zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna Na Forterze

Kas
24-08-2005, 11:09
Ostatnio na Forterze miały miejsca wydarzenia które moga zmienic jej losy.
Konkretnie 21.08.2005 gildia Supremes która zresza h-leveli zabiła jednego z czlonków Fear.
Fear i Supremes to 2 naprawde potezne gildie na Forterze.
Na poczatku Supremes ostro wzielo sie za oslabienie morali Fear i zabiło ich 13 czlonków.
Na to Fear odpowiedziało ze zdwojona siłą i Supremes zostało oslabione przez az 26 zabójstw ich czlonków.
Narazie wiekszych wojen nie było.
Niedawno a konkretnie 22 sierpnia Fear zabiło 3 czlonków neutralnej gildi Depraved Lunatic's.
Gildia DL nie została obojetna powstała gildia Retribution która zresza lojalniejszych ich czlonków którzy nie mogą patrzeć bezczynnie jak zabija sie swoich.
Powyższa gildia działa jak polska w czasie II Wojnie swiatowej narazie działa w ,,Podziemiu" pzygotowuje zapasy leveluje i opracowuje plan działania.
Retribution sprzymierzylo sie z Supremes w krucjacie na Fear.
Gdy tylko rozegraja sie kolejne działania wojenne poinformuje was natychmiast.
W późniejszych postach dam wam SS z wojny Retribution&Supremes vs Fear.

Edit1
Gildia retribution zaprzestala działań zbrojnych wobec Fear gdyz Fear zaplacilo za swoje bledy 100k dla 3 czlonków.

Eleneush
08-09-2005, 12:16
Jestem jedną z osób, które są zaanagzowane w ten konflikt i znam pare szczegółów na ten temat. Otóż sytuacje jakie mają ostatnio miejsce na forterze zmieniają się bardzo szybko. Fear "najsilniejsza" gildia na tym serwerze wypowiedziała wojnę DL zabijając dość wpływowych jej członków.

Lider DL (Zealous Zak) nie pozostał temu obojętny. Powstała nowa gildia 'Last Stand', której przewodzi (Khaos Montefori). Jej zadaniem ma być powolne aczkolwiek bardzo dokładne oczyszczanie Fortery ze zła, jakim jest 'Fear'.

Postaram się przedstawić wam statystyki sił poszczególnych gildii podając ich lvl:

Fear:

..::100+::.. 8 osób
..::90+ ::.. 6 osób
..::80+ ::.. 8 osób
..::70+ ::.. 9 osób
..::60+ ::.. 14 osób
..::50+ ::.. 15 osób
..::40+ ::.. 4 osoby

Last Stand:

..::100+::.. 3 osoby
..::90+ ::.. 2 osoby
..::80+ ::.. 4 osoby
..::70+ ::.. 2 osoby
..::60+ ::.. 6 osób
..::50+ ::.. 15 osób
..::40+ ::.. 9 osób

Zdawałoby się iż 'LS' nie ma szans z 'Fear' jednak na liście zaproszonych do 'LS' widnieje ok 90 nastepnych osób z czego dwie napewno mają ponad 100 lvl. W 'LS' Znajduje się również sporo Druidów i Sorcerów którzy nie osiagneli jeszcze 40 lvl i nie uwzględniłem ich w swoich statystykach.

Wczoraj miała miejsce już jedna bitwa, jednak jej przebieg był bardzo chaotyczny więc nie będę jej opisywał:

http://img.photobucket.com/albums/v622/Czizys/Fortera/War/UO0192.jpg
CDN.

Kas
18-09-2005, 14:01
No comment....

Walekifa
18-09-2005, 15:08
lol 8o last stand niema szans o.o Same 80lvl+ 90lvl+ i 100lvl + z fear'u pokonały by LS,nielicząc eszty graczy,których itak jest więcej.Fear napewno też podrasował swoje siły,i zaprosił wiele nowych graczy ;].nie gram na tym serverze,ale wojna zapowiada sie ciekawa :)

Neth
18-09-2005, 16:03
Defender wszystko jest ok tylko czemu napisalem ze retripution zaprzestala za 100 k !!!! pozniej i tak depraved zaatakowalo fear (trap Amury tao) i tak sie zaczelo powazna walka a retripution i supermes i ich kumple zrobili Glidie LAST STAND I LAST STAND WALCZYLO Z FEAR I OSTATECZNIE PO KILKU BITWACH PRZEGRALO po kilku porazkach wiekszosc ludzi z dl i kilku z last stand poslzo na askarP.S:Jesli ktos mi napisze ze mowi nieprawde tzn nie jest z fortery sam wiem jak bylo bo bylem w Last Stand

Kas
18-09-2005, 19:04
Neth masz racje ale to fear sobie zaczelo szukac wojny z nudów a trap na amura tao to byla odpowiedz za zabilcie silver crawa i boogiesa chociaz taci tez nie bli bez winy bo przylaczyli sie do walki supremu gdy Depraved bylo neutralne

Galaco
18-09-2005, 20:20
No tez uczestniczylem w tej wojnie i wiem ze Fear to ***ane Pa chociaz osobiscie nie mailem z tym problemu poniewaz dobrze ise znalelm z kilkoma czlonkami Fear min. z Mayestikem ale to niewazne wkurzylo mnie ze caly czas robili Pa na moich kumplach i tak tez dolaczylem do wojny jednak gdy byla bitwa i jak Kom i Ghaele uciekli z pola bitwy gdy przegrywalismy prawie kazyd od nas padl sie wkurzylem i odeszlem z last stand bo to dla mnie bylo bezsensowne... pare dni pozniej zapalcilem Yoshimitzzu bohy niby za free jednak nadal bylem hunted i po paru godzinach Gryko (lider Fear) dal posta na forum ze wsyztkie zaplaty za wojne trzeba skierowac do neigo i jesli ktos zaplaci do kogos innego jest to niewazne tak mnie wy***ali na bohy i ***ie ten swiat :) czekam na nowego serwa... i jade ze smalcem i paroma osobami z fortery :) jesli chcecie film z bitwy prosze :http://rapidshare.de/files/5030024/War_Fortera_by_Czizys_1.rec.html

moj kumpel cizys nagrywal...

Galaco
18-09-2005, 20:20
No tez uczestniczylem w tej wojnie i wiem ze Fear to ***ane Pa chociaz osobiscie nie mailem z tym problemu poniewaz dobrze ise znalelm z kilkoma czlonkami Fear min. z Mayestikem ale to niewazne wkurzylo mnie ze caly czas robili Pa na moich kumplach i tak tez dolaczylem do wojny jednak gdy byla bitwa i jak Kom i Ghaele uciekli z pola bitwy gdy przegrywalismy prawie kazyd od nas padl sie wkurzylem i odeszlem z last stand bo to dla mnie bylo bezsensowne... pare dni pozniej zapalcilem Yoshimitzzu bohy niby za free jednak nadal bylem hunted i po paru godzinach Gryko (lider Fear) dal posta na forum ze wsyztkie zaplaty za wojne trzeba skierowac do neigo i jesli ktos zaplaci do kogos innego jest to niewazne tak mnie wy***ali na bohy i ***ie ten swiat :) czekam na nowego serwa... i jade ze smalcem i paroma osobami z fortery :) jesli chcecie film z bitwy prosze :http://rapidshare.de/files/5030024/War_Fortera_by_Czizys_1.rec.html

sry za post up ale glupi net.... xD
moj kumpel cizys nagrywal...

btw. Galaco Shao here

Neth
19-09-2005, 09:37
Ghaele to najwikszy tchoz kom tez gim drpoless i lord braulius niby walczyli
P.S: W tej bitwie co czizys kamerowal mnie nie bylo :9 jak sie logem to juz bylo po bitwie :(
EDIT:Panowie chocie na askare tam jest duzo osob z fortery (Di'Vinci) dlatego chocie do nas :]

Astistan
19-09-2005, 09:48
Co wy myslicie ze tylko Fear to PA??
To jestescie w bledzie DL to tez za***ane PA X(

Neth
19-09-2005, 10:34
HEH dobrze ze mnie w tej bitwie co czizys krecil nie bylo bo kur** sie pytam galaco co ty robiles czizys tak samo zamiast lac kogo popadnie to czyzic sie biega i kur** nic nie robi to ja dziekuje jak ja sie bilem to kazdego hitowalem kogo mialem w zasiegu tamta bitwa to byla paranoja nie dziwie sie ze przegralismy wojne

Van Gall
19-09-2005, 19:35
Dajcie sobie spokój z tą wojna. Nudzi im sie to niech sie ***ią ja mam to w dupie... wiec zamiast sie interesowac tym i *******ic glupoty to sie wezcie za gre!

small
19-09-2005, 21:57
Wyjatkowo musze sie zgodzic z Astim. Nie gram juz na Forterze bo nie powiem czym ten serwer smierdzi... Fear jak wszystkim wiadomo to abusserzy nawet z 20lv czego nie komentuje. Jednakze DL nie jest bez winy. Tylko dlatego ze znam Zak'a nie wyeliminowalem polowy jej czlonków a bylem na to gotów. Nie opowiedzialem sie za rzadna strona w tej wojnie bo mam tu i tu znajomych dlatego pozostalem neutralny.

CHILLOUT!
sMall

Tewueste
19-09-2005, 23:10
Pieprzeni br nosza za wysoko głowy, dobrze ze jest LS, miejmy nadzieje ze zniszyczymy ich. ZA bardzo kozacza. Trza pokazac kto jest real hustla. Jeszcze Polska zrobi potege na tym servie. Pozdro dla prawdziwych :)

Neth
19-09-2005, 23:46
Tewueste zart polowa w last stand juz jest reitred bo gra na askarze oni juz sie nie logna i nie przyjda walczyc ja juz nie chce miec z fortera nic wspolnego jednym latynosem ktory byl normalny to NENE GERBER i szkoda ze nie ma wiecej takich ludzi:/

HoHi
20-09-2005, 16:21
Szczerze powiem że to co zobaczyłem na filmie Czizysa wzbudziło u mnie ogromny śmiech bo niech mi ktos powie co on robił KAMEROWAŁ??

Hov
20-09-2005, 23:21
~Tewueste
Wez sie człowieku wogole nie wypowiadaj najlepiej co ty wogole mowisz? Ty wiesz kto tu przeciwko komu jest? Ta wojna to mw. Venezuelce vs Reszta Swiata w ktorej sa min. Br... uswiadomie cie ze Fear to Vene...

Teo
21-09-2005, 14:22
Przezprzypadkowo znalazlem ten temat. Nie walczylem w 1 waznej bitwie (nie licze amura trapa) bo byla w nocy a next dzien na 7:10 do sql ale nvm. PO powrocie ze szkoly zalogowalem sie i stalem czlonkiem last stand. poszlismy z kontra na ludzi z Fear ktorzy pzowali wiec nic nie zdzialalismy. Pozniej kolesie z last stand wogole zrezygnowali z jakichkolwiek dzialan ofensywnych. zapadla ogolna apatia. podczas gdy czlonkowie LS grzali domki i dp to ludzie z Fear normalnie expili. jakiekolwiek proby wzniecenia reakcji po stronie LS nie przynosily skutku poniewaz wszyscy na G chacie mowili ze za malo ludzi. nie komentuje postawy Koma i ghaele bo to sa zwykle cioty. wogole fortera wali hooyem na 10000km czekam na nowy serv. Amen

Astistan
21-09-2005, 17:25
Dzis kolo 6 rano zostal hakniety lider Fear Gryko.
Z tego co mi wiadomo Fear sie rozpadlo a Gryko z 50 lvl zostal zjechany na 34:)

Wielkie GRATZ dla hakera:)

Hov
21-09-2005, 17:53
E to swietnie ^^ dobrze ze go shakowali... ja nie raz sie szykowalem z Wahakmenem i innymi na niego ale jakos widac juz nie trzeba ;)

Eleneush
21-09-2005, 18:24
Jak już niektórzy z was zauważyli dziś po godz 6 czasu polskiego lider gildi 'Fear' został shackowany. Gildia rozpadła się ale czy to oznacza koniec problemów z jej byłymi członkami??

Neth
21-09-2005, 23:21
Heh nareszcie dobra wiadomosc w tej zasranej wojnie ciesze sie ze go hackli moze teraz berath fire'hary lub mayestik :)

small
21-09-2005, 23:46
Teo czekaj czekaj i lecimy ;)

A co do tego że Gryko miał hacka sie nie wypowiadam...Jezeli ktos uwaza ze Fear nie powstanie od nowa to niech tak mysli a czas okaze B)

Btw Hov miałbyś problem w zabiciu go. Skoro 70rp nie dal rady ;) Ale to tylko na marginesie...

CHILLOUT
sMall

Tobik
23-09-2005, 17:07
Ehh... no i znowu pie****i br zalozyli fear! Czy nikt nigdy się ich nie pozbędzie raz na zawsze?! X(

Hov
25-09-2005, 09:46
A ja odswieze bo wczoraj na forum tibia.com niejaki Yoshimitzu czy jak to sie tam pisze, załozyl temat w którym oświadczył, że Khaos Montefori i jego rodzina są unhunted, aczkolwiek reszta min. Builit, Copit są nadal hunted. Po zmasowanej odpowiedzi prymitywnych członków fear na prymitywnym poziomie typu "Khaos unhunted? Never!", zapewne przestraszonych, Yoshi~zedytował posta i zamiast jego własciwej tresci widnieją tylo 3 kropki.

Xenoth
25-09-2005, 18:44
Przez Fear serwer sie rozlecial:/. Suki sie zrzeszyly i rozwalily serw:/. Normalnie nc. Pozdro dla paladyna czlowieka,orniasa,dekkera, neth retha,lorda lejo,zealous zaka,Piouego, nyaty, i calego DL. Zarabiscie sie z wami gralo i nigdy was nie zapomne. Retried 4ever. Milo wspominam fortere. To najlepszy serw na jakim gralem i nigdy go nie zapomne.

Motoko
25-09-2005, 18:52
Xen masz wielką rację :/ Gnoje zgnoiły Forte .... Lepiej już nie grajcie na Forterze ... Zostało na niej bardzo mało cool ludzi :/ ( Przez Feary ^.- )

Hov
26-09-2005, 14:20
A ja jeszcze powiem ze wczoraj, podczas ataku nieumarłych na darashie, Gargoth i inne #$$%^@#!! zlurowali Licha do centrum miasta, pod depo i strapowali tam Misticy Darkness magic wallami, uhając przy tym licha. Misticy padł. Załosne zachowanie. Pa sie szezy wszedzie. Mnie osobiście wczoraj zabił Lord Galadri'el z kumplami, też za nic... Załosne.

Karp Di'vinci
29-09-2005, 08:37
mam po dziury w nosie tej wojny zgadzam sie z wiekszoscia was ale Dl to Nie sa i nie byly pa poniewaz unikalismy jakiej kolwiek walki zawsze dzialamy w obronie wlasnej i na Askrze tez tak jest nie ma jak byc w rodzinie ktora cie zawsze rozumie

Nuxor
29-09-2005, 23:08
Dzisiaj na forterze byl atak na Ankrahmun scarabow i ancient scarabow.
Expie sobie poza miastem, a tu nagle... xD

Ludzie z fear okrazyli miasto zabijajac wszystkie potworki...

Karp Di'vinci
01-10-2005, 00:19
przepraszam bardzo ale wszyscy co sa w Fear i sa polakami to sa cioty bo ja walczylem za cos... Zaje mi sie ze jedna osoba moze i 2 sa w "Fear"nie bedemieniac nazwisk ale dlamnie jestescie "nikim". czizys krecil film zenada miales sie bic a nie krecic jakis beznadziejny film zeby inni mogli patrzec na najwieksza porazke Nas calego swiata Vs Br i Venezuela. Karp paladino Lv 38 prof palek i walczylem a nie stalem jak osiol i patrzalem jak przegrywamy -.- dlatego nie bede juz popuszczac Br nastepni zgina

Galaco
01-10-2005, 01:12
przepraszam bardzo ale wszyscy co sa w Fear i sa polakami to sa cioty bo ja walczylem za cos... Zaje mi sie ze jedna osoba moze i 2 sa w "Fear"nie bedemieniac nazwisk ale dlamnie jestescie "nikim". czizys krecil film zenada miales sie bic a nie krecic jakis beznadziejny film zeby inni mogli patrzec na najwieksza porazke Nas calego swiata Vs Br i Venezuela. Karp paladino Lv 38 prof palek i walczylem a nie stalem jak osiol i patrzalem jak przegrywamy -.- dlatego nie bede juz popuszczac Br nastepni zgina

Wes wogole wyjdz i nie wracaj co mial sie pakowac w tlum zeby walnac komus hita za 20 i zostac z trapwowanym? no prawda mogl walanc explo/hmm no ale z twoej jagadki wynika ze mial sie wjabc w tlum zbey kgoso tylko uderzyc wiem ze wogole nei mielsimy zgrania gdyby bylo zgranie i kom etc. nie uciekli mielibysmy szanse na wygranei a tak to nas tylko pokolei wybijali dobrze mi mowil maye przed wojna ze nic nie pomoge tylko dojdzie im kolejny frag !

Nuxor
06-10-2005, 00:48
powyzszy post - -.-

No wiec tak. Khaos Montefori znowu wypowiedzial wojne Fear. Doszlo do niego juz kilka osob, jednak Yoshimitzzu, sobie kpi, Mayestik zadowolony, a Breath Fire'Hary chwali sie ze znowu bedzie najlepszy we fragach... BURN THEM ALL!!! X(

Blue
06-10-2005, 01:38
Ja pamiętam jeszcze starsze czasy na Forterze sprzed pół roku :)
Niestety dla mnie osobiście nie różniły się zabardzo od tych które są teraz... :(
Ludzie zabijali bez powodu, wystarczyło tylko że napisało się przed depo "sell 3 bp hmm" a jakiś wyższy lvl atakował i krzyczał "give me one or hunted" -.-
w jednym dniu zabiły mnie 4 wysokie lvle, każdy po razie :confused: może chcieli wypróbować zaklęcia...
Dlatego właśnie postanowiłam przenieść się na świat non pvp :) Uważam że gra powinna być przyjemnością, a nie tylko strachem przed PK :D
Jeżeli już miałabym grać na stałe na jakimś świecie pvp to był by to świat pvp enforced bo tam przynajmniej wiedziałabym za co ginę B)

Neth
06-10-2005, 23:54
Karp ma racje czizys sie zachowal jak typowy 9 latek stal...stal...stal...az go zabili a ty galaco tez jakims pvp sie nie pokazales

Edit:Aha i jeszcze chcialbym cos dodac,zeby nikt mi nie powiedzial ze ja jeste lama itp poniewaz jak ja walczylem np.Duel z Sphiroth moon solider i nie balem sie od ded a do niektorych szkoda mi slow

Dudas Koucz
07-10-2005, 08:13
Ujrzałem dziś piękny napis:
07:19 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Breath Fire'Hary. He was killed by Khaos Montefori. :cup:

Dolor
07-10-2005, 08:52
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha narescie !!!!!!! :D
Narescie się rozpadliscie buhahahahaha wiedziałem że tak będzie od samego początku hahahaha. Ale fajowsko

Tobik
07-10-2005, 13:58
Ujrzałem dziś piękny napis:
07:19 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Breath Fire'Hary. He was killed by Khaos Montefori. :cup:

Co ty koles pieprzysz Kahos nie zabił Breatha!
Jesli ktos nie wierzy to tu podaje link na ktorym mam dowód

http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Breath+Fire%27Hary

Galaco
07-10-2005, 14:41
Co ty koles pieprzysz Kahos nie zabił Breatha!
Jesli ktos nie wierzy to tu podaje link na ktorym mam dowód

http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Breath+Fire%27Hary

Oct 07 2005, 07:13:23 CET Killed at Level 130 by Khaos Montefori
Moze kup sobie okulary?

Btw. Nowe fragi.
Punisher of Fortera
Oct 07 2005, 07:35:14 CET Killed at Level 108 by Gim Dropless
and by Capt Ruin

Gatusai
Oct 07 2005, 13:19:36 CET Killed at Level 65 by Kfiat

@Neth
Oj ales ty mądry /knigth na wojnei jak ma sie pokazac pvp? mailem podbiegac do nich i walic ihz gsa po 20? czyz hmmow po 25?..... Ciekawe jakbys ty sie zachowal oj ciekawe :>

Astistan
07-10-2005, 16:28
on by stanol i niewiedzial co robic tylko czekal na dead:D

Jak jestes taki kozak to czemu Cie nie bylo na bitwie??:>

Tobik
07-10-2005, 16:32
Oct 07 2005, 07:13:23 CET Killed at Level 130 by Khaos Montefori
Moze kup sobie okulary?

Nie kupie se okularów bo wtedy NIE BYLO NIC TAM O DEDZE BREATHA!!! X(

Dudas Koucz
07-10-2005, 18:52
@Tobik
Jak nie jestes czegos pewien to milcz, bo na własne oczy widzialem jak padał ten ***** wiec nie pier..l

Nie wierze ze Kaska <Kfiat> kogos zabiła :evul:
przeciez to PvP bobasek :baby: ale btw gratz ze nie stoi z zalozonymi rekami
pozdr
Adam

Eleneush
07-10-2005, 21:04
No i stało się... Po kilku tygodniach przerwy Khaos Montefori postanowił wznowić wojnę. Powstała nowa gildia pod jego przewodnictwem o tajemniczej nazwie 'Exodus' :P Jest ona odpowiedzią na odrodzonie gildi 'Fear', która jak większość z was pamieta została rozwiązana po shackowaniu jej lidera.

Dziś w późnych godzinach nocnych ma dojść do wielkiej bitwy. Do tej pory głównie dzięki poświęceniu Khaos Montefori padło kilku czołowych graczy z 'Fear'. Wielu graczy z pewną obawą czeka na to co przyniecie kolejny dzień, czy coś się zmieni w ich tibijskim życiu?

Czas pokaże czy 'Fear' wzmocni swoją pozycje i będzie dalej terroryzować słabszych graczy. Osobiście wierzę, iż tak się nie stanie. :) Gdy dowiem się czegoś nowego postaram się poinformować Was o tym.

Ps. Pod tym linkiem możecie obejżeć dotychczasowe "osiągniecia" obu walczących stron: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=974816

Neth
09-10-2005, 00:02
Galaco a ta bitwa co czizys filmowal on nic nie robil i ten nie widzialem twojej aktywnosci ja bilem sie z kazdym z jesli moglem

Deker
09-10-2005, 14:14
Astistan... Ty sie o PvP lepiej nie wypowiadaj, no chyba że uczą takiego w Pz.
Co do filmu... nie widziałem i sie nie wypowiadam.
@Karp- Racja Polacy w Fear = @$%*^%
Co do knighta biorącego udział w wojnie: "mailem podbiegac do nich i walic ihz gsa po 20? czyz hmmow po 25?..... " To jak miałeś walić zalerzy tylko od ciebie i twoich skili -.^
Kiedy mnie napadł (potem napadli) w kazo nie stałem czy uciekałem do Pz tylko walczyłem. Fakt nawet nie wiedziałem jaki odic ma level, co nie zmienia faktu iż prawie go zabiłem (tłumaczył ze miał laga itp..). Dlaczego Dedłem? Sprubuj sie uhać gdy atakuje cie 5+ paladynów + knight.
(za błędy i stylistyke zdań przepraszam gdyż jenzyka polska do moich atótów nie nalerzy ;) )

Karp Di'vinci
09-10-2005, 14:28
Wiem czy Zasrana Fortera Smierdzi "BR!?" Wczoraj sie zalogowalem Warmazor albo jakos tak jeden z "newbie" zaatakowal mnie a jak powiedzialem mu ze jak mnie zabije to bana zbierze wiec sie odczepil. Wiekszosc H lvl Uzywa Zasranego Mc bo nie potrafia sami grac i kupowac uhow tzn ze wiekszosc to pospolite noobki ja nigdy nie gralem na Mc ani na innym Guwnie Wiec nie muwcie ze jestescie lepsi bo jestescie lamami co nie potrafiacie Grac
-.-,.l., BaBa Fortera
Witaj Inny swiecie

Galaco
09-10-2005, 22:43
@Topic
Pokazywanie PvP Knightem.....conajmniej smieszne

@Karp Di'vinci

Jesli dla Ciebie noob jest to koles ktory uzywa Mc to wogole n/c

btw. Widac jaki ty mistrz Tibi jestes tyle grasz na tej askarze a nadal 25 lvl >.<

Deker
10-10-2005, 13:29
A nie pomyślałeś żę on może ma co robićw Rl ?
Może nie jest jak 3/4 osób totaj co już kładac sie spać myślą co bedą robićw Tibi Jutro -.-'
Gra sie dla przyjemności i to jaki on ma level powinno cie szczerze Gów** obchodzić.

btw. A kim dla ciebie jest osoba urzywająca mc/botów ? Bogiem ? wzorem godnym naśladowania ?

Neth
10-10-2005, 23:39
Wez galaco sie schowaj bo mnie smieszysz....Wojna jest i narazie jest wyrownanie bo kilku z fear juz padlo

Galaco
11-10-2005, 00:07
A nie pomyślałeś żę on może ma co robićw Rl ?
Może nie jest jak 3/4 osób totaj co już kładac sie spać myślą co bedą robićw Tibi Jutro -.-'
Gra sie dla przyjemności i to jaki on ma level powinno cie szczerze Gów** obchodzić.

btw. A kim dla ciebie jest osoba urzywająca mc/botów ? Bogiem ? wzorem godnym naśladowania ?

Ja nei powiedizalem ze to jest Bóg czy wzór ale wieskzosc z was nei wie co to Noob ;)

Trenzis
12-10-2005, 23:36
Hmm mam pytanie of topic mam postac na forterze chcialbym przejsc na askare i dolaczyc do rodziny... czy potrzebuje tylko nick z kocowka Di'vinci?? i udowodnienie ze gralem na forterze??

Powód Wojna....

Deker
13-10-2005, 08:56
Żeby dołączyć do naszej rodzinki musisz po pierwsze BYC ZNAJOMYM kogoś z naszych. Zrobienie poprostu NIcku "Di'Vinci" uznawane jest jako Fake nick i masz hunta :P Więc albo masz u nas wtyki albo zapomnij o Di'vinci :confused:

Trenzis
13-10-2005, 13:49
no wlasnie gralem dosc dlugo na forterze a czytalem ze jak ktos chce zaczac w rodzinie musi udowodnic ze gral na forterze moze mnei ktos zna Di'heelkraag
sorc^^ no odpiszcie^^

Astistan
13-10-2005, 15:41
Dekker czy ja mówilem cos o swoim PvP???
Lepiej bys spojrzal na swoje....Co juz niepamietasz jak wpadliscie w 5-6 osób do kopalni w której expilem?? i zaczeliscie mnie nawalac... wy to n00by jestescie zeby w 5-6 osób nie zabic 40 palka^^

Neth
13-10-2005, 20:56
Heh wy sie tu klucicie a fear zaczyna dostawac w pupe :P Nightwo padl :] Aton De'Jemg r.i.p ,Royal Krab spoczywaj w smierci , i jesze kilku inncyh frajerów z fear
Edit : Aha i jeszcze Breath fire'hary odrobil lvl ale drugi raz padl :}

Utcher
13-10-2005, 23:49
czy (jak zrozumialem czytajac) jest jakas gildia osob ktore graly na forterze i teraz graja na askarze? bo sam gralem na forcie i teraz na askarze

Deker
14-10-2005, 12:19
@Astistan
Fakt w uciekaniu jesteś dobry <lol>
Co do PvP to jakoś cie na wojnie nie widziałem ....
Czizysa dziś widziałem, Galaco wczoraj a ciebie ? sry zapomniałem spojrzeć do dp ....
Co do PvP knightem ... Galaco kłuci sie ze mną a jednak bierze czynny udział w wojnach ;)

@Neth
Taa... Fear wreście zaczeło przegrywać ^^ Zabiliśmy dziś Indi~ I prawie Yoshu~ . Jeszcze tylko Mayestik I będzie posprzątane ;P

Btw. Obiło mi się o uszy że Khaos chce ustalić Pay List ;S Ja bym ich tam zrokowal ;P Ale to moje zdanie B)

Astistan
14-10-2005, 12:29
Na wojnie mnie nie widziales bo niemam zamiaru brac udzialu i niechcem walczyc u boku tych którzi chcieli mnie zabic...
A w uciekaniu jestem dobry:D

Utcher
14-10-2005, 13:28
racja, astistan jestes dobry w uciekaniu-.-"

Astistan
14-10-2005, 13:42
racja, astistan jestes dobry w uciekaniu-.-"

Ciekawe skad Ty mozesz wiedziec czy jestem dobry czy niee??

Galaco
15-10-2005, 00:41
@Astistan
Fakt w uciekaniu jesteś dobry <lol>
Co do PvP to jakoś cie na wojnie nie widziałem ....
Czizysa dziś widziałem, Galaco wczoraj a ciebie ? sry zapomniałem spojrzeć do dp ....
Co do PvP knightem ... Galaco kłuci sie ze mną a jednak bierze czynny udział w wojnach ;)

@Neth
Taa... Fear wreście zaczeło przegrywać ^^ Zabiliśmy dziś Indi~ I prawie Yoshu~ . Jeszcze tylko Mayestik I będzie posprzątane ;P

Btw. Obiło mi się o uszy że Khaos chce ustalić Pay List ;S Ja bym ich tam zrokowal ;P Ale to moje zdanie B)

Nom jakos teraz idzie :) mam nawet filmik z tej ostanie bitwy co apdl breath atong etc. ale wam niei warto dawac :)btw. wbilem 81 lvl :P

Neth
15-10-2005, 00:53
Daj plx zobazce jak pada ten frajer...........
P.S:bende wdzieczny

Utcher
15-10-2005, 18:14
Ciekawe skad Ty mozesz wiedziec czy jestem dobry czy niee??

bo jak cie bilem z "twoimi" bylymi kolegami to niezle uciekales

Deker
15-10-2005, 18:26
@Galaco
Gratz ;]

Tak zamieśc na forum tego filma możę bedzie muj noob/zwiadowiec char pokazany jak blokuje nane ;P

Taa... wy tu wbijacie levele a ja co 2 dni regóralne Deady zaliczam ;P (LAaaaag ;P ) Mam nadzieje wbić wreście ten 40 ^^

Btw. Jeżeli by ktoś mugł umieszczjcie tu date kiedy ma być potyczka bo zazwyczaj sie spuźniam :/

Astistan
15-10-2005, 18:50
bo jak cie bilem z "twoimi" bylymi kolegami to niezle uciekales

Ty mnie biles??? ciekawe kiedy i z kim ja bylem?

Utcher
16-10-2005, 00:48
Ty mnie biles??? ciekawe kiedy i z kim ja bylem?

to bylo jakis miech temu, kiedy konczylem na forterze grac, mialem kolo 25lvla (po kilku deadach :P ) utcheruss... z kilkoma osobami cie biliem (saint gie, tomek, itd.)

Astistan
16-10-2005, 12:11
to bylo jakis miech temu, kiedy konczylem na forterze grac, mialem kolo 25lvla (po kilku deadach :P ) utcheruss... z kilkoma osobami cie biliem (saint gie, tomek, itd.)

lol wtedy bylem sam a nie z kims^^

Galaco
16-10-2005, 17:54
@Galaco
Gratz ;]

Tak zamieśc na forum tego filma możę bedzie muj noob/zwiadowiec char pokazany jak blokuje nane ;P

Taa... wy tu wbijacie levele a ja co 2 dni regóralne Deady zaliczam ;P (LAaaaag ;P ) Mam nadzieje wbić wreście ten 40 ^^

Btw. Jeżeli by ktoś mugł umieszczjcie tu date kiedy ma być potyczka bo zazwyczaj sie spuźniam :/

Dzis byla kolo 15 :) ale neistety od nas paladyn czlowika padl a od nich jakis 48 ek (tzn nie byl w fear) ale im pomagal :)

Bat Di'vinci
17-10-2005, 17:54
Gildia Na Askara Nie Przyjmuje Nikogo Z Poza Starej Gildi Dl Niema Rekrutacji I Jesli Ktos Inaczej Wam Powiedzial To Jest W Beldzie Dziekuje ;)

Kas
19-10-2005, 14:09
No comment....

Pozycja4
20-10-2005, 14:58
Oct 20 2005, 15:47:51 CET Killed at Level 62 by Lord Vioss
and by Metabloker
Ja piepsze Lejo moj bardzo dobry kumpel wlasnie padl za jakiegos kuta*a na 19lv ktory mu *******n*l loot

Galaco
20-10-2005, 17:49
Ostatnio byla walka all padli co walczyli oczywiscie od nas :( ): tzn 1 przezyl Czizys

a mam taka prosbe offtopicowa bo widze ze duzo tu osob sie wypowiada z Askary macie moze jakes rzeczy na rooku bo kumpel potrzebuje :P jesli tak to msg !

Neth
20-10-2005, 20:01
Ostatnio byla walka all padli co walczyli oczywiscie od nas :( ): tzn 1 przezyl Czizys

a mam taka prosbe offtopicowa bo widze ze duzo tu osob sie wypowiada z Askary macie moze jakes rzeczy na rooku bo kumpel potrzebuje :P jesli tak to msg !
Ja mam ale jak mi na forterze noobka ubijesz :P
P.S:Ladnie sie wczoraj biliscie nene padl...:]cizys zwial ale przezyl ile was tam bylo,aha i kto wymyslil ten pomysl z zablokowaniem pallkow :p

Galaco
20-10-2005, 21:29
Ja mam ale jak mi na forterze noobka ubijesz :P
P.S:Ladnie sie wczoraj biliscie nene padl...:]cizys zwial ale przezyl ile was tam bylo,aha i kto wymyslil ten pomysl z zablokowaniem pallkow :p

Daj nick to jesli bede mial czas i kase na blesy/aola to zabije i jesli to nei ebdize nikt ze znajomych...

aha i jak mozesz to wejdz na fortera i zagadaj do mnie i logne chara na askarze i mi dasz rzeczy bo kumpel potrzebuje :P msg me plx

Neth
21-10-2005, 12:59
Galaco daj ten filmik jak breath pada plx :]