PDA

Pokaż pełną wersje : bron dla clubmana

kanior
21-09-2003, 20:03
Czyli w sumie jezeli Mace of fury, Silver mace i Thunder hammer sa ogolnie rzecz biorac niedostepne to optymalna bronia dla clubmana to dragon hammer?
(mam na mysli walke z tarcza) bo skull stuff ma za malo obrony... wogole porownywalnie do ceny to jest kiepska...

Abdul
21-09-2003, 20:16
SS nei jest takie slabe moze wiecej kosztuje od dh ale za to jest lzejsze,wiekszy atk, i takie mniej dostapne czyli luksusik a dragon hammer moze meic kazdy n00b a skull staff juz nie

Lapajko
21-09-2003, 20:35
skull staff jest extra.. a jak chodzi o obrone w broni to jest bez znaczenia czy ma 20 czy 12, najwazniejszy jest atak, obrona sie liczy w tarczyi w armorze.

Yaviimaya
26-09-2003, 22:52
Skull staf o niebo lepszy lepiej z nim biegaj!!

Mchl
27-09-2003, 17:27
Oryginalnie dodany przez Lapajko
skull staff jest extra.. a jak chodzi o obrone w broni to jest bez znaczenia czy ma 20 czy 12, najwazniejszy jest atak, obrona sie liczy w tarczyi w armorze.

Czym innym jest obrona z tarczy i broni (def:) a czym innym pancerz (arm:). Pierwszy wplywa na zdolnosc _unikania_ ciosow, drugi na ilosc pochlanianych obrazen. Tak wiec jak masz dobry def: na broni, to na pewno nie zaszkodzi.

U$3r
27-09-2003, 20:01
Panowie, co zescie sie tak uwzieli na skull staff, jest jeszce enchanted stuff, oraz dragon hammy. I wcale nie jest niemozliwe zdobycie mace of fury, ani thunder hammera. Musisz miec tylko znajomego Gm'a, sciasle mowiac GOd of Tibia. On ci to da... No wiesz... Zacznij zawiazywac znajmosci

P.S:Co wam nie pasi w dragon hammy, on jest wypas, tani <4k> i jednoreczny...

U$3r

Magus
28-09-2003, 19:50
Oryginalnie dodany przez U$3r
Panowie, co zescie sie tak uwzieli na skull staff, jest jeszce enchanted stuff, oraz dragon hammy. I wcale nie jest niemozliwe zdobycie mace of fury, ani thunder hammera. Musisz miec tylko znajomego Gm'a, sciasle mowiac GOd of Tibia. On ci to da... No wiesz... Zacznij zawiazywac znajmosci

P.S:Co wam nie pasi w dragon hammy, on jest wypas, tani <4k> i jednoreczny...

U$3r

Mądrala z Ciebie co??

Na początek puknij sie w główke ;), a potem zapoznaj wszystkich forumowiczów ze swoimi "przyjaciółmi" Game Masterami, niech nam wszystkim dadza najlepsze itemy to nasz "gnębiony przez Szwedów" naród wreszcie będzie mógł sie dowartościować.
A do tak wychwalanego przez Ciebie D-hammera zapomniałes dodać jeszcze jednej "super-cechy", że jest bardzo ciężki.

Sir_Szajba
29-09-2003, 08:08
Dla knajta dh jest good, gorzej z resztą profesji, ja zbieram na takie cos jak kolega: D hammer do blokowajnia, W hammer na stwory typu drag, co wiecej magia zadaja niz recznie, i SS na ktorego zbieram do normalnej walki

Iron_Man_of_Danubia
29-09-2003, 08:46
Ja jestem sorcem i niestety mam wycwiczone cluby. Są strasznie ciężkie. Miałem d hammera, ale mnie zabiłhunter i teraz chodze z war hammerem. na mój poziom to jest dobre, bo i tak wiekszosc czasu zajmuje mi zabijanie rotow i slabych potworów.

Esko
05-02-2008, 03:42
Odświeżam, żeby nie było.

Linkater
05-02-2008, 07:33
Teraz ten temat nie ma sensu, bo wprowadzono nową broń...

Milten Magician
05-02-2008, 22:28
Nie dziwne, skoro temat ma 5 lat a pan 2x up to pier****** archeolog.

Lord_Piterek
05-02-2008, 22:55
Gość mnie rozbawił swoim komentem wykopując temat sprzed 5 lat "odświeżam żeby nie było". I za to czynne odświeżanie dostał nagrodę. :evul:

Jern
05-02-2008, 23:40
wy studiujecie archeologie czy co?