Pokaż pełną wersje : trenowanie skilli PALLEm
Adelscott
25-08-2005, 00:02
Tak sobie tu czytam i widze >hmm zeby zacząć eXpić pallem, według starej traDycji powinno się mieć 50+ distance fighting.. ekhm, jakim cudem teraz jest to wykonalne B) B) . Ostatnio zrobiłem sobie palla ( 8lvl ) i idzie dośc cięzko...Więc moje pytanie jak dojśc do 50 distance fighting w niezadłuugim czasie?? :baby: :baby:
Poprosic kogs znajomego zeby postawił ghoul albo monka lepiej :) a bez tego to masz racje ciezko
Lord Delmares
25-08-2005, 00:07
ehhh... przypuszczam ze jestes na pvp wiec nie rozumiem czemu marudzisz? z ab do polany masz bliziutko, targasz pareset spearow, kamieni, t-starow, t-knife, i trenisz 5h+... co to za problem? ile takich tematow jeszcze powstanie? co MY mamy powiedziec jesli gramy na non-pvp?
@up
No wiesz, skoro dla niego trudne jest poszukanie to nie wymagaj od dzicka zbyt wiele -.-
@topic
Jak trenować? Spearami/T Starami/T Knifami/Small Stonami. Takie trudne? Co my Ci mamy doradzić? Btw to kilka tematów niżej masz co nieco na ten temat, więc może by tak się postarać troche i nie zakładać na pałe durnych topiców?!
dap-galothij
25-08-2005, 10:11
a może zajrzałbyś do poradników? tam raczej pisze dość dużo na ten temat.
@down: Na ósmym levie?
Poprosic kogs znajomego zeby postawił ghoul albo monka lepiej :) a bez tego to masz racje ciezko
lepiej nikogo nie pros o ghoula bo zdejmiesz go na dwa hity ze speary :D
pijopiwnik
25-08-2005, 11:04
siedzisz na trolach pod ab i bijesz je ze spearów do 45-50 dista
Belvedor
25-08-2005, 12:20
Więc moje pytanie jak dojśc do 50 distance fighting w niezadłuugim czasie?? :baby: :baby:
Normalnie lub autostrada...
****a jestes tak leniwy, zeby normalnie potrenic, bez glupiego zadawania pytan? Czego oczekujesz? Oo Ze ktos za Ciebie wytreni 50 dysta hehe??
Nie rozsmieszaj mnie ;f... Lepiej wez zacisnij zemby i wytrenuj skila a nie zajmuj sie znajdywaniem zlotego srodka! ;f
Kamlot De'Kapy
27-08-2005, 10:27
Uuuu, ja kiedyś na Pytherze wyrabiałem na 8 lvlu, z monkiem skille i dorobiłem się 60/49 w dwa dni :p wg. mnie 60 i można expić, później jak niemasz na 20 lvlu 70/5X to trenisz do tych skilli, a później w tej grze będziesz miał raczej spokój :)
MefistoS
28-08-2005, 20:27
Tak sobie tu czytam i widze >hmm zeby zacząć eXpić pallem, "paladyn" pisze się przez jedno "l"
według starej traDycji powinno się mieć 50+ distance fighting.. ... bez komentarza -.-
ekhm, jakim cudem teraz jest to wykonalne B) B) . Ostatnio zrobiłem sobie palla ( 8lvl ) i idzie dośc cięzko...Więc moje pytanie jak dojśc do 50 distance fighting w niezadłuugim czasie?? :baby: :baby: Myślisz, że ktoś ci powie? X( Z calym szacunkiem trening to jest coś, co karzdy sam do tego doszedł i opracował swoją technikę... . n/c
Marcin wymiatacz
28-08-2005, 21:34
Wez spiry i tren tren i jeszcze raz tren ,a kiedys te 50dysta wejdzie B)
Ja to mam taki sposub na trenienie. Ide na trole i zbieram 5 spearow i zaczynam trenic zanim mi sie zniszczy spear to znajde kolejny. A zeby mi sie nie nudzilo z mana to kupuje czar hmm i robie hmm przy okazji zarabiam. Swiatlo mi nie potrzebne bo obok venore sa trole na ktorych sa pochodznie na scianach. Ostatnio jak trenilem to mialem przy sobie pol bp hmmow i 5 spearow przy sobie i 17 ukrytych w beczce(nikt tam mi jeszce spearow nie zawalil:])
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.