PDA

Pokaż pełną wersje : Trening z tarczą

Macabra
25-08-2005, 17:04
Wielu ludzi uwaza (moze maja racje) ze tarcza w treningu nie robi róznicy
ale... ja uwazam ze trening z woodenem jest bardziej efektywny szybciej skille idą takie jest moje zdanie :]

Prosby sa 2 jedna to : prosze odrazu nie krytykowac mnie od niedawna jestem na forum
2: coment plx :)

k-kondzik
25-08-2005, 17:06
nic podobnego im lepsz tarcza tym więcej uderzeń zablokuje a co idzie za tym mniej tracisz HP, ja na treningi zawsze zabieram najlepsza tarczę i najgorszą broń z danego typu !!!

szeFo
25-08-2005, 17:34
nic podobnego im lepsz tarcza tym więcej uderzeń zablokuje a co idzie za tym mniej tracisz HP, ja na treningi zawsze zabieram najlepsza tarczę i najgorszą broń z danego typu !!!

Dokładnie. Chodzi o to ze masz jakis buffer. Buffer zapełnia sie poprzez POMYŚLNE zablokowanie na tarcze (chmoorka). Więc to że dostajesz hity powoduje ze trenisz wolniej a nie szybciej ne ?

k-kondzik
25-08-2005, 17:38
ale zamiast zakładać tematu byś lepiej poczytał bo gdzieś na forum jest juz o treningu i wszystko co dotyczy tarczy jest wyjaśnione że nawet NOOB zrozumie

Kamlot De'Kapy
26-08-2005, 11:23
zgadzam się, ale jeśli trenisz z kolegom to lepiej założyć woodena ;)

Macabra
26-08-2005, 12:11
wreszcie ktos mnie popiera dzieki ;)'
ktos jescze? :):P

Wkurzony
26-08-2005, 12:23
trening z potworami: najgorsza brań w danym typie+najepsza tarcza+słaby armor

trening z kumplem: najgorsza brań w danym typie+najgorsza tarcza

Vesper Drago
26-08-2005, 12:39
Wielu ludzi uwaza (moze maja racje) ze tarcza w treningu nie robi róznicy
ale... ja uwazam ze trening z woodenem jest bardziej efektywny szybciej skille idą takie jest moje zdanie :]

Prosby sa 2 jedna to : prosze odrazu nie krytykowac mnie od niedawna jestem na forum
2: coment plx :)
-.- Najlepiej najlepszą tarcze jaką masz... Takie jest moje zdanie