz clienta zakładasz account, a póżniej postać i grasz...
Bordzo fajna gra mam nick xantis i lvl 1 :/ ale jest tego polska strona ?? bo niezbyt lapie co daja pewne itaemy
Dobra zainstalowałem, włączyłem, zrobiłem konto i gram sobie nick: Raxevek jak co :]
Coś jiezbyt mi idzie w tej grze i mam malo kumpli ;(
a mi sie to ciu***wo niechce zainstalowac czekalem az 1 h i ch*j
help zalozylem jakas maske zaby i nie moge jej zdjac help !!!! :( :( ;( ;(
Morun Kous
15-09-2005, 21:22
Fajna ta gierka, ale według mnie bardzo trudno tam o kaske, a itemy są w 2 grupach: drogie i bardzo drogie - przynajmniej ja tak uważam...
Plizka pomuz mi ktos z tom glowa zaby plz.;(
Kase latwo sie zarabia zbierajac np nogi pajaka i spszedajesz witch :D
Sterowanie pozostawia wiele do życzenia, respawn też słaby a do grafiki pewnie przyjdzie się przyzwyczaić. No ale to dopiero wersja alpha, więc pożyjemy zobaczymy.
Zeby zdjac maske zaby trzeba kupic Cure Potion za 50 gp w miescie. Sklep jest przy sklepie z ubraniami dla dziewczyn. Tuz przy wejsciu do miasta (tego z lewej dolnej strony)
Powstało forum o endlessie:
www.endlessonline.prv.pl
Zapraszamy!
bialy mis
01-04-2006, 17:03
1 .Gra nie jest w wersji beta tylko alfa więc jest jeszcze tuż tuż przed betą.
2. wbijajcie na forum ktore bilek wymienil powyzej
3. sa staty w grze (cos w stylu skille)
4. zachecamy do gry, wchodenie na forum i reg :)
Podro :D
Dobra ściągam to zobacze czy fajne
Mój nick to będzie Yeroshaki (o ile nie będzie zajęty :o)
@Edit
lol głupie to, musze bić jakieś kozy a latają tam 15lvl z siekierami i inne nooby wszystko wybijają ogólnie nic nieda się zrobić!
iron aepir
02-04-2006, 10:32
polecam gre mala wskazowka nie chcesz zabijac kuzek daj sjej sie zabic i odrodzzisz sie w swiotyni i idz na potwory
mozecie mi wyslac na pw swoje nicki albo tu
bialy mis
02-04-2006, 20:54
lol głupie to, musze bić jakieś kozy a latają tam 15lvl z siekierami i inne nooby wszystko wybijają ogólnie nic nieda się zrobić
Lolq nie możesz sprawdzić jaki gościu ma lvl <chyba że ci powie> i hight lvle nie mogą wejśc na newb arena <bo tak się te miejsce nazywa>
Wejdź se na forum to sie dowiesz a nie piszecie bzdurne posty na temat gry o której mało wiecie...
www.endlessonline.prv.pl
@Up
Przy wejściu latał jakiś koleś odziany w dobrą zbroje i sam mówił że ma 15lvl (XXX lvl up yeah 15lvl!)
Ostatnio znalazłem nowy ciekawy MMORPG, a zwie się Endless Online.
Zawsze mnie smieszy jak ktos znajdzie gre, ktora jest slaba to tez nie ma na nia funduszy i jest zazwyczaj w wersji alpha czy beta ponad rok czy dwa i wszedzie spamuje, ze znalazl NOWA!!! gre rotfl ;D kiedys to nawet sciagnalem, ale mnogosc bugow mnie odrzucila, moze teraz choc troche to naprawili, aczkolwiek gra wciaz niewarta uwagi.
Zawsze mnie smieszy jak ktos znajdzie gre, ktora jest slaba to tez nie ma na nia funduszy i jest zazwyczaj w wersji alpha czy beta ponad rok czy dwa i wszedzie spamuje, ze znalazl NOWA!!! gre rotfl ;D kiedys to nawet sciagnalem, ale mnogosc bugow mnie odrzucila, moze teraz choc troche to naprawili, aczkolwiek gra wciaz niewarta uwagi.
Ja jestem pełen uznania dla Valut-r bo on sam robi tą gre(tak tą gre zrobił jeden człowiek) ja myśle ,że jest godna uwagi to świdczy o tym przepełniony globalny serwer poza tym jak z tibią bylo?
..::QRAS::..
03-04-2006, 15:14
download nie dzialczy -.-
bialy mis
07-04-2006, 15:06
Jakie są bugi bo z tego co wiem a grałem długo to bagów jest nie więcej jak 10-20 gdzie przy wersji alpha to jest mało ..<gdzie widziałem kilka bet gdzie było więcej bugów..
A grą jest dużo osób zainteresowanych serwer w godzinach szczytu jest pełny .A gra się jeszcze rozwija i można powiedzieć że za jakiś czas może dorównywać tibii gdzie ona traci na wartości ..Dla wszystki EO NIE BĘDZIE PŁATNE I czegoś takiego jak PACC nie będzie ...W tej grze najważniejsze będa umiejętnośi postaci :D
Heliwurab
23-04-2006, 19:37
Gralem 2-3 razy, bo po kilku minutach gry wyrzuca mnie z servera. Narazie nic nie zrozumialem :D Moze mi ktos choc troche w grze pomoc? Nick Veractus (albo Victruss, nie pamietam), narazie rzadko online :)
P.S. zrobilem z siebie kompletnego newbie ^^
P.S.2 jesli odswierzanie tematu sprzed 16 dni to zbrodnia, to chetnie przyjme kare, ale odpowiedzcie na ten post :P
mi sie grra podoba. tylko troche dziwne bo ide se do jakiegos jakby miasta i tu mnie zabija jakas wielka niebieska modliszka :D
MalyZiomQ
06-06-2007, 22:51
hehe fajna gierka mam 3 level :)
mam problem:( jak sie paczy co jest lepsze napszyklad armor
bo na tibi jak klikniesz to ci pisze:D
milan233
06-06-2007, 23:24
jak sie paczy co jest lepsze napszyklad armor
Radzę ściągnąć nową mozille, która podkreśla błędy.
Trochę niżej jest nowy temat ;p
armor trzeba samemu sprawdzac;/ polecam elegant/a (patrzec dla kogo-baby czy chlopa bo mozna wpasc) jak gralem to chodzil po 2-3k (teraz moze wiecej) a dawal 3 defa (co nie tak duzo ale najlepszy armor za kupe kasy daje 5)
MalyZiomQ
09-06-2007, 22:41
mam 5 level :) i mam problem niewiem jaki armor kupic <pomocy> jakis lepszy od Dragon Armor;)
Eq:
Dragon Armor
Chains
Normal Arrows
2x Golden Ring
2x Golden Elf Braclet
2x Leather Bracer
Royal Boots
Air Hat
Death Glowes
i tyle mysle ze dobre::]
Mam pomysła mpodaj mi swój nik a ja ci pomoge bo mam dobre armory na sprzeadrz
EQ:
dark endur archery armor
lens of truth bow
deatch gloves
2x golden ring
2x love ring..............
..............
steel boots
frog mask
leather belt
emelard nackle
lvl:7
lvl 60
EQ: najlepsze...
Gildia: RTB
nick undeadrice
:F
32lvl.
Gildia WBW.
Set - Najlepszy
Status: nie grający z powodu zbyt dużej ilości cheaterów, którzy psują tą grę.
Grałem jakis rok temu, wbilem bodajze 7 lvl i przestalem.Gra nudna jak diabli strasznie wolno sie expi ;P
sphinx123
24-07-2009, 12:29
Grałem kilka lat temu i zagościło na moim twardym dysku gdzieś około 10 minut xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.