Pokaż pełną wersje : Ludzie mam wielki problem, pomóżcie
Nieznany wojownik
17-04-2004, 08:00
Witam... od przedwczoraj strona Tibii nie włączyła mi się ani raz... pytałem kumpli z gg chyba z 20 ich było i im działalo.... co mam robić w tym przypadku ? :(
Bezimienny
17-04-2004, 09:04
co mam robić w tym przypadku ? Idz na piwo :P
A tak na powaznie to upewnij sie ze wpisujesz prawidlowy adres, albo kliknij tu (www.tibia.com) lub tu (www.tibia.org) lub tu (http://tibia.4players.de/home/index.php?subtopic=news). Moze masz tez cos porypane w plikach cookie, choc nie jestem pewien czy to ma znaczenie. Warto rowniez sprawdzic czy net Ci nie padl :D.
jak mógł mu net paść jak rozmawiał na gg :]
Ja na Twoim miejscu sprobowałbym wyczyścić całą zawartość tymczaspowych plikow internetowych (w opcjach przeglądarki) tzn wszystko razem z zawartoscią offline i historie. Jak usuniesz pliki cockie nic zlego nie powinno się stać więc jakby nie pomogło sprobo jtego (chociaż wątpie żeby to coś dało z tymi cookie) PS inne strony Ci działają czy też masz z nimi małe problemy ??
To narazie wszystkie działania profilaktyczne, które moge polecić..bo powodu nie znam...sam mam jeszcze nierozwiązany porblem z explorerem..ale niedlugo sie za niego wezme :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.