Pokaż pełną wersje : Polcon
Kto ma zamiar pokazac sie na polconie?
Właśnie... Daj tak może więcej informacji na ten temat, kk? Wyskoczyłeś "Polcon" i nie wiadomo o co chodzi :P Może to jakiś nowy producent dżemu jagodowego? ^^
Strona na temat Polconu (http://www.polcon.prv.pl)
Zainteresowani wiedza co to Polcon. Po za tym moze wy TEZ byscie ruszyli tylki i poszukali na google.pl... To nie jest takie trudne -.-
Zainteresowani wiedza co to Polcon. Po za tym moze wy TEZ byscie ruszyli tylki i poszukali na google.pl... To nie jest takie trudne -.-
Sorry, ale jesli zaklada sie temat, raczej wyjasnia sie o co chodzi...
Zdaje mi się, czy to Nekromanta nakłania wszystkich do używania "Powah of google"? ;)
jeśli już się pisze o jakimś konwencie, to wypadałoby
1) napisać w jakiej miejscowości, a nuż ktoś ma blisko i poczuje się zainteresowany, a nóż daleko i nie będzie bawił się w szukanie
2) tematyka imprezy
3) adres strony domowej przedsięwzięcia, bądź takiej, na której jest więcej na jego temat informacji...
jest wiele osób (szczególnie patrząc na średnią wiekową forum), które nie mają pojęcia, co to jest konwent, o co w nim biega i tym bardziej nie mają pojęcia jak się poszczególne zwą..
wypadałoby dać więc zawsze trochę informacji
d. Taube
Nie interesuja mnie ludzie nie wtajemniczeni po co mi tacy na konwencie rozmawiajacy tylko o tibii o ktorej i tak maja male pojecie? Kazdy kto sie interesuje fantastyka wie czym jest polcon. A jak chcesz sie dowiedziec czym on jest to poszukaj, ja nie prowadze reklamy.
Nie interesuja mnie ludzie nie wtajemniczeni po co mi tacy na konwencie rozmawiajacy tylko o tibii o ktorej i tak maja male pojecie? Kazdy kto sie interesuje fantastyka wie czym jest polcon. A jak chcesz sie dowiedziec czym on jest to poszukaj, ja nie prowadze reklamy.dziecko drogie.. ile ty masz lat?
'nie powiem nic, nikomu, niech sami szukają, bo ja mam ich gdzieś' - tak to brzmi.. dziecinnie
zastanawiam się, jak liczne jest twoje grono znajomych, skoro tak szybko eliminujesz innych z listy potencjalnych przyjaciół, jeśli nie są wtajemniczeni, nie znaczy to, że nie chcieliby być..
skąd wiesz, że tylko o Tibii potrafią rozmawiać? jeśliby tylko ona ich interesowała, to nigdzie by nie jechali, tylko w domu przed komputerem gnili
ja wiem czym jest Polcon i jeśli bym zamieściła jakąś informację, to bym podała miejsce (miasto, jeśli ktoś zapomniał gdzie to się odbywa i adres - gdyż te zmiennymi bywają) oraz termin, jako, że te mają to do siebie, że mogą się zmienić..
jak się zamieszcza jakiekolwiek informacje, bądź ich oczekuje, to należy to jeszcze robić umiejętnie, a nie 'z łaski swojej' raczyłeś podać za którymś razem w ogóle stronę do tego..
niedoinformowanie nie znaczy, że ktoś jest 'ograniczonym noobkiem z Tibii'
d. Taube
No teraz jest lepiej :) Fajna "impreza" jednak ja niestety nie zaszczycę jej swoją obecnością ;) Ale zlot fantastów to wg. mnie naprawdę fajna sprawa! A co wy o tym sądzicie?
@Taube
Yeyeye! Wiem co to konwent, jestem już duży? xD <joke> Brawo za śliczne "obsztorcowanie" Tarlos'a.
@Tarols
Teraz moja kolej :P Popieram Taube w każdym wypowiedzianym przez nią słowie. Jeśli zadaje się takie pytania, to należy również podać troszkę informacji na ten temat, bo jak już wspomniałą Taube, może jest ktoś zainteresowany, a nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkał. Może są też tacy, którzy chcieliby dołączyć do "grona" fantastów i zainteresowałoby ich coś takiego jak fantastyka. Mówisz, że nie chcesz "nie wtajemniczonych" ludzi na konwencie. A czy Ty od razu byłeś mega hiper ziper dibi zibi wymiataczem w dziedzinie fantastyki i zawsze wszystko na ten temat wiedziałeś? Każdy od czegoś musi zacząć, a być może są tu osoby o wielkim potencjale, które dzięki odwiedzeniu Polconu, i zaszczepieniu w sobie "bakcyla" zdziałałyby naprawdę wiele w tej dziedzinie? Pomyśl o tym!
No, dobra, więc nie wiedziałem, co to jest Polcon. Czyli jestem małym gnojem, który nie ma czasu na nic, tylko na Tibię?
Aha, miło wiedzieć 8o
Jestem dzieckiem i ciesze sie tym "beztroskim" zyciem :) . Mam swoje prywatne nastawienie do ludzi i nie zamierzam go zmieniac. A nie podalem tych wszystkich szczegolow poniewaz jestem zbyt leniwy niech ludzie sie pomecza za mnie i znajda informacje(troche inne nastawienie niz to jakie ty wywnioskowalas). Zaraz mi napiszecie ze bylo sie wcale nie pytac ;)
@UP:
Niekonicznie... To tylko i wyłącznie założenie Tarlosa na ten temat... ;)
Dr. Omader
24-08-2005, 20:25
W zeszlym roku bylem na swoim pierwszym PolConie w Zielonej Gorze i dobrze sie bawilem ;)
Niestety w tym roku mnie nie bedzie :(
Zawinilo moje lenistwo, nie zajalem sie tym na czas, wogole to troche inaczej planowalem tegoroczny PolCon, a wyszlo, ze wogole nie jade :/
Sam jestem zly na siebie...
Zycze dobrej zabawy wszystkim, ktorzy jada w tym roku na PolCon.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.