Pokaż pełną wersje : problem
Summoner_Drut
27-08-2005, 14:11
na czym mam trenić i z jaką bronią?? Miałem sickle ale byl ded i wyleciał ;( , a trening na dwarfach z hand axem chyba nie jest taki dobry. PLZ HELP
Edit: wiem że wypada z witcha ale co ja tam jestem to albo witche sa puste albo pełny resp, a taka postac że niezbyt z zabiciem witcha (dużo ihów tracę)
ale którym charem chcesz trenic
jesli tym co ma 50 w AXE to pronuje na rotwormy iść z Hand Axe(jeśli nie masz Sickle) Hand axe kosztuje 10 gp albo leży na ziemi.
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7102 - rzeczywiscie, trzeba uzyc troche inteligencji, zeby to znalesc -.-'
No to zdobądź Sickle ponownie, idz albo na Witche albo kup od kogos :) Trenic oczywsicie trzeba.. Idz na te dwarfy... Weź 2 i lej jednego do reda a pozniej 2.... Jak juz nastepne sie zrespią to wez "nowe" a "stare" zabij :)
Summoner_Drut
27-08-2005, 14:59
a może ktoś ma na sprzedaż ten nieszczęsny sierp? Dwarfy z hand axe'a wolniej idzie niz rotki z sickla z tego co zauwazyłem (oczywiście na defie).
Car Spider
27-08-2005, 15:01
koło thais tam tren ja mam skile 58/55 i tam trenie :baby: szybki respam i nie ma problemó ze ci wyskoczy 10rotów
Omg co za problem.... znajdż lub kup następne scikle i bijesz dalej na dwarfach albo rotach ;/
@Edit a jak masz dobre skile że dwarfy szybko padają to idz do Gl na slima i na nim treń :D
Idź se do amazon camp i poszukaj. Wypada z Witcha
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.