Pokaż pełną wersje : HEJ WAZNE BO NEI DAJE SOBIE RADY !!
Jak ja mam lac Gs'a ?? bo mam nowego sorca 12 level ( :D ) i szedlem juz ale z blokerem i lalem jednego bez problemu ale teraz bloker sobie poszedl na inne serv i nei wiem co robic (loot po nich jest calkiem przyjemny i exp takze ) czy mam biegac czy co ?? bo gfb lata, energy wall blokuje troche ale i tak jakos obchodzi walla i mnie bije za szybki torche jest. Watro w ogóle chodzic na GS'y na 12 levelu ?? :D bo jeszcze na trolle chodze ale mi sie znudzilo :(
Dan the Automator
17-04-2004, 21:37
ROTFL GS na 12 lv? :lucznik: :berserk: Lepiej poexp troche, zdobądź wyższy level a dopiero zabierzesz się za :2handed: exterminowanie dużych pająków...
Real Finuko
17-04-2004, 23:02
nabij lvl zebys mogl uciekac.Chyba to jest 24:P
Jest jeszcze jeden wariant:
Kup subie BOH:]
stary ja lalem GS'a bez masla jak mialem blokera ty chyba nie wiesz jakie ja mam przedmioty jak sie ma znajomych duzo, od kazdego conajmiej po 2 przerdmioty dostaelm po wejsciu do mainu i teraz zasowam z takich ronow ze w zyciu nie widzilaes jak miales 12 level. dostalem duzo kaski mam zaje.... czary ale mam za malo hp i many bo rzucam sobie mana shielda czy jakos tak i mi mana schodzi najpierw ale tej tez mam za malo troche
Dan the Automator
17-04-2004, 23:06
Oryginalnie dodany przez Vorment
stary ja lalem GS'a bez masla jak mialem blokera ty chyba nie wiesz jakie ja mam przedmioty jak sie ma znajomych duzo, od kazdego conajmiej po 2 przerdmioty dostaelm po wejsciu do mainu i teraz zasowam z takich ronow ze w zyciu nie widzilaes jak miales 12 level. dostalem duzo kaski mam zaje.... czary ale mam za malo hp i many bo rzucam sobie mana shielda czy jakos tak i mi mana schodzi najpierw ale tej tez mam za malo troche
Chciałeś się nam pochwalić? Super!@!@~!`121`1`
Ja tylko powiedziałem, że CI się to nie opłaca, wystarczy ze GSik Cie dotnie 1-2 razy, a twoje super-uzbrojenie nci CI nie pomoże
Mhm powiem tak: Nigdy nie widzialem sorca polujancego na gsy na pohu na lvl nizszym niz 40 (po prostu sie nie oplaca zuzywac hmmow o innych "super runach" nawet nie wspomne. Pozatym cos mi troche w twojej opowiesci nie gra bo w wypadku kiedy gs zmieni cel (co zdaza sie dosc czensto) powieniens zaliczac zgona (chyba ze masz kumatego blokera ktory nie dopuszcza do tego zeby gs nawet cie udezyl)
Wogle w tym co piszesz cos mi smierdzi :P
///Btw ubilem conajmniej 5k gsow przed/po update wienc chyba moge sie uwazac za experta :P///
koreten/dovixo z antiki:D
18-04-2004, 15:09
Wez sie przyluz bij cos nabij szybko level wyzszy tak okolo 20+ rub runki w tym czasie i zbieraj na bohy
P.S
Albo Znajdz nowego Blokera :D :D :D :D
swietnie.... ale ja nie musze miec wyszego levelu. daje sdobie rade jak mnie nie atakuje skurwysyn. i tak w ogóle to nigdy nie widzilaem zebu GS zmienil cel ...
ale on ma super runy ludzie !! 15 bp of lmm 10 bp of ih to co rady se nie da? :D
ODPOWIEDZIED: Pewnie że nie :P lol :P
Tu używasz Mana Shielda na 12 lvl-u?? To chyba nie jest oplacalne.Ty masz 205 hp i 155 many. Nie oplaca ci sie uzywac mana shielda, no chyba ze urzywasz run.
a łyżka na to niemożliwe... na 12 lvl :D:D:D:D lol po prostu... idź lepiej poexpuj na czymś bardziej w Twoim zasięgu... skoro jesteś taki kozak itp. to sobie idź na soldiery, które są poza zasięgiem każdego 12 lvl maga... ale i tak uważam to za przegięcie... dzisiaj mijał mnie twardy 13 lvl palek i fajnie darł się help jak go trzy obsiadły i nie nadążał w nie walić :D:D:D
Bigvirus
19-04-2004, 11:42
Ale nie wiem czy to madre hodzic na 12 lvl na gs:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.