Adrian!
25-08-2005, 18:02
Ostatnio pewna osoba powiedziała mi, że On i jego koledzy "wynalezli" sposób na szybszy trening na serwerach pvp. Trening ten ma polegać mniej wiecej na tym że: trenując z kolegą zadajemy sobie obrażenia 1hp mniejwięcej co jedno uderzenie, trening ten podobno daje to że skille szybciej rosną, mi wydaje się to niemożliwe, ale ta osoba twierdzi że to działa i że ze skilli 50/50 nabił 60/60 od godziny 21:00 do 2:00. Jak dla mnie to troche mało prawdopodobne, chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
p.s. mam nadzieje że nie narobiłem błędow
edit:k-kondzik, on opowiadał to jeszcze paru innym osobą, ja nienabijam postow poprostu pytam, moge ci nawet powiedziec ze gra na eternii i ma nick lord stars
edit2: 24h..mowiłem mu że to niemożliwe żeby w 5h ale on niedał sobie nic powiedzieć.....(wielkie THX taka odpowiedź mi wystarcza)
p.s. mam nadzieje że nie narobiłem błędow
edit:k-kondzik, on opowiadał to jeszcze paru innym osobą, ja nienabijam postow poprostu pytam, moge ci nawet powiedziec ze gra na eternii i ma nick lord stars
edit2: 24h..mowiłem mu że to niemożliwe żeby w 5h ale on niedał sobie nic powiedzieć.....(wielkie THX taka odpowiedź mi wystarcza)