PDA

Pokaż pełną wersje : Audiotele-głupie pytania

dap-galothij
25-08-2005, 15:51
Znacie jakieś głupie pytania z audiotele, teleturniejów albo czegoś takiego?
Ja dzisiaj zobaczyłem pytanie: "Czy na Marsie jest wesołe miasteczko?"
A podobno w PRLu były pytania typu "Jaka jest stolica Polski?"

Mówię o takich na poważnie, a nie tych w których nagrodą jest multimedialny mikser, do robienia kaloryferów z melodyjką.

kaczi
25-08-2005, 16:11
Prawie wszystkie pytania w audiotele są głupie. Np. teraz jest kokurs, jaki to teleturniej w którym zawodnicy zgadują utwory po nutkach, a w tle słychać piosenkę z "Jaka to melodia" i urywki programu. To jest moim zdaniem głupie.

Xyrius
25-08-2005, 16:15
Prawie wszystkie pytania w audiotele są głupie. Np. teraz jest kokurs, jaki to teleturniej w którym zawodnicy zgadują utwory po nutkach, a w tle słychać piosenkę z "Jaka to melodia" i urywki programu. To jest moim zdaniem głupie.
Bo to jest GŁUPIE, i tworzą to evul ludzie i oni dają nagrode raz na 20 audio-konkursów.... Kiedyś nawet spróbowałem zadzwonić, i co ? Linia zajęta ale... własnie... <w tle jakas shitowata muzyczka>'lina jest zajęta, proszę czekać, line is busy, please wait..'
Wszyscy to wiedzą ale ja to powiem: tutaj chodzi tylko o kase (ale odkrycie) a jak ktoś dzwoni z nadzieją że dostanie kase... to zycze mu powodzenia ;)

Ellenhorin
25-08-2005, 16:15
Te pytania musza byc proste po to zeby byle kto znal odpowiedz

wiecej ludzi zna odpowiedz = wiecej telefonow na 0-700 = wiecej kasy

Proste?

k-kondzik
25-08-2005, 16:17
zgadzam się że wszystkie audiotele są głupie i beznadziejne, ale przypomiała mi się histori jak w teleturnieju (na polsacie z Ibiszem) jak pani miała odpowiedzieć na pytanie " ile sekund ma minuta" nawet prowadzacy krzysiu dał tej pani swój zegarek ale niestety jej muzgownica się przegrzała na tak skomplikowanym pytaniu i nie odpowiedziała :D

dap-galothij
25-08-2005, 16:28
@ up: :D niezłe

@reszta: Znowu takim idiota nie jestem, żeby nie wiedzieć, że to chodzi o kasę;) W gruncie rzeczy, to w dzisiejszych czasach wszędzie chodzi o kasę...

Hallabard
25-08-2005, 16:45
Na trade w Tibii bylo kiedyś ogłoszenie:
Fantastyczny konkurs ! Wyślij SMS (4.88zł+ VAT) o treści HWDP na numer 997 a nagroda przyjedzie radiowozem ! Pamiętaj, HWDP na numer 997 ! Takie SMSy o nagrode to też istne debilstwo -.-

Apropo audiotele i tekstów "Fantastyczny konkurs ! Do wygrania 10000 płyt chodnikowych z oryginalnym autografem Zdzisia z pod budki z piwem. Zadzwoń na numer 0700***(21.96zł/min) i odpowiedz na pytanie ! Kto jest Rysiem z Klanu ? A) Pani Irenka z M jak Miłość, B) Papa Smerf, C) Rysiu z Klanu, D) Andrzejek (Andrew vel. Jędruś) Lepper ? Do wygrania 10000 płyt chodnikowych z oryginalnym autografem Zdzisia z pod budki z piwem !

To jest czyste zdzierstwo (ameryki nie odkryłem), debilizm i kretyństwo. 5 zlotych za minutę, zadzwonisz i włączają jakąś "gópiom" muzyczkę, i czekaj ! Po 20 minutach łaskawie powiedzą że zaraz zostaniesz połaczony i znowu muzyczka przez 10 minut. A na koniec powiedzą że linia zajęta i musisz spróbować później. I widać co pieniądze robią z ludźmi z TVP (a raczej z ich muskami) :D Nie wiem jaki jest poważniejszy sens audiotele poza robieniem z ludzi (i z siebie) kretynów i zarabianiem kasy przez Tefałpe

Yoh Asakura
25-08-2005, 16:51
A ja pamiętam jak w jakimś teleturnieju w którym się odkrywało słowa,walczyły 2 rodziny.Odkryli prawie całe hasło,została jedna litera.Hasło brzmiało (bez litery):
J...ż był w ogródku,już witał się z gąska,czy coś takiego.No to,rodzina odpowiada:
Jeż był w ogródku !
Prowadzący - nie...
Męczyli się tak chyba 20-25 min.W końcu jedna rodzina odpowiedziała:
Wiemy !JUŻ jest w ogródku !
A na to prowadzący:
No,ja...(tutaj przerwał)nareszcie
To było dopiero głupie ;)

xemmoe
25-08-2005, 17:06
Familiada:
-Dokąd rodzice NIE chodzą z dziećmi?
-Do agencji towarzyskiej

kaczi
25-08-2005, 17:45
Familiada:
-Dokąd rodzice NIE chodzą z dziećmi?
-Do agencji towarzyskiej

ROTFL! Przecież wiadomo, że dzieci same tam chodzą! :)

Ale ja np. tych Audiotele które są na TVP nie nawidze, to jest porażka poprostu.

wazz
25-08-2005, 18:15
pytanie: 'jaka jest najdluzsza rzeka w polsce?' odpowiedzi: wisla, warta, odra

konkurs bodajze byl w czasie wielkich powodzi w polsce ale pewny nie jestem :P

Gangrel
25-08-2005, 18:19
-"Na jaka litere ma twarz murzynek Bambo?"
-"Na D"

"Mama krzyczy Bambo lobuzie, a Bambo czarna na D ma buzie"

Jest to fragment z kabaratowej sceny trojki Przechowalnia, wydaje mi sie bardzo adekwatny ;) Jesli ktos znajdzie polecam posluchac ;)

Wezcie pod uwage "konkurst 2-jki" - znajdzcie haslo dnia a wygracie maslo na baterie.....
Po co takie cos? To proste, przeciez nie zamelinuja tego za bardzo bo wtedy ludziom nie chcialoby sie starac tego szukac. Jaki wniosek?
Jestesmy leniwi i takie konkursy to wykorzystuja to.
Druga sprawa to programy w TVN. To juz wymaga duzego skupienia dlatego nagrody sa adekwatnie wieksze.....
Zreszta, nie bede tego negowal, poniewaz ludzie to robia zeby zarobic. Ja bym glupsze rzeczy dla zarobku wymyslal :D 8o

Cafe
25-08-2005, 19:55
Gadajcie co chcecie, i tak te ranne teleturnieje na TVN 0wn3d. Trzeba dodac liczby, a tam tylko
-800
- No niestety to jest nie prawidłowa odpowiedz.
Ale nie poddwajcie sie zdzowncie na 0700 i wygrajcie 20tys zł!!

Szkoda tylko ze nie dodaliu ze osoba ktora odganie to hasło dostaje 200zł, a zeby dostacc 20 tys zł trzeba zgadanc pod którym numerkiem jest logo TVN (jak byscie nie wiedzieli, to tego loga jeszcze nikt nie zgadł). A te prowadzące to jakies dziwki ;)

Xyrius
25-08-2005, 20:25
Gadajcie co chcecie, i tak te ranne teleturnieje na TVN 0wn3d. Trzeba dodac liczby, a tam tylko
-800

Szkoda tylko ze nie dodaliu ze osoba ktora odganie to hasło dostaje 200zł, a zeby dostacc 20 tys zł trzeba zgadanc pod którym numerkiem jest logo TVN (jak byscie nie wiedzieli, to tego loga jeszcze nikt nie zgadł). A te prowadzące to jakies dziwki ;)
Co do ostatniego zdania to się zgodze:P

Caer
25-08-2005, 20:36
@Cafe:
Ja widziałem jak kolesiówa znalazła te loga i wygrała 20tys. Skąd wiesz, że to dziwki? Czyżby jakieś kontakty?;>

Uncle Warrior
25-08-2005, 21:12
-800

Daj spokoj ciagle rano sobie patrze z piec minut na to czasami dluzej lol. NIGDY nie widzialem zeby ktos odpowiedzial dobrze na pytanie omg... "Nie niestety to jest zla odpowiedz". Lepiej by zrobil "Do godziny xx:xx wszystkie odpowiedzi sa zle." I tak nic nie przebije tych ludzi ****a jaki trzeba miec zryty leb zeby przez pol godziny gadac do okienka w kolko ten sam tekst "Pieniadze czekaja moga byc twoje!!!!". To jest po prostu... ehhhh...
Srry za tak chaotyczny tekst ale troche zmeczony jestem :p

Vekegi
25-08-2005, 21:42
Nie no tych programow na tvnie "Graj o raj" czy cuś to w****ia na maxa "Grajcie dzwońcie szybko szybko jak nie zadzownicie to napewno nie wygracie wiec szybko biegnijcie" Albo daja prawie odpowiedz na tacy :P Przedwczoraj na ITV w nocy widzialem "Stoi na stacji ...... " Dokącz dalej. To jest poprostu żałosne ;)

Venderer
25-08-2005, 21:59
A ja pamiętam jak w jakimś teleturnieju w którym się odkrywało słowa,walczyły 2 rodziny.Odkryli prawie całe hasło,została jedna litera.Hasło brzmiało (bez litery):
J...ż był w ogródku,już witał się z gąska,czy coś takiego.No to,rodzina odpowiada:
Jeż był w ogródku !
Prowadzący - nie...
Męczyli się tak chyba 20-25 min.W końcu jedna rodzina odpowiedziała:
Wiemy !JUŻ jest w ogródku !
A na to prowadzący:
No,ja...(tutaj przerwał)nareszcie
To było dopiero głupie ;)

Hmm... O ile dobrze rozumiem w tym teleturnieju podawali litery... SKoro podali już "u" to czmeu w 1 wyarzie się nie pokazało? -,^
Jeśli to polegało na czymś innym niż podawanie literek to sorki :confused: ale jeśli nei to coś kręcisz :P

@Topic
Wiadomo, że teleturnieje są głupie i, że to tylko żżeranie aksy... (Pewnie za każdym razem jak ktoś się dodzwoni do teleturnieju i poda dobrą odpowiedź to ma na imie Mietek Kowalski* i jest współzałożycielem tego teleturnieju xD**

*Mietek Kowalski - Zbieżnośc imion, nazwisk oraz nazww moim poście z prawdziwymi postaciami jest zupełnie przypadkowa

**(...)współzałożycielem(...) - wniosek?? telewidzowie myślą, że to nie bujda bo przecież "ktoś" wygrał na atenie telewizji, a tak naprawde teleturniej wypłaca aksiorke samemu sobie xD

To tylko moja prywatna teoria spisku* ale kto wie ;]

Parys
25-08-2005, 22:27
Co do tVNu. Pewnej nudnej nocy, nie bylo nic ciekawego w TV. Więć patrze w program, a tam: "nocne igraszki" na TVB 7. No to mówie, może coś ciekawego. Włączam Tv, patrzę,a tam: QWygraj 20tys jeżeli policzysz ile jest kilogramów na rysunku -.- Gleba...

Belvedor
25-08-2005, 23:31
Najroxniejsze sa konkursy zwiazane z jakimis telenowelami/serialami

Jakas gosciowka Czyta pytanie: Jaka nazwe nosi serial lecacy w kazdy wrotek i czwartek o 18: 30 na naszej antenie? Do wygrania 20tys, wystarczy, ze wyslesz prawidlowa odpowiedz pod nr ............ . -.-
Nie dosc, ze podaja godziny transmisji + glownych bohaterow w reklamie, to jeszcze leci jakas melodia z nazwa serialu jako jedna zwrotka -.-
Zenada...

dap-galothij
26-08-2005, 08:39
TVN rulez!!!1111 :cap:

Wartki
26-08-2005, 09:11
zgadzam się że wszystkie audiotele są głupie i beznadziejne, ale przypomiała mi się histori jak w teleturnieju (na polsacie z Ibiszem) jak pani miała odpowiedzieć na pytanie " ile sekund ma minuta" nawet prowadzacy krzysiu dał tej pani swój zegarek ale niestety jej muzgownica się przegrzała na tak skomplikowanym pytaniu i nie odpowiedziała :D

looooool

topic: żygać mi się chce jak oglądam teleturnij w tvn <tytułu nie pamiętam, 1 kobieta go prowadzi> jak one zachęcają i wogule, ja niewiem... kórwa naciągacze ***ane:P:P

Vesper Drago
26-08-2005, 09:43
I tak najepsi są Dj-e z radia seplenią gdy się podniecą:
"Pozdrowienia dla Za***istego Dj-a..aa, Zdrowia szczęście pomy.... hehe.... Nie... niee nie.... zdro.....wia pomarańczy niech ci laska ..... niech ci laska ...naaaaago.ooo ta.aa.ńczy?" Takiego powinni zdjąc z anteny.

..::QRAS::..
26-08-2005, 10:01
ta z tvn ziomka co prowadzi ten teleturniej rano to zeby przykuc moja uwage musiala by sie rozebrac bo zanudza xD

Bakura
26-08-2005, 13:44
Co do tVNu. Pewnej nudnej nocy, nie bylo nic ciekawego w TV. Więć patrze w program, a tam: "nocne igraszki" na TVB 7. No to mówie, może coś ciekawego. Włączam Tv, patrzę,a tam: QWygraj 20tys jeżeli policzysz ile jest kilogramów na rysunku -.- Gleba...

Buehehehe...chyba tej samej nocy nie było nic ciekawego bo też to widziałem:P

TAK!TAK!!Wygraj rachunek za telefon z TP!!

Ułóż literki...jest 10 literek i 10 tys . złoty do wygrania...czyli 1000 zł za literke!!

O!!ŁAŁ!PATRZCIE!! 9 z 10 literek!! 9000 zł macie za friko a 1000 zł wygrywacie!! NO NORMALNIE CZAD!

HALO!!WYGRAłEM?!
jeszcze nie!ale zaraz się uda!

Ogdadnij Franku gdzie tu są loga TVN! (są pod 3,5, i 10)

Franek: 3,5,10

Pani: Poczekaj Franku! Teraz zobaczymy jakie masz szczęście i przemienimy kwadraciki ^^(HAH!Było raz takie coś;])

Ok...wygrał dwa loga tvn...tak tak!! JESZCE JEDNO!! O JA CIE!! 10 zł;/ Jaka szkoda!Wygrałeś pan 100 zł + rachunek z tp na 100 zł więc nic nie wygrałeś:D ROTFL!!JOKE! MAMY CIĘ FRANIU!

Yoh Asakura
26-08-2005, 15:24
Hmm... O ile dobrze rozumiem w tym teleturnieju podawali litery... SKoro podali już "u" to czmeu w 1 wyarzie się nie pokazało? -,^
Jeśli to polegało na czymś innym niż podawanie literek to sorki :confused: ale jeśli nei to coś kręcisz :P

Wiesz,to jest takie stare,że ja już naprawde nie pamiętam o co w tym chodzi.Wiem tylko,że męczyli się około 40 min... ;)

Hakuoh
26-08-2005, 15:34
Może i tam nie są pytania ale to adiotele. (Niemieckie) Na Viva You decide tam to dopiero bagno. Daja tam jakies zdjęcia sławnych dupków i pytanie: (Przetłumaczone z niemca) Jaki uśmiech będzie pasował do zdjęcia? Nagorda:300euro ... Dobija mnie to...i od 22:00 do północy 0 muzy =.=". Ciągle tylko baba coś tam majaczy eh;ioafsGUrhEU'hygRH"gh' itd.