zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc za kase tibijska....

Hades Druid
24-08-2005, 13:36
Czesc mam pytanie jezeli kupoje PACCa za kase tibijska od nieznanego kolesia,
i on mowi tak najpierw ja zakladam za PACCa kase jak PACC dojdzie dopiero dajesz mi kase.

I mam takie pytanie czy sprzedajacy tak PACC moze kogos wyrolowac (oszukac), I jakie sa sposoby zeby nie dac sie oszukac czy wogule sa takie sposoby?

Slyszalem ze sprzedajacy moze zaplacic za PACCa tu mu zaplacisz a on moze wycofac kase a ty masz bana czy to prawda i czy mozna sie jakos zabespieczyc zeby nie bylo takich sytuacji.

A i plz nie mowcie zebym lepiej sobie kupi PACCa legal bo mi na pewno na to nie dadzo rozice kasy a w tibi zarobilem na UHach troche kasy cya all

Dwimenor
24-08-2005, 13:41
Kupowanie Pacca za tibijską kasę jest nielegalne. Nigdy nie będziesz pewny, czy nie wycofa kasy po tym jak zapłacisz. Bana za invalid payment dostajesz na bardzo długo. Najbezpieczniej kupić samemu, albo przez specjalistów. Na przykład tego (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)

Pamiętaj: Nigdy nie kupuj pacca za tibijską kasę.

Vanhelsen
24-08-2005, 13:44
Dodatkowo, jezeli koles juz ci kupi PACC'a, ty go zaakcpetujesz, to moze on w ciągu 2 tygodni wycofać tranzakcję. Otrzymujesz wtedy bana, za "invalid paytment" na czas nie określony. By go odblokować naleynp: Gorillaz - Last Living Souls "Demon Days" zaopatrzyć się w pacca lecz NIE OTRZYMUJESZ GO! Wtedy kasa to tylko odblokowanie konta.

Kaktusior
24-08-2005, 13:49
Dodatkowo, jezeli koles juz ci kupi PACC'a, ty go zaakcpetujesz, to moze on w ciągu 2 tygodni wycofać tranzakcję. Otrzymujesz wtedy bana, za "invalid paytment" na czas nie określony. By go odblokować naleynp: Gorillaz - Last Living Souls "Demon Days" zaopatrzyć się w pacca lecz NIE OTRZYMUJESZ GO! Wtedy kasa to tylko odblokowanie konta.

O tym nie wiedzialem... 8o
czyli to jest placenie za nie dostarczona//wykonana usluge tak ?
(placisz za PACC ale PACC nie dostajesz >> zwykle oszustwo :( )

Ashlon
24-08-2005, 13:53
O tym nie wiedzialem... 8o
czyli to jest placenie za nie dostarczona//wykonana usluge tak ?
(placisz za PACC ale PACC nie dostajesz >> zwykle oszustwo :( )

Nie, pacc dostajesz. A wycofujesz kase z transakcji, czyli anulujesz pacca. Za taka "zabawe" CIP naklada ci bana. Proste.

Hades Druid
24-08-2005, 14:32
A po jakim czasie ten co wplacil kase moze wycofac ta kase?
ktos tu napisalem ze mozna wycofac do 2 godzin czy to prawda?

Angel of Death
24-08-2005, 14:36
2 tygodnie, czytaj dokładnie.

<JULO>
24-08-2005, 14:50
Kupowanie Pacca za tibijską kasę jest nielegalne. Nigdy nie będziesz pewny, czy nie wycofa kasy po tym jak zapłacisz. Bana za invalid payment dostajesz na bardzo długo. Najbezpieczniej kupić samemu, albo przez specjalistów. Na przykład tego (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)

Pamiętaj: Nigdy nie kupuj pacca za tibijską kasę.

I tu mnie zaskoczyles : O

Kupowanie pacca za kase tibijska jest legalne. Oczywiscie ryzykowne, jednak legalne.

Ellenhorin
24-08-2005, 15:00
I tu mnie zaskoczyles : O

Kupowanie pacca za kase tibijska jest legalne. Oczywiscie ryzykowne, jednak legalne.

Mylisz sie , nie jest legalne

DRoN
24-08-2005, 15:02
... ej , to kto chce se może komu kolwiek niby kupić paca a potem cofnąć kase a nieświadoma ofiara dostaje banana :/ ...

Dabek
24-08-2005, 15:04
... ej , to kto chce se może komu kolwiek niby kupić paca a potem cofnąć kase a nieświadoma ofiara dostaje banana :/ ...

Nie może, bo zakup pacca tzreba zaakcpetować, a to może zrobić tylko właściciel konta.

I zakup pacc za tibijską kasę jak już wcześniej powiedziano jest nielegalny. Koniec dyskusji.