Pokaż pełną wersje : Ślub na Valori
Dziś tj. 25 sierpień 2005, obył się ślub mojego kolegi Master Goths z jego narzeczną.
Oto film:
Ślub (http://rapidshare.de/files/4348358/Slub.rec.html !!!!!)
PS: Nie zważać na moje skile bo prowadzili to je***** UPTADE i nie da się skilować :/
Comment please...
Ptak Pogromca
25-08-2005, 14:42
i co to ma być ciekawrgo
No wiesz, wkońcu dzisiejszym świecie dużo się dzieje. Związki homoseksualne to coraz wiekszą normalność, wiec napisałem, że z "narzeczoną" żeby nikt nie miał domysłów o związkach homo.
@EDIT: Ptak Pogromca - Może nie jest ciekawe ale trzeba takie chwile uwiecznić na filmie.
heh master goths to moj kolega troche go zszokowalo jak sie dowiedzial ze jego ślub jest na tibia.pl:P BRAWO DLA TEGO PANA!
Wiecie co jest najgorsze??
dednac z bohami kolegi :(
heh master goths to moj kolega troche go zszokowalo jak sie dowiedzial ze jego ślub jest na tibia.pl:P BRAWO DLA TEGO PANA!
No właśnie, pytał się kto zamieścił filmik i troche się zdziwił :P
Wiecie co jest najgorsze??
dednac z bohami kolegi :(
A nie dedłeś wczoraj przypadkiem??? W późnych godzinach nocnych??? Zabity przez druta i knighta???
Vesper Drago
26-08-2005, 22:28
POdnieciłeś się?? BO ja nie widze w tym nic ciekawego.... :] noob plx
Może bym wpadl ale kompa nie bylo wolnego>.< prawie rozwalilem klawiature jak zobaczylem , ze na tym slubie jest koles ktory poprzedniego dnia mnie zabil X( X( Gratulacje dla Pani Pana młodego:D
Może bym wpadl ale kompa nie bylo wolnego>.< prawie rozwalilem klawiature jak zobaczylem , ze na tym slubie jest koles ktory poprzedniego dnia mnie zabil X( X( Gratulacje dla Pani Pana młodego:D
No właśnie nie wiem kto go zaprosił :(, może w charakterze ochroniarza był?
Xowx, mogliśmy dziś nagrać naszą farmę n00bów :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.