zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rozmowa z hakerem

Kraiten
27-08-2005, 10:19
No cóż moj znajomy z servera (Iridia) dał taką rozmowę z hakerem który namawiał do zalatwienia sobie "free" PACC. Rozmowa krótka ale widać że haker bał się wystawienia tej rozmowy ;<. Wcześniej znajomemu groził haker na.. 9 lvlu(lol) i cały czas bronił się gildią albo że ma kumpli...

http://img372.imageshack.us/img372/5954/beznazwy6fn.png (http://imageshack.us)

P.S. Postanowiłem zatuszować nick hakera żeby nie robić mu problemów.

Koronowany rycek
27-08-2005, 10:26
Sexi...
najelpsze było to

Ja nie hakuje, moja kolezanka ... ja tylko pomagam

Koro~

down
czy ja cie od idiotów wyzywam...
nie będe gorszy
IDIOTO STUL PYSK

Danthorr
27-08-2005, 10:32
@up
jestes az taki glupi ze nie mozesz tego zrozumiec?
koles nie hackuje, jego kolezanka nie hackuje, tylko ona ma problemy a on jej pomaga... boze... co za idioci

Kraiten
27-08-2005, 10:32
@up
jestes az taki glupi ze nie mozesz tego zrozumiec?
koles nie hackuje, jego kolezanka nie hackuje, tylko ona ma problemy a on jej pomaga... boze... co za idioci

on tez wystawial hakerska stronke ;/

@down taaa. Najlepsze bylo to jak chcialem dołączyć do gildii a tu mi mówią "ok daj mi swoje passy" ...

Kamlot De'Kapy
27-08-2005, 10:33
@up
co hakerzy nie wymyślą? :p
@topic
to są debile które gadają "FREE PACC WWW.costamcostam.PL" "MOZESZ WYGRAC C ARMA PACCA BOHY ITD. NA STRONIE www.jestesmy****ami.pl" ;)
albo wyłudzają passy...

Danthorr
27-08-2005, 10:39
nie wydaje mi sie zeby 51 rp w dobrej gildii hackowal...
moze sam byl hacked jak postowal adresy tych stron?

ja tam wierze czlonkowi gildii w ktorej kiedys bylem bardziej niz jakiemus 14 druidowi.

Kraiten
27-08-2005, 10:40
@up Żałuję że ludzie nawet na wysokich lvlach (czyli właśnie ten drugi rozmówca)wspomagaja hakerów ;/. Pewnie dlatego że hakerzy dzielą się itemami z protektorami ;/. Ale problem z tym gostkiem zostawiam mojemu znajomemu.

Lord Of Knight's
27-08-2005, 11:33
Haha bekowa rozmowa..Hakerzy to naprawde nooby wspolczuje ;( :baby:

Dragu
27-08-2005, 11:39
az przykro bo na iridi zhackowali niedawno najlepszego polaka na servie royal demonic 104 pall tera to tylko 8 sorc -.-

pycus
27-08-2005, 12:18
Ale nooby wżyciu czegoś takiego nie widziałem. 8o Poprosu gratulować dobrego poczucia humoru. :cup: Jak coś jeszcze, bedziesz miał to dawaj.

panlol
27-08-2005, 12:37
P.S. Postanowiłem zatuszować nick hakera żeby nie robić mu problemów.
a moze sie bales ze jak nie zakryjesz nicku to cie zrokuja a nie zeby mu klopotow nie narobic? moim zdaniem to sie bales bo jak mamy nick to jak go w grze zobaczymy to mozna go zabic i/lub wysmiac

P.S niebylo mnie pobad rok bo skonczylem z tibia ale czesto tu zagladam i nieraz fajne polewki sa :] :p :] :p

Mathiuss
27-08-2005, 12:39
Ekhm, ja w tym nie widzę nic śmiesznego...
pozatym iż frajerzysz się z jakimś debilem co za 3 dni przestanie
grać w tą gre.

Po drugie:
09:16 Eleri Zielony: lole
Jak można być uczuciem? ja tego nadal nie mogę pojąć...

Ehh, żal mi ciebie

Kraiten
27-08-2005, 12:43
Ekhm, ja w tym nie widzę nic śmiesznego...
pozatym iż frajerzysz się z jakimś debilem co za 3 dni przestanie
grać w tą gre.

Po drugie:

Jak można być uczuciem? ja tego nadal nie mogę pojąć...

Ehh, żal mi ciebie

Ja? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałem że to mój znajomy rozmawiał

Kraiten
27-08-2005, 12:45
a moze sie bales ze jak nie zakryjesz nicku to cie zrokuja a nie zeby mu klopotow nie narobic? moim zdaniem to sie bales bo jak mamy nick to jak go w grze zobaczymy to mozna go zabic i/lub wysmiac

P.S niebylo mnie pobad rok bo skonczylem z tibia ale czesto tu zagladam i nieraz fajne polewki sa :] :p :] :p

Bałem się? Zauważ że wczesniej mi grozili rookiem jesli to zamieszcze a zamazałem nick bo druga hakerka o to prosiała. Zresztą i tak gram tylko w OTS. -.-

panlol
27-08-2005, 12:48
Bałem się? Zauważ że wczesniej mi grozili rookiem jesli to zamieszcze a zamazałem nick bo druga hakerka o to prosiała. Zresztą i tak gram tylko w OTS. -.- skoro grasz tylko w OTS to to daj nam nick a jak sie boisz go zamiescic wyslij mi go na PW to ja go zamieszcze :p :p :p

Mathiuss
27-08-2005, 12:53
Ja? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałem że to mój znajomy rozmawiał

Tak umiem czytać ze zrozumieniem, ale ten wątek przeoczyłem
Sorry nie zwróciłem na to uwagi, ale i tak ten twój
kumpel z noobił się w moich oczach.

Po jaką cholere wogóle zaczoł gadać z tym typem?
ja takich idiotów omijam z daleka...a w dodatku 9 lv'ka .. :/

Kraiten
27-08-2005, 15:36
skoro grasz tylko w OTS to to daj nam nick a jak sie boisz go zamiescic wyslij mi go na PW to ja go zamieszcze :p :p :p

Boje? Już wcześniej zamieściłem -.- Zresztą ja nie boję się głupiego rooka
...

Pozun
27-08-2005, 16:46
Bardzo ciekawe bo hakerzy nie maja zwyczaju rozmawiac z kim kolwiek

*Nitro* PL
27-08-2005, 17:02
czemu mówicie na tych idiotów hakerzy, przecież to lamerzy. Też mi wielki znawca bo wzioł od jakiegoś małolata pasy pod pretekstem wstąpienia do gildi i mu zmienił je. Jak jest haker niech sie wbije na konto bez poznania pasów.

Hakerzy- też jestem haker bo se sciągnołem uncoder do gg.

binek1986
27-08-2005, 17:07
czemu mówicie na tych idiotów hakerzy, przecież to lamerzy. Też mi wielki znawca bo wzioł od jakiegoś małolata pasy pod pretekstem wstąpienia do gildi i mu zmienił je. Jak jest haker niech sie wbije na konto bez poznania pasów.

Hakerzy- też jestem haker bo se sciągnołem uncoder do gg.

Zgadzam sie w 100% z Toba. To jest kpina nazywac takiego lamera hackerem. Pewnie podlapal sposob na jakims forum (bo watpie zeby sam na to wpadl) i teraz szpanuje. Po pierwsze i najwazniejsze hacker jest to osoba anonimowa, ktora nie chwali sie na prawo i lewo ze swoich osiagniec. Wiekszosc osob ktore wy nazywacie hackerami, srodowisko hackerow okresla jako script kiddies. Nie maja oni wlasnej wiedzy, wykorzystuja gotowe programy i uwazaja ze sa "mastah".

Tak btw, co do sposobu z wyciaganiem passow za pomoca podrobionej strony tibia.com, jest to nic innego jak inzynieria socjalna.

PacMan
27-08-2005, 21:02
Tak ogólnie rzecz biorąc to nie wiem o co chodzi z tą rozmową ... ??????

Drizzit
26-12-2005, 20:50
@up
co hakerzy nie wymyślą? :p
@topic
to są debile które gadają "FREE PACC WWW.costamcostam.PL" "MOZESZ WYGRAC C ARMA PACCA BOHY ITD. NA STRONIE www.jestesmy****ami.pl" ;)
albo wyłudzają passy...
Tak hakerzy sa tacy sprytni mysla ze jak zalozal stronke
www.tu.napewno.nie.ma.keyloggerow.pl to ze pojda do pierwszego lepszego gracza i powiedza "hej koles chcesz thunder hammer'a ?? Wejdz na ta strone tu niema keyloggerow."