Pokaż pełną wersje : Jaki swiat wybrac ?
Chce stworzyc nowa postac znudzila mnie eternia .... szukam jakiegos fajniego swiata (chodzi o ludzi ) bede tworzyl sorca ? Poradzcie
Na każdym świecie jest mniej więcej proporcjonalnie ilość sk**wysynów, n00bów, kretynów, mend, złodziei i ludzi normalnych. Jakikolwiek świat byś nie wybrał zauwaźysz tylko różnicę nicków (wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Isara gdzie powstała mafi Del'Torosów, jeżeli lubisz być mordowany podczas treningu wybierz isarę)
Myslalem ze tylko na eterni sa takie lamy , no coz chyba skoncze z tibia i znaczne grac w Mu :)
MU się szybko nudzi, uwierz mi :P . Jak chcesz to możemy razem grać na Anticy, gdyż dosłownie przed sekundą stworzyłem tam postać. Co TY na to?
Vemlekos
17-04-2004, 18:26
non pvp bo wszędzie znajdziesz noobuw a tam cie przynajmniej nie pk'ą
Warrior of ksamat
17-04-2004, 23:10
jezeli mowiles ze na tym swiecie jakim grasz jest duzo lam to na no-pvp bedzie jeszcze wiecej thiefow i noobow.
Zachecam cie do grania na isarze bo ja tam gram :D
ehh chyba jednak skoczne z tibia, zajawilem sie na fairy land tam nie ma zadnych tchiefow i noobow :]
ja odradzam serdzecznie tworzenie na servach npvp gdzie nie mozna zabijac ani atakowac nikogo, servery typu secura albo harmonia
Powody :
1) Tam graja same nooob'y w ogóle kolesie Ci beda wrzucac robic co im sie tylko zachce
2) Pamietasz Rookard ?? No wlasnie bedzie tak samo, wszyscy kolesie maja w dupe Cie i atakuja TWOJE potwory... czujesz ?? takie lapsy graja, wiem bo mam na securze jedna posatc na manie i mi sie grac odechciewa lol
P.S NIE GRAJ DO $&%#$@ BO SIE NIE OPLACA !
Non PvP yest poprostu...
Najbajdziej h...ową zeczą jaką na tym $#@%&#@ świecie widziałem.
A wiecie dlaczego ?
Bo jak grałem na Eterni to mnie chamsko wnerwialy te mass PeKi . Jakoś się trzymalem, ale to było coś takiego ze jak wpadlem do venore pod depo to cała ziemia w dead humanach była.
I se pomyślałem, że %$#@# jeswt ta ethernia. Zaczolem grać na ruberze bo mam tam kolesia na 25 (mysle se moze mnie obroni) i wiecie co ? Nikt mnie nie mósi bronić bo przynajmniej ja nie spoktalem jeszcze zadnego powt. zadnego PK !!! No moze jak się idzie to mozna ze 2 z red skulem spotkac pod depo, ale tak w ogóle to nikt mnie jeszcze nawet nie tknol a koleś mnie ratowa wcale nie mosi.
Wniosek: Graj na rubie ale tylko w rejonach Ab - carlin - kazo to się będziesz cieszył.
PS: Na rubie zabijają tylko PK bo jak trenowalem z kolesiem a hicilem dosc mocno toto co chwile mnie ktos zaczepial czy przypadkiem ja nie jestem PK !!!
Karol ll
18-04-2004, 12:16
Powody :
1) Tam graja same nooob'y w ogóle kolesie Ci beda wrzucac robic co im sie tylko zachce
2) Pamietasz Rookard ?? No wlasnie bedzie tak samo, wszyscy kolesie maja w dupe Cie i atakuja TWOJE potwory... czujesz ?? takie lapsy graja, wiem bo mam na securze jedna posatc na manie i mi sie grac odechciewa lol
Połowicznie się z Tobą zgadzam. Tylko mi nie gadaj, że tam są same lamy.
Proponuję zagrać na którymś z nowych światów. Jeszcze prze jakiś czas będziesz mógł się tam wbijać bez PACC nawet o 15-17 godzinie. Stosunkowo mało ludzi. Zawsze będziesz się tam bardziej liczył, niż na takiej np. Antice.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.