zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe serwery..

ludmo
16-04-2004, 22:09
Co dało wprowadzenie nowych serwerów? Dochodzę do wniosku, że dla osób grajacych na wcześniejszych światach raczej nie dużo. Najlepszym przykładem może być tak znienawidzone " Too many players..." Czy ruch zmalał? Część osób powie : tak, napewno; ale twierdze że nie, a już napewno nie w widoczny sposób. Jedynym plusem, z postawienia nowych serwerów według mnie, jest to, że każdy gracz ma teraz bardzo duży wybór gdzie może kierowąc swoją tibiańską (tibijską?) karierą.

Pozdrawiam

Barts
17-04-2004, 07:03
hahahaha
u fucked n00b

wlasnie wprowadzanie nowych servow ma zachecic do kupowania PACC =]

ludmo
17-04-2004, 11:16
Pisałem ten post w kontekście posiadaczy free account.
Dziękuje za kulturalną, pozbawioną wszelkich obraźliwych określeń odpowiedź.

Raul
17-04-2004, 12:03
Jak ktoś nowy zaczyna grać w Tibię to powinien wybrać jeden z nowych Serverów. W ten sposób mniej ludzi będzie na tych starszych Serverach.

PiXik
17-04-2004, 12:52
żeby ludzie mieli większy wybór i owszem zmalał ruch troszeczke na starszych:)a na nowych np na harmoni moge sie logować od początku do teraz o każdej poże bez PACA!

Piksik Pal<<<<HARMONIA>>>>15lvl

Bigvirus
17-04-2004, 15:31
Pamietaj ze w tibie gra coraz wiencej osub i do tego dochodza ludzie kturym sie jeden server nudzi i ida na nowy:D

eerion
17-04-2004, 15:47
Zmalał ludzie :)
Dzisiaj wbiłem sie o godizni 14 za pierwszym razem co w weekendy jest rzeczą prawie niemożliwą dla FACC>
Czasami nie mozna sie było wbić o 10.
Więc jest lepiej- o wiele :)

Tomek89
18-04-2004, 15:32
na razie są 22 światy. jak myślicie, ile bedzie za jakieś 2-3 lata i jakie mogą mieć nazwy? bo wg. mnie wreszcie coś na litere "z" powinno być.

SkiLo
19-04-2004, 12:39
moim zdaniem jest duuuzo lepiej. liczba osob na danOObi dochodzila w szczycie to 860+ i nie bylo szans sie zalogowac. Teraz nawet w week w szczycie jest 850+ i jest szansa na wbicie sie za ktoryms razem.

Litawor
19-04-2004, 16:24
Zresztą to daje ludziom (z pacc) szanse na znalezienie się w elicie na danym serwerze. Bo na starych serwerach to szanse na znalezienie się w highscores czy żeby stać się jednym z najlepszych są raczej nikłe. A na nowym serwerze każdy (z wyjątkiem facc) ma równe szanse.

Avanti Sorcerrer
21-04-2004, 08:08
Nowy swiat = wszystko idize od 0 .... wszystko jest drogie i oplaca sie chodzic na gs'y a nie jak na starych swiatach ze ka armor za 5 k chodz itp.

Nowy siwat to tesh walka o najwyzsze statystyki i stworzenie najlepszego chara bo np na antice to watpie czy gdyby teras ktos zrobil chara to by dogonil bubble