PDA

Pokaż pełną wersje : Power Abusing

Wodkos-wodman
26-08-2005, 11:46
Co raz wiekszym problemem w Tibi jest Power Abusing czyli, PA
np. Na mytherze swiecie na ktorym gralem kiedys bylo malo PA tylko jeden taki duzy (pozdro for Xudon) ale teraz gram na Furorze to tam jest o wiele gorzej, mam 13 lvl ide do AB nawiazac jakies znajomosci, do 20 lvl wszyscy ze mna gadaja powyrzej...... brak odpowiedzi, najlepsze bylo ze szedlem pomoc 40lvl'owi jakiegos n00bka ubic, nie wiem z jakiego powodu ale chcialem sie udzielic :), w polowie drogi do Carlin dal mi party, ja sobie mysle a co tam polak ziomek nic nie zrobi... to bil mnie dla zabawy potem mnie uhnol, okazalo sie ze tamten n00bek dal loga. To jak wracalismy zjechal mnie do 4 HP i nie uhnol. Ja mu mowie dobra uhnij bo to nie jest juz smieszne a on mowi ze dla niego to jest smieszne X( , jeszcze na dodatek zeby mnie nie musial ubijac to sobie jaja robil i kazal przechodnią mnie zabic... dobra troche na niego wjezdzalem, nastepny dzien trenie w Dwarf mines patrze on ... o qrwa ... Mowie dobra przeprosze go moze sie odczepi odemnie... na dziendobry Red hp mi zrobil przeprosilem go , on mowi ''oki'' a na gorze byl jeszcze list ze ja tu tez expie , bo to byl Train & Exp on mowi dobra ide... to jeszcze perfidnie na mnie potwory z MOJEGO respa lurowal... no qrwa ludzie.... przyszedl jakis 30lvl Juvitto mial nick... to ja mowi juvito uhnij mnie a on "nie tak sie qrwa pisze moj nick debilu" sobie pomyslalem u niego pomoc napewno uzyskam wkoncu sie wqrwilem i dalem loga ................... z 8 Hp w mines na pietrze z Soldami..... gram na swiecie Furora tam sami polacy... na poczatku myslalem ze superowo ze sami polacy bedzie cool a tu takie cos .... nie wiem czy mozna znalesc tam jakiegos spoko h-lvl .... nie da sie grac

napiszcie co wy o tym myslicie B) :)

Cafe
26-08-2005, 12:06
Hmm..ja mysle tak ze ty zabardzo to czytac nie umiesz...
OWION- wszysko co nie związane z tibia
Takich tematów jest w c*** i troche.

Wodkos-wodman
26-08-2005, 12:08
I takiej odpowiedzi oczekiwalem !!! THANKS -.-

ripper
26-08-2005, 12:09
Ja myśle że sam jesteś sobie winien. Po co brałes z tym idiotą party? -.- Pozatym nikt nie lubi jak się jego imie przekręca. Np, zamiast Ripper mówią riper, wtedy mam ochote za***ać (no ale rzadko robie bo szkoda unjustów).

Angel of Death
26-08-2005, 12:11
Nic nowego nieodkryłeś, PA było, jest i będzie i moim zdaniem nie ma na to rady. A że temat był juz poruszany wiele razy i nie potrzebnie zakładałes ten topic to już swoją drogą =)

Wodkos-wodman
26-08-2005, 12:11
To nie był idiota... udawal spoko kolesia...... pozory myla a co do przekracanie nicków czy to jest powód do wyzywania, blokowania , i lurowania potworów na kogos kto ma 8 hp ???

Wiem ze PA jest wszedzie ale nie w takich ilosciach!!! Zreszta sam jzu nie wiem co o tym myslec... Tibia sie psuje a polacy robia sie gorsi od br i swe
Niedlugo przebijemy Del'toro

Oczywiscie nie wszyscy!!!

The Shodow
26-08-2005, 12:22
Racja, mythera = PA
Pozdro dla Xudona
Pozdro dla Tigi The Sorcerer
Pozdro dla Lady Sorcererr
i życzę wam, zebyście zostali schakowani -.-
fajnie by było widziec napis
You see a Xudon.(level 1) He is a no vocation.
uaheuhAUEh :D :D :D :D :evul: :evul: :evul:

EDIT: Death Vodkos, to ty ? (zdechla wódka hehe :evul: )

EDIT 2: tak :evul: :evul: :evul: :evul:

Wodkos-wodman
26-08-2005, 12:23
Popieram w pelni mojego poprzednika :D:D:D
No co ty... a ty pewno Sakreno tak ?

..::QRAS::..
26-08-2005, 12:31
NON-PVP RULEZ tyle.

Werni
26-08-2005, 12:33
Przeciez to normalka , paru polaczków sie zebrało to od razu wielkie chojraki... Utopić ich wszystkich...:|(Zalać wodą cały serwer ^^ )

Vesper Drago
26-08-2005, 12:35
Jak go nie znasz to nie dawaj mu party , to twoja wina jesteś przygłup... :]

Wodkos-wodman
26-08-2005, 12:35
Moze bedzie przyplyw a oni beda afkowac nad morzem!!! HAAHAHAHAHA
lol :P

Dobra z tym party niech WAM bedzie to moja wina ale czy to powód zeby rodaka PKowac ...

slammer
26-08-2005, 12:39
wy sobie z PA kojarzycie wszystko, nawet to, ze was zabije wyzszy lvl. w koncu po to robil ten lvl, zeby mogl zabic kogos jak go wkurza albo mu sie nie podoba. gdybyscie wy mieli wyzszy lvl a ktos by was wkurzylpozwolilibyscie mu sie zabic? wtedy to niebylby PA bo gosc byl slabszy. PA jest jak ktos np. zacznie was wyganiac z expowiska bo ma 2x wyzszy lvl i kolegow. albo jak zacznie od was wymuszac kase od tak sobie, bo ma wyzszy lvl. gdybys mial nick np. kuras a ktos by na ciebie powiedzial kut*s to bys sie nie wkurzyl? to tylko jedna literka. jak dajecie party nieznajomym to potem nie gadajcie, ze on ham bo was zabil. to tak jakby ktos kogo nie znasz (bogaty pieciolatek ktory sie zgubil), w innym kraju a ty jutro wracasz do domu, polozyl wam pod nosem 200zl. nie wzielibyscie? nic by wam sie za to nie stalo a wy byscie sie wzbogacili.

Wodkos-wodman
26-08-2005, 12:42
Popieram Cie w 100% ale raz w nim party poszedlem a na nastepny dzien W*******IL sie na MOJE respowisko i LUROWAL na mnie potwory I ZROBIL SOBIE SKULLA I ZJECHAL DO RED to JEST POWER ABUSING
Level ma 3x wiekszy :P

ripper
26-08-2005, 12:47
Następny z tekstem "czy to powód żeby RODAKA...". W Tibii nie ma Polaków, Szwedów, Niemców i czego tam jeszcze chcesz. Są TIBIJCZYCY. A co do przekręcania nicków, to może faktycznie przegiął, ale to jest denerwujące. Pozatym PA byli, są i będą, a twoje jęczenie niczego nie zmienia.

Wodkos-wodman
26-08-2005, 12:49
Dobra.... nie jecze tylko dyskutuje ....... od tego jest to forum........
Prosze modka o zamkniecie tematu

Dziadoo
26-08-2005, 12:55
Na Furorze przez PA sie nie da grac.. dlatego skonczylem z tym servem :P Na to nic nie poradzisz... szczerze mowiac wole grac na servie gdzie jest garstka Polakow, garstka Brów, garsta Swedow i jeszcze innych :D Wieksza frajda.. a i nie bija bez przyczyny..

Tiligus
26-08-2005, 13:03
Ok jedziemy...

brak odpowiedzi, najlepsze bylo ze szedlem pomoc 40lvl'owi jakiegos n00bka ubic, nie wiem z jakiego powodu ale chcialem sie udzielic ,

13 lvl szedł pomagać, i to jeszcze nie wiedział dlaczego , bardzo mądre posunieńcie

w polowie drogi do Carlin dal mi party, ja sobie mysle a co tam polak ziomek nic nie zrobi... to bil mnie dla zabawy potem mnie uhnol

Dużo ludzi tak robi skoro Cię uhnął to nic się nie stało.

dobra troche na niego wjezdzalem

I tu powinny się Twoje skargi skończyć

Ehhh mało wiesz o PA chłopie, może się spotkałeś z jakimś tam rodzajem chamstwa, ale według mnie do PA to daleko... Użytkownik "slammer" miał dużo racji w swojej wypowiedzi. Pomyśl sobie, że np. zalicytowałeś domek 70+ Sqm, cieszysz się jak jasna cholera bo dostałeś go za jedyne 20k na new serwie. Wpada Do Ciebie 50 elite z 60 RP z najlepszej gildii na serwie i mówi że jak mu nie sellniesz domq to hunted. Ja tak miałem i musiałem sobie jakoś poradzić. To jest PA, a nie że jakiś 30 lvlek sobie robi jaja.

[EDIT]
Przepraszam Tigi, że się wepchnę, ale powiedzieliby że nabijam posta.
Zamykając ten temat, napisałem co o nim mysle.
EOT