Pokaż pełną wersje : Tomb & GS Hunt! Loot jakiego chyba nie bylo!
Fire Elemental
24-08-2005, 23:00
na poczatku nudno radze obejzec do konca
oto link --> http://rapidshare.de/files/4331880/tombssss.rec.html
loot niesamowity na serio!!! (z reszta jest Screen)
@Down jak ogladacie to commentujcie ...plx
http://i10.photobucket.com/albums/a147/Michal-h1/zxzxzx.jpg
(ledwo co widac ale trudno)
No nie no ludzie fajny filmik a loot to szkoda slow ja siedzielm z kolegami na gsach 240min i 3 p armory i tyle a wy taki loot :) Nie no ludzie fajny filmik i gz dal was za loota i za pomyslowosc jak zbijac gsy
To nic ze jestem pierwszy:P
Niektórzy to mają fart... Nie to co ja :/ Gz farta ;]
Fire Elemental
25-08-2005, 00:12
to nie byl nasz pomysl tylko tu gdzies widzialem taki filmik :/
zimne_piwo
25-08-2005, 18:02
najpierw gratulacje: za loot i pomysł z e wallem...
teraz trochę "skarg": walisz wolno..jeden cios z hmm i stoisz....czekasz aż Cię walnie? Twój kolega walił 2 razy i zdąrzył uciec, a Ty jeden cios i jeszcze dostajesz od gsa =\....i na początku ten e wall...trochę zachowaliście się jak ...(nie wiem jak nazwać)...wiadomo, że potwór przejdzie po ogniu czy energii jeżeli go zaatakujesz...
ogólnie część z gsami była ciekawa ze względu na łupy, gdyby nie mnóswto przeklęstw (z błędami) to by było fajnie xD
Fire Elemental
25-08-2005, 19:26
to z tego powodu ze w klawiaturze sie wyczerpywaly baterie i dlatego 2 razy dostalem od gsa a raz byl od laga :]
grrr jesli chodzi o poczatki z e wallem to nie wiedzialem gdzie kliknac i dlatego tak... doskonale wiedzialem ze gs po tym przejdzie :/
MaidenHawk
25-08-2005, 20:16
Ahhh... Filmi długi, nudny, a loot to rzadna rewelacja;p My bylismy na Dragon lordach i za 3 dl wylotowalismy rh wiec... ale w sumie to ujdzie w tłoku;p
Fire Elemental
25-08-2005, 20:36
ale porownanie... dl do gsa :] wiesz k legi to najlepsze co z gsa mozna wylootowac czyli jak dsm wedlug twojego porownania tak wychodzi :]
po za tym jakie mieliscie lvle? -33? watpie :)
Ladnie to tak Evil???
Bezemnie na tomby lazisz?
czekaj no jak kupie pacca:)
Name:Wuero
Vocation:Knight
Skills:70/70
level:35
M level:5
World:Trimera 8o
Evil Leol
26-08-2005, 13:01
No fajnie. Ktos tam sie upieral ze nie wiedzielismy ze on po e wallu przejdzie... Nie o to chodzilo. Chodzilo o to ze nie wiedzielismy gdzie celowac zeby e wall ustawil sie pionowo. Btw, dobry ziom wyskoczyl z dl XD. A ty Carif nadal jesz ananasy nad klawiaturą?! Skończ z tym chłopie skończ XD
Fire Elemental
26-08-2005, 13:03
wejdz na tibie po ssie :]
Ps nie jem bo sie skonczyly :D
Saviour of Sula
26-08-2005, 15:22
Hunicik spoko :) Ta blyskotka z wampira po update jest bardzo ladna i mieliście z nią niezlego farta :D A co do tego co wam z gsów wypadlo -> farta nieziemskiego :] Najbardziej mi sie podobaly 2 zbroje w jednym :D A pomysl z użyciem e walla byl niezly (chociaż ta pierwsza faza planu nie za bardzo wyszla :>)
Moja ocena : 7/10 bo byly male wpadki :]
Fire Elemental
26-08-2005, 15:33
pierwsze e walle to jak juz mowilismy to nie wiedzielismy gdzie trzeba kliknac :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.