Pokaż pełną wersje : Moja przygoda :]
MefistoS
26-08-2005, 14:30
Grałem sobie jeszcze sorcem na Aldorze. Jak zwykle poszedłem na Folde zrobic sobie lootbag ;). Siedze przed dolną komnatą (tą z minoskami i rotami, z qestem na dole) i czekam na resp. Nagle przychodzi jakiś 30 Elite z red skullem 8o. Patrze na pz status: zablokowany, nie moge dać loga. Ten z marsazu zaczyna mnie atakować (że tesz nie ma co robic tylko 12 lvlki bić X( ) . Szybko zjechał mnie do reda. Exura Vita, wypowiedziałem magiczne słowa i popiłem manasem (nie miałem UHów, tylko kilka manasów). Powiedział do mnie: Give me your manafluids, now! Dałem mu ostatnie dwa pozbawiając się jedynego środka leczenia. Ku mojemu zdziwieniu EK napił siępowiedział "thx" i poszedl trenowac, tam gdzie miałem wybijać potworki. Roztrzęsiony całą sytuacją dałem loga. Zalogowałem się po godzince (ach te kolejki) i potrze: EK trenuje dalej ale coś tu jest nie tak... dostaje OSTRE baty od rota i 2 minosów... . Myślę, może się bawi; ale nie... po minucie pada 8o . Uradowany żucam sie na potwory i pokonawszy je sprawdzam ciało, a w nim: backpack...zrezygnowany otwieram plecak (moze będą jakieś śmieci) a w nim: p-set (miałem brass legi, p-armor, i soldka) warty wtedy ok. 3k, fire sword (10k +) i CROWN SHIELD 8o 8o 8o warty wtedy conajmniej 30k... . Otwieram kolejny plecak: 1,5 bp UHów...coś tu nie tak...dlaczego miał EQ w plecaku i do tego sie nie UHał?! Do dziś tego nie wiem... w kardzym razie to był mój najwiekszy loot z Foldy jaki wyniosłem w życiu... :p :p :p
Alcor Sake
26-08-2005, 14:43
Miałeś Farta omg zwróciło ci się za manaski :o
Lol też bym tak chciał
Eq mial w plecaku bo trenowal to logiczne tylko zostawil postac afk albo go z tibii wywalilo i kolejka byla a postac zostala bo krzyzyki miala szczesciasz z ciebie :P
niewidomy
26-08-2005, 15:29
po primo 1 :miales szczescie
po primo 2 : koles byl afk (away from keyboard) czyli uzywal programku po ktorym loga sie a w tibi jego postac ciagle tam jest
po primo 3 : fajna przygoda
albo go z tibii wywalilo i kolejka byla a postac zostala bo krzyzyki miala szczesciasz z ciebie :P
to byl elite knight( ztego co przeczytalem :P) a poztaym anwet bezz pacc jak cie wywali a postac nadal zostaje w grze to kolejka jest pominieta(trzeba tylko zrestartowac Tibię)
Thimburd
26-08-2005, 15:46
Niesamowita historia... naprawdę. Super. Wypas! Cieszę się!
Czy Wam sie nudzi, zeby zakladac idiotyczne tematy? Gdyby każdy mial zakladac temat na temat roznych ciekawych (mimo ze to nie byla ciekawa) historii to by to bylo pół forum, ale tego nie robią.
@up.
No wiesz, na Tibia.org byl taki dział z przygodami graczy... kiedys tam zajrzałem i tamte 'przygody' były na podobnym poziomie. Widocznie (jak ktoś to niedawno powiedział) niektórzy z Tibia.org przechodzą tutaj......
MefistoS
26-08-2005, 16:24
Ej no kurcze, co ty masz do mojej histori?? :( Ja tu sie staram kogoś zaiteresować a ty bluzgasz... . Jak ci się nie podoba to nic nie mów/nie czytaj ;)
Ale przynajmniej dostałem wiecej uwag pozytywnych niż negatywnych co mnie bardzo cieszy :) Widać, że jednak ludzi coś interesuje... a nie tylko pytania w stylu: "Co to są robaki?" lub "Popatrzcie na mojego super-hiper-mega wypasionego faka" -.-
MefistoS
26-08-2005, 16:30
[QUOTE=Kojotes]
No wiesz, na Tibia.org byl taki dział z przygodami graczy...
Chyba jeszcze tam jest, co nie???
Ja tu sie staram kogoś zaiteresować a ty bluzgasz...
Chętnie się dowiem, co ty w mojej wypowiedzi nazywasz bluzgiem. Mimo słownika wyrazów niecenzuralnych nie znalazłem żadnego.
Jak ci się nie podoba to nic nie mów/nie czytaj
Od czego jest forum? od wyrażania swoich opinii. W poście wyżej właśnie to zrobiłem.
Chyba jeszcze tam jest, co nie???
Jak narazie nie ma CAŁEJ Tibia.org, więc..
Resztę dyskusji proponuję przenieśc na priv.
Aztec900
26-08-2005, 18:36
Spoko zawsze sie ludziom udaje znajdować ciała pełne wypasionych itemów tylko mnie nie :( ale spoko
btw. ja miałem 1 przygode na foldzie po której ta wyspa nie kojarzy mi sie dobrze a mianowicie spotkalem yeti a to było przed updatem wiec przystan nie była jeszcze PZ i padłem :P
Wypadł cały EQ ponieważ Ek mial RED SKULL'a wtedy wypada wszystko !!!
Wypadł cały EQ ponieważ Ek mial RED SKULL'a wtedy wypada wszystko !!!
OMg stary jak ty na to wpadles 8o zreszta czytaj ze zrozumieniem nawet jakby NIE MIAL red skulla to by mu caly secik wypadl poniewaz jak dowiaduje sie z przygody ;) mial secik w BP ....-.- wiec powstrzymaj sie od mowienia swoich "zlotych mysli" jak maja byc tak inteligentne :D
Zeby nie bylo offtopa to historyjka fajna ;) mi sie podoba ;)
MefistoS
27-08-2005, 11:41
OMg stary jak ty na to wpadles 8o zreszta czytaj ze zrozumieniem nawet jakby NIE MIAL red skulla to by mu caly secik wypadl poniewaz jak dowiaduje sie z przygody ;) mial secik w BP ....
Dokładnie, jedny co było w ciele (czyli miał na sobie w chwili deada) to ten wilczy amulecik ;)
Niesamowita historia... naprawdę. Super. Wypas! Cieszę się!
Czy Wam sie nudzi, zeby zakladac idiotyczne tematy? Gdyby każdy mial zakladac temat na temat roznych ciekawych (mimo ze to nie byla ciekawa) historii to by to bylo pół forum, ale tego nie robią.
Amagad, w kazdym temacie widze ciebie i ci sie ciagle nic nie podoba! ZAraz ja bede mogl pisac ''zasmiecasz forum swoja krytyka'' albo ''piszesz za duzo postow''. Amagad... W tym dziale sie opisuje przygody -.-
Jesli ci sie nie podoba, proste powiedz to a nie od razu mowisz ''niepotrzebny temat''.
MefistoS
27-08-2005, 15:44
Amagad, w kazdym temacie widze ciebie i ci sie ciagle nic nie podoba! ZAraz ja bede mogl pisac ''zasmiecasz forum swoja krytyka'' albo ''piszesz za duzo postow''. Amagad... W tym dziale sie opisuje przygody -.-
Jesli ci sie nie podoba, proste powiedz to a nie od razu mowisz ''niepotrzebny temat''.
Zaraz, zaraz o co Ci chodzi?? :] Kto to jest Amagad?? :P I właświe kogo ty popierasz mnie (autora histori) czy tych, którym się przygoda nie podobała? :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.