Pokaż pełną wersje : juz sa.......
Necromancerka
17-04-2004, 11:47
juz sa servery mozna sie logowac zycze powodzenia.......
nowa widomość:
Cannot connect to the game server.
Error:Connetion timeout.
For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com to mnie zaczyna w*****ać!!jedyne servy teraz to USA..........
Pruboje sie zalogowac i mam: Cannot conect to the LOGIN server.
Error:conection refused
All login server are offline. Check www.tibia.com for more informations.............................
Jakos all dzialaja :] a mi nie
Necromancerka
17-04-2004, 11:59
Oryginalnie dodany przez Tompior
Pruboje sie zalogowac i mam: Cannot conect to the LOGIN server.
Error:conection refused
All login server are offline. Check www.tibia.com for more informations.............................
Jakos all dzialaja :] a mi nie
mi dziala bo ja mam sieci Dolsat wejdzcie na www.dolsat.pl moze bede informacje na temat tibi.......
NEKROMANCERKA? KTÓRY MASZ LEVEL? MASZ MEZA?
-------------------------------
edit By Magus:
Wylacz capsa, wytrzyj mleko spod nosa i wracaj do piaskownicy.
Oryginalnie dodany przez Borsuk1
NEKROMANCERKA? KTÓRY MASZ LEVEL? MASZ MEZA?
lol :D:D:D:D:D co dzieciak... lol :D:D:D:D - chłopcze to jest forum o grze a nie agencja matrymonialna lol dawno się tak nie obśmiałem lol :D
heh... a co do kłopotów z siecią i logowaniem się na Tibię to ja odpukać nie mam problemów - mimo że mój provider [ToyaNet] nie ma najlepszej opinii u mnie w mieście :D:D:D
No widzisz Dar!O Czego to sie nie robi żeby uszczxęśliwić mało pojętny mózg...
No widzisz Dar!O Czego to sie nie robi żeby uszczxęśliwić mało pojętny mózg...
nie wiem czyj mózg jest mało pojetny... mój czy Twój skoro 0 od O nie potrafisz odróżnić :]
Heh ja sie spokojnie lacze :)
jakby nie bylo to dar cośtam to niezły snob. widzialem kiedys takiego... ciekawe czy grasz na novie albo trimerze... i czy masz taka sama ksywke... ale to juz inna droga... potrzebuje kogos zeby mi ewentualnie runy lub uhy robil bo mam palka a tak sork lub druid by sie przydal... pozatym zdziwilbys sie ile mam lat, ty tyle najszybciej będziesz mial może za 20 pare...
jakby nie bylo to dar cośtam to niezły snob. widzialem kiedys takiego... ciekawe czy grasz na novie albo trimerze... i czy masz taka sama ksywke... ale to juz inna droga... potrzebuje kogos zeby mi ewentualnie runy lub uhy robil bo mam palka a tak sork lub druid by sie przydal... pozatym zdziwilbys sie ile mam lat, ty tyle najszybciej będziesz mial może za 20 pare...
gram na Lunarze... :] i moja postać ni mniej ni więcej nazywa się Madafaka Przeokrutny :D więc ani z jednym, ani z drugim nie trafiłeś... a co do tego trzecieg... z wiekiem... to skoro za 20 parę tyle będę miał... to podchodzisz widocznie pod 50... ale co tam... aha co do mojej postaci to znów wychodzą niebywałe umiejętności - w moim podpisie... masz moją postać ogólnie przedstawioną :] pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.