Pokaż pełną wersje : Lagi --> dziwne!
Faolitiarna
17-04-2004, 18:27
Do sylwestra nie miałem w ogóle lagów, no czasem tam coś zalagowało. Teraz mam lagi praktycznie na okrągło, co jest cholernie denerwujące. Nie jestem w stanie uciec żadnemu potworowi, jak mnie zablokują to nie mogę przesunąć bo zanim to do mnie trafi on już wraca na swoje miejsce. Zaliczam przez to masę deadów. W sumie nie wiem co robić. Dzwonilem do firmy ktora dostarcza mi neta i mowia ze poprawia to w maju. I teraz pytanie do was : oplaca sie czekac do maja (niepewnie, bo moga nie poprawic) i placic !29! zeta za stale lacze miesiecznie czy skorzystac z promocji neostrady i aktywowac ja sobie jeszcze w kwietniu buląc co miesiąc 100 zeta? Co byscie zrobili? :rolleyes:
Wujek eustachy
17-04-2004, 19:20
Ja nie radziłbym ci kupować neostrady za 100(99) zł, ponieważ po pobraniu 5 gb danych (to nie jest tak dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) transfer zwalnia się o połowe.
Karol ll
18-04-2004, 12:20
Ja sam czekam, aż moja centrala umożliwi mi wykup Neostrady - rzadkie awarie, szybkie łącze. Moi %$@#$%# dostawcy życzą sobie 76 złotych na miesiąc. Już nie raz zginąłem przez ich idiotyczne pomysły.
Gonzo von Krenzel
18-04-2004, 12:25
Lagi były, są i będą. Z tego co wiem nawet na neostradzie się zdażają. Przy polskich łączach nigdy nie będzie dobrze...
Faolitiarna
21-04-2004, 17:58
no to ja czekam do pierwszych tygodni maja i oby było lepiej bo np palkiem się u mnie nie da grać bo nie uciekniesz nawet orc warriorowi a co tu gadac o tak podstawowych potworach jak mino guard czy cyklop. Dsowi zdołałem uciec ale złapałem jednego hita( uciekłem bo schody były blisko)
No ale dzięki za odpowiedzi, życzcie mi poprawy ;-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.