Pokaż pełną wersje : DZIWNE MIEJSCE
a więc tak ,jak się idzie na cyklopy pod thais to po update jest pod cyckami jest przejscie górom i pozniej czeba uzyc picka i schodzisz a tam 2 stalkery ok. zabilem paczedalej (to byal jakby komnata )
uzylem picka w lewym dolnym rogu ekranu ii tu nagle ! dziura ,ale balem sie zejsc dalej bez uh .
JEZELI KTOS TAM BYL to prosze niech mi powie co tam jest !
tam dalij jest banshee, po stalker jest jescze 1 pokuj, i tam 4 ghule chyba, poten schody i tam juz banshee zaraz czeka
pod thais banshee sie znaczy przy przeciesz one tylko dla pacc
Ta są dla pacc bo naszczęście Ghoustland jest koło Carlin ale to jest teren dla pacc.Banshiee jest zarówno dla pacc jak i facc bo banshie występują m.i. na demon quescie.
Jest to teren dla facc...
3 stalkery i potem 1 banshee.
kto powiedzial zre banshe dla PACC??? a banshe quest???!!!!!
ehh nie kloccie sie czy banshee jest dla pacc czy facc
tylko niech ktos mi jasno powie co tam dalej jest ??
schodzisz 3 stalkery, schodzisz komnata schodzisz banshee. mozesz wyjsc druga strona. dzieki temu poznasz inna droge do tego banshee
@up
albo zginac... probowalem banshe wziasc na solo ale jakos mi to nie wychodzilo i po stracie 4 explosii i 10 uh wreszcie padla (ale niezle sie nameczylem)
Necromancerka
17-04-2004, 10:36
tak jak muwil mi kolega zeby wejsc na benhee trzeba miec conajmniej +25 lvl bo tam podobno jest quest ale nie wiem na co tak jest zrobione a na questa na dwarfie geomanceru trzeba miec +32 a na black knighta +50 i tak dalej i tak dalej
do tyl banshee tam kolo thais som 2 drogi, 1 jest przez lvl25 door, a 2 jest z drugij strony normalna bez lvl door, tam bylem z kolegom, kolega nie przezyl tyl wycieczki
30.03.2004 20:17:43 CET Killed at Level 19 by a banshee
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.