Pokaż pełną wersje : Zmiana ze sworda na axe
Witajcie mam pytanie. Czy mogę się jeszcze przerzucić ze sworda na axe na skillach 39/39? Z góry dziękuję za pomoc.
możesz się przeżucić tylko będziesz trochę odrabiać tak i tak lepiej się przeżucić na skillach 39/39 niż na 55/55
Najlepiej przerzuć się teraz. Zrobić 39 to nie problem, gorzej jak sie zajdzie dalej. Sam troche żałuje, że wybrałem sworda i zastanawiam się czy nie zmienić ale w moim wypadku to będzie mały problem (68\68). X(
Można.
Tylko po co?
Axe tak jak sword też ma swoje minusy.
Sword jest dobra bronia jesli polujesz w teemie bo ma wiecej obrony niz axe...
w wypadku polowan solo na d-lance nie ma mocnego ;] na wiekszy atak niz gs o 1 ale zawsze...
Wojtini21
26-08-2005, 21:46
Jak chcesz sie przezucic to zrob to sdzybko zanim ci skille urosna bo bedzie prolem z nadrobieniem strat do shielda .Jednak nie wiem po co sie przezucac skoro swordem nie tak zle sie walczy.Z Anihillatora mozna dostac MAgic Sworda ale i takze Stonecrull Axe.Wiec wybur nalezy do ciebie ;)
Lord Of Knight's
26-08-2005, 23:25
Mozesz się przezucić...Mój kolega na 70+/70+ przezucił i mu dobrze teraz..Lecz jezeli walisz ze swordów to nie majacz i trenuj dalej chociaż axe moim zdaniem lepsze ;)
Kamlot De'Kapy
27-08-2005, 10:19
LoL, mój kolega się przeżucał z axe na sword jak miał 63/63 czy coś takiego ;) . Pozdro Arcy :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.