Pokaż pełną wersje : Isara - war
-=Misiekmen=-
24-08-2005, 03:13
80 minut niezlej wojny naprawde warto poogladac kreci mediota del'toro.
Filmik z Tibia.de
link:http://rapidshare.de/files/4299897/MediotaAye3.rec.html
Komentujcie :)
Straznik Monopolowego
24-08-2005, 03:51
nie czaje jednego :| dlaczego mediota del'toro leje windale del'toro??
down: wow!! bez kitu -.- wiem ze sie nie lubia bo inaczej by sie nie lali ale czego !?
Aragorrn
24-08-2005, 04:49
moze dlatego ze jak sie kiedys przyjaznili a teraz sa wrogo do siebie nastawieni?? ogladalem filmik bo odrazu sciagnolem z tibia.de
fajny :D:D filmik
Bradwen Hellscream
24-08-2005, 05:09
szkoda ze PG narazie przegrywa wojne.. ale nieda sie zaprzeczyc... najlepszy film
wojenny jaki widzialem
tomekfaszcz
24-08-2005, 05:32
83 minuty wysmienitego pvp, obowiazkowy tytul =)
Film godny Oskara. Enjoy !
Sczena opada jak się widzi DT w akcji. Rewelacja.
Sczena opada jak się widzi DT w akcji. Rewelacja.
dokładnie.
pamietam dzieje jak jeszcze DT walczyło z Hellriders, wtedy to była masakra, każdy sie bał z depo wyjść bo jużby do nego nie weszedł jak by sie DT naraził. Ogolnie rzecz biorąc mysle, że ze wszystkich filmików jakie oglądałem o wojnach, Pk itp. zgrane DT ma najlepszy PvP w Tibii... Chociarz pewnie są pojedyńcze osoby co mają lepszy PvP, ale tu mowimy o zespole.
szkoda ze PG narazie przegrywa wojne
Wiesz wikary ja nie żałuje. PG z***ało równo sprawe kiedy mieli nam pomóc to teraz maja za swoje. Jakby dołączyli do defendres, to kilku/kilkunastu z if by padło.
@film
Widać brak sd power ze strony PG
Taki mały offtopic.
Śmieszna scena była, kiedy pod Thais spotkali bossa Stone Golemów :D. Co o tym sądzicie ? Ja się uśmiałem.
@up
Dokładnie. Napoczatku myślałem, że to jakiś player użył czaru utevo res ina.
Po kilku hitach 100+ było już jasne, że to nie player :P
Siergiey
24-08-2005, 15:22
moglby ktos to hostnac na innym serwerze niz rapid~? skonczyl mi sie tam juz dzisiejszy limit xP
albo przeslac mi na maila (;
[email protected]
Prolongatum
24-08-2005, 15:52
No filmik godny podziwu ale moza sie pogubic jeszcze te nOOby przeszkadzaly ale ogulnie to dobry oby wiecej takich filmikow
Lord Dreathan
24-08-2005, 19:07
Chyba źle mi się ściągneło, bo po 61 minutach , wyłącza mi się film ;/
Bradwen Hellscream
24-08-2005, 19:50
Wiesz wikary ja nie żałuje. PG z***ało równo sprawe kiedy mieli nam pomóc to teraz maja za swoje. Jakby dołączyli do defendres, to kilku/kilkunastu z if by padło.
no niby tak.. ale soze , alister , athaniel i pixo padli.. a pozatym jesli PG wygra to ja dalej bede mogl grac normalnie : D : D
ps:zawsze mozna reaktywowac Defenders do pomocy : >
To ze PG przegrali jest rownoznaczne z koncem polakow na isarze ;/ jest chu.......o ;(
Pomozcie plz. Biore free download pisze dysk d:/ i nic nie moge sciagac powiedzcie czemu plz.
- padli oczywiscie tylko Polacy
- co sie dzialo z reszta pg gdy if bili athaniela (spie*dalala ? )
- cramloth przez wieksza czesc czasu nikogo nie atakowal
- gdzie sie podzial saz i hya'ite? (tez sie jakos ulotnili)
- ciekawe co poza blokowaniem robil tam damgrath ?
kolejna wojna na isarze, ale to juz chyba tradycja -.-
EDIT: a naco reaktywacja defendersow? Tylko padnie wiecej osob ~
Widziałem filmik juz na tibia.de , poprostu perfekcja , można brać przykład. :p
@Elmer
Dokładnie, tak samo myśle gdybyśmy wtedy połączyli siły to byćmoże Isara byłaby już wolna.
@Bradwen Hellscream
W sumie można byłoby reaktywować Defenders ale wątpie żeby dołączyło się tyle osób co na początku, po takim filmiku aż strach brać udział w tej wojnie :p Ale mimo to powalczyłbym, nudzi mnie wieczne grzanie pz -,-
Słuchaj panie mądry
- padli oczywiscie tylko Polacy
Wow Galad damodred to też polak ? -.-
- co sie dzialo z reszta pg gdy if bili athaniela (spie*dalala ? )
Nie wiem czy widziałeś ale nie było miejsca aby nawet wejść na ekran gdy trapowali curra. Pozatym stali 10 sq niżej
- gdzie sie podzial saz
Nie wiem czy widziałeś ale saz uciekał przed ~8 100+ lv z If. To normalne, że dał logga. A co miał solo style na tyły wroga wjechać ??
- ciekawe co poza blokowaniem robil tam damgrath ?
Damgrath był spectatorem i nie zamierzał nikogo atakować (Ma przyjaciół po obu stronach)
EDIT: a naco reaktywacja defendersow? Tylko padnie wiecej osob ~
A kto ty w ogóle jesteś panie mądry?? Nie wiem czy wiesz ale jakby ekipa z defenders ~30 osób 50 + lv wbiła pomiędzy if mogliby się z deka przestraszyć.
@grigori
Po tym jak pg się na nas wypieli nie wiem sam czy mam chęci im pomagać.
@Elmer
No to nie bylo fajne jak kazali stworzyc gildie do pomocy w wojnie, a później jak przyszlo walczyć zostaliśmy sami...Jestem podobnego zdania ale lepsze to niż stanie w pz...Można by coś pomyśleć, chociaż wątpie żeby coś z tego wyszło.
Bas Astral
25-08-2005, 01:58
Reaktywacja Defenders? Dobre Jesli coś MSG
Moge walczyc dalej i tak jestem Hunted By Swift Za Defenders(noob PLx)
Jestem pewien ze jak by do wojny weszli Defendersi duzo by to zmieniło
Hail Defenders
Hail Polen :)
Tez chetnie powalcze moze mam tylko 53 lvl ale niezle skille i niedluga szybko wbije z 60 lv ale czy Ath Pixo i Soze beda chcieli dalej walczyc??
Bradwen Hellscream
25-08-2005, 17:58
@kshakus
a czemu mieli by nie walczyc ? : O
btw : jakby co to ja tez sie dolaczam do walki ; ]
Draconis Dragontooth
25-08-2005, 18:55
Nie widzialem czy ktos juz o tym wspomniał a nie też nie jestem za bardzo w temacie bo nie gram na isarze , ale mam pytanie , mianowicie dlaczego Mediota bił windale ?? del'toro sie nawzajem wybijają ??
@Draconis
Po prostu Mediota i Windale, sa w przeciwnych gildiach i dlatego leja sie nawzajem. Mediota jest w IF, a Windale w PG.
Bapupa robi podobnie, ciagle zmienia strony, i tak naprawde chyba nikt nie moze za nim nadazyc ;s
@topic
Filmik bardzo dobry, pokazuje swietne akcje IF, chociaz jestem za PG, glownie z tego powodu ze IF zaszkodzilo mi pare razy, po za tym w PG jest duzo polakow. Szkoda ze Sozemego, Pixoholik, Athaniel i Galad padli, ale jeszcze bedzie wiele okazji do odegrania sie na IF.
@kshakus
a czemu mieli by nie walczyc ? : O
btw : jakby co to ja tez sie dolaczam do walki ; ]
hmm nie no jestem za tym żeby walczyli oczywiscie ale domyslam sie jakie straty na lvlu i skillach poniesli ;/ zeby wygrac te wojne musza do niej stanąc naprawde wszyscy tylko wtedy mozna choc myslec o zwyciestwie (nie chce sie mądrzyc bo w tej bitwie nie bralem udzialu mam red skulla nabitego przez przypadek na kumplu ;/)
Bas Astral
26-08-2005, 01:05
@Kshakus
Wcale nie trzeba wielu graczy aby wygrać wojnę wystarczy zastanowić się dobrze i co najważniejsze jest to aby wszyscy razem wspópracowali ze soba
;) ;) ;) ;)
re: UP
No cóż, tutaj można się kłócić, kto ma większe szanse grupa 50~lvl czy kilku 100~lvl.
W sumie to zgrana średnia grupa hlvl z łatwością może wygrywać wojny.
Brad Elmer i inni których dobrze znam, poczekajcie aż kupie pacc'a i zniknie mi ban ; )
Brad jak cos to dawaj msg na gygy xD
Yours Moverick~~
Zorganizujemy sie i do boju najwazniejsza jest wola walki ja jakos nie boje sie śmierci wole umrzec w ten sposob niz przypadkiem od przechodzacego obok swifta
RISE ISARA RISE :evul:
@up
Też tak myśle, lepiej zginąć w walce...Też mam ochote powalczyć ale ostatnio mam problemy z netem ;< ;( .Ale jakby co to msg me w grze;)
Dark polo
26-08-2005, 02:49
Zajefajny filmik. Wspaniała walka pvp. Jestem w szoku. :P
Oby więcej takich akcji.
pozdro
@up
Też tak myśle, lepiej zginąć w walce...Też mam ochote powalczyć ale ostatnio mam problemy z netem ;< ;( .Ale jakby co to msg me w grze;)
Wiecej takich ludzi i bapupa z ekipa polegnie :cup:
Potrzebujemy jakiegos dobrego wodza bo bez strategi nie da rady ;(
Peknieta Pompa
26-08-2005, 03:35
Wezcie duzo takich 60,70+ leveli glownie sorkow i pallow i ruszajcia na debili z ifu bo oni sa pierd*** zj*** i denerwuja wszystkich X(
Xan Arcanist
18-09-2005, 21:03
Zajefajny filmik. Wspaniała walka pvp. Jestem w szoku. :P
Oby więcej takich akcji.
pozdro
Ale z innym zakończeniem :) HAIL PG!!
Eleuther
22-09-2005, 00:12
W pvp nie ma lescza na Del'Toro ! Filmik przekosa znakomite pvp na całym filmiku !
Sądze że wystarczy paru sorców 30+ i żeby uderzali SD w jednej chwili... Wtedy przeciwnik nie zdąży się wyuhać i szybko pada...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.