Pokaż pełną wersje : Brama zostala otwarta...
Bez imienny
27-08-2005, 12:25
Wiec chcialbym wszystkim pokazac zdjecie ktore ukazuje Demona...ale nie takiego zwyklego...
http://i12.photobucket.com/albums/a245/Saturniak/LookWhoIfoundInPacera.jpg
PS
patrzcie kogo uchwycilem tez na fotce XD
ALE CI TEN DEMON (boss) ZAJ**** :o :o :o
Ja nie moge, gdzie ty spotkałeś te demony i tego bossa? :o
Heliwurab
27-08-2005, 12:29
OD wczoraj chyba od 20:41 były chyba 3 tematy! Jest kupa filmów, poszukajcie! P.S. było tam 5 GM'ów a w nich Knightmare ;P
omg juz sa tematy z tym bossem-.-
Bez imienny
27-08-2005, 12:34
no ok moze gdzis sa tematy z tym bossem ale wiesz one roznia sie odmojego tym ze ten ja napislem :P
a do pytania gdzie je spotkalem to na edron
wiem bylo tam wiecej GM ale wiesz uchwycilem tego bo on z mojej gildi jest :P
bst hit jaki dostalem od niego to 1563... :(
Heliwurab
27-08-2005, 12:36
To raczej nie twoja postać bo gościu po Brazylijsku gadał.
P.S. Orshabaal jest prawie nie do pokonania... musiało by kilku dziesięciu knightów-blokerow umrzeć, żeby shooterzy go rozwalili... bo innego sposobu nie ma, niestety.
Bez imienny
27-08-2005, 12:38
lol wiesz moze nie ty ale ja ucze sie brazylijskiego (glownie kozystam z slownika XD) wiec mam paru kumpli brazylijczykow oraz paru z innych krajow
lol wiesz moze nie ty ale ja ucze sie brazylijskiego (glownie kozystam z slownika XD) wiec mam paru kumpli brazylijczykow oraz paru z innych krajow
co to za jezyk brazylijski? O.o skoncz chlopcze-.-
Nie ma takiego języka jak brazylijski, już jest dużo tematów z tym bossem i jest filmik, z którego jest zrobione to zdjęcie. Zaraz sobie specjalnie zrobię postać na tym świecie i się go zapytam czy jest Polakiem. ;)
MefistoS
27-08-2005, 12:46
co to za jezyk brazylijski? O.o skoncz chlopcze-.-
On ma rację nie ma języka BRAZYLIJSKIEGO. W Brazyli jest portugalski (wiem bo moja tibijska sis to brazyljanka i gadamy [po angielsku lub przez słownik])... . :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Ciekawe jaki loot musi wypadać z tego bossa bo wydaje sie on byc silny ;]
Coz, najbardziej wymowny jest ten cytat z Piosenki "Follow the Reaper" Childrenów:
The portal has been past and it's time to make a turn,
to follow the reaper until the point of no return.
LOL zrobiłeś to samo zdjęcie co ja tylko jakieś humm pół sekundy szybciej xD.
Na twoim gm jest w połowie kratki a na moim juz za drzewkiem:P
Zalosne... Zalosne zeby sie pod kogos podszywac... SS'a z filmo zrobiles i teraz twoja postac :P tak tak... Wiesz ze "iternul ulivbion" to moj brat a "babble" to moja kuzin z koleji "chichero" to moj tata... Zalosccccccccc ;<
Topic@:
Fajny ss szkoda ze nie twoj xD
Test Server plx? ^^
To nie jest test serv to jest zycie :D :D
Osobiscie uwazam ze on powinien byc gdzies gleboko w podziemiach edron a nie w takim miejscu :P dajmy na to ktos wraca sobie z hunta na demonach a tu mu sie cos takeigo pojawia przy wyjsciu pare sekund i lezy... :) mogl by byc na innym , starszym swiecie moze tam by go pokonali bo pacera nie ma duzo hi lvli.... Cipy przesadzaja :P
Bez imienny
27-08-2005, 13:09
kk moj blad fota jest z filmu i sorka ze sie podszywalem za tego ziomka...
mam nadzieje ze mi przebaczycie :P
Draconis Dragontooth
27-08-2005, 13:11
Ciekawe jaki loot musi wypadać z tego bossa bo wydaje sie on byc silny ;]
Pewnie 2 x częściej niż ze zwykłego demona , ale to są moje przypuszczenia .. chociaz może , jakiś rarek z nich też leci :P , jak patrze na tego screena z uberbrukerem (czy jak on tam ma :P) to chyba prędko się nie dowiemy co z niego wypada :P:P
Bez imienny
27-08-2005, 13:14
uwazam ze cip przesadzil z sila tego bossa no bo kto mu da rade??
na tibianews podali lika do kill statystyk tego serva i zginelo 500 ludzi !!
Watpie czy ktos mu da rade...
Osobiscie uwazam ze on powinien byc gdzies gleboko w podziemiach edron a nie w takim miejscu :P dajmy na to ktos wraca sobie z hunta na demonach a tu mu sie cos takeigo pojawia przy wyjsciu pare sekund i lezy... :)
Wiadomość o tym, że Orshabaal się pojawia była 20+ minut przed pojawieniem się właściwym. Więc uważam, że gdyby ktoś chciał to by spokojnie zdążył uciec bezpiecznie do miasta.
uwazam ze cip przesadzil z sila tego bossa no bo kto mu da rade??
na tibianews podali lika do kill statystyk tego serva i zginelo 500 ludzi !!
Watpie czy ktos mu da rade...
1.wiekszosc tych dedow to albo nooby, albo chary ktorymi ludzie nie grali i gineli kilka/kilkanascie razy nimi-.-
2.tak, tak moze jeszcze zmiejszcie sile wszystkich potworow i dodajcie wszystkie rare itemy zeby wszedzie ich bylo pelno...
kk moj blad fota jest z filmu i sorka ze sie podszywalem za tego ziomka...
mam nadzieje ze mi przebaczycie :P
LOL
kolejny dzieciak, który myśli, że może zrobić co chce, poprzepraszać i wszystko będzie jak przedtem~
Pierek Sanczez
27-08-2005, 13:31
a nie Ty mi tu gadasz ze to ty byles ja se tez wiesz moge obejrzyc filmik i powiedziec ze mój tata to Cach~~wiec....... Teraz spowied plx :]
ots plax?
po 2 są już tematy z tym bossem :o
Transparent Ghost
27-08-2005, 14:29
To nie żaden OTS ani Test Server tylko Pacera. A reszte masz tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48051
Arathorn
30-08-2005, 09:38
To nie jest test serv to jest zycie :D :D
Osobiscie uwazam ze on powinien byc gdzies gleboko w podziemiach edron a nie w takim miejscu :P dajmy na to ktos wraca sobie z hunta na demonach a tu mu sie cos takeigo pojawia przy wyjsciu pare sekund i lezy... :) mogl by byc na innym , starszym swiecie moze tam by go pokonali bo pacera nie ma duzo hi lvli.... Cipy przesadzaja :P
NA tym polega zabawa że jest na ziemi a nie pod nią :p było mówione że za kilka minut się pojawi i żeby uciekać z edron więc jak ktoś był na huncie to po prostu sobie nie wróci tylko zostanie :p
Robercik
30-08-2005, 10:24
Dobry Pomysł Raul.. :P ja Pamietam jak ta oto tz. twoja postać robila anihilatora z ghinxem i jeszcze jednym de'vilem ^^ coś dlugo jesteś br ?
@edit
hmm... No coments ^_^
Muczahedin
30-08-2005, 10:27
Orshabaal jak wynika ze statystyk zabil (równo!) 500 osob, a jego nikt. :(
Po czym ZNIKNĄŁ ("powrócił do piekieł" czy cos....)
Dlaczego akurat PACERA? myślę że mogło to mieć coś wspólnego z wynagrodzeniem za mass kick w którym zginął m.in. SABULUS (149 ms[polak :) ]2nd LVL on Pacera). Moze chcieli zachęcić tym do gry ludzi którzy zginęli od kicka B)
A tu staty:
http://i17.photobucket.com/albums/b62/Muczahedin/stat.jpg
jak widać po wybiciu wystarczającej liczby ludzi demon sobie poszedl :P
Waleczny Filip
30-08-2005, 10:28
Chamski temat ze wzgledu na to ze koles podszywa sie pod Uberbrukera De'Vile- jednego z 100+lev pacery. A co do zdjecia to nawet ladny hit wszedl...
Tak dla pewnosci....
Name: Uberbruker De'Vile
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 105
World: Pacera
Residence: Edron
Guild membership: Earthbound Guard of Honor of the Passing Time
Last login: Aug 30 2005, 00:06:14 CET
Comment: You feel the power of this might axe =D
Account Status: Premium Account
Z tego co czytałem (rużne posty ,legendy itd.) usłyszalem że z Orschaballa (Demon Bossa) wypadają BARDZO RARE itemy kture kiedyś wypadały ze zwykłego demona czyli Golden helmet i Golden bootsy(o butach nie jestem pewien ale Chełm hyba naprawde wypada) wienc tylko muśimy poczekac aż ktos zmierzy się z tym Orschaballem . :]
Z tego co czytałem (rużne posty ,legendy itd.) usłyszalem że z Orschaballa (Demon Bossa) wypadają BARDZO RARE itemy kture kiedyś wypadały ze zwykłego demona czyli Golden helmet i Golden bootsy(o butach nie jestem pewien ale Chełm hyba naprawde wypada) wienc tylko muśimy poczekac aż ktos zmierzy się z tym Orschaballem . :]
a po updacie z rata bardzo zadko wypada demon scale arm-.-"
nie wiem po co ludzie wypisuja takie glupoty, a potem narzekaja ze powstaja denne tematy na ten temat-.-
Test Server plx? ^^
Jak bys byl madrzejszy to bys se sciagnal film i bys obada ze to nie test serv albo ots -.-!!! X( X( X(
Mi tylko chodziło o to że z niego moze wypadac golden helmet ale tego nie jestem pewien bo jeszcze nikt go nie zabił .
Dobry potwór= Dobry item B)
Mi tylko chodziło o to że z niego moze wypadac golden helmet ale tego nie jestem pewien bo jeszcze nikt go nie zabił .
Dobry potwór= Dobry item B)
a mi chodzi o to ze ludzie pisza bzdury(czyt. tacy jak ty), a potem newbie robia nowe tematy, ktore potem ludzie piszacy takie bzdury(czyt. tacy jak ty) bluzgaja-.-
morwi mówi szczera prawde pisza ludzie *******y a potem jest gadka szmatka!!
Dobra nie będe wiencej sie wypowiadał na ten temat.
Musimy w konću poczkeac na następny atak tego bossa i poczekac aż ktoś mu stawi czoło 8o.
Dr.Haid:
Ja nie mówie ze ty sie masz nie wypowiadac na ten temat! Tylko mi chodzi o to ze w twoim poscie bylo mnóstwo glupstw co zauwazyl przedemna morwi.
A z kond on może wiedzieć że to są bzdury , przecierz jeszcze nikt nie zabił tego demona wienc jeszcze nic nie wiadomo. Zostaje on dla nas zagadką :] .
A z kond on może wiedzieć że to są bzdury , przecierz jeszcze nikt nie zabił tego demona wienc jeszcze nic nie wiadomo. Zostaje on dla nas zagadką :] .
no tak, nikt go nei ubil to mozesz wypisywac bzdury-.- czy z innych bossow wypadaja jakies extra itemy? raczej nie, to dlaczego z niego maja wypada lepsze rzeczy? dlatego ze jest silny? nie sadze, wszystkie te bossy sa to ulepszone jzu istniejace juz potwory, wiec on musi byc silniejszy od demona -.-"
Sokochłap
30-08-2005, 10:55
Fajnie jakby wypadło z niego 10 GP :D
Raul jestes najlepszym moderatorem ^^ (ze wzgledu tez na pilkarza)
Racja jezyk takowy nie istnieje.
Zrob se chara bedzie wesolo :P wklej sska z rozmowy z tym gociem bedzie ubaw ^^ :cup: RaUl :cup:
no tak, nikt go nei ubil to mozesz wypisywac bzdury-.- czy z innych bossow wypadaja jakies extra itemy? raczej nie, to dlaczego z niego maja wypada lepsze rzeczy? dlatego ze jest silny? nie sadze, wszystkie te bossy sa to ulepszone jzu istniejace juz potwory, wiec on musi byc silniejszy od demona -.-"
chlopczyku nie byles na expie na bossach wiec sie nie odzywaj. Zdziwil bys sie co mozna zlootowac z bossa.
chlopczyku nie byles na expie na bossach wiec sie nie odzywaj. Zdziwil bys sie co mozna zlootowac z bossa.
to napisz mi szanowny panei co takiego? bo ogladalem filmy to nie widzialem nic ciekawego, chyba ze ja mialem jakies slabe filmy :F
@Up Luicfer
Popieram ..Nie poto robili bossy żeby były tylko silne ,ale poto żeby też 8o jakaś korzyść była z nich .
Ten ziom to oszust to nie jego postac ... -.-'
Podejzewam ze wypadaja tradycyjne zeczy z bossow jak z ich slabszych odmian^^ Mozliwe ze wypadaja ciutke czesciej. ale o to zeby wypadaly jak super rary to nie jestem pewien, bo co by wtedt cipy dawaly w nagrode.
Jak zabijesz tego Orshaballa (czy jak mu tam) to predzej ci wypadnie G-legs, MPA, MMS. Moze nawet trafia sie Dwie zeczy naraz. Rary sa dla zasluzonych tibiomanow a nie dla zwyklych playerow. :cup: RaUl :cup:
Człowieku, myślisz że tylko ty jesteś taki super mega sprytny, że zrobisz zdjęcie z filmu i nikt się nie skapnie? Żałosne.
Co do loota:
A skąd można wiedzieć co z niego wypada? Może np. ra wypaść powiedzmy 15gp a za drugim jakiś lepszy przedmiot.
Nikt tego nie wie, więc po co wypisujecie bzdury?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.