zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Necro Hunt! <AUREA>

Zorkan
25-08-2005, 16:24
Wybrałem się z kolegą do Necro Hell na skromny huncik. Dobry Loot i dużo fajnych akcji....warto obejrzeć!!!! :) :)

Oto link:http://rapidshare.de/files/4351548/necro_ja_i_adek.rec.html

Życzę miłego oglądania.... :D

Comment plx

ragafewee
25-08-2005, 16:27
huhu dawno filmu z aurei niebylo (widze juz sporo ludzi z forum co graja na aurei przegladaja ten temat XD) HYHY PO wadze pliku widze ze dlugi filmik bedzie.

15:41 Dre'em: hiho tibi cam

hiho dreem :P

o.0 gz loota!

-=HuRu=-
26-08-2005, 23:26
No, No 2 x BOH'y niezle nawet bardzo niezle Gtz Bicia najlepsze by;lo jak ubiliscie swojego DS'a :p

Tychanowicz
26-08-2005, 23:51
No niezły filmik, tylko nie zdradzajcie lootu :)

Fire Elemental
27-08-2005, 00:55
loot niestrety nie dopisal? :D wielkie gz za loot :] no i fajne akcje byly 8o

-=DanieL=-
27-08-2005, 08:59
No, No 2 x BOH'y niezle nawet bardzo niezle Gtz Bicia najlepsze by;lo jak ubiliscie swojego DS'a :p

Przez takich idiotów jak ty niema przyjemności oglądania filmów bo zdradzasz loot. Zachowaj informacje dla siebie na next raz.

@topic
Nice film : - )

Vesper Drago
27-08-2005, 09:11
Bardzo fajny filmik , gz lootu :D :]

-=HuRu=-
27-08-2005, 12:54
@ 2 x Up: Przez takich idiotów jak ty rodza sie nastepni idioci to jest normalnie plaga, wchodzac na temat najpierw ściąga się film a potem dodaje komentarze ale ty pewnie należysz do tych co najpierw komentuja a potem dopiero oglądają film. :]

Foxi
27-08-2005, 15:04
Dawno nie widziałem takiego huntu!! Gratz loota i dobrych akcji :P
More Plax !! Pozdro dla mojego kuzyna (Avellardo Baek) !!

Partex
27-08-2005, 15:33
O w mordę jeża! Wielkie CONGRATULATION! Ładny loocik, fajne akcje (szczególnie jak wpadliście do DSów;)). Pozdro!

Kamlot De'Kapy
27-08-2005, 16:06
@ 2 x Up: Przez takich idiotów jak ty rodza sie nastepni idioci to jest normalnie plaga, wchodzac na temat najpierw ściąga się film a potem dodaje komentarze ale ty pewnie należysz do tych co najpierw komentuja a potem dopiero oglądają film. :]
Przez takich idiotów jak ty, niechce się już ogladać filmików, bo jest się zaciekawionym co tu może wypaść? A takie głupie nOOby się rodzą, że zdradzają loot i już mają podniete na maxa -.- bo mysla, że pierwsi oglądneli film i już ich taka podnieta łapie, bo myślą "Muahahhaha 1 wiem, że wypadły 2x bohy!" A ty się czepiasz nierpotrzebnie Daniela. A on przeczytał komenty, bo chciał zobaczyć, jak inni skomentują ten film, czy jest ciekawy itd....-.-
@topic
Fajny filmik, gz loota i mam nadzieje, że więcej nakręcisz takich filmików :)
Pozdro

SsOoTthH
27-08-2005, 16:18
Yo Zorkan :P Soth here :D:D ja niemam hmmków poszedlbym tez :Dfilmik ladny

-=HuRu=-
27-08-2005, 19:05
@ Kamlot: Nie no wiesz przeglądając twoje wypociny przy kompie (posty) jesli nieQtóężnich można nazwać postami wcale nie dopatrzyłem się innech błędów i to z twojej strony każdy swoje ma za sQrą więc łaskawie skończ pie*****ć bo lepszy nie jesteś a pozatym nie chcesz to nie czytaj i jak juz powiedziałem skończ pie*****ć, myślałem że jesteś rozsądniejszy tródno pomyliłem się.
@ Edit: Edytuje specjalnie dla takich jak ty (chyba juz takiech nie ma) mylisz definicje n00ba z newbie ale takim jak ty to pewnie to przychodzi dość łatwo dopiero co zaczynam oglądać filmy i sam nagrywać nie mam dużo doczynienia z tibia Cam do tej pory starałem się jak mogłem a tu wystarczy jeden komentarz ze strony jakiegoś "mokotowieckiego chłoptasia" Sry za okreslenie by stracić chęci do pozostania na tym forum.
@ 2'nd Edit: Skoro twój Daniel się zbulwersował że streściłem mu Film to niech ma przynajmniej podniete odkrycia czy film jest ciekawy i niech nieczyta postów bo bedzie z góry wiedział czy jest warty obejrzenia czy nie.

Cadonis
27-08-2005, 21:45
Omfg... czyli jednak BoHy lecą, tylko k**** ja mam takiego *******onego pecha... ostatnie 5 huntów, loot: 7x green mushroom, 5x c mace (i śmieci typu scale armor/short sword), koszty około 90k... i jak tu ma człowieka szlag nie trafić ~_~
Co do filmu: no nic, tylko pogratulować farta :) Btw, miałem zamiar nagrać filmik instruktażowy pt. "Jak huntować necro", dzięki za wyręczenie ;)

rainm
27-08-2005, 21:52
heheh widze ze wszystkim sie podoba i dobrze bo filmik naprawde fajny ale lepiej zebyscie nie wiedzieli co sie stalo po tym huncie. preda, adek zycze wam kolejnych tak udanych huntow

Sowa
28-08-2005, 01:48
GZ :) Powodzenia chlopaki ^^

PS: tez gralem na Aurerze

Sting_Ninja
28-08-2005, 02:29
HEHE add do vip :D
boh plx :D HEHE

Lord of Ceelesr
28-08-2005, 15:52
Niezly Filmik i Loot :)

Avellardo Baek
28-08-2005, 17:41
Chlopaki wyloozujcie, wylootowalismy tyko 1 pare a 2 pokazalem swoich zeby zorkan uwierzyl, hehe
Sorry : :confused:

Zorkan
28-08-2005, 17:55
Co nie zmienia faktu, ze jesteś Adek jestes z_a_j_e_b_i_s_t_y_m człowiekiem :)

Crused
28-08-2005, 18:09

Ja wole poczytać najpierw czy nie ma jakiś keylogerów i czy film jest warty obejzenia..! A tu po co go mam oglądać jak już wiem jaki loot i, że zabili swojego Dsa ?! Więc na przyszłość nie zdradzaj loota i akcji!! PSUJESZ INNYM ZABAWE!

-=HuRu=-
28-08-2005, 19:58
@ Up: miałem komĘtować więc komĘtuje -.- a jak juz czytasz wypowiedzi to czytaj wszystkie a nie tylko wybrane bo tłumacze to juz 2'gi raz -.-

Crused
29-08-2005, 14:29
@ Up cytat plx! A pozatym co tu tłumaczyć ?!

-=DanieL=-
30-08-2005, 09:11
@ Kamlot: Nie no wiesz przeglądając twoje wypociny przy kompie (posty) jesli nieQtóężnich można nazwać postami wcale nie dopatrzyłem się innech błędów i to z twojej strony każdy swoje ma za sQrą więc łaskawie skończ pie*****ć bo lepszy nie jesteś a pozatym nie chcesz to nie czytaj i jak juz powiedziałem skończ pie*****ć, myślałem że jesteś rozsądniejszy tródno pomyliłem się.
@ Edit: Edytuje specjalnie dla takich jak ty (chyba juz takiech nie ma) mylisz definicje n00ba z newbie ale takim jak ty to pewnie to przychodzi dość łatwo dopiero co zaczynam oglądać filmy i sam nagrywać nie mam dużo doczynienia z tibia Cam do tej pory starałem się jak mogłem a tu wystarczy jeden komentarz ze strony jakiegoś "mokotowieckiego chłoptasia" Sry za okreslenie by stracić chęci do pozostania na tym forum.
@ 2'nd Edit: Skoro twój Daniel się zbulwersował że streściłem mu Film to niech ma przynajmniej podniete odkrycia czy film jest ciekawy i niech nieczyta postów bo bedzie z góry wiedział czy jest warty obejrzenia czy nie.

Ty $@#$#@^$%^#$@ Główną frajdą z oglądania huntów necro jest to co z nich wypadnie a nie z patrzenia jak dostają po łbie z boltów/run. A posty innych użytkowników zawsze czytam żeby zobaczyć czy np: plik niejest skażony. A że są tacy jak ty obejżysz filmik i krzyczysz " AAAA ale frajda przewinełem film na max speed i na koniec loota zobaczyłem WOWOWOWOW ale zabawa" -.-' n/c

-=HuRu=-
30-08-2005, 10:44
@Up: Dobrze że umiesz czytać :] A jak byś umiał czytać szybciej to przed napisaniem posta przeczytałbyś reszte postów Qtóre tu zostawiłem ale pewnie masz problemy z przewijaniem bądz coś w tym stylu.