Pokaż pełną wersje : trenic pallem
Pan Jegomosc
26-08-2005, 16:24
Czy mozna kupic w jakims sklepie kamienie do trenowania ??
(mieszkam w Thais)
Mam slabe skille wiec chcialem potrenowac. :(
Nie mozna kupic kamykow, nozykow, shurikenow.. tylko speary.
A tak w ogole to szukaj.
Z tego co wiem to nie, ale mozesz przejsc sie w okolice Ab'Dendriel do Femor Hills. Tam jest dużo goblinów, które mają kamienie.
PharadoX
26-08-2005, 23:01
Nie mozna kupic kamykow, nozykow, shurikenow.. tylko speary.
Można kupić Shirukeny. Thais niedaleko dp , poziom -1 .
Mozna bylo przed updatem, ale juz nie tralalala
PharadoX
27-08-2005, 14:04
@Up
Hmm , widać że z wszystkim jesteś na bierząco . Po prostu maniak :D
po updacie jest troszke ciężko trenic palkiem ale jeśli chcesz kamienie to polecam gobliny (koło Ab jest dużo goblinów czyli duzo kamieni) nawet teraz jak tam przechodze to sporo lezy na ziemi (kamieni oczywiście) :D
Golden Beast
15-09-2005, 12:09
hehe od kiedy sie treni kamieniami? jak chcesz trenic palkiem to wez speary :p a po uptade nie jest tak zle trenic palem ;) mi sie dobrze treni :) biore kolo 30 spearow do traina a jak mi sie skoncza to skacze do chaty po nastepne i tak caly czas :)
hehe od kiedy sie treni kamieniami? jak chcesz trenic palkiem to wez speary :p a po uptade nie jest tak zle trenic palem ;) mi sie dobrze treni :) biore kolo 30 spearow do traina a jak mi sie skoncza to skacze do chaty po nastepne i tak caly czas :)
trening palem? waste of time :)
mi sie benzadziejne skilluje gine i trace dzien nieraz na 1 skilla gdzie mam skillowac czytaj kim jetsem obok
mi sie benzadziejne skilluje gine i trace dzien nieraz na 1 skilla gdzie mam skillowac czytaj kim jetsem obok
1. Kup czar na tworzenie strzał.
2. Zrob duuuużo strzał.
3. Nabijesz sobie magiczny.
4. Weź w dłoń łuk i zabierz strzały.
5. Idź zabijać. Dystans sam zacznie wchodzić.
Od kiedy gram palkiem ani razu nie treniłem i nie sądzę aby moje skille były tragiczne.
W każdym razie ja nie narzekam :]
ja takie skille jak ty masz to na 20 lvl mialem
na GOBLINY ALL LUB NA TROLE ROBICIE BP OF STONE OR SPIRS AND MASS TRAIN xP(latwiej powiedziec trudniej zrobic)
Lagghunted
19-09-2005, 17:04
ja takie skille jak ty masz to na 20 lvl mialem
ale z Ciebie skillhunter B) ja mam prawie 20 lvl i jakiem mam skille ;( jak ktos gra na shanerze to plx o kamienie ( spearow nie trawie X( )
Loth Andros
19-09-2005, 17:45
ja nie trenowaje bo mi sie nie chce :p
po prostu uwazam ze to jest bez sesu B)
moze moje skile nie som super ale gram na guardi a to nowy serwer :)
NIE umiesz szukac na tym forum powstało tysice takich tematów
Piekielny Kibelek
06-10-2005, 20:39
Ja tez trenie kamieniami i mam pytanie czy na lvlu 30 ze skilami 70 bende mugl sobie expic na małpach w tiqu. bo z nich lecą kamienie i bym upiekł 2 pieczenie na jednym rożnie.
koras13s
06-10-2005, 20:57
Ja niedawno zrobilem se palla tez nie mam jak skilic ale pwoeim ci jedno 1 spear jest lepszy nzi 1 kamien
kamienie tesh znikaja :/ ja jakso zorbilem skile 40 :) na 11 lvl
Profesja: Paladin
Level: 11 (18% do 12 ale jestem na tiq wiec zaraz bedzie )
SKile :40/19 :D
Nazwa : Van Marek
Świat : Morgana
SZukam drudiodw do gildi :D
lol ja wyszedlem z rooka odrazu do carlin i na gobliny odrazu i skillowalem do 75 podchodze do guarda mam go na dwa hity
ze speri trenilem sporo ale oplacalo sie skonczylem gdzie tak na 17 18 lvl
Oxidosis
10-05-2008, 10:23
@Up
Hmm , widać że z wszystkim jesteś na bierząco . Po prostu maniak :D
Żałosny jesteś, ktoś wiedział lepiej od ciebie, a ty nie potrafiący pogodzić się z tym odrazu kogoś wyzywasz.
@Up
Temat powstany 3 lata temu, archeolog?
Kamyki można kupić od graczy lub samemu pójść je zdobyć.
Jeżeli nie masz dużo pieniędzy pójdź na trolle zbierz kilka spearów i nimi trenuj.
Przy okazji treningu na trollach będą wypadały następne.
szkoda czasu i kasy na skilowanie jeszcze te kamyki 2k za 100 daj se spokój ja nie skiluje nic a mam 62 dis expie a skill sam leci :) polecam niedaleko kazo expowiskio z minosami archerami full boltów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.