zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mistyczna Kraina - gra rpg via www

Lazathan
25-08-2005, 18:27
Polecam wszystkim ta gre.Jest to gra w ktora sie gra na przegladarce tak jak w np.Ogame,thecrims tylko ze tutaj wcielamy sie w postac np.zlodzija,barbarzynce,maga,kowala itp. akcja gry rozgrywa sie w sredniowiecznych czasach fantasy.Jest bardzo rozbudowana np.mozna miec wlasne kopalnie,napadac na innych graczy,brac slub z innymi,mozna byc np.burmistrzem miasta,mozna miec swoj domek a nawet straznce.Po wybraniu rasy i profesi normalnie jak w grach mmorpg dostajemy levele ,dodajemy statystyki itp. GORACo POLECAM!!!!!!!!!!!!!!

Mistyczna kraina (http://mistycznakraina.terial.info)

Undmeen
25-08-2005, 18:52
Ta mistyczna kraina to stare vallheru co popsuli kiedys byla fajna gra a teraz ;(

Caer
25-08-2005, 19:31
O ile mnie pamięć nie myli, jest to już piąty link na tym forum, do gierki na silniku Vallheru. Nie sądzicie, że to przegięcie? -.-'

Dagfan
25-08-2005, 19:44
Baaardzo dziwna gra wogole niekapoje o co w niej chodzi :/

PinGOnE
25-08-2005, 22:20
Nawet maila rejestracyjnego nie mozna dostac -.-'' czekam pol godziny i ... i nic ... juz podalem na wp.pl na onet.pl , o2.pl i tenbit :/

@edit ... no dobra doszlo
@2edit ...
zaraz pekne ze smiechu ... dostalem maila wszystko ok pisze zebym sie zalogowal loguje sie pisze : Błąd przy logowaniu. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, zarejestruj się. W przeciwnym wypadku, sprawdź pisownię i spróbuj jeszcze raz.

Mysle sobie dobra moze sie machnolem z pospiechu biore "zapomnialem hasla" dostalem inne haslo w mailu kopiuje i wbijam nowe haslo : Błąd przy logowaniu. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, zarejestruj się. W przeciwnym wypadku, sprawdź pisownię i spróbuj jeszcze raz.

ha ha suuuuper gra -.-''

Tasior
26-08-2005, 09:59
@up
A to dziwne, ja chiba jakiś zboczony jestem bo mi mejl przybył odrazu, poczym kilknałem w link aktywacyjny i nie miałem problemów z logowaniem.

Lazathan
26-08-2005, 10:20
Nawet maila rejestracyjnego nie mozna dostac -.-'' czekam pol godziny i ... i nic ... juz podalem na wp.pl na onet.pl , o2.pl i tenbit :/

@edit ... no dobra doszlo
@2edit ...
zaraz pekne ze smiechu ... dostalem maila wszystko ok pisze zebym sie zalogowal loguje sie pisze : Błąd przy logowaniu. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, zarejestruj się. W przeciwnym wypadku, sprawdź pisownię i spróbuj jeszcze raz.

Mysle sobie dobra moze sie machnolem z pospiechu biore "zapomnialem hasla" dostalem inne haslo w mailu kopiuje i wbijam nowe haslo : Błąd przy logowaniu. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, zarejestruj się. W przeciwnym wypadku, sprawdź pisownię i spróbuj jeszcze raz.

ha ha suuuuper gra -.-''
No nie wiem mze ty poprostu nie umiesz zalozyc konta bo kazdemu dziala :]

kalinos
26-08-2005, 10:30
rotfl "kiedys była dobra" przeciez to shit ta Mistczna kraina ....
100 razy lepsza jest :cup: www.fantasi.boo.pl chociaz maja ponad 160 uzytkowników i ciągle działa i chyba najlesza gra z tego typu.
Gram tam juz tydzien i mam 20 level exp za potwory jest bardzo duzy !
Za pierwszym razem zdobyłem 4 level !

Spartakus
26-08-2005, 22:47
Juz sie zarejestrowalem i chociaz gra wydaje sie dosc prymitywna mnie wciagnela.Jakby co to jestem kserxis :].Polecam ta gierke.

Lazathan
27-08-2005, 00:48
Gra jest naprawde spoko ale zeby sie gralo dobrze potrezba duzo ludzi (narazie 2 dni gry i 43 zarejestrowalnych osob :p )