Pokaż pełną wersje : Perfekt Pk !
Po prostu super pk bez najmniejszego zawachania zobaczcie to !
http://rapidshare.de/files/4328954/PkPerfeckt.rec.html :)
Byc moze keylogger sprawdzi ktos:> colo ma 1 post podejżane.
Przyszedl-zabil-poszedl :)
Plik czysty:S. Ściagajac filmik mialem nadzieje na jakies wieksze pkowanie, a tu szybko sprawnie i z lootem:P Gz
Zastanów się zanim coś jeszcze napiszesz -.-. Keylogger w *.rec? 0_o
@Topic
Całkiem całkiem ;). Ale gdyby to był full professional to byś wiedział po kogo idziesz, a nie na pałę szukał ofiar : p.
No 1 post ale od czegoś trzeba zacząć nie xD? Teraz już mam bana za pk ale i tak całkowitego loota miałem 80 k więc nie narzekam i ciesze się że się podoba ;)
leka nuda ale super loot=]
Alcor Sake
24-08-2005, 21:50
Loocik dobry ale sie dziwie temu knightowi ze po 1 sd nie zalozyl go na siebie
-.- dawaj wiEcej fiLmikóW :)
Szpiczek
24-08-2005, 22:17
Juz nie mowcie ze key logger.To jest muj kumpel i uwiezcie mi ze on nic nie potrafi na kompie robic oprucz Grania W TIBIE.-.-Srry cinek
pijany rolnik
24-08-2005, 22:59
Zastanów się zanim coś jeszcze napiszesz -.-. Keylogger w *.rec? 0_o
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023
Wiesz co, panie szanowny, pijany rolniku? Lepiej skończ pedalówę, a potem zacznij mi "argumenty" wysuwać. Topic jest sprzed pól roku. Gdyby to byla prawda już dawno stracilbys swojego 10 druta z brass setem. Zamiast popadać w panikę i oskarżać ludzi o umieszczanie keyloggerów przydaloby się ruszyć dupę i samemu sprawdzić (piszę o takich ludziskach, którzy wszystko i wszystkich o wszystko podejrzewają, jak ja bym dal 2 filmy spakowane w *rar to cala wataha by się pewno na mnie rzucila).
tymon samuraj
25-08-2005, 10:14
Alcor Sake
-.- dawaj wiEcej fiLmikóW
sugerujesz aby zabijał innych,kradl im itemy(loot to z potworka) a na dodatek tego jeszcze filmiki z tego tu wzucał?
faacet non coment
Vesper Drago
25-08-2005, 10:17
Filmik bardzo fajny , i ciekawy pozdro rób więcej
pijany rolnik
25-08-2005, 10:26
Gdyby to byla prawda już dawno stracilbys swojego 10 druta z brass setem
. Zamiast popadać w panikę i oskarżać ludzi o umieszczanie keyloggerów .
Co do tego 10 druta z brass setem n/c -.-
I nikogo nie oskarżam o o umieszczanie keyloggerów chyba ślepy dziad jesteś albo z J. Polskiego za czytanie ze zrozumieniem dostałeś 1+
Fajnie go dobiłeś, tego knighta, strzeliłeś SD'ka gdy miał 3HP. Film konkretny, loocik niezły.
Co do tego 10 druta z brass setem n/c -.-
I nikogo nie oskarżam o o umieszczanie keyloggerów chyba ślepy dziad jesteś albo z J. Polskiego za czytanie ze zrozumieniem dostałeś 1+
Jesteś idiotą czy tylko udajesz? Npisałem wyraźnie, że nie chodzi mi o ciebie, ale niech ci będzie, napiszę jeszcze raz:
"p i s z ę o t a k i c h l u d z i s k a c h , k t ó r z y w s z y s t k o i w s z y s t k i c h o w s z y s t k o p o d e j r z e w a j ą"
przeliterowałem żebyś się nie pogubił, pogrubiłem żebyś w końcu zauważył co piszę, podkreśliłem żebyś lepiej zrozumiał, dałem cudzysłów żebys sobie uświadomił, że to Ty jesteś "ślepym dziadem" nie ja. I na przyszłość lepiej zacnzij czytać całe posty zanim zaczniesz rzucać mięsem.
Osta'ach
25-08-2005, 14:35
Sprawnie ci to poszlo ;)
max-draky
25-08-2005, 15:43
ale ten filmik ciekawy ????????!!!!!!!!!! lol typek wpadł zabił jakiś 15 lvl i poszedł z rs'em .... :confused:
Jesteś idiotą czy tylko udajesz? Npisałem wyraźnie, że nie chodzi mi o ciebie...
Wiesz co, panie szanowny, pijany rolniku?....
No to sie wszystko ze soba pokrywa :P
Co do filmu.. fajny loocik :D Szybka akcja byla, polecialo pare sd, kolesiowka nawet nie zareagowala :P Tylko szkdoa red sqlla :P
No to sie wszystko ze soba pokrywa :P
Widzisz różnicę między "pisać do kogoś", a "pisać o kimś"?
k-kondzik
25-08-2005, 20:30
-.- dawaj wiEcej fiLmikóW :)
Może był AFK nie pomyslałeś a kiedy podszedł do kompa to już był dead !!!
Kamlot De'Kapy
25-08-2005, 20:55
"Perfect PK" "Super PK!"
Szczerze mowiac po tych slowach myslalem ze pk bedzie fajne, a bylo po prostu przecietne... ale pk moze byc
pozdro ;)
to mialo być pekowanie? 15lvl rycka to mozna z lmm zabic x] ale mimo wszystko gratz lootu i red skulla, nalezal sie :P
Podoba mi się ten film,konkretny a nie jak w innych filmach mają dylemat czy zabić czy nie :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.